Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 112
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 112 of 374 FirstFirst ... 1262102110111112113114122162212 ... LastLast
Results 1,666 to 1,680 of 5608
    Senior Member
    τώρα μου θύμισες ένα ποντκαστ που είχα ακούσει πριν πολύ καιρό.
    ανέλυε ακριβώς αυτό, την έννοια της ξεκούρασης κι ότι είναι σημαντική και πολύτιμη επειδή υπάρχει κούραση..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Είναι μεταφορικές... Εκείνος είναι καλά (εννοείται ότι αυτό θέλω, να είναι πάντα καλά ακόμα και μακριά μου) κι εγώ άρρωστη κι αυτό πάντα δεν θα με αφήνει να τον πλησιάσω όσο θα ήθελα κι όσο θα έπρεπε για να χτιστεί μια σχέση που να έχει μέλλον...
    εχεις καθολου προσφατες πληροφοριες γι αυτον τον ανθρωπο;
    ξερεις αν ειναι ελευθερος η δεσμευμενος;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εχεις καθολου προσφατες πληροφοριες γι αυτον τον ανθρωπο;
    ξερεις αν ειναι ελευθερος η δεσμευμενος;
    Όχι, δεν το ξέρω αυτό... Γιατί;

Σήμερα είναι κάποιες στιγμές που έρχεται έντονα στη σκέψη μου, κυρίως σε στιγμές χαλάρωσης... Μου έρχονται στο μυαλό κάποιες όμορφες αναμνήσεις μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Όχι, δεν το ξέρω αυτό... Γιατί;

Σήμερα είναι κάποιες στιγμές που έρχεται έντονα στη σκέψη μου, κυρίως σε στιγμές χαλάρωσης... Μου έρχονται στο μυαλό κάποιες όμορφες αναμνήσεις μου...
    επειδη ελεγες για τις προυποθεσεις που θα μπορουσες να τον ξαναπλησιασεις και να εχετε καποια σχεση με μελλον, αναρωτηθηκα αν ειναι ακομα ελευθερος ωστε να μπορει να υπαρξει (πιθανα παντα) μελλον.
    αν ηξερες οτι ειναι δεσμευμενος, θα προσανατολιζοσουν φανταζομαι στο να βρεις κατι αλλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    επειδη ελεγες για τις προυποθεσεις που θα μπορουσες να τον ξαναπλησιασεις και να εχετε καποια σχεση με μελλον, αναρωτηθηκα αν ειναι ακομα ελευθερος ωστε να μπορει να υπαρξει (πιθανα παντα) μελλον.
    αν ηξερες οτι ειναι δεσμευμενος, θα προσανατολιζοσουν φανταζομαι στο να βρεις κατι αλλο.
    Κοίτα πως έχουν τα πράγματα... Στην τελευταία επικοινωνία που είχαμε πριν κάποια χρόνια δεν μου ανέφερε αν υπάρχει ή όχι άλλη παρόλο που ρώτησα να μάθω αν έχει βρει την πριγκίπισσα που θα τον έκανε ευτυχισμένο (αυτό με την πριγκίπισσα ήταν δικά του λόγια που είχε πει παλιά) αφού εγώ δεν μπόρεσα...

Αλλά από τα υπόλοιπα λόγια του κατάλαβα ότι μάλλον δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης παρόλο που του υποσχέθηκα τα πάντα και το εννοούσα... Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω πια, έχω στερέψει από ιδέες...

Όσο για το να προσανατολιστώ σε κάτι άλλο το σκέφτομαι αν προκύψει κάτι που να πλησιάζει τα θέλω μου... Απλώς έχω διάφορες ανασφάλειες σχετικά... Το ιδανικό για μένα θα ήταν να με δεχτεί πίσω αλλά δεν το βλέπω να γίνεται...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ο άνθρωπος αν ήθελε να ταξιδέψει δωρεάν πλήρωσε το εισιτήριο με το θάνατο του. Τόσο άξιζε. Στο διάλο κολάνθρωποι.

Senior Member
    Είχε και εισιτήριο.
    Αλλά το πιο τρομακτικό είναι, που ενώ τον εσπρωξαν μέσα στη θάλασσα μετά απλά κοιτούσαν και έφυγαν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Είχε και εισιτήριο.
    Αλλά το πιο τρομακτικό είναι, που ενώ τον εσπρωξαν μέσα στη θάλασσα μετά απλά κοιτούσαν και έφυγαν.
    Ναι ούτε καν γύρισαν να τον κοιτάξουν τα τομάρια της κολάσεως. Ισόβια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Ναι ούτε καν γύρισαν να τον κοιτάξουν τα τομάρια της κολάσεως. Ισόβια.
    Όχι αν δεις το βίντεο.. Θα δεις ότι τον βλέπουν κιόλας.. Δεν είναι ότι τον έριξαν και συνέχισαν την δουλειά τους.. Τον έβλεπαν που πνιγοταν.

Senior Member
    Όχι αν δεις το βίντεο.. Θα δεις ότι τον βλέπουν κιόλας.. Δεν είναι ότι τον έριξαν και συνέχισαν την δουλειά τους.. Τον έβλεπαν που πνιγοταν.
    Τέλος πάντων όπως και να το έκαναν το σίγουρο είναι ότι τον είδαν και δεν τους έκαιγε καρφάκι. Δεν μπορώ σπάει η καρδιά μου με τόση κακία που υπάρχει στον κόσμο. Δεν μπορώ να το πιστέψω πόσο κακοί άνθρωποι υπάρχουν! Κι όμως ναι εκπλήσσομαι!

Senior Member
    Τέλος πάντων όπως και να το έκαναν το σίγουρο είναι ότι τον είδαν και δεν τους έκαιγε καρφάκι. Δεν μπορώ σπάει η καρδιά μου με τόση κακία που υπάρχει στον κόσμο. Δεν μπορώ να το πιστέψω πόσο κακοί άνθρωποι υπάρχουν! Κι όμως ναι εκπλήσσομαι!
    Υπάρχουν και καλοί άνθρωποι..κάπου..

Ελπίζω να τιμωρηθούν..

Senior Member
    Υπάρχουν και καλοί άνθρωποι..κάπου..

Ελπίζω να τιμωρηθούν..
    https://www.msn.com/el-gr/news/other...c8e70a6f&ei=11

Senior Member
    Είναι τραγικό αυτό που συνέβη! Σκότωσαν τον άνθρωπο για το τίποτα!

Και σαν να μην έφτανε αυτό διάβασα ότι κάποιος στη Ρόδο τεμάχισε ένα γατάκι όσο ήταν ζωντανό και το είδα κιόλας γιατί είχε φωτογραφία φόρα παρτίδα!

Νιώθω ν' αρρωσταίνω με τέτοιες συμπεριφορές προς ανθρώπους και ζώα πραγματικά!

Senior Member
    Πραγματικά παιδιά αυτό που συνέβη στο Blue Horizon είναι τόσο τρομακτικό, πώς είναι δυνατόν, πόση απανθρωπιά... μουδιάζεις, παγώνεις, πώς να το περιγράψεις... Οι εργαζόμενοι σε αυτά τα πλοία ξέρουν πάρα πολύ καλά τη δίνη που δημιουργείται καθώς αναχωρεί το πλοίο. Στυγνή δολοφονία.
    Ευτυχώς υπάρχουν βίντεο, μάρτυρες.. και κόσμος που πάσχισε να αποτρέψει το γεγονός.
    Hit me with music...

Senior Member
    Ειναι οντως τρελο αυτο που εγινε.Η κοινωνια παει απο το κακο στο χειροτερο.Τετοια περιστατικα μισους και απαθειας συμβαινουν καθε μερα.Και ακομα χειροτερα.Δεν ειναι λιγοι,ουτε μεμονομενα περιστατικα.Το αντιθετο.
    Τιθεται ανοιχτα εντωμεταξυ το ερωτημα ,για το αν ειχε ο ανθρωπος εισητηριο η οχι.
    Μονο ντροπη και αηδια.