Είναι κανείς εδώ; - Page 243
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 243 of 323 FirstFirst ... 143193233241242243244245253293 ... LastLast
Results 3,631 to 3,645 of 4834
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Ή θα γίνω σουπεργουμαν και θα τα κανω όλα ή θα αρχίσω να ακυρώνω πράγματα. Για να δουμε

Έχεις ανεβοκατεβάσματα στη διάθεση ή είναι ένα μόνιμο κάτω? Βλεπω ότι σε πάει άσχημα τις τελευταίες μέρες ωστόσο όχι τόσο αδικαιολόγητα γιατι εχεις και τα θέματα υγείας που έπεσαν μαζεμένα

Πως είσαι σήμερα απο πόνο?
    Για τη ζαλάδα απο τον υπνο, πιες εναν καφε κερασμένο απο μένα !
    Είναι ένα μόνιμο κάτω, νιώθω κουρασμένη ψυχικά απ' όλα αυτά... Νομίζω πως φταίει ότι η ταλαιπωρία με το χέρι είναι μακροχρόνια αφού παιδεύομαι δυο μήνες... Συν του ότι μου δυσκολεύει την καθημερινότητα... Αύριο έχω πρώτα ραντεβού για την φυσιοθεραπεία και μετά με την οδοντίατρο, άντε να δούμε πως θα πάνε... Ο πόνος συνεχίζει στα ίδια...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Χελοου Κυκνάκο.

Περιμένω να μου πεις εντυπώσεις για πρώτη μερα φυσικοθεραπείας. Ελπίζω επισης να φτιάξετε το δόντι και να πήγαν ολα καλά

P.s. η κούραση που νιώθεις είναι απόλυτα δικαιολογημενη, όλοι θα είχαν κουραστεί με τον πονο στο χερι... Δεν είναι εύκολο. Χαίρομαι που το παλεύεις όμως και δεν έχεις παραιτηθεί

Senior Member
    Τι κάνεις Κύκνε; Τι κάνεις Σπουργίτι; Τι κάνεις ασπεργκερ; Όλα καλά κορίτσια μου;

Senior Member
    Χελοου Κυκνάκο.

Περιμένω να μου πεις εντυπώσεις για πρώτη μερα φυσικοθεραπείας. Ελπίζω επισης να φτιάξετε το δόντι και να πήγαν ολα καλά

P.s. η κούραση που νιώθεις είναι απόλυτα δικαιολογημενη, όλοι θα είχαν κουραστεί με τον πονο στο χερι... Δεν είναι εύκολο. Χαίρομαι που το παλεύεις όμως και δεν έχεις παραιτηθεί
    Γεια σου Σπουργίτι, τι κάνεις;

Έμεινα ευχαριστημένη από τα παιδιά στη φυσικοθεραπεία, πολύ ευγενικοί και προσεχτικοί... Μου έβαλαν ηλεκτρόδια, μετά μου έκαναν μαλάξεις και στο τέλος πάγο... Βέβαια είναι πολύ νωρίς για να δω αποτελέσματα αλλά μου άρεσε η συμπεριφορά τους...
    Προσπαθώ να μην παραιτηθώ αλλά η ψυχολογία μου χειροτερεύει, σήμερα σηκώθηκα χάλια και μετά θυμήθηκα κάτι που χειροτέρεψε την κατάσταση... Πριν κάποια χρόνια αυτοκτόνησε ένας γείτονας μου και παλιός συμμαθητής μου και σήμερα είναι τα γενέθλια του, θα έκλεινε τα 46 του χρόνια... Με επηρεάζει γιατί ξέρω καλά πόσο απελπισμένος πρέπει να νιώθεις για να κάνεις κάτι τέτοιο και ταυτίζομαι...

Το ραντεβού με την οδοντίατρο το ανέβαλλα γιατί ήταν σε κοντινή ώρα και δεν προλάβαινα... Όμως παραδόξως αυτές τις μέρες δεν με ξαναπόνεσε το δόντι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Τι κάνεις Κύκνε; Τι κάνεις Σπουργίτι; Τι κάνεις ασπεργκερ; Όλα καλά κορίτσια μου;
    Γεια σου HarleyQuinn...

Εγώ προσωπικά είμαι χάλια... Εσύ;

Senior Member
    Γεια σου κύκνος

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Γεια σου Σπουργίτι, τι κάνεις;

Έμεινα ευχαριστημένη από τα παιδιά στη φυσικοθεραπεία, πολύ ευγενικοί και προσεχτικοί... Μου έβαλαν ηλεκτρόδια, μετά μου έκαναν μαλάξεις και στο τέλος πάγο... Βέβαια είναι πολύ νωρίς για να δω αποτελέσματα αλλά μου άρεσε η συμπεριφορά τους...
    Προσπαθώ να μην παραιτηθώ αλλά η ψυχολογία μου χειροτερεύει, σήμερα σηκώθηκα χάλια και μετά θυμήθηκα κάτι που χειροτέρεψε την κατάσταση... Πριν κάποια χρόνια αυτοκτόνησε ένας γείτονας μου και παλιός συμμαθητής μου και σήμερα είναι τα γενέθλια του, θα έκλεινε τα 46 του χρόνια... Με επηρεάζει γιατί ξέρω καλά πόσο απελπισμένος πρέπει να νιώθεις για να κάνεις κάτι τέτοιο και ταυτίζομαι...

Το ραντεβού με την οδοντίατρο το ανέβαλλα γιατί ήταν σε κοντινή ώρα και δεν προλάβαινα... Όμως παραδόξως αυτές τις μέρες δεν με ξαναπόνεσε το δόντι...
    Ωραία , χαίρομαι που ήταν καλοί οι θεραπευτές και ταιριάξατε ελπίζω να συνεχίσουν έτσι προσεκτικά

Λυπάμαι που έχεις χάσει τον συμμαθητή σου. Ναι, πρέπει να απελπιστείς για να φτάσεις εκεί, αλλά αφήνεις τους δικούς σου πίσω να πονάνε.

Είσαι και εσύ όμως , που ξυπνας χάλια, πονάς είσαι ντάουν και λες τι θα σκεφτώ σήμερα για να κανω τη ψυχή μου λίγο πιο μαύρη α! Τα γενέθλια! Και τι καταφέρνεις έτσι στη τελική? Απλά πονας περισσότερο.

Κάτι έχεις πει ότι έχεις παρέα και ότι πήγαινες για ταινίες και για ψώνια. Έχεις φίλους εκτός απο τους γονείς ? Εχεις κανεναν να λεει βλακείες να σε κάνει να ξεχνάς? Πρέπει να τα βγάζεις απο μεσα σου σε κάποιον, σε έχουν καταπλακώσει όλα αυτα που σου έχουν συμβεί

Την Άσπεργκερ έχω μερες να δω στο φόρουμ που να είναι το κορίτσι μας?

Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Όμορφαι καλησπέραι δεσποινίς μου! Το Σπουργίτι στις υπηρεσίες σας

Senior Member
    γεια σε ολα τα φιλαρακια εδω εγω μερες δε ειχα νετ δε μπορουσα να μπω. οι οτετζηδες τα ειχαν κανει μανταρα κι δε μπορουσα να μπω νετ .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Γεια σου κύκνος
    Γεια σου Ανδρέα...
    Τι κάνεις;

Senior Member
    Ωραία , χαίρομαι που ήταν καλοί οι θεραπευτές και ταιριάξατε ελπίζω να συνεχίσουν έτσι προσεκτικά

Λυπάμαι που έχεις χάσει τον συμμαθητή σου. Ναι, πρέπει να απελπιστείς για να φτάσεις εκεί, αλλά αφήνεις τους δικούς σου πίσω να πονάνε.

Είσαι και εσύ όμως , που ξυπνας χάλια, πονάς είσαι ντάουν και λες τι θα σκεφτώ σήμερα για να κανω τη ψυχή μου λίγο πιο μαύρη α! Τα γενέθλια! Και τι καταφέρνεις έτσι στη τελική? Απλά πονας περισσότερο.

Κάτι έχεις πει ότι έχεις παρέα και ότι πήγαινες για ταινίες και για ψώνια. Έχεις φίλους εκτός απο τους γονείς ? Εχεις κανεναν να λεει βλακείες να σε κάνει να ξεχνάς? Πρέπει να τα βγάζεις απο μεσα σου σε κάποιον, σε έχουν καταπλακώσει όλα αυτα που σου έχουν συμβεί

Την Άσπεργκερ έχω μερες να δω στο φόρουμ που να είναι το κορίτσι μας?
    Καλημέρα Σπουργίτι...

Κοίτα, δεν το κάνω επίτηδες... Αλλά ταυτίζομαι μ' αυτό το παιδί επειδή κι εγώ παραλίγο θα βρισκόμουν στη θέση του και χθες θέλοντας και μη μου ήρθαν αναμνήσεις από τα νοσοκομεία κι όσα έγιναν εκεί... Πέρασα δύσκολα κι αυτές οι στιγμές έχουν μείνει στην μνήμη μου...

Ναι, έχω φίλους αλλά τις τελευταίες μέρες δεν έχουμε βγει γιατί έχουν αυξημένο φόρτο εργασίας... Όταν βγαίνουμε όμως περνάμε καλά... Θα κανονίσω κάτι το συντομότερο δυνατό, μάλλον από βδομάδα...

Είναι και κάτι άλλο, το Σάββατο είναι το ετήσιο μνημόσυνο για τον παππού μου (ήταν ο τελευταίος που μου είχε μείνει) και θα πάμε στο χωριό κι εντάξει, όπως καταλαβαίνεις δεν είναι κι από τις πιο ευχάριστες εκδηλώσεις...

Την Άσπεργκερ την αναζήτησα κι εγώ,. ευτυχώς εμφανίστηκε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    γεια σε ολα τα φιλαρακια εδω εγω μερες δε ειχα νετ δε μπορουσα να μπω. οι οτετζηδες τα ειχαν κανει μανταρα κι δε μπορουσα να μπω νετ .
    Καλημέρα Άσπεργκερ! Είχα ανησυχήσει και σε έψαχνα, χαίρομαι που είσαι καλά...

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα Σπουργίτι...

Κοίτα, δεν το κάνω επίτηδες... Αλλά ταυτίζομαι μ' αυτό το παιδί επειδή κι εγώ παραλίγο θα βρισκόμουν στη θέση του και χθες θέλοντας και μη μου ήρθαν αναμνήσεις από τα νοσοκομεία κι όσα έγιναν εκεί... Πέρασα δύσκολα κι αυτές οι στιγμές έχουν μείνει στην μνήμη μου...

Ναι, έχω φίλους αλλά τις τελευταίες μέρες δεν έχουμε βγει γιατί έχουν αυξημένο φόρτο εργασίας... Όταν βγαίνουμε όμως περνάμε καλά... Θα κανονίσω κάτι το συντομότερο δυνατό, μάλλον από βδομάδα...

Είναι και κάτι άλλο, το Σάββατο είναι το ετήσιο μνημόσυνο για τον παππού μου (ήταν ο τελευταίος που μου είχε μείνει) και θα πάμε στο χωριό κι εντάξει, όπως καταλαβαίνεις δεν είναι κι από τις πιο ευχάριστες εκδηλώσεις...

Την Άσπεργκερ την αναζήτησα κι εγώ,. ευτυχώς εμφανίστηκε...
    Καταλαβαίνω. Και όταν είσαι τόσο πεσμένη τίποτα δεν λειτουργει σωστά και στο σώμα. Η κακή ψυχολογια καθυστερεί και την επούλωση, πονάς, τυχαίνουν και μνημόσυνα, πέφτεις απο όλα αυτά, και γίνεται κύκλος.

Τι θα κάνεις σήμερα?

Άσχετη ερώτηση, προτιμας κοριτσοπαρέα ή μικτές παρέες? Με ποιον περνας καλύτερα? Πρέπει να κανονισεις να βγείτε ναι, θα σου κάνει πολύ καλό

Ξερεις τι μου έχει λείψει? Πριν 1-2 χρόνια ήμουν τόσο ανεξάρτητη που με έβγαζα έξω μόνη μου για φαγητό, κινηματογράφο και ηρεμούσα. Τωρα πρέπει να κανονίσω με παρέα για να βγω από το σπίτι, πρέπει να το ξαναφτιάξω.

Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    Έλα μας έλειψες λεμε σε ψάχνουμε και η Κυκνος και εγω. Όλα καλά τωρα με το ιντερνετ?

Senior Member

Thumbs up

ενταξει τωρα ολα οκ φιλαρακια μου να κι τραγουδάκια για τα φιλαράκια μου τα γλυκοψυχα .

https://www.youtube.com/@relaxchilloutmusic/videos
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα