Results 16 to 30 of 51
-
06-12-2023, 23:10 #16
Απαντάω γενικά σε όλους. Ναι επικοινωνεί καθημερινά. Σε διαφορες φάσεις μέσα στην μέρα . Δεν έχω παράπονο. Και γλυκός κ απ όλα. Σεξ γίνεται πολύ συχνά, σχεδόν κάθε φορά και γενικά σε αυτόν τον τομέα το ξέρω ότι γουστάρει φουλ. Γενικά συνεχίζει να πιστεύει ότι η μέθοδος πέφτω με τα μούτρα δεν είναι σωστή. Πιστεύει ότι τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους και ότι πρέπει πηγαίνουν αργά και ήρεμα. Είναι κάπως κάθετος. Τώρα όσον αφορά τα χρόνια που ήταν single έχει πει γενικά ότι το πρώτο διάστημα μετα τον χωρισμό ήθελε χρόνο για τον εαυτό του. Δεν τον ενδιέφερε το ζήτημα. Έπειτα είτε έμπλεκε με καπως ακατάλληλες γυναίκες ή με γυναίκες που δεν επικοινωνούσε εγκεφαλικά ή δεν εκτιμούσε ιδιαίτερα. Είχε φάσεις εννοείται αλλά που δεν είχαν κάποια ιδιαίτερη διάρκεια. Αισθάνομαι ότι κάπως έχει τοποθετήσει στο μυαλό του το πως πρέπει να κυλάνε τα πράγματα συν ότι υπάρχει μια άμυνα. Ένα κράτημα.. Υπάρχουν πολλές στιγμές που όταν είμαστε μαζί είναι απίστευτα τρυφερός και στοργικος. Βασικά όταν είμαστε μαζί δεν έχω παράπονο. Περνάμε πολύ ωραία. Τα έχει όλα το μενού. Πάθος, γέλιο, τρυφερότητα, μπηχτουλες και κοντριτσες χαριτωμένες.. Η ένσταση μου βρίσκεται στη συχνότητα. Που μάλλον καταλαβαίνω ότι είναι θέμα ανθρώπου... Αν κρίνω απ αυτά που μου λέτε..
- 07-12-2023, 06:40 #17
ναι, αν δεν μενουν κοντα, δεν ειναι λιγες.
περισσοτερο ενοχλει το γεγονος οτι κι αυτες οι φορες γινονται με "πιεσεις" της κοπελας και εχουν αλλη επιθυμια για την συχνοτητα αυτη. αν και οι δυο ηθελαν τοσο, θα ηταν μια χαρα. επισης ενοχλει οτι ενας ερωτευμενος ανθρωπος, δεν βαζει "κουτακια" στο ποσο χαλαρη και ηρεμη πρεπει να ειναι η εξελιξη μιας σχεσης, απλα το ζει οπως το αισθανεται. αυτος δειχνει πολυ ορθολογιστης για "ερωτευμενος"...
07-12-2023, 06:46 #18
δεν ξερω αν ενας ερωτευμενος ανθρωπος βαζει στεγανα για το πως θα κυλανε τα πραγματα, η δικη μου εμπειρια λεει οτι παρασυρεται απο την επιθυμια του...
κατα τα αλλα, οι εξηγησεις που δινει για τις αλλες γνωριμιες του, ειναι πολυ νορμαλ. δεν ειναι το πιο ευκολο να βρεις μια ταιριαστη γνωριμια, αλλα και η δικη σας γνωριμια, ενος μηνα ειναι, δεν ξερουμε αν την θεωρει την απολυτα ταιριαστη. μακαρι...
και ΟΧΙ, δεν ειναι μονο θεμα ανθρωπου η συχνοτητα, ειναι και θεμα επιθυμιας...
07-12-2023, 08:22 #19
Εικάζω ότι δεν είναι ερωτευμένος.. Είχα πολύ μεγάλη σχέση όπου στην αρχή δεν υπήρξα ερωτευμένη.. Έγινα στη πορεία.. Αλλα αυτό δεν αναιρεί την επιθυμία να βρεθούν δύο άνθρωποι ενώ πέρνανε ωραία και κάνουν καλό σεξ.. Εγώ συμφωνώ μαζί σου remedy... Κάτι δεν πάει καλά.. Θέλει αλλά με τους όρους του.. Επίσης πιστεύω έχει ένα φόβο μήπως αισθανθεί ανελευθερος.. Παρατηρώ μια αγαπη ιδιαίτερη προς τα φιλαράκια αλλά και τι να του πεις; θα σε πει υπερβολική, θα νιώσει απειλή.. Ότι πάω να τον ξεκοψω από τους φίλους του. Ούτε καν όμως. Το ζήτημα είναι να θέλει να δει εμένα κάποιες φορές αντί για τους φίλους του. Όχι να με βλέπει πριν ή μετά από αυτούς.. Δεν ξέρω. σίγουρα πάντως δεν είμαι η πρώτη του επιλογή
07-12-2023, 08:38 #20
Επίσης αισθάνομαι μια συναισθηματική δυσκαμψία αν υπάρχει ο όρος! Δυσκολία έκφρασης. Αλλα αυτό που νιώθω πλάι του νομίζω δεν είναι ψέμα. Στοργή, αγκαλιές δυνατές, φιλιά στο μέτωπο κι ας μην λέει πολλά λόγια. Εν ολίγοις έναν άνθρωπο με πολλά κρατήματα αλλά στο μέσα του γλυκός και τρυφερός. Και επειδή ακριβώς τα διαισθάνομαι όλα αυτά εκεί με μπερδεύει.. Πως γίνεται να υπάρχει τέτοια ζεστασιά κ να μην θέλει συχνότητα; λες και δεν βγάζουν νόημα στο μικρό μου μυαλό
07-12-2023, 08:59 #21
Με τους φίλους βγαίνει κανονικά και δεν βρίσκει δικαιολογίες, ούτε τον πιέζει κάποιος για να βγει (κάτι που γίνεται στη δική σας περίπτωση); Δεν πιστεύω ότι είναι ερωτευμένος, δεν λειτουργούν έτσι οι ερωτευμενοι. Το θέμα είναι τι είσαι διατεθειμένη να κάνεις. Αντέχεις όλο αυτό που γίνεται; Αυτός προφανώς δεν είναι καν ξεκάθαρος με τον εαυτό του για το τι συμβαίνει. Εσύ πώς θες να συνεχίσεις; Πιέζοντας τον να κάνει πράγματα που εσύ θες (που είναι λογικό να τα θες); Τα θέλω του πού ειναι;
07-12-2023, 09:08 #22
George1520 δεν ξέρω το αφήνω για την ώρα.. Δεν γίνεται με πίεση προφανώς.. Και ούτε σκοπεύω να ξανά πω κάτι. Ό,τι ήταν να πω το είπα.. Αυτός συνεχίζει το μότο όλα καλά αργά και σταθερά .. Μέχρι όσο αντέξω..
07-12-2023, 09:56 #23
Εσύ, όταν επιδιώκεις να τον δεις παραπάνω, και αυτός βάζει όρια, είναι σαν να μπαίνεις σε μία ευάλωτη θέση που δεν αισθάνεσαι αρκετή.
Το σημαντικό είναι να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου ότι είσαι αρκετή ούτως ή άλλως
Τώρα αυτός, πάει τη σχέση λίγο ξενέρωτα, με όρια, με λογικά κριτήρια. Είτε αντανακλά την συναισθηματική του φάση ή είναι σαν χαρακτήρας έτσι, είναι που δεν λέω σε πρακτικά ζητήματα είναι ότι καλύτερο, αλλά στον έρωτα γίνεται ξενέρωτος.
Εσύ θες να το ζήσεις αλλιώς. Μην του ξανακάνεις παράπονο, γιατί επηρεάζει τη δυναμική της σχέσης κάνοντας εσένα μόνιμα στο ρόλο του "κυνηγού" και του πιο συναισθηματικά διαθέσιμου. Ασχολήσου και με άλλα πράγματα, χαλάρωσε χωρίς να προσκολλάσαι στο πώς θα εξελιχθεί η σχέση.
Και εάν εν τέλει δεν σε καλύπτει συναισθηματικά σε ένα μιση μήνα σκέψου το μήπως εν τέλει εάν θες να το συνεχίσεις.
07-12-2023, 12:34 #24
Art Phil συμφωνώ. Αυτο που με τρομάζει λιγάκι είναι ότι είναι σαν να τον ευχαριστεί αυτή η διεκδίκηση. Έχω δει ανθρώπους που πνίγονται εύκολα στην ιδέα μιας σχέσης με εγγύτητα και στενή επαφή. Αυτοί οι άνθρωποι διατηρούν μια στάση περισσότερο αποφυγής. Ή τελοσπαντων δείχνουν ότι κουράζονται ή και ότι πιέζονται. Εδώ βλέπω ότι τον ανεβάζει αυτή μου η επιθυμία. Κάνει παιχνίδι και δεν ξέρω αν γίνεται λίγο χειριστικος. Δίνει δηλαδή λίγο τυράκι με κοπλιμέντα ζεστασιά αλλά στην ουσία αυτό που ζητάω δεν μου το δίνει και μάλιστα με καθησυχάζει κιόλας . Έτσι ούτε κόβει επαφή ούτε δίνει ενώ ταυτόχρονα με κάνει να επιμένω
07-12-2023, 12:57 #25
07-12-2023, 13:00 #26
07-12-2023, 13:37 #27
07-12-2023, 17:56 #28
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν θα παραπονεθεις για τα φιλαρακια του...
εσυ διεκδικεις να βλεπει εσενα, οχι να μην βλεπει αλλους. υπαρχει μεγαλη διαφορα...
κοιτα... οπως τα λες, γεννιουνται διαφορες υποψιες και πρωτη και βασικη, εαν εχει ξεπερασει την πρωην του. εχω την εντυπωση οτι απο εκει ξεκινανε ολα.
περα απο αυτο, πες οτι δεν εχει ξεπερασει απολυτα τον χωρισμο και προσπαθει να ορθοποδησει.
υπαρχει περιπτωση να διατηρει επαφες με την πρωην;;
αυτα τα φιλαρακια, τα βλεπει τοσο συχνα γιατι τα λενε, ή μηπως γιατι συνεχιζει να φλερταρει, παρολο που βγαινετε;;
μηπως διατηρει ακομα επαφες με αλλες γνωριμιες, η κανει και νεες παραλληλα με σενα;;
07-12-2023, 18:04 #29
Συμφωνώ , αλλά το ηρέμησε ( + δικαιολογια) προσωπικά μου κάνει πολύ υπεράνω. Είναι βέβαια και όλα τα άλλα που αναφέρεις.
Και αυτός ακριβώς θα ήταν ο λόγος που στη θέση σου όχι νάζια δεν θα έκανα, θα τον παρατούσα, χτες.
Όσο αντέξεις πάλεψε το Van, εμένα ο εγωισμός μου θα κλωτσούσε πολύ.
07-12-2023, 18:05 #30
Κοίτα τέτοια εντύπωση δεν έχει δώσει.. Δεν μου κάνει για άπιστος αλλά φυσικά δεν μπορούμε να ξέρουμε. Εδώ δυσκολεύεται να τα φέρει βόλτα μαζί μου, έχεις κ άλλες ;;; υπερβολή ???? και όταν είναι στους φίλους του θα στείλουμε μηνύματα ή όποτε τον πάρω τηλ πάντα απαντάει νορμάλ. Επίσης συνήθως αράζουν σε σπίτια δεν βγαίνει γενικά Τώρα όσο για την πρώην τη μεγάλη σχέση επίσης μου κάνει υπερβολή. Κοντά 5 χρόνια πέρασαν.... Άσε που αν μπω κ σε τέτοια μονοπάτια σκέψης μάλλον θα τρελαθώ. Και ενώ είμαι καχύποπτη, άπιστος δεν μου κάνει.. Περισσότερο βαρύς κι ασήκωτος