Απαίσιος χωρισμός - είμαι ένα ράκος - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 90
    Senior Member
    Καλη χρονια Νασια και σε ολους! Το τελος μιας σχεσης, ιδιωσ σε νεοτερες ηλικιες, φανταζει να ειναι το τελος του κοσμου. Αλλα δεν ειναι! Ειναι καλο να περασεις απο ολα τα σταδια του χωρισμου, αρκει να μην εγκλωβιστεις σε αυτη τη μαυριλα. Με το περασμα του χρονου θα κατανοησεις τους λογους που τελικα δεν ευδοκιμησε αυτη η σχεση και θα βγεις δυνατοτερη απο ολο αυτο. Βαλε προτεραιοτητα τις δικες σου αναγκες και πιστευω οτι θα κανεις μια συναραστικη, νεα αρχη στην Αθηνα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nasia1997 View Post
    Σε ευχαριστώ!! Παραδόξως τις τελευταίες 2 ημέρες νιώθω πολύ καλύτερα. Έχω καταλάβει ότι έχασα τον εαυτό μου σε αυτή τη σχέση και βάζω στόχους για πράγματα που θέλω να κάνω στο μέλλον. Επίσης βλέπω τα θετικά της συναισθηματικής ανεξαρτησίας. Σαν να μου έφυγε ένα βάρος. Το συζήτησα με την ψυχολόγο μου και μου είπε ότι θα αλλάζω συνέχεια συναίσθημα και ότι είναι φυσιολογικό.
    Καλή χρονιά. Είναι κρίμα που θα αναγκαστείς να αλλάξεις ψυχολόγο μετά.. Φαίνεται ότι ταιριαξες με αυτήν.

Member
    Update μου έστειλε μήνυμα προχθές το βράδυ να βρεθούμε. Είπαμε πως νιώθουμε, κλάμα, χαμός. Θα βρισκόμαστε μέχρι την Κυριακή που θα πάω Αθήνα και μετά είπαμε για σχέση από απόσταση. Ότι θέλουμε και οι δύο τον χρόνο μας, θα έχουμε επικοινωνία, θα περάσουν λίγοι μήνες και θα δούμε αν θέλω να γυρίσω στο νησί και να μένουμε μαζί κλπ. Μπερδεμένη είμαι.

Senior Member
    Update μου έστειλε μήνυμα προχθές το βράδυ να βρεθούμε. Είπαμε πως νιώθουμε, κλάμα, χαμός. Θα βρισκόμαστε μέχρι την Κυριακή που θα πάω Αθήνα και μετά είπαμε για σχέση από απόσταση. Ότι θέλουμε και οι δύο τον χρόνο μας, θα έχουμε επικοινωνία, θα περάσουν λίγοι μήνες και θα δούμε αν θέλω να γυρίσω στο νησί και να μένουμε μαζί κλπ. Μπερδεμένη είμαι.
    Όποια απόφαση και να πάρεις, βάλε πάνω από όλα τη ψυχική σου υγεία-ηρεμία και να έχεις την απαίτηση να την σεβεται ο άλλος (ο οποιοσδήποτε άλλος), όπως κι εσύ τη δική του.. Θες να συζητήσεις τις σκέψεις σου;

Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Όποια απόφαση και να πάρεις, βάλε πάνω από όλα τη ψυχική σου υγεία-ηρεμία και να έχεις την απαίτηση να την σεβεται ο άλλος (ο οποιοσδήποτε άλλος), όπως κι εσύ τη δική του.. Θες να συζητήσεις τις σκέψεις σου;
    Είμαι πολύ μπερδεμένη γιατί καλό θα μου κάνει να πάω Αθήνα για μια καινούργια αρχή αλλά ξέρω ότι θα μου λείπει αφάνταστα. Το ότι είναι ακόμα open και δεν υπάρχει οριστικός χωρισμός με έχει χαροποιησει. Προέχει να κοιτάξω το μέλλον μου. Θα δώσω χρόνο στον εαυτό μου και αν δω ότι η Αθήνα δεν μου κάνει για τους Χ,Ψ λόγους σκέφτομαι προς καλοκαίρι να γυρίσω πίσω αρκεί να ξέρω ότι θα είναι κι αυτός στην ίδια σελίδα. Του το είπα και μου είπε δες πως θα είσαι στην Αθήνα, όποτε μπορώ θα έρχομαι να σε βλέπω και αν μπουχτισεις γύρνα. Είναι πολύ περίεργα τα συναισθήματα μου γιατί από εκεί που το είχα πάρει απόφαση ότι η σχέση έχει τελειώσει και φεύγω για καινούργια αρχή, πλέον νιώθω ότι ακόμη και να φύγω κάτι μέσα μου θα με κρατάει για να γυρίσω πίσω.

Senior Member
    Είμαι πολύ μπερδεμένη γιατί καλό θα μου κάνει να πάω Αθήνα για μια καινούργια αρχή αλλά ξέρω ότι θα μου λείπει αφάνταστα. Το ότι είναι ακόμα open και δεν υπάρχει οριστικός χωρισμός με έχει χαροποιησει. Προέχει να κοιτάξω το μέλλον μου. Θα δώσω χρόνο στον εαυτό μου και αν δω ότι η Αθήνα δεν μου κάνει για τους Χ,Ψ λόγους σκέφτομαι προς καλοκαίρι να γυρίσω πίσω αρκεί να ξέρω ότι θα είναι κι αυτός στην ίδια σελίδα. Του το είπα και μου είπε δες πως θα είσαι στην Αθήνα, όποτε μπορώ θα έρχομαι να σε βλέπω και αν μπουχτισεις γύρνα. Είναι πολύ περίεργα τα συναισθήματα μου γιατί από εκεί που το είχα πάρει απόφαση ότι η σχέση έχει τελειώσει και φεύγω για καινούργια αρχή, πλέον νιώθω ότι ακόμη και να φύγω κάτι μέσα μου θα με κρατάει για να γυρίσω πίσω.
    Εκεί όμως ήσουν ο εαυτός σου; Έκανες πράγματα που σου άρεσαν;
    Είμαι υπέρ στο να δίνουμε ευκαιρίες στους ανθρώπους ή στις σχέσεις επειδή κάτι μπορεί να στράβωσε για τους Α ή Β λόγους. Αλλά.. Είναι καλό να βλέπουμε πως συμπεριφερθηκε ο άλλος όταν αυτό που είχαμε στράβωσε. Πρόσεξε μην πέσεις στη παγίδα τώρα.. Επειδή άνοιξε δρόμο για επανασύνδεση, εσύ ίσως αρχίσεις να δικαιολογεις την άσχημη συμπεριφορά που είχε τότε, για να έχεις λόγους να γυρίσεις. Ζύγισε τα όλα.. Πάνω στη ζυγαριά βάλε και την υγεία σου, βάλε εσένα...

Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Εκεί όμως ήσουν ο εαυτός σου; Έκανες πράγματα που σου άρεσαν;
    Είμαι υπέρ στο να δίνουμε ευκαιρίες στους ανθρώπους ή στις σχέσεις επειδή κάτι μπορεί να στράβωσε για τους Α ή Β λόγους. Αλλά.. Είναι καλό να βλέπουμε πως συμπεριφερθηκε ο άλλος όταν αυτό που είχαμε στράβωσε. Πρόσεξε μην πέσεις στη παγίδα τώρα.. Επειδή άνοιξε δρόμο για επανασύνδεση, εσύ ίσως αρχίσεις να δικαιολογεις την άσχημη συμπεριφορά που είχε τότε, για να έχεις λόγους να γυρίσεις. Ζύγισε τα όλα.. Πάνω στη ζυγαριά βάλε και την υγεία σου, βάλε εσένα...
    Το πήρα απόφαση ότι θα φύγω και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Μου έκατσε και δουλειά εξ αποστάσεως που κατά 90% θα με πάρουν οπότε ευτυχώς λύθηκε το οικονομικό. Θα πάω Αθήνα να κάνω τα ταξίδια μου, τις βόλτες μου κλπ και αν θέλει να μιλάμε ας μιλάμε. Το συζήτησα και με την ψυχολόγο μου και μου είπε ότι η απόσταση ή θα φθείρει την σχέση ή θα την δυναμώσει. Δεν θα κάνω τώρα τον συμβιβασμό να μείνω στο νησί για κάποιον που δεν είναι και σίγουρος. Θα βρισκόμαστε μέχρι να φύγω να περνάμε καλά αλλά από εκεί και πέρα αν του λείψω και θέλει να έρθει να με δει ή να μιλάμε, καλώς. Αν δω ότι τις πρώτες μέρες που θα φτάσω δεν κάνει κάποια νύξη για επικοινωνία θα προσπαθήσω να κοιτάξω μπροστά. Γιατί όσο καλά και να περνάω τώρα τα βράδια μαζί του έχω εκνευριστει λίγο γιατί αντί να με αφήσει να το ξεπεράσω, ξαναήρθε σε επικοινωνία μαζί μου, θέλει να βρισκόμαστε κλπ που αν θεωρήσουμε ότι αυτό γίνεται για μια ενδεχόμενη επανασύνδεση στο μέλλον, το ακούω. Το να με ξεσηκώνει όμως χωρίς να είναι σίγουρος ίσως μου κάνει κακό. Ο χρόνος θα δείξει.

Senior Member
    Να φύγετε να πάτε αλλού χαχαχα.
    Πέρα από την πλάκα , καλά θα κάνεις, τα παλιά είναι παλιά.
    Νομίζω ότι ράγισε το γυαλί και δεν θα σε έβγαζε πουθενά και να έμενες.

Senior Member
    Δλδ απο τους δυο τωρα ποιος ειναι ο τρελος; Σου ζητησε συγνωμη που σε εβγαλε τρελη, η εσυ αποδεχθηκες την τρελα σου;

Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Να φύγετε να πάτε αλλού χαχαχα.
    Πέρα από την πλάκα , καλά θα κάνεις, τα παλιά είναι παλιά.
    Νομίζω ότι ράγισε το γυαλί και δεν θα σε έβγαζε πουθενά και να έμενες.
    Ακόμα κολλημένη είμαι αλλά θα δούμε

Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Δλδ απο τους δυο τωρα ποιος ειναι ο τρελος; Σου ζητησε συγνωμη που σε εβγαλε τρελη, η εσυ αποδεχθηκες την τρελα σου;
    Του είπα ότι όλο αυτό το πήρα ως απόρριψη και μου είπε ότι ποτέ δεν με απέρριψε και το έκανε για να με βοηθήσει γιατί στο τέλος αυτή η σχέση έκανε και στους δύο κακό. Όταν του είπα ότι πήγα σε ψυχολόγο και δεν είμαι τρελή όπως με έβγαλε μου είπε ότι το ξέρει ότι δεν είμαι τρελή και είχα πιεστεί πολύ από την κλεισούρα.

Senior Member
    Εσεις μου φντ ζειτε σε διαφορετικους κοσμους. Στο τελος καποιος απο τους δυο θα τρελαθει, ισως και οι δυο.

Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Εσεις μου φντ ζειτε σε διαφορικους κοσμους. Στο τελος καποιος απο τους δυο θα τρελαθει, ισως και οι δυο.
    Έχεις ένα δίκιο

Senior Member
    Ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του; Κατάλαβε ότι ο τρόπος του ήταν σκληρός; Ή το βάφτισε "για να σε βοηθησω" και τέλος;

Senior Member
    Δεσ την ταινία ο τρελός τα έχει 400 κ θα καταλάβεις όσα δεν κατάλαβες από τη στιγμή που πας σε ψυχολόγο είσαι λογική αν δεν πας είσαι τρελή

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast