Ποια ταινία είδατε πρόσφατα και σας άρεσε; - Page 32
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 32 of 62 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast
Results 466 to 480 of 923
    Senior Member
    Άρχισα τη σειρά "The good doctor", είμαι στο τέταρτο επεισόδιο και φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον..

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Άρχισα τη σειρά "The good doctor", είμαι στο τέταρτο επεισόδιο και φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον..
    Προτιμω να βλεπω ταινιες παρα σειρες...

Senior Member
    χμ. επειδή θα δω σύντομα το όπενχάιμερ, προτείνω το Πρόγευμα στον Πλούτωνα.

Senior Member
    Μολις ειδα τα Πεσμενα Φυλλα και γουσταρα φουλ.Εχει γαματο στυλ ο Καουρισμακι και δε ναμιζω να με απογοητευσει ποτε.
    Το leave the world behind και το Promised land δε μου πολυαρεσαν,οσο και αν ηθελα να μ αρεσουν.
    Ανατομια μιας πτωσης ταινιαρα.Poor things δε με ψηνει καθολου να δω,με το χαμο που γινεται.
    Θελω να δω zone of interest,ισως κανα σινεμα αν παιζεται ακομα και εχω διαθεση
    Περιμενω να βγει τελευταιο επεισοδιο fargo να το δω μαζεμενο

Senior Member
    wrap up ταινιών από το σουμάκ!
    όλες αυτές θέλω να δω. ο,τιδήποτε δεν θυμίζει μπλόκμπάστερ είμαι μέσα.

για το πουρ θινγκζ έχω μια άποψη επειδή ο Μαρκ Ράφαλο είναι πολύ αγαπημένος μου ηθοποιός. και τα σκηνικά είναι όνειρο. δικαίωμά σου να μην την δεις, δεν έχουμε να απολογηθούμε σε κανένα. εγω πχ τώρα βλέπω το Οπενχάιμερ.

Senior Member
    Ειπα να κανω μια σουμα(κ),με τις τελευταιες μου εντυπωσεις!
    Τον συμπαθω και γω τον Ραφαλο,μου χει μεινει απο την ερμηνεια στο ζοντιακ.Παρεμπιπτοντως και το The killer ωραιο ηταν!
    Καποια στιγμη θα δω και γω Poor Things και oppenheimer,απλα να περασει λιγο το hype γιατι οσο γινεται αυτος ο χαμος τοσο μου βγαινει να σνομπαρω.Οταν το δεις γραψε καμια αποψη.

Senior Member
    Εγώ εχθές είδα το Society of the snow στο Netflix,για το οποίο έχει γίνει ντόρος τις τελευταίες ημέρες...Βλέπεται η ταινία αλλά το έχουμε ξαναδεί το έργο...Τυπικό δράμα επιβίωσης...6 στα 10
    Απόψε θα δω το The Holdovers.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    α τον Πολ Τζιαμάτι τον είδα πρόσφατα σε μια σειρά που αφορούσε τον Νονό. τον αγαπώ κι αυτόν. είναι μορφή! για το Χόλντοβερζ λέω, που δεν έχω δει ακόμη.

το Οπενχάιμερ γαμεί ο ήχος και η κλιμάκωση γενικότερα, λήψεις απίστευτες, οι δευτερότριτοι ρόλοι ήταν στα όρια καλοί, συγκριτικά με τους πρωτοδεύτερους. εγώ προτιμώ τον Νόλαν τον παλιό τον ορθόδοξο, όχι ότι με χάλασε, καλά πέρασα.

Quote Originally Posted by user View Post
    σασπένς; δεν έχεις δει άλλη δουλειά του Εσμάιλ μάλλον.
    για μένα που έχω γίνει γκρούπι του συγκεκριμένου σκηνοθέτη/παραγωγού, απλά απολαμβάνω. δες το μέχρι το τέλος, δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο φαίνεται. είναι γειωμένο κάπως. εκτιμώ.
    το Yellowjackets είναι αυτό με τις μαθήτριες στο αερόπλανο κι ένα ελάφι και χρόνια μετά ένα μυστικο κλπ κλπ; πολύ μου άρεσε το τέλος του πρώτου κύκλου, και η αρχή, τον δεύτερο δεν τον έχω δει ακόμη. έχει καλό σάουντρακ.
    Όχι δεν τον ξέρω τον σκηνοθέτη. Θα τον ψάξω. Την είδα όλη. Αν και δεν είχε καμια φοβερή πλοκή, πέρα από το σασπένς, μου άρεσε που ουσιαστικά η ταινία τα ''έχωνε'' στον τρόπο χειραγώγησης και επεκτατικής πολιτικής της Αμερικής.

Senior Member
    Πόσο εύκολα πιστεύουν τις ειδήσεις και το ποιός είναι ο εχθρός.
    α και να μην ξεχασω την υπέροχη ταπετσαρία στην κρεββατοκάμαρα των γονιών. δεν ήταν κάτι φοβερό, εμένα μου άρεσε.

Senior Member
    Είδα ταινιάρα η οποία θάφτηκε από τος Ελληνες κριτικούς,αλλά είναι ένα κρυφό διαμαντάκι που αξίζει να ανακαλύψεις το House of Tolerance(2011)/Οικος ανοχής
    Ιστορίες ιερόδουλων σε έναν οίκο ανοχής στο Παρίσι τα έτη 1899 και 1900 με την αλλαγή του αιώνα, που ήταν και αλλαγή εποχής για την κοινωνία.
    Εχει μια σκηνή που η Αντέλ Ενέλ κάνει την κούκλα και ήταν μαγευτική..9 στα 10

Senior Member
    Είδα μια από τις πιο πρωτότυπες ταινίες των τελευταίων ετών,με πανέξυπνη σεναριακή ιδέα,το Dream Scenario(2023)...Θα μείνει κλασική όπως Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού.

Εκείνη την ταινία στο νέφτλιξ με την κολυμβήτρια που βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Παίζει και η Τζούντι Φόστερ. Μην με βάζετε να ψάχνω δεν θυμάμαι πως λέγεται κάντε google. Αξίζει να την δει κάνεις μόνο και μόνο για το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη θέληση και η τρέλα, χαχα.

Last edited by ThelwNaEimaiKala; 28-01-2024 at 15:56.

Senior Member

Aν και παλιά ταινία είναι υπέροχη! Είναι πολύ καλή ηθοποιός η Angelina.

Μετά το Nyad μια παρόμοια εξίσου απίστευτη αληθινή ιστορία που έγινε ταινία. Και στις δύο ιστορίες γυναίκες

Page 32 of 62 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast