ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΙΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Παιδια αν εγινε κανεις καλα με το enlift και το zanax ας μου απαντησει και εμενα.Ειμαι στις 42 μερες και εγω δει πολυ μικρη βελτιωση .Εκανα και 2 ψυχοθεραπειες αλλα τιποτα δεν βελτιωθηκε αισθητα.Εχω ελπιδα να γινω καλα;

Quote Originally Posted by Elsa1983 View Post
    Παιδια αν εγινε κανεις καλα με το enlift και το zanax ας μου απαντησει και εμενα.Ειμαι στις 42 μερες και εγω δει πολυ μικρη βελτιωση .Εκανα και 2 ψυχοθεραπειες αλλα τιποτα δεν βελτιωθηκε αισθητα.Εχω ελπιδα να γινω καλα;
    Με το γιατρο σου μιλησες;;εγω τα ζαναξ τα εκοψα γιατι δεν τα ηθελα καθολου αλλα τοσο καιρο με το enlift ενω ειχα ψιλοεπανελθει με πηρε παλι απο κατω με τις κρισεις..περιμενω απο Σεπτεμβρη να βρω αλλον ψυχιατρο.

Senior Member
    Εγώ είμαι καλύτερα. Πιστέυω ότι η γαδ μου βρίσκεται σε ύφεση. Εγώ αποδεχτεί ότι είμαι επιρρεπείς στο αγχος κο έχω συμφιλιωθεί με αυτό.
    Διανύω τον 16 μήνα χωρίς αγωγή , όχι ότι με τις αγωγες βελτιώνουν, το αντίθετο θα έλεγα! Ίσως καθυστερουσαν κιόλας την βελτίωση μου που πιστέυω ήρθε έπειτα από αλλαγές του τρόπου ζωής και σκέψης όπως απομάκρυνση από τοξικούς ανθρώπους , καλύτερη διαχείριση του άγχους , σχέση με άνθρωπο που με αγαπα και με στηρίζει , πράγματα δηλαδή που με έβγαλαν απο εναν φαύλο κύκλο στασιμότητας και φοβιών και ασφαλειών και με οδήγησαν στο να μη δίνω τόσοη σημασία στα ψυχοσωματικα με αποτέλεσμα αυτα να είναι λιγότερο αισθητά και ενοχλητικά!

Senior Member
    Πολλοί αφου νιώσουν καλά δεν ξανά μπαίνουν εδώ ..
    Το φόρουμ εκτός από υποστήριξη μπορεί να δημιουργεί επιπλέον άγχη διαβάζοντας τα όσα γράφοντε απο τα μέλη που περνούν δύσκολα. Μη νιώθετε απογοήτευση που δεν υπάρχουν στον φόρουμ άτομα που να γράφουν ότι είναι καλά. Δεν σημάνει ότι δεν υπάρχουν άτομα που βελτιώθηκαν.. υπάρχουν άλλα δεν μπαίνουν εδώ να γράψουν. Προσωπικά θεωρό το φόρουμ ταυτισμενο με κακές μου στιγμές αλλά δεν με ενοχλεί τόσο πια.
    Εγώ πλέον μπαίνω καθαρά για να παρακολουθώ τα ποστ καθώς με ενδιαφέρει η ψυχολογία.

Junior Member
    Γειά σας παιδιά. Γράφω μετά από αρκετά χρόνια. Ναι όλα περνάνε. Ήμουν σαν νεκρός! Τώρα; Μια χαρά δόξα τω Θεώ!! Νά έχετε πίστη στον Θεό και στον εαυτό σας, καθώς καί κάποιο υποστηρικτικό περιβάλλον. Καί ναι εάν δεν παλεύεται η κατάσταση συμβουλευτείτε γιατρό, εννοείται ψυχίατρο, δεν δαγκώνουν!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12