Results 16 to 30 of 57
-
06-01-2024, 18:08 #16
Η κατάσταση αυτή ομως δεν παλεύεται να τη περνας και μόνη σου. Ήδη ακους πολλά και ανέχεσαι απο τη μητερα σου.
Κάνε μια κίνηση να ρωτήσεις τις κοπελες να δουμε τι θα σου πουνε ...
Θα το δεις το άτομο, μη σε αγχώνει αν είναι εμπιστο. Θα το γνωρίσεις εσύ και θα κρίνεις αν το εμπιστεύεσαι. Άλλωστε εκεί θα είσαι, θα δεις πως δουλεύει, δε θα σε διώξει και απο το σπίτι σου :p
- 06-01-2024, 18:23 #17
φιλαρακια μου λετε συμβουλες με ενδιαφερον το εκτιμάω αυτο πραγματικά .θα ρωτισω εκει στο φαρμακιο το νοσοκομειο ειναι μακρια θελει αμαξι κι ειν λιγακι δυσκολο δε εχω αμαξι . μππορω να ρωτήσω τις κοπελες στο φαρμακείο γιατι οταν ρωτο κοσμο γενικα δε γνωρίζει κατι λενε γεννικα ετσι κατι κι μενει εκει το θεμα .
αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα
06-01-2024, 18:26 #18
06-01-2024, 19:03 #19
γιωργικο αρα κι εκει χαλια η κατασταση ε ?? δε ξερω τι ατομα ειν ο καθενας τι ρολο βαραει δε μπορεις να βανεις σπιτι σου ατομα αγνωστα πολλα γινονται κι την εχω πατησει παρα πολλες φορες οσοι μπηκαν σπιτι μου μου φερθηκαν χαλια . οφειλω να φυλαγομαι μονη ζω με μια γρια γυναικα ποτε δε ξερεις τι γινετε . η μανα μου δε δέχεται με τιποτα γυναικα φωναζει κι λεει ΟΧΙΙΙ δε ειν συνεργασιμη μου βγαζει τη ψυχη να τη πλύνω εκει περα μου πεταγε την αλλη φορα τα χαρτια υγειας που ειχε σκουπισει πριν τα κακα της . ειναι τρομερα κουραστικο κλαιω συχνα αο τα νευρα μου με ταλαιπωρει . εγω θα κανω την προσπαθεια μου γιατι μονη δε αντεχω αυτο το βαρος κι θα δουμε .
06-01-2024, 19:21 #20
Ολοι οι ανθρωποι που γνωρίζουμε πρώτη φορά, δεν ξέρουμε τι άνθρωποι είναι.Τι πάει να πει; Ότι θα σταματήσεις να γνωρίζεις ανθρώπους; Εκεί θα είσαι μαζί της και αν δεις ότι κάνει κάτι που δεν σου αρέσει, της λες να φύγει. Ότι και να λέει η μητέρα σου, 4 χέρια είναι καλύτερα από δύο. Χάνεις τη ζωή σου δίπλα της. Να την βοηθάς ναι αλλά να ζεις ταυτόχρονα. Έχεις παράπονο ότι δεν σας βοηθάει κανένας αλλά και εσύ είσαι πολύ καχύποπτη.
06-01-2024, 19:34 #21
δε ειμαι καχυποπτη αδερφε μου εδω που ζω οι ανθρωποι δε δινουν σημασια αν ζεις η αν πεθαινεις ειναι τοσο ψηλομιτιδες που δε λεγετε . την εχω χιλιο πατησει επειδή ακριβώς ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΗ τωρα που εχω δει τη πονηρια τους φοβαμαι παραλογο ειναι ?? ουτε ηλθε καποιος να μου πει μαρια εισαι καλα χρειαζεσαι κατι ?? οσοι ηρθαν στο σπιτι αυτο μονον συμφερον κι πονηρια . θα καθομαι να λεω τωρα τι εχουν δει τα ματια μου ??ποιος θα εχει υπομονη να κατσει να ακουει. για να ειμαι επιφυλακτικη κατι ξερω κατι προσεχω. η μανα μου δε δεχετε γυναικα με τιποτα εγω θα προσπαθησω να ρωτησω να δω αν μπορει να γινει κατι. θαυματα δε μπορω να κανω εδω ουτε για τον εαυτο μου δε μπορω να κανω κι πολλα .
06-01-2024, 19:37 #22
06-01-2024, 20:27 #23
πολυ περισσοτερο αντρας χαχαχαχα δε θελει να την φροντισει κάνεις μονη οτι μπορει ενω παλια μου ελεγε εσυ θα με ξεσκ-ατιζεις μου εχεις υποχρεωση γιαυτο σεχω μαζι μου να με υπηρετείς . οτι μπορω να κανω το παλευω κανω προσπαθεια γιατι δε εχω πλεον αντοχες ειμαι 40 κι νιωθω σα να ειμαι 80 ετων εσβησαν οι αντοχες μου δε αντεχω δε εχω δυναμεις μεχει ρουφήξει ολο αυτο που ζω χρονια . λιωνω πλεον με το καθε τι δε αντεχει το σωμα μου πονανε ολα μεση ολα με ενοχλουν ποσο να αντεξει ενα κορμι και μια ψυχη ??ουτε μυαλο μου εχει μείνει ημουν που ημουν παπαλα καπουτ . σα γεροντι νιωθω εγω παλια ημουν πιο γερη ειχα αντοχες καλυτερες .
06-01-2024, 20:30 #24
Ασπεγκερ39 να τις φέρεις βοήθεια στο σπίτι θέλει δεν θέλει.
Πόσα να τραβήξεις πια από την μάνα σου;
06-01-2024, 20:33 #25
θα κανω τη προσπαθεια κι οτι βγει δε μπορω πλεον ψυχικα κι σωματικα εχω κλαταρει το βλεπω το βιωνω το ζω .ολοι εχουν καποια ορια εγω τα ξεπερασα εντελως . δε ειμαι κι ο πιο ανθεκτικος ανθρωπος στο κοσμο παντα αν ζοριζομουν πολυ έλιωνα κλαταρα κι ας ειχα πιο ζωντανια ενεργεια μα τωρα πιο πολυ διαλυομαι .
06-01-2024, 20:36 #26
Ε λογικό όχι μόνο εσύ, όλοι μας έχουμε όρια και αν τα ξεπεράσουμε χανόμαστε.
Για αυτό πρέπει κάτι να κάνεις, να πεις στοπ στην μάνα σου.
06-01-2024, 20:42 #27
δε παει ετσι με αυτην εχει αλο μενου εδω το σπιτι αυτο δε υπαρχουν ασεμε ρε μανα κι τετοια .τουτη ειν στο κοσμο της απαιτει να την κοιτας στα ματια κι να σκιζεσε για αυτην τοτε ηρεμει αν δε κανεις οτι ζητα γινετε πολυ κουραστική ενοχλητική πιεστικη. δε εχω κι μια συμπαράσταση απ πουθενα ειμαι αποκομμενη απ παντου . εχω κι εγω αυτο το νευρολογικο που απωθεί δε θελουν οι νευροτυπικοι ατομα σα και μενα κοντα τους με τροπους με απομακρύνουν .δε νοιάζεται κι κανεις αν ζουμε η πεθαινουμε εδω που ζω . τελος παντον οτι γινει θα γινει μην ζηταμε κι πολλα . φιλαρακι Player περνας κι εσυ πολυ χοντρο λουκι απ οσο ξερω καποια πραγματα για σενα η σκεψη η συμπαρασταση μου ειναι κι σε εσενα .
06-01-2024, 20:45 #28
Είναι χειριστικη νομίζω για αυτό στα κάνει αυτά.
Αλλά στο τέλος θα σκάσεις πόσο να αντέξεις; ούτε βοήθεια άμα έρθει άλλος δεν θέλει, μόνη σου θα τραβας αυτά;
Σε ευχαριστώ , ναι η αλήθεια είναι περνάω λούκι και εγώ.
Εύχομαι όλοι να τα ξεπεράσουμε όλα κάποια στιγμή στην ζωή μας.
06-01-2024, 20:53 #29
φιλαρακι οταν θες κι εσυ καπου να πεις τον πονο σου ειμαι εδω . κι οσοι ζηταν καπου να πουν τον πονο τους ας μιλαμε με ατομα φιλικα που μπορουν να ακουν τον αλον.
06-01-2024, 20:58 #30
Μαρία μου, πρόσεχε περισσότερο τον εαυτό σου.. Την ζωή σου εσύ θα την αλλάξεις, φτάνει να το θέλεις. Δεν γεννήθηκες να υπηρετείς κανέναν, ουτε να ανέχεσαι προσβολές. Ζήτησε βοήθεια.