Δεν αντέχω άλλο να υπάρχω απλά - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 39
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Έχω σμηγματοροικη δερματίτιδα, και επίσης παρατήρησα ότι μετά την γυμναστική τώρα τελευταία βγάζω κάτι σπυράκια εκεί που κάνει το βε η μπλούζα, δεν ξέρω αν είναι από κάτι καινούργιο αυτοάνοσο η τίποτα άλλο αλλά φρικαλέα, ίσως είναι μερικές μπλούζες που με ενοχλούν.

Δερμογραφισμος και ροδόχρους τι είναι Μύρα;
    Ελπίζει να βρεις κάτι και να σου περάσουν.
    Εγώ π.χ βάζω σαμπουάν για την σμηγματοροικη δερματίτιδα.
    Ότι θες γράψε εδώ δεν είσαι μόνη σου.

Α ξέχασα να αναφέρω πως κ εγώ τρία καλοκαίρια στην σειρά έχω καταστρέψει λόγω άγχους αν αυτό σε παρηγορεί.
    Δε πίστευα ποτέ ότι θα βρω κάποιον που έχει το ίδιο θέμα με εμένα. Για το αυτοανοσο μιλάω. Εγώ βγάζω γύρω από το κεφάλι μου σημάδια και ο μόνος τρόπος για να το κρατάω σε ηρεμία είναι να λουζω τα μαλλιά μου με ειδικό σαμπουάν δύο φορές τη βδομάδα. Κάθε έξι μήνες αλλάζω σαμπουάν. Τώρα τελευταία βρήκα ένα σαμπουάν που είναι ειδικό για αυτό το θέμα και έχω δει τεράστια διαφορά. Δεν έχω φαγούρα, βγάζω λιγότερα σημάδια. Όταν έχω πολύ άγχος η κατάσταση γίνεται ανυπόφορη. Μου είπε ο γιατρός πως αυτό εμφανίζεται όταν μας συμβεί κάτι πολύ δυνατό. Εγώ το έχω από πολύ μικρός. Είπε ότι μπορεί ένα πρωινό να εξαφανιστει, μπορεί να το κουβαλάω για πάντα.
    Το έχεις ψάξει εσύ περισσότερο;

Έχω ξεκινήσει ψυχοθεραπεία.. από άγχος, άλλο τίποτα φίλε μου..

Γενικά παιδιά, το άγχος και οι ανασφάλειες κυριεύουν και διαφεντεύουν..
    Αλλά όταν αποκτηθεί και κάτι πέραν της ψυχικής υγείας, γίνεται ένας φαύλος κύκλος……
    Εύχομαι μια μέρα να σας «ακούσω» να λέτε «μου πέρασαν ολα»

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Δε πίστευα ποτέ ότι θα βρω κάποιον που έχει το ίδιο θέμα με εμένα. Για το αυτοανοσο μιλάω. Εγώ βγάζω γύρω από το κεφάλι μου σημάδια και ο μόνος τρόπος για να το κρατάω σε ηρεμία είναι να λουζω τα μαλλιά μου με ειδικό σαμπουάν δύο φορές τη βδομάδα. Κάθε έξι μήνες αλλάζω σαμπουάν. Τώρα τελευταία βρήκα ένα σαμπουάν που είναι ειδικό για αυτό το θέμα και έχω δει τεράστια διαφορά. Δεν έχω φαγούρα, βγάζω λιγότερα σημάδια. Όταν έχω πολύ άγχος η κατάσταση γίνεται ανυπόφορη. Μου είπε ο γιατρός πως αυτό εμφανίζεται όταν μας συμβεί κάτι πολύ δυνατό. Εγώ το έχω από πολύ μικρός. Είπε ότι μπορεί ένα πρωινό να εξαφανιστει, μπορεί να το κουβαλάω για πάντα.
    Το έχεις ψάξει εσύ περισσότερο;
    Καλησπέρα,
    Εγώ το έχω εδώ και 6-7 χρόνια νομίζω είχα πάει στον δερματολόγο τότε και μου έδωσε ένα σαμπουάν ειδικό και μια κρέμα.
    Βγάζω σημάδια στην μύτη στα μάγουλα και στο κεφάλι, αλλά με το σαμπουάν μου φεύγουν , δύο τρεις φορές την εβδομάδα το χρησιμοποιώ και αντί για την κρέμα που μου είχε δώσει ο γιατρός απλά βάζω μια ενυδατικη φυσική χωρίς παραμπενς και χημικά.
    Και έχω δει τεράστια διαφορά, επίσης βοηθάει και ο ήλιος, αλλά όλοι ξέρουμε ότι οι πολυ έκθεση στον ήλιο κάνει κακό.
    Απέφυγε τα καπέλα και τα σκούφια και άλλαζε σαμπουάν.
    Εγώ προσωπικά είδα διάφορα με αυτά φαίνεται σαν μην έχω τίποτα.
    Και επίσης έχω αλλάξει σαμπουάν τρεις φορές.
    Είναι αυτοάνοσο και μπορεί μια μέρα να φύγει.
    Μια φορά πήγα στον δερματολόγο από τότε δεν το ξανά έψαξα.
    Θα πάω σύντομα όμως για να αλλάξω σαμπουάν να βρω κάποιο καινούργιο.
    Εσύ ποιο σαμπουάν χρησιμοποιείς;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Myra2407 View Post
    Αλλά όταν αποκτηθεί και κάτι πέραν της ψυχικής υγείας, γίνεται ένας φαύλος κύκλος……
    Καλησπέρα,
    Μακάρι myra να γίνουμε καλά από το άγχος και από τα αυτοάνοσα και όλα τα προβλήματα που έχουμε.
    Το αυτοάνοσο η αλήθεια είναι μου δημιούργησε πρόβλημα στην αυτοπεποίθηση καλά για το άγχος δεν το συζητώ.
    Η ψυχοθεραπεία σε έχει βοηθήσει καθόλου;

Senior Member
    πως ανεβάζουμε φωτογραφία στο φόρουμ;

Senior Member
    πως ανεβάζουμε φωτογραφία στο φόρουμ;
    Τι να σ πω δεν ξέρω, ίσως κάποιο άλλο μέλος ξέρει.

Senior Member
    Το βρήκα στο ίντερνετ
    https://beautyland.com.cy/product/du...CE%B1%CF%84-2/

Senior Member
    Το βρήκα στο ίντερνετ
    https://beautyland.com.cy/product/du...CE%B1%CF%84-2/
    Εγώ σαμπουάν έχω to ducray kelual ds, δοκίμασε το και αυτό άμα θες, επίσης έχω ακούσει για το fungoral αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.

Senior Member
    Εγώ σαμπουάν έχω to ducray kelual ds, δοκίμασε το και αυτό άμα θες, επίσης έχω ακούσει για το fungoral αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.
    Το ίδιο λεμε. Δες το λινκ.
    Έχω δοκιμάσει το nizoral.. Καλό ήταν. Ένα γαλάζιο που δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα. Αλλά με αυτό που σου έχω στείλει, σώθηκα. Μια φαρμακοποιός μου το είπε, όχι ο δερματολόγος.
    Θα ψάξω και αυτό που λες.

Senior Member
    Εγώ μπορώ να πω ότι είμαι πολύ καλύτερα από ότι ήμουν. Τέλεια δεν θα είμαστε ποτέ. Κανένας δεν είναι σε όλα τέλεια. Αλλά είμαι σε ένα πολύ ικανοποιητικό σημείο. Βοήθησε η ψυχοθεραπεία να ξέρεις.. Σίγουρα θα έρθει η μέρα που θα νιώθεις ηρεμία.

Senior Member
    Εγώ δεν θυμάμαι τα άλλα, αλλά αυτό με βοήθησε πολύ σε συνάρτηση με την κρέμα.
    Το βρήκα τυχαία στο Σκρουτζ.
    Ελπίζω μια μέρα να εξαφανιστούν τα αυτοάνοσα.

Καλησπέρα,
    Μακάρι myra να γίνουμε καλά από το άγχος και από τα αυτοάνοσα και όλα τα προβλήματα που έχουμε.
    Το αυτοάνοσο η αλήθεια είναι μου δημιούργησε πρόβλημα στην αυτοπεποίθηση καλά για το άγχος δεν το συζητώ.
    Η ψυχοθεραπεία σε έχει βοηθήσει καθόλου;
    Κάνω ψυχοθεραπεία από τον Ιούλιο περίπου.. νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να έχω γνώμη..

Senior Member
    Κάνω ψυχοθεραπεία από τον Ιούλιο περίπου.. νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να έχω γνώμη..
    Φαίνονται κάποιες αλλαγές. Έχεις πιάσει το εαυτό σου να παρατηρεί συμπεριφορές είτε δικές σου, είτε των άλλων και να σε ενοχλούν; Ενω πριν να τις θεωρούσες φυσιολογικές;

Φαίνονται κάποιες αλλαγές. Έχεις πιάσει το εαυτό σου να παρατηρεί συμπεριφορές είτε δικές σου, είτε των άλλων και να σε ενοχλούν; Ενω πριν να τις θεωρούσες φυσιολογικές;
    Η αλήθεια είναι ότι ήξερα ανέκαθεν να αναγνωρίζω τις κακές συμπεριφορές.. μικρή πληγώθηκα αφάνταστα από συγγενή.. το πρόβλημά μου όμως το καίριο δεν έχει αλλάξει θέση..πόσο μάλλον να λυθεί..
    Όταν δεν έχω σχέση στην ζωή μου, νιώθω ότι δεν αξίζει να υπάρχω.. σαν να χρειάζομαι έναν τουλάχιστον μάρτυρα της ύπαρξής μου..δεν το συζητώ να χάσω γονείς… εκεί θα χαθώ κι εγώ..

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast