Πίσω από τα ψυχολογικά βρίσκεται παντα ενας μαλάκας. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 47
    Senior Member
    Γιατί ρε Ιωάννη εμείς ειμασταν καλά μικροί;

Senior Member
    Για τα ψυχολογικά φταίνε πολλά, το περιβάλλον που μεγαλώνεις πάνω απ' όλα , η προδιάθεση και πως περνάς την ζωή σου και άλλοι παράγοντες όπως το χορτο π.χ που μπορεί να σε κάνουν να εμφανίσεις από κρίσεις πανικού μέχρι ψύχωση.

Senior Member
    Πίσω από τις λέξεις βρίσκεται ο Αλέξης.
    Γιάννη, ξεκόλλα. Μηρυκάζεις τις αδικίες και δε ζεις.

Senior Member
    ετσι ειναι Ιωαννη αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη.εγω μικρος ημουν πολυ ευαισθητος και ποναγα ολο τον κοσμο και στεναχωριομουνα αν παθαινε καποιος κακο,επειδη ομως κακοποιηθηκα κυριως σωματικα και ψυχολογικα απο μικρους και μεγαλους με χτυπαγαν ολοι ακομα και απο καθηγητες ειχα φαει ξυλο ενω παντα ημουν ησυχος εφτασα και γω σε σημειο να γινω αναισθητος και χωρις συναισθημα για τον οποιοδηποτε.δεν μου καιγεται καρφι για κανεναν εγω που ημουν παντα ευαισθητος.και ναι εχω ψυχωση που οφειλεται σε μεγαλο βαθμο στα δυσκολα παιδικα και εφηβικα χρονια χωρις να χω κανει ποτε καταχρηση ουσιων οποτε συμπεριλαβε και την ψυχωση στην κακια του κοσμου μπορει να ειναι γονιδιακη αλλα φταει και το περιβαλλον για να την εμφανισει καποιος αλλιως θα ειχε και η αδελφη μου ή οι γονεις μου απο τους οποιους πηρα τα γονιδια.και ουτε εγω εχω κοπελα χειροτερα απο εσενα μιας και τους ψυχωτικους τους στιγματιζουν παρα πολυ σε συγκριση με τις αλλες ψυχικες ασθενειες.

απλα θα σου λεγα να μην δινεις σημασια πια φροντισε τον εαυτο σου και μην δινεις αξια σε κανεναν.εχω καπιους φιλους κυριως ολοι με ψυχολογικο προβλημα αλλα πια δεν με νοιαζει τι σκεφτεται ο αλλος ή η αλλη πια τους εχω χεσμ@νους και προσφατα συναντησα εναν συμμαθητη μου απο το σχολειο που μου ειχε κολλησει μια μερα τσιχλα στα μαλλια μου και μια αλλη μου ειχε κοψει τουφα απο τα μαλλια μου του μιλησα και ειδα οτι ειναι ενας ανεργος και αποτυχημενος οποτε μεσα χαρηκα κατα βαθος γιατι ολα πληρωνονται καπως ειτε σε αυτη την ζωη ειτε στην αλλη που ειναι αιωνια.οποτε γραφτους στα π@π@ρια σου και απολαυσε την ζωη με εξοδους γυμναστηριο σχολη χορου να κοινωνικοποιηθεις φροντισε την εξωτερικη σου εμφανιση και φτυστα στον αγυριστο ολα αυτα τα μυγοφτυματα που σου χαλαγαν την ψυχολογια.να τους εχεις στο μυαλο σου σαν σκ@τα που τα προσπερναμε και δεν τα παταμε να λερωσουμε τα παπουτσια μας.

σκεψου σε αλλες χωρες εχουν πολεμο βλεπε την ουκρανια που τα μισα σπιτια εχουν καταρρευσει και οι μισοι στρατιωτες παιρνουν ναρκωτικα και πολυ αλκοολ για να αντεξουν τις δυσκολιες της μαχης βλεπε ισραηλ παλαιστινη και απο τις δυο μεριες οι παλαιστινιοι εχασαν τα σπιτια τους και τα παιδια τους και στο Ισραηλ καθε μερα ακουγονται οι σειρηνες γιατι πεφτουν ρουκετες και πανε στα καταφυγια οι ανθρωποι.δες τα παιδια στην αφρικη που δουλευουν στα ορυχεια κοβαλτιου και πεθαινουν νωρις απο τα τοξικα που αναπνεουν η ζωη δεν ειναι ευκολη για κανεναν.υπαρχει δυστυχια σε ολο τον κοσμο ποσες γυναικες βιαζονται απο γονεις συμμαθητες φιλους.γι αυτο ολοι εχουν ψυχολογικα στις μερες μας μπαινεις μεσα σε ενα μεσο μεταφορας και ακους απο διπλα σου αλλους ανθρωπους να συζητανε για ψυχολογικα θεματα.λεει καποια εχω καταλιψη και δεν κοιμαμαι καλα.λενε δυο μητερες το πας το παιδι σου στο ψυχολογο λεει η αλλη το παω.επειδη δινω καμια φορα σημασια τι συζητανε σε μετρο λεωφορεια ηλεκτρικους επιβατες εχω παρατηρησει οτι ολος ο κοσμος εχει πια προβληματα οποτε μην θεωρεις το εαυτο σου κατεστραμμενο δεν υπαρχει ανθρωπος στην σημερον ημερα που να μην εχει περασε καποιο τραυμα στην ζωη του η να μην εχει καποιο προβλημα ειτε οικονομικο ειτε θεμα υγειας.

και αυτοι που σου φερθηκαν ασχημα καποιο προβλημα το εχουν.ενας που τα χει καλα με τον εαυτο του ουτε θα μειωσει τον αλλον ουτε θα του φερθει ασχημα αυτα τα κανουν ανθρωπου προβληματικοι με πολλα κομπλεξ κατωτεροτητας και για να δειξουν οτι ειναι σπουδαιοι μειωνουν τον αλλον για να ανεβασουν πλασματικα την ηδη χαμηλη αυτοκετιμηση τους.εμενα πλεον δεν με αγγιζουν αυτες οι συμπεριφορες και δεν δινω πλεον βαση.περασα δυσκολιες εμφανισα ψυχωση παιρνω φαρμακα για να μην υποτροπιαζω και δεν δινω καν βαση στα κομπλεξικα τιποτενια μυγοφτυματα

Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Α όχι. Εδώ είσαι λάθος. Η ψυχοθεραπεία κάνει θαύματα και είναι πολύ βοηθητική αρκεί να την ακολουθείς πιστά και να είσαι ειλικρινής. Μόνο έτσι θεραπεύεσαι. Καταλαβαίνω σε έχουν απογοητεύσει πολύ οι ανθρώποι και δεν είναι εσωτερικό δικό σου θέμα αλλά εξωτερικό, μα κάποια στιγμή πρέπει να πάψεις να τους δίνεις τόση σημασία και να αναζητάς τόσο πολύ την αποδοχή τους, λες και η ύπαρξη σου εξαρτάται από αυτούς. Το αντίθετο.
    Γιατί αυτοί να μην αποζητούν την δική σου αποδοχή; Κι εσύ να επιλέγεις; Σκέψου το.
    Συμφωνώ. Όπως είπα την έχω δοκιμάσει. Κάποια βελτίωση είδα.
    Γι αυτό με την αποδοχή, το εχω ήδη εμπεδώσει εδώ και μερικά χρόνια πως δεν παρακαλάω κανέναν. Λάθος μου όταν κάποτε έδινα σε ορισμένους αξία, όμως το αντίτιμο ήταν η μοναξιά και το να χανα κάποια άτομα που όντως σε γενικές γραμμές ήταν ωραίοι χαρακτήρες.
    Τους μαλάκες, κατά κανόνα δεν πάμε να τους βρούμε, απλά τους απορρίπτουμε με την πρώτη ευκαιρία. Το σοβαρό πρόβλημα είναι άμα εκ των πραγμάτων της ζωής πχ δουλεια, γειτονιά, τους έχεις θες δε θες μέσα στο πόδια σου.
    γιάννης

Quote Originally Posted by psycous View Post
    ετσι ειναι Ιωαννη αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη.εγω μικρος ημουν πολυ ευαισθητος και ποναγα ολο τον κοσμο και στεναχωριομουνα αν παθαινε καποιος κακο,επειδη ομως κακοποιηθηκα κυριως σωματικα και ψυχολογικα απο μικρους και μεγαλους με χτυπαγαν ολοι ακομα και απο καθηγητες ειχα φαει ξυλο ενω παντα ημουν ησυχος εφτασα και γω σε σημειο να γινω αναισθητος και χωρις συναισθημα για τον οποιοδηποτε.δεν μου καιγεται καρφι για κανεναν εγω που ημουν παντα ευαισθητος.και ναι εχω ψυχωση που οφειλεται σε μεγαλο βαθμο στα δυσκολα παιδικα και εφηβικα χρονια χωρις να χω κανει ποτε καταχρηση ουσιων οποτε συμπεριλαβε και την ψυχωση στην κακια του κοσμου μπορει να ειναι γονιδιακη αλλα φταει και το περιβαλλον για να την εμφανισει καποιος αλλιως θα ειχε και η αδελφη μου ή οι γονεις μου απο τους οποιους πηρα τα γονιδια.και ουτε εγω εχω κοπελα χειροτερα απο εσενα μιας και τους ψυχωτικους τους στιγματιζουν παρα πολυ σε συγκριση με τις αλλες ψυχικες ασθενειες.

απλα θα σου λεγα να μην δινεις σημασια πια φροντισε τον εαυτο σου και μην δινεις αξια σε κανεναν.εχω καπιους φιλους κυριως ολοι με ψυχολογικο προβλημα αλλα πια δεν με νοιαζει τι σκεφτεται ο αλλος ή η αλλη πια τους εχω χεσμ@νους και προσφατα συναντησα εναν συμμαθητη μου απο το σχολειο που μου ειχε κολλησει μια μερα τσιχλα στα μαλλια μου και μια αλλη μου ειχε κοψει τουφα απο τα μαλλια μου του μιλησα και ειδα οτι ειναι ενας ανεργος και αποτυχημενος οποτε μεσα χαρηκα κατα βαθος γιατι ολα πληρωνονται καπως ειτε σε αυτη την ζωη ειτε στην αλλη που ειναι αιωνια.οποτε γραφτους στα π@π@ρια σου και απολαυσε την ζωη με εξοδους γυμναστηριο σχολη χορου να κοινωνικοποιηθεις φροντισε την εξωτερικη σου εμφανιση και φτυστα στον αγυριστο ολα αυτα τα μυγοφτυματα που σου χαλαγαν την ψυχολογια.να τους εχεις στο μυαλο σου σαν σκ@τα που τα προσπερναμε και δεν τα παταμε να λερωσουμε τα παπουτσια μας.

σκεψου σε αλλες χωρες εχουν πολεμο βλεπε την ουκρανια που τα μισα σπιτια εχουν καταρρευσει και οι μισοι στρατιωτες παιρνουν ναρκωτικα και πολυ αλκοολ για να αντεξουν τις δυσκολιες της μαχης βλεπε ισραηλ παλαιστινη και απο τις δυο μεριες οι παλαιστινιοι εχασαν τα σπιτια τους και τα παιδια τους και στο Ισραηλ καθε μερα ακουγονται οι σειρηνες γιατι πεφτουν ρουκετες και πανε στα καταφυγια οι ανθρωποι.δες τα παιδια στην αφρικη που δουλευουν στα ορυχεια κοβαλτιου και πεθαινουν νωρις απο τα τοξικα που αναπνεουν η ζωη δεν ειναι ευκολη για κανεναν.υπαρχει δυστυχια σε ολο τον κοσμο ποσες γυναικες βιαζονται απο γονεις συμμαθητες φιλους.γι αυτο ολοι εχουν ψυχολογικα στις μερες μας μπαινεις μεσα σε ενα μεσο μεταφορας και ακους απο διπλα σου αλλους ανθρωπους να συζητανε για ψυχολογικα θεματα.λεει καποια εχω καταλιψη και δεν κοιμαμαι καλα.λενε δυο μητερες το πας το παιδι σου στο ψυχολογο λεει η αλλη το παω.επειδη δινω καμια φορα σημασια τι συζητανε σε μετρο λεωφορεια ηλεκτρικους επιβατες εχω παρατηρησει οτι ολος ο κοσμος εχει πια προβληματα οποτε μην θεωρεις το εαυτο σου κατεστραμμενο δεν υπαρχει ανθρωπος στην σημερον ημερα που να μην εχει περασε καποιο τραυμα στην ζωη του η να μην εχει καποιο προβλημα ειτε οικονομικο ειτε θεμα υγειας.

και αυτοι που σου φερθηκαν ασχημα καποιο προβλημα το εχουν.ενας που τα χει καλα με τον εαυτο του ουτε θα μειωσει τον αλλον ουτε θα του φερθει ασχημα αυτα τα κανουν ανθρωπου προβληματικοι με πολλα κομπλεξ κατωτεροτητας και για να δειξουν οτι ειναι σπουδαιοι μειωνουν τον αλλον για να ανεβασουν πλασματικα την ηδη χαμηλη αυτοκετιμηση τους.εμενα πλεον δεν με αγγιζουν αυτες οι συμπεριφορες και δεν δινω πλεον βαση.περασα δυσκολιες εμφανισα ψυχωση παιρνω φαρμακα για να μην υποτροπιαζω και δεν δινω καν βαση στα κομπλεξικα τιποτενια μυγοφτυματα
    Ευχαριστώ για την απάντηση. Άνεργοι και αποτυχημένοι είναι πολλοί απ αυτούς που μας κάναν ζημιά, απόδειξη ότι είχαν κόμπλεξ κατωτερότητας έννατι μας, το οποίο όμως δυστυχώς τότε λόγω ανωριμότητας μας δεν μπορέσαμε να το αντιληφθούμε. Σημασία έχει να είμαστε στο σήμερα μας σε μια σχετικά καλή κατάσταση ζωής ασχέτως αν ακόμα υπάρχουν ή εμφανίζονται μαλάκες στη ζωή μας. Τουλάχιστον τους αντιμετωπίζουμε κάπως καλύτερα εν σχέση με τότε. Ψύχωση μην λες πως έχεις, ούτε σε συζητήσεις για ψυχολογικά να εκθέτεις τον εαυτό σου ότι έχεις τέτοια θέματα. Κανείς δεν μας κολλάει τέτοια ταμπελα εκτός κι αν αυτό που βλέπει στο άτομο μας τον οδηγάει αβίαστα κι αντικειμενικα σ αυτό το συμπεράσμα.

Γι αυτό πρέπει να προσέχουμε και λίγο πως φερόμαστε, έστω να το παίζουμε και λιγάκι θέατρο ότι είμαστε χαρούμενοι, δυναμικοί, προσγειωμένοι. Άμα κατόρθωσες, στο μυαλό σου να τους έχει σαν τα σκατά που προσπερνάμε, αυτό είν επιτυχία. Σ εμένα, η ανάκληση τέτοιων ατόμων στη σκέψη μου, μου προκαλεί σκέψεις με φανταστικά σενάρια ΙΨΔ που φτάνουν σε εκνευρισμούς ή λύπη και απογοήτευση ότι λόγω αυτών των ατόμων έπεσε η ψυχολογία με αποτέλεσμα να θεωρώ τον εαυτό μου κατώτερο για πολλά έπειτα στη ζωή, κάτι που μου κόστισε μέχρι να καταλάβω το λάθος στον τρόπο σκέψης. Δεν ξέρεις τι σπασιμο νεύρων εντός μου έχω πάθει εκ των υστέρων από τέτοια περιστατικά.

Μόνο που καταλαβαίνω πως μπορεί να φταίνε και τα γονίδια, ίσως κι η συνανστροφή στην πρώιμη παιδική ηλικία. Τα άσχημα συμβάντα στην παιδική ηλικία, μα και σε κάθε ηλικία, καταγράφονται έντονα στη μνήμη.
    γιάννης

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν θεωρω οτι φταιει για τα ψυχολογικα αυτος που θα σε υποτιμησει, θα σου φερθει σκαρτα, ασχημα κλπ. αυτος, φταιει που ειναι γαιδουρι. για τα ψυχολογικα, φταιει αυτος που σου προκαλεσε την σταση να μην μπορεις να το αντιμετωπισεις, η ακομα χειροτερα, στο εκανε και ο ιδιος οταν ησουν παιδι. Ο ΓΟΝΙΟΣ.
    Αυτό είναι πολύ σωστό "αυτος που σου προκαλεσε την σταση να μην μπορεις να το αντιμετωπισεις,", κι όντως ισχύει!
    γιάννης

Senior Member
    Εμένα με βρίζανε όλοι στο στρατό τα στελέχη κ ήμουν εσώκλειστοσ 1 χρόνο τι να σκεφτώ εγώ ότι αυτοί έχουν πρόβλημα ή εγώ μιλάμε για 30 άτομα κάθε μέρα για ένα χρόνο εσωκλειστοσ αν ήθελα ασ έλεγα στον εαυτό μου ότι έχω ψυχολογικά θα με παίρνανε τέσσερις από εκεί

Senior Member
    Εγώ σας βρίζω γτ λέτε στον εαυτό σας ότι έχετε ψυχολογικά δεν έχετε απλά δεν ενηλικιωθεικατε ποτέ κ δε φταίω εγώ γι αυτό

Μου φαίνεται σχεδόν τρομακτικό ότι ο μαλακας που περιγράφεται το πιο πιθανό ειναι να ήταν κάποτε θύμα . Κυριως γιατί φοβάμαι μην γίνω αυτός ο μαλακας που ίσως ,άθελά μου να εχω γίνει κάποιες φορες.
    Το σιγουρο είναι ότι έχει δικά του άλυτα θέματα.. και έτσι διαιωνίζεται αυτό.
    Συμφωνώ με τον Remedy ...οι γονείς παίζουν καθοριστικό ρόλο, αλλά και αυτοί ουσιαστικά απλά επανελαβαν αυτό που έμαθαν.

Quote Originally Posted by Valeria kat View Post
    Μου φαίνεται σχεδόν τρομακτικό ότι ο μαλακας που περιγράφεται το πιο πιθανό ειναι να ήταν κάποτε θύμα . Κυριως γιατί φοβάμαι μην γίνω αυτός ο μαλακας που ίσως ,άθελά μου να εχω γίνει κάποιες φορες.
    Το σιγουρο είναι ότι έχει δικά του άλυτα θέματα.. και έτσι διαιωνίζεται αυτό.
    Συμφωνώ με τον Remedy ...οι γονείς παίζουν καθοριστικό ρόλο, αλλά και αυτοί ουσιαστικά απλά επανελαβαν αυτό που έμαθαν.
    Το ότι έχει άλυτα δικά του θέματα δεν σημαίνει πως πρέπει να τα βγάζει πάνω στους άλλους δηλαδή να καταστρέφει άλλους χωρίς να το πάρει είδηση.
    γιάννης

Quote Originally Posted by elis View Post
    Εμένα με βρίζανε όλοι στο στρατό τα στελέχη κ ήμουν εσώκλειστοσ 1 χρόνο τι να σκεφτώ εγώ ότι αυτοί έχουν πρόβλημα ή εγώ μιλάμε για 30 άτομα κάθε μέρα για ένα χρόνο εσωκλειστοσ αν ήθελα ασ έλεγα στον εαυτό μου ότι έχω ψυχολογικά θα με παίρνανε τέσσερις από εκεί
    Δεν τα παιρνες κατάκαρδα επειδή είχες τον κατάλληλο χαρακτήρα. Όμως, άλλο καψόνι κι άλλο σπάσιμο νεύρων χωρίς αφορμή επειδή σε βρήκαν αδύνατο.
    γιάννης

Quote Originally Posted by elis View Post
    Εγώ σας βρίζω γτ λέτε στον εαυτό σας ότι έχετε ψυχολογικά δεν έχετε απλά δεν ενηλικιωθεικατε ποτέ κ δε φταίω εγώ γι αυτό

Η ενηλικίωση ακολουθεί. Πρώτα βιώνεις, παθαίνεις τη ζημιά, έπειτα αντιλαμβάνεσαι τη ζημια που επέτρεψες να σου γίνει, έπειτα μαθαίνεις πως να τα χειρίζεσαι, κι έτσι ενηλικιώνεσαι. Ενηλικίωση μπορεί να ναι απλά το να καταλάβεις τι συμβαίνει χωρίς να κατορθώνεις να το αντιμετωπίσεις.
    γιάννης

Senior Member
    Πω ρε Ιωάννη δάκρυσα από τη συγκίνηση

Senior Member
    Οι φυσιολογικοί πέρασαν ότι κι εσείς απλά δεν πελαγώσαν γτ είναι σκληροί αυτή είναι η διαφορά όλη κι όλη ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast