Ποια ταινία είδατε πρόσφατα και σας άρεσε; - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 62 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast
Results 361 to 375 of 923
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Βγαίνει το Past Lives στους κινηματογραφους σήμερα και κλαίω με τις διθυραμβικες κριτικές...Δείτε εδώ https://www.athinorama.gr/cinema/mov...zoes-10079297/
    Μια από τις πιο βαρετές και ανούσιες ταινίες που έχω δει...
    Οτι είναι χιπστεροδήθεν και κουλτουριάρικο το αποθεωνουν,και ταινιάρες όπως το Αποκαλύπτο τις θάβουνε.
    Διάβασα την κριτική. Πολύ καλή. Κράτησα τα "παρηγορητική φενάκη" και απελευθερωτική πιθανότητα.
    Ζουμερή κριτική γενικά. Δεν έχω δει την ταινία ακόμη, αλλά η κριτική με κάνει να επιθυμώ να τη δω.

Είδα το Ice Cold. Αποσπάσματα από αληθινή υπόθεση δίκης. Παρακολουθώ με ενδιαφέρον το αφήγημα κάθε φορά,
    γιατί έχω κόλλημα με διάφορα τέτοια. Στη συγκεκριμένη μπορείς να δεις πώς το αφήγημα άλλαξε,
    πώς το κοινωνικό σώμα καθοδηγείται ακόμη και σε άκρως αντίθετες απόψεις
    μέσω της επιλογής διαφορετικών στρατηγικών, πώς τα σόσιαλ μίντια χρησιμοποιούνται από κάθε πλευρά
    και με ποιους τρόπους επηρεάζουν τις αποφάσεις, πως τα στοιχεία (αποδείξεις) αλλοιώνονται πολλάκις,
    πώς κατασκευάζονται οι ένοχοι και οι αθώοι.

Senior Member
    γαλλικό κινηματογράφο βλέπεις; τίγκα στους κοκκαλιάριδες εκεί.
    όπου έχει παίξει η Εμμανουέλ Μπεάρ τουλάχιστο

Senior Member
    Apocalypto μάγκες!...Ευχάριστη ταινία,για όλη την οικογένεια...Από τις πιο δυνατές κινηματογραφικές εμπειρίες που μπορείς να ζήσεις ως θεατής...8 στα 10
    Την είδα κι εγώ εχθές! Ταινιάρα φίλε μου απίστευτη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    γαλλικό κινηματογράφο βλέπεις; τίγκα στους κοκκαλιάριδες εκεί.
    όπου έχει παίξει η Εμμανουέλ Μπεάρ τουλάχιστο
    Όχι δεν βλέπω. Αλλά τώρα που το λες.. Θα τον αρχίσω χα χα !!

Senior Member

Αυτό είναι το short film της Lana Del Rey. Όσοι αγαπούν Λάνα θα λατρέψουν, όσοι δεν ξέρουν θα τους φανεί ενδιαφέρον πιστεύω. Παίζει το διάσημο Αλμπίνο μοντέλο κλπ. είναι μια ευχάριστη παράσταση τέχνης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Την είδα κι εγώ εχθές! Ταινιάρα φίλε μου απίστευτη!
    Οντως ταινιάρα...Θα την ήθελα λίγο πιο μεταφυσική/πνευματική,όπως στην σκηνή με το κοριτσάκι με την λέπρα που τους προφήτεψε το μέλλον.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Οντως ταινιάρα...Θα την ήθελα λίγο πιο μεταφυσική/πνευματική,όπως στην σκηνή με το κοριτσάκι με την λέπρα που τους προφήτεψε το μέλλον.
    Εγώ γέλασα και λίγο εκεί που ήταν πάνω στο δέντρο για να γλυτώσει κι ακούει ένα ''γρρρ'' και βλέπει ένα μικρό πανθηράκι ατσούμπαλο... Και γυρίζει μετά δεξιά το βλέμμα του και βλέπει τη μάνα πάνθηρα... και αρχίζει το κυνηγητό! χα χα χα

Senior Member
    Αυτή η σκηνή που λες ήταν φανταστική! Πολύ δυνατή!

Senior Member
    Μια άλλη πολύ καλή ταινία που διαδραματίζεται στις ζούγκλες του Αμαζονίου είναι το Embrace of the serpent(2015)...Μυστήριο, πρωτογονισμός και μαγεία.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Καλησπέρα,
    επειδή δεν έχουμε thread για θεατρικά που μας άρεσαν, θέλω να γράψω εδώ για τα Βατράχια, φετινή καλοκαιρινή παράσταση που αν μπορούσα θα την ξαναβλεπα και θα την ξαναβλεπα και θα την ξαναβλεπα...
    Είναι στη σκέψη μου συχνά αυτή η παράσταση, μια μοντέρνα διασκευή των Βατράχων του Αριστοφάνη... Άρη Σερβετάλη, Μιχάλη Σαράντη, που δεν θα το διαβάσετε αλλά δεν πειράζει, εισασταν τόσο συγκλονιστικοί!!!
    Τι κίνηση και ενέργεια, παιξιμο απίστευτο και το πέρασμα στον Κατω Κόσμο από τον Σερβετάλη είναι σίγουρα η πιο δυνατή σκηνή θεάτρου που έχω δει στη ζωή μου ως τώρα, δεν έχω δει και τόσα πολλά θεατρικά αλλά αρκετουτσικα πιστεύω. Η σκηνοθέτης Έφη Μπίρμπα δημιούργησε μια ατμόσφαιρα μυσταγωγιας ανεπανάληπτη, μουσικές, σκηνικά απίστευτα, η παράσταση ήταν ΕΜΠΕΙΡΙΑ, πολλά μπράβο σε όλους, δε θα γράψω αλλά, μακάρι να ξαναπαιχτεί.

Οκ, συνεχίστε με τις ταινίες τώρα τελευταία δεν μπόρεσα να δω κάποια λόγω έλλειψης χρόνου και κούρασης, αλλά σας διαβάζω πάντα αγαπητοί σινεφίλ συμφορουμιτες/ιτισσες και κρατώ σημειώσεις

@Yoco Choco αν δεν το έχεις δει, παίζει να σου αρέσει και το Fitzcarraldo του Verner Herzog, ταινία του 1982
    Hit me with music...

Senior Member
    Αχού ο Σερβετάλης, τι μου θύμησες τώρα...https://www.iciao.gr/aris-servetalis...-kai-arrostia/.. Ο άνθρωπος που προσκυνά τον σκοταδισμό.

Μάθημα προς όλους οτι ηθοποιός δεν σημαίνει πάντα φως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tommorello View Post
    Αχού ο Σερβετάλης, τι μου θύμησες τώρα...https://www.iciao.gr/aris-servetalis...-kai-arrostia/.. Ο άνθρωπος που προσκυνά τον σκοταδισμό.

Μάθημα προς όλους οτι ηθοποιός δεν σημαίνει πάντα φως.
    Μου φαίνεται απίστευτο πώς καλλιεργημένοι και ψαγμένοι άνθρωποι μπορεί να έχουν
    τέτοιο σκοταδισμό, άκου τώρα τι λέει ο άνθρωπος.

Senior Member
    Για πολλοστή φορά την ταινία Misery, με τους απίστευτους James Caan, Kathy Bates
    στο ρόλο της ζωής της imo, την Dame Lauren Bacal και άλλους.
    Βασισμένη σε έργο του Stephen King, όλα διαδραματίζονται σε ένα χωριό ξεχασμένο
    από τον κόσμο, μέσα σε μία απομονωμένη φάρμα και σε ένα της μυστικό δωμάτιο.
    Την έχω ζωγραφίσει την Annie, για μια άλλη ζωγράφο από την Αμερική, που θαυμάζω,
    και από πίσω της έγραψα, from your Number One Fan. :P

https://www.imdb.com/title/tt0100157/

Senior Member
    ωχ, αλήθεια; αυτή η ζωγράφος ζει;

ταινιάρα! κλειστοφοβική, ατμοσφαιρική, με κλιμακωτή ένταση, μου άρεσε! βλέπω μεταφορές του Κινγκ στο σινεμά και στην τηλεόραση. ακόμη γράφει, έκανε πολλά χρόνια να τελειώσει το πρώτο του βιβλίο, είναι πολύ ωραίο τυπάκι!

αχ θέατρο έχω να πάω κάτι αιώνες! ο Σερβετάλης πρέπει όντως να ήταν πολύ καλός! και στον Ρινόκερο πέρισυ. τους Βατράχους που λες, αν είναι του Καραθάνου, είχα δει κάτι ανάλογο στο γιούτιουμπ, στην καραντίνα. ή μήπως ήταν οι όρνιθες; οι όρνιθες θα ήταν. λολ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Μου φαίνεται απίστευτο πώς καλλιεργημένοι και ψαγμένοι άνθρωποι μπορεί να έχουν
    τέτοιο σκοταδισμό, άκου τώρα τι λέει ο άνθρωπος.
    Και να ταν μόνο αυτό. Ο άνθρωπος πετάει χαρταετό λέμε.. Εδώ με το λαμόγιο Εφραίμ που μερικοί από μας λίγο πολύ γνωρίζουμε για την υπόθεση Μονής Βατοπεδίου.

Αγχώδεις προσωπικότητες, χωρίς διανοητική και ηθική κάλυψη.

Ακούστε πως ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ το λαμόγιο... ''ΑΓΙΟ ΕΦΡΑΙΜ'' ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Page 25 of 62 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast