Πρόβλημα - φίλη - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 46
    Banned
    Quote Originally Posted by StoneColdSober View Post
    Δέχομαι και καλές και κακές απαντήσεις αρκεί να μην είναι προσβλητικές. Από τον τρόπο που εκφράζεστε καταλαβαίνουν όλοι το επίπεδο σας. Εύχομαι να μην σας συμβεί να σας βρίζει κάποιος άγνωστος χωρίς λόγο και αιτία. Καλή σας ημέρα.

Δλδ εσύ προσβλήθηκες από το χρήσιμη ηλίθια και το δουλακι . Και καταλαβαίνουν όλοι το επίπεδο μου . Αλλά το δικό σου επίπεδο είναι ανεβασμενο επειδή καλύπτες την δήθεν φίλη η οποία σε πούλησε δεόντως! Όντως όταν το έγραφα το σχόλιο ήθελα να δείξω , τονίσω την καυστικοτητα και πως είναι κάποιος όταν τον προσαβαλλουν , όπως σε προσέβαλε η δήθεν φίλη σου και οι πλάτες που έκανες αντί να πεις την αλήθεια από την αρχή στον τέως της δήθεν φίλης που τον παραμυθιαζες στα τηλέφωνα! Είναι αυτό που λέμε , εγώ μπορώ να τους δουλεύω όλους αλλά κανείς εμένα και όταν βρεθεί κάποιος να τα πει έξω από τα δόντια με καυστικοτητα δεν έχει επίπεδο ....συνεχίζω τον παγωμένο καφέ μου ....
    Υγ. Το χρήσιμοι ηλίθιοι ανήκει η έκφραση στον Λένιν κ το δουλακι σε αυτούς που μας κάνουν τις βρώμικες δουλειές !

Junior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Δλδ εσύ προσβλήθηκες από το χρήσιμη ηλίθια και το δουλακι . Και καταλαβαίνουν όλοι το επίπεδο μου . Αλλά το δικό σου επίπεδο είναι ανεβασμενο επειδή καλύπτες την δήθεν φίλη η οποία σε πούλησε δεόντως! Όντως όταν το έγραφα το σχόλιο ήθελα να δείξω , τονίσω την καυστικοτητα και πως είναι κάποιος όταν τον προσαβαλλουν , όπως σε προσέβαλε η δήθεν φίλη σου και οι πλάτες που έκανες αντί να πεις την αλήθεια από την αρχή στον τέως της δήθεν φίλης που τον παραμυθιαζες στα τηλέφωνα! Είναι αυτό που λέμε , εγώ μπορώ να τους δουλεύω όλους αλλά κανείς εμένα και όταν βρεθεί κάποιος να τα πει έξω από τα δόντια με καυστικοτητα δεν έχει επίπεδο ....συνεχίζω τον παγωμένο καφέ μου ....
    Υγ. Το χρήσιμοι ηλίθιοι ανήκει η έκφραση στον Λένιν κ το δουλακι σε αυτούς που μας κάνουν τις βρώμικες δουλειές !
    Είναι ευρέως γνωστό ότι ο γραπτός λόγος εύκολα παρεξηγείται. Γι'αυτό πάντοτε προσέχουμε τι και πως το γράφουμε. Εκτός από τις προσβολές τσέκαρε και τα υπόλοιπα που έγραψες. Η σιγουριά θα σε φάει! Άλλο να λέμε την άποψη μας και άλλο να χαρακτηρίζουμε με άσχημο τρόπο τον οποιονδήποτε που δεν γνωρίζουμε. Δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω, καλημέρα και καλή απόλαυση με το καφεδάκι!

Senior Member
    Νόμπελ μοιράζεις πάλι είσαι πολύ μπροστά και δεν σε καταλαβαίνει ο κόσμος

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 05-12-2023 at 15:16.

Senior Member
    Αφού λες πως η φίλη σου ήταν μπροστά σε όλα τα τηλεφωνήματα και σε όλα τα μηνύματα, τότε κάποια στιγμή την πήρε ο πρώην προσωπικά και της είπε ότι την έκραζες.
    Άρα μάλλον πίστεψε πως μιλούσες πισώπλατα μαζί του, σωστά; "Γι' αυτό" σε έκανε πέρα.
    Όπως είπαμε μπλέχτηκες αλλά αν ήταν αληθινή φίλη θα πίστευε εσένα.
    Οπότε μην στεναχωριέσαι για κάτι το επιφανειακό όπως αποδείχτηκε.

Senior Member
    Καλησπέρα σας, καινούριο μέλος εδώ! Προκαταβολικά συγνώμη για το σεντόνι που ακολουθεί. Είμαι 28 χρονών, είχα μια φίλη απο το γυμνάσιο, ήμασταν αχώριστες, κάθε μέρα μαζί, ήξερε όλα τα μυστικά μου και εγώ τα δικά της, μαζί της ήμουν 100% ο εαυτός μου. Δεν φοβόμουν να πω το οτιδήποτε, ήμασταν πάντα εκεί η μια για την άλλη, στα ευχάριστα και στα δυσάρεστα. Η Σ. λοιπόν είχε μια σχέση με ένα παιδί, τον Τ. από το πρώτο έτος του πανεπιστημίου εως και πρόπερσι, στα 26 τους, μετά από 7 χρόνια σχέσης. Χώρισαν για πολλούς λόγους, ο κυριότερος εκ των οποίων ήταν ότι η Σ. ένιωθε καταπιεσμένη, περνούσε την εφηβεία που δεν πέρασε όταν ήταν όντως έφηβη. Άρχισε να βγαίνει, να γνωρίζει κόσμο, να ντύνεται πιο όμορφα, έχασε και κιλά και κατάλαβε την αξία της. Έτσι λοιπόν άρχισε να βγαίνει με δυο τύπους που τους αποκαλούσε φίλους, ο Τ. ζήλευε και γενικά έγιναν τοξικοί ο ένας για τον άλλον. Εγώ την κάλυπτα πάντα, όταν με έπαιρνε ο Τ. τηλέφωνο και έκλαιγε εγώ αναγκαζόμουν να του λέω ψέματα και να τον βγάζω τρελό και υπερβολικό. Τον καθησύχαζα, "είναι μια φάση, άσε την να κάνει το κομμάτι της, θα γυρίσει σε εσένα κτλ κτλ). Ένιωθα πολύ άσχημα με αυτό, καθώς ήμασταν μια παρέα και τον πονούσα. Αλλά φυσικά και θα κάλυπτα την κολλητή-αδερφή μου. Όλα τα τηλεφωνήματα με τον Τ. ήταν φυσικά εν γνώση της, ήξερε τα πάντα, οτιδήποτε λέγαμε. Ακόμα και τα μηνύματα μας διάβαζε. Γενικότερα η όλη στάση της ήταν απαράδεκτη για εμένα, με έφερνε σε δύσκολη θέση και την έκραζα σχεδόν καθημερινά για αυτό πιέζοντας την να χωρίσει επιτέλους για να ησυχάσουμε. Μετά από περίπου 2 μήνες τον χωρίζει όντως. Σταμάτησα και εγώ τα τηλέφωνα με τον πλέον πρώην της, του μιλούσα απότομα και του ξέκοψα τα λόγια παρηγοριάς. Μετά από μερικές μέρες η Σ. μου ζητάει να συναντηθούμε και όταν βρεθήκαμε με ρώτησε τι συμβαίνει με τον Τ. και ότι της μετέφερε ότι εγώ έλεγα άσχημα λόγια για αυτήν (ότι την έλεγα τρελή, ψυχασθενή και πουτ@ν@ που βγαίνει με άλλους) την έθαβα και του έλεγα να χωρίσουν έντονα και επίμονα. Εντωμεταξύ τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια, της εξήγησα τα πάντα, ότι αυτός την έχασε και τώρα είναι στα χαμένα και δεν ξέρει τι λέει κτλ κτλ. Φάνηκε να με πίστεψε, αλλά ξαφνικά μου έκανε ghosting. Ήταν ψυχρή μαζί μου, δεν μου μιλούσε όπως πριν. Καταλαβαίνετε πως είναι να ξέρεις 100% έναν άνθρωπο και ξαφνικά να είναι εντελώς διαφορετικός απέναντι σου. Εν τέλει σταματήσαμε να μιλάμε, στέλναμε η μια στην άλλη μόνο ευχές για χρόνια πολλά σε γιορτές/γενέθλια αυτά τα δύο χρόνια. Εγώ στην αρχή είχα θυμώσει μαζί της γιατί πίστεψε τον Τ. και όχι εμένα. Αλλά τώρα μετά από τόσο καιρό νιώθω πως με έχει επηρεάσει πάρα πολύ. Την σκέφτομαι κάθε μέρα, σκέφτομαι τι θα μπορούσα να είχα πει/κάνει διαφορετικά. Πάντρεψε την άλλη της φίλη, τα έβλεπα στα σοσιαλ μίντια και με έπιασε μια πίκρα... Υποτίθεται θα πάντρευε εμένα. Γενικά έχω κλειστεί σαν άνθρωπος όσον αφορά την φιλία. Αποφεύγω τα κολλητηλίκια με τις φίλες μου, δεν ανοίγομαι σχεδόν ποτέ σε καμία. Δεν είμαι ο εαυτός μου μαζί τους όπως με την Σ. Ενημερωτικά, η Σ. έχει σχέση με τον έναν από τους τύπους που έβγαινε όταν "απατούσε" τον Τ. Έκαναν σχέση αμέσως μόλις χώρισε. Έχει ξεκόψει μόνο με εμένα από τις φίλες της, έχει κάνει και καινούριες παρέες.
    Δεν ξέρω γιατί τα γράφω όλα αυτά, δεν ξέρω αν θα ήθελα να ξανακάνουμε παρέα. Απλώς ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου (?).
    Ευχαριστώ που το διαβάσατε. Είστε καταπληκτικό παρεάκι.
    Καλησπέρα. Θα σχολιάσω με βάση το αρχικό σου μήνυμα. Ε αν αυτό που συμβαίνει με τη φίλη σου σε απασχολεί ή σε στεναχωρεί, μπορείς απλά να της ζητησεις να μιλήσετε. Να πεις αυτά που σκέφτεσαι, να ακούσεις και τι έχει να πει. Όσο αφορά το κομμάτι, που της έκανες πλάτες όταν είχε σχέση, ε αν αυτό πίστευες ότι έπρεπε να κάνει μια φίλη, καλά έκανες και το έκανες. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σε κρίνει. Πριν όμως κάνεις οποιαδήποτε συζήτηση, σκέψου αν θες πραγματικά αυτή την φίλη στη ζωή σου(που κερατωσε και ελεγε ψέματα στον φίλο της, που σε έβαλε και εσένα να την καλύπτεις, που σου γύρισε την πλάτη επειδή άκουσε τα λόγια τρίτων) ή αν αυτό που φοβάσαι είναι η μοναξιά.. Έχεις κι άλλες φίλες - φίλους; Σχέση;

Banned
    Είναι ευρέως γνωστό ότι ο γραπτός λόγος εύκολα παρεξηγείται. Γι'αυτό πάντοτε προσέχουμε τι και πως το γράφουμε. Εκτός από τις προσβολές τσέκαρε και τα υπόλοιπα που έγραψες. Η σιγουριά θα σε φάει! Άλλο να λέμε την άποψη μας και άλλο να χαρακτηρίζουμε με άσχημο τρόπο τον οποιονδήποτε που δεν γνωρίζουμε. Δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω, καλημέρα και καλή απόλαυση με το καφεδάκι!
    ...όταν μπορέσεις χωρίς τρικυμία ,διάβασε το αρχικό σου θέμα ! Έχεις γράψει ένα ολόκληρο σεντόνι . Επειδή γράφω από κινητή συσκευή ,θα προσπαθήσω να γίνω περστρο περιεκτικός χωρίς να πλατιασω ! Εσύ κ η δήθεν φίλη , είχατε στήσει ολόκληρη οργάνωση . Διαβάζατε μαζί τα μνμ του , χελλο έχεις ακούσει για το GDPR ? Αυτός λοιπόν επειδή σε γνώριζε χρόνια ,άρα τον γνώριζες κ εσύ άλλο τόσο έλεγε τον πόνο του σε σένα και αμέσως ΕΣΥ κοπυ πειστ και μαζί διαβάζατε κ κάνατε ραδιουργίες με την τέως φιλη.Γράφεις ότι είσαι 28 χρόνων άρα αρκετά ώριμη. . Δλδ η δικιά σου ωριμότητα ποια είναι στην περίπτωση ? Αν είναι δυνατόν 28 χρόνων γυναίκα να μεταφέρει τις ιδιωτικές επικοινωνιες . Είσαι συμμετοχη. Δλδ σε εμένα κ σε τόσες χιλιάδες κόσμο δεν έχουν τύχει τέτοια περιστατικά ? Φυσικά έχουν τύχει . Όταν είσαι αξιοπρεπής , κάνεις μια κουβέντα με την φίλη κ τον φίλο που τον ήξερες και κόβεις κάθε δεσμό για ένα χρονικό διάστημα . Υπάρχει μια φράση στην αργκό που λέει εγώ δεν είμαι το τσουτσέκι καθενός! . Εσύ διεθεσες τον εαυτό σου για συγκάλυψη ,ενώ γνώριζες ! . Εκτός αν τον γουστάρες....κ προτιμήσες να παίξεις το χαλασμένο τηλ. Anyway, συνεχίζω την ζωγραφική μου !!! Αφού έγινε το deal με τον νέο γκόμενο και ξεκαθαρίσε το τοπίο ήρθε και σε σκυλοβρισε η τέως δήθεν φίλη σου και σε πέταξε στο καλάθι των αχρήστων (μεταφορικά) . Τι δεν μπορείς να καταλάβεις? Είναι ένα απλό μαθηματικό πρόβλημα . Λέμε κ γράφουμε την άποψη μας χρησιμοποιώντας λογικη . Σε μια φράση γράφεις για ghosting . Συνεχίζω τον καφέ μου ....νέα τάση της μόδας κ κλισέ του τικ τοκ . Όσο για μένα όσοι με γνωρίζουν είναι χαρούμενοι που με έχουν φιλο γιατί τους τα λέω on their face ! Σου προτείνω λοιπόν με Ευγενία κ συμπάθεια ,κάνε μια ενδοσκόπηση , αυτοβελτιωσου κ σίγουρα έχεις να κερδίσεις την αξιοπρέπεια σου από αυτό το σχόλιο μου . Αξιοπρέπεια αλά καρτ ,δεν υπάρχει !
    Last edited by tziovani; 05-12-2023 at 16:06.

Junior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Αφού λες πως η φίλη σου ήταν μπροστά σε όλα τα τηλεφωνήματα και σε όλα τα μηνύματα, τότε κάποια στιγμή την πήρε ο πρώην προσωπικά και της είπε ότι την έκραζες.
    Άρα μάλλον πίστεψε πως μιλούσες πισώπλατα μαζί του, σωστά; "Γι' αυτό" σε έκανε πέρα.
    Όπως είπαμε μπλέχτηκες αλλά αν ήταν αληθινή φίλη θα πίστευε εσένα.
    Οπότε μην στεναχωριέσαι για κάτι το επιφανειακό όπως αποδείχτηκε.
    Ναι, της είπε ότι στα τηλέφωνα μεταξύ μας την έκραζα, αυτή, τους γονείς της και γενικά όλο της τον κύκλο. Και ότι του έλεγα επίμονα να την χωρίσει γιατί δεν του αξίζει. Βρεθήκαμε από κοντά, μου τα συζήτησε όλα και είδα το πόσο πικραμένη και απογοητευμένη ήταν. Αλλά δεν περίμενα πως δεν θα με πίστευε. Προφανώς ήταν τόσο μπερδεμένη και χολοσκασμένη που αποφάσισε να μην μπει στον κόπο να ψάξει/αναλογιστεί περισσότερο. Μας χώρισε και τους δύο και βρήκε την υγειά της.
    Δεν ξέρω αν μπορώ να δεχτώ ότι ήταν επιφανειακό, προσπαθώ ακόμα να το χωνέψω, απλά πίστευα πολύ στη φιλία μας και μέχρι εκείνη την ρημάδα ώρα ήμαστα σαν αδερφές. Προσπαθώ να κοιτάζω μπροστά αλλά μου είναι δύσκολο να ανοιχτώ σε αυτό τον βαθμό με τις άλλες φίλες μου. Φαντάζομαι η συνειδητοποίηση έρχεται με τον καιρό.

Junior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Καλησπέρα. Θα σχολιάσω με βάση το αρχικό σου μήνυμα. Ε αν αυτό που συμβαίνει με τη φίλη σου σε απασχολεί ή σε στεναχωρεί, μπορείς απλά να της ζητησεις να μιλήσετε. Να πεις αυτά που σκέφτεσαι, να ακούσεις και τι έχει να πει. Όσο αφορά το κομμάτι, που της έκανες πλάτες όταν είχε σχέση, ε αν αυτό πίστευες ότι έπρεπε να κάνει μια φίλη, καλά έκανες και το έκανες. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σε κρίνει. Πριν όμως κάνεις οποιαδήποτε συζήτηση, σκέψου αν θες πραγματικά αυτή την φίλη στη ζωή σου(που κερατωσε και ελεγε ψέματα στον φίλο της, που σε έβαλε και εσένα να την καλύπτεις, που σου γύρισε την πλάτη επειδή άκουσε τα λόγια τρίτων) ή αν αυτό που φοβάσαι είναι η μοναξιά.. Έχεις κι άλλες φίλες - φίλους; Σχέση;

Καλησπέρα Γιώργο και ευχαριστώ για την απάντηση.
    Σίγουρα έκανα λάθος, δεν το αναγνωρίζω τώρα, από την αρχή το ήξερα και με ζόριζε η όλη κατάσταση, της το έλεγα αλλά ήθελα να την υποστηρίξω όσο μπορώ επειδή περνούσε τη φάση της.
    Ειλικρινά δεν ξέρω εαν θέλω να της μιλήσω, ίσως έπρεπε τότε στην αρχή που "χωρίσαμε" να της έλεγα πως αισθάνομαι για να μου φύγει το βάρος και να λυτρωθώ. Τώρα έχουν περάσει 2 χρόνια και δεν ξέρω αν και τί νόημα έχει. Μου λείπει η παρέα της, την σκέφτομαι ακόμα με αγάπη, δεν έχω κρατήσει κακία, ίσα ίσα χαίρομαι που έχει νέα σχέση και επιτέλους περνάει καλά (από ότι μαθαίνω). Επίσης πιστεύω πως μετά από τόσο καιρό τίποτα δεν θα είναι το ίδιο αν ξανασμίξουμε. Ίσως έχω χάσει και εγώ την εμπιστοσύνη μου προς αυτήν.
    Έχω φίλες, παρέες πολλών χρόνων, όμως δεν υπάρχει το δέσιμο που είχα με την Σ. Χαίρομαι την παρέα τους, περνάω καλά μαζί τους αλλά θεωρώ ότι δεν είμαι 100% ο εαυτός μου. Δεν αφήνομαι, δεν λέω τα μυστικά/πολύ προσωπικά μου.
    Σχέση έχω ναι, 6 χρόνια, πρόσφατα αρραβωνιαστήκαμε, πλέον μόνο με αυτόν μπορώ να είμαι εγώ. Άνετη, να λέω ότι πιστεύω, να είμαι σίγουρη ότι δεν θα κριθώ, να μην φοβάμαι να ανοιχτώ. Πενθώ ακόμα την χαμένη φιλία, αλλά προσπαθώ να προχωρήσω.

Senior Member
    Ναι, της είπε ότι στα τηλέφωνα μεταξύ μας την έκραζα, αυτή, τους γονείς της και γενικά όλο της τον κύκλο. Και ότι του έλεγα επίμονα να την χωρίσει γιατί δεν του αξίζει. Βρεθήκαμε από κοντά, μου τα συζήτησε όλα και είδα το πόσο πικραμένη και απογοητευμένη ήταν. Αλλά δεν περίμενα πως δεν θα με πίστευε. Προφανώς ήταν τόσο μπερδεμένη και χολοσκασμένη που αποφάσισε να μην μπει στον κόπο να ψάξει/αναλογιστεί περισσότερο. Μας χώρισε και τους δύο και βρήκε την υγειά της.
    Δεν ξέρω αν μπορώ να δεχτώ ότι ήταν επιφανειακό, προσπαθώ ακόμα να το χωνέψω, απλά πίστευα πολύ στη φιλία μας και μέχρι εκείνη την ρημάδα ώρα ήμαστα σαν αδερφές. Προσπαθώ να κοιτάζω μπροστά αλλά μου είναι δύσκολο να ανοιχτώ σε αυτό τον βαθμό με τις άλλες φίλες μου. Φαντάζομαι η συνειδητοποίηση έρχεται με τον καιρό.
    Μήπως όλα αυτά που πίστευες για τη φιλία σας, να μην ίσχυαν γι αυτήν; Μήπως εσύ έδινες περισσότερα κι αυτή να σε χρησιμοποιούσε;

Junior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Μήπως όλα αυτά που πίστευες για τη φιλία σας, να μην ίσχυαν γι αυτήν; Μήπως εσύ έδινες περισσότερα κι αυτή να σε χρησιμοποιούσε;

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να σου απαντήσω, τόσα χρόνια δεν είχαμε καν μαλώσει, ήμασταν αυτοκόλλητες, σε όλα μαζί, εύκολα,δύσκολα. Πάντα κυλούσε με ηρεμία η φιλία μας, ποτέ δεν είχα αμφιβάλλει για εκείνη. Αυτό που συνέβη ήταν το πρώτο και το τελευταίο σπάσιμο που είχαμε μεταξύ μας.

Senior Member
    Εμένα κάνουν ΠΩΣ δεν με ξέρουν ΤΟΥΣ λένε αυτόν τον ξέρεις κ λένε όχι κ σένα θα σε έχει ξεχάσει αν έχει ζωή

Senior Member
    πριν καιρο ενας ανθρωπος που συζητάγαμε αυτα τα θεματα με τις διαπροσωπικες σχεσεις μου ειπε κοιτα μαρια με ολους μπορει να ταχεις καλα να μιλας κι αυτα ομως αν ζοριστούν η αν νομίσουν οτι απειλείται η βολη η τα συμφεροντα τους θα δεις το πραγματικο προσωπο τους. τωρα τα ξερω αυτα τα πονηρα κι αλλοπρόσαλλα ενω παλια ελεγα ρε φιλε γιατι αυτος φερεται ετσι ξαφνικα?? ποσο δικιο ειχε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    πριν καιρο ενας ανθρωπος που συζητάγαμε αυτα τα θεματα με τις διαπροσωπικες σχεσεις μου ειπε κοιτα μαρια με ολους μπορει να ταχεις καλα να μιλας κι αυτα ομως αν ζοριστούν η αν νομίσουν οτι απειλείται η βολη η τα συμφεροντα τους θα δεις το πραγματικο προσωπο τους. τωρα τα ξερω αυτα τα πονηρα κι αλλοπρόσαλλα ενω παλια ελεγα ρε φιλε γιατι αυτος φερεται ετσι ξαφνικα?? ποσο δικιο ειχε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ήξερε και στα έλεγε.
    Τώρα ξέρεις εσύ και μας τα λες!

Senior Member
    Μου κάνει εντύπωση που ήσασταν αυτοκολλητες χωρίς προβλήματα για πολλά χρόνια, και ξαφνικά ο πρώην της της είπε κακά πράγματα και έκοψε επαφές επειδή δεν σε πίστεψε. Στα δέκα χρόνια φιλίας σε ξέρει απέξω και ανακατωτά. Δεν βγάζει τόσο νόημα. Οι σχέσεις δεν είναι τόσο εύθραυστες συνήθως.
    Από την άλλη πλευρά πιστεύω πως όταν προκαλούμε κακό σε κάποιον ή κάνουμε "κακά πράγματα", έστω και με καλή πρόθεση για το φίλο μας, χάνουμε την αξιοπιστία μας σαν άνθρωποι.
    Πχ έλεγες πολλά ψέματα στον πρώην της, έκλαιγε και του έλεγες ό,τι να ναι. Εκείνη την στιγμή πλήγωνες εκείνον, για τα καπρίτσια της φίλης σου.
    Γίνατε και οι δύο "κακιές" σε έναν άνθρωπο που δεν το άξιζε και εν τέλει μέσα από αυτή την ιστορία χάσατε την εμπιστοσύνη σας η μία για την άλλη. Γιατί μετά το μυαλό λέει, άμα το έκανε σε εκείνον τόσο εύκολα, μπορεί να το κάνει και σε μένα.
    Η φίλη σου μπορεί να ήθελε να κάνει μια νέα αρχή και να ξεχάσει τον παλιό κακό εαυτό της, και εσένα μαζί που μπλέχτηκες τόσο πολύ σε αυτόν.
    Είναι σημαντικό να κρατάμε κάποιοες αρχές σαν άνθρωποι και να λέμε όχι στους φίλους μας όταν αυτά που μας ζητούν τις καταπατάνε.

Από εκεί και πέρα, άμα αισθάνεσαι ακόμη το βάρος εκείνης της εποχής, μπορείς να την καλέσεις και να βγείτε για να μιλήσετε. Βγάλτο από μέσα σου. Συζητησε πώς αισθάνεσαι. Τι σκέψεις έκανες μετά και τι συνειδητοποιήσεις.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast