Γνωμες; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 64

Thread: Γνωμες;

Senior Member
    Και αυτή η απλουστευση του προβλήματος κάθε άλλο παρά βοηθητικη είναι. Ανοιξα το θέμα για να μου πείτε πως δεν πειράζει που το απερριψα και γράφατε πως μάλλον έχασα μια ευκαιρία. Με βάση αυτά τα λεγόμενα το σκεφτόμουν και είπα να πιεστω και να ξαναστείλω, κάτι που ήταν λαθος μου. Το να αρνηθώ δεύτερη φορά ενώ εγώ έκανα τη δευτερη κρούση θα είναι εμπαιγμός για την εκπομπη και θα μου κλείσει και μελλοντική πόρτα για προώθηση του βιβλίου. Συνεπώς δεν έπρεπε ποτέ να στείλω το δεύτερο μήνυμα και δεν ξέρω τι να κάνω σε αυτή τη φάση γιατί είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Το καλύτερο θα ήταν να το αφήσουν για ιταν βγει το βιβλίο. Αν όμως στη σύσκεψη που κάνουν για τη θεματολογία της εκπομπής, που θα γίνει όπως μου είπε την Τετάρτη, αποφασίσουν να βγω τωρα; Αν αρνηθώ θα χάσω και μελλοντική προώθηση του βιβλίου. Ήδη έχω την προώθηση από ένα μεγάλο σαιτ, αλλά άλλη εμβέλεια έχει η τηλεόραση.

Να πληρώσω κάποιον να βγει; Δεν ξερω τι άλλο να κάνω. Βασικά ούτε το όλο κονσεπτ μού αρεσει. Δεν θέλω να μιλήσω ακόμα γυα το βιβλίο.

Quote Originally Posted by Skiouros8 View Post
    Και αυτή η απλουστευση του προβλήματος κάθε άλλο παρά βοηθητικη είναι. Ανοιξα το θέμα για να μου πείτε πως δεν πειράζει που το απερριψα και γράφατε πως μάλλον έχασα μια ευκαιρία. Με βάση αυτά τα λεγόμενα το σκεφτόμουν και είπα να πιεστω και να ξαναστείλω, κάτι που ήταν ξαθοε μου. Το να αρνηθώ δεύτερη φορά ενώ εγώ έκανα τη δευτερη κρούση θα είναι εμπαιγμός για την εκπομπη και θα μου κλείσει και μελλοντική πόρτα για προώθηση του βιβλίου. Συνεπώς δεν έπρεπε ποτέ να στείλω το δεύτερο μήνυμα και δεν ξέρω τι να κάνω σε αυτή τη φάση.
    Διαβάζεις τι γράφεις; Άνοιξες το θέμα και περίμενες συγκεκριμένη απάντηση και σου την χάλασαν που δ ν σου την έδωσαν. Απίστευτο. Όσον αφορά τον πολυπόδα επειδή οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αφαιρέσει και μια και δυο φορές και όχι μόνο πολύποδα, είναι επέμβαση, όχι εγχείρηση, διότι είναι μη επεμβατική, με ολική νάρκωση που βασίζεται στη χρήση αναπνευστικών παραγόντων όχι στην χρήση τραχειοσωληνας.

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση / απαγορεύονται οι απόπειρες διάγνωσης!!

Γιατί είσαι αρνητικός, μη δεκτικός στη βοήθεια και στις λύσεις. Απλά είχες ένα σενάριο στο μυαλό σου και εφόσον δεν υλοποιήθηκε, σου χάλασε αυτό που είχες σχεδιάσει. Εδώ δεν σου δίνουν επιβεβαίωση σου δίνουν βοήθεια και εσύ αρνείσαι να την πάρεις, όπως και στα φάρμακα που από ότι λες κάνουν κακό στον οργανισμό σου, δεν φοβάσαι αλλά λες ότι επιβαρυνεσαι και δεν τα χρειάζεσαι. Καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Τι να πω, καλή τύχη.
    Last edited by Aeon; 05-03-2024 at 17:50.

Senior Member
    Πρώτον, έκανα εγχείρηση και όχι επεμβαση. Έτσι γράφει το χαρτί της κλινικής και έτσι το αποκάλεσε και ο γιατρός μου.
    Δεύτερον, μιλάς προσβλητικά χωρίς κανέναν σεβασμό στο βίωμα του άλλου και μειωνεις τις εμπειρίες και τους φόβους του. Γιατί τέτοια τοξικοτητα;
    Προβαίνεις σε διαγνωσεις με επίσης προσβλητικό τρόπο.
    Αποτολμας προτάσεις φαρμάκων και παραινεσεις για τη λήψη φαρμακευτικων σκευασματων, κάτι που αντίκειται αυστηρώς, όπως άλλωστε και όλα τα παραπάνω, στους κανόνες του φόρουμ. Πριν μετασχεις εδώ μέσα έκανες τον κόπο να τους διαβάσεις ή απλώς έχεις μπει για να προσβάλλεις κοσμο;

Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακομα διαχειριστες εδώ μέσα, αλλά κάποιος θα πρέπει να επέμβει, τουλάχιστον στα ποστ που κάνεις διαγνωσεις με προσβλητικό και ακομψο τρόπο καθώς και στις επικίνδυνες συμβουλές για φάρμακα.

Ναι, τι σου κάνει εντύπωση; Λόγω της διαταραχης μου δεν ήμουν σε φάση να βγω στην τηλεόραση, συνεπώς ήθελα υποστήριξη για να επιμείνω στην καλύτερη για εμένα απόφαση που θα ήταν να μην πάω στην εκπομπή και να μην δημιουργήσω περαιτέρω άγχος στον εαυτό μου. Αντί για αυτο, έλαβα αμφιβολίες που με έκαναν να μετανιώσω και να αποφασίσω να πιέσω τον εαυτό μου, κάτι που δεν βοήθησε, αντιθέτως εκτροχιασε την κατάσταση. Και τώρα που απλώς γράφω για να εξωτερικευσω κάπου τις ανησυχίες και το άγχος μου, μπαίνεις και γράφεις πως τα προβλήματα μου ειναι αμελητεα και κατά τη γνώμη σου δεν αξίζουν συζήτησης. Γιατί βρίσκεσαι στο παρόν φόρουμ λοιπον; Και γιατί μιλάς εξ ονόματος ολων; Θεωρεις ότι εκπροσωπείς όλο το φόρουμ; Αυτό κι αν είναι παρανοϊκό.

Πρώτον, έκανα εγχείρηση και όχι επεμβαση. Έτσι γράφει το χαρτί της κλινικής και έτσι το αποκάλεσε και ο γιατρός μου.
    Δεύτερον, μιλάς προσβλητικά χωρίς κανέναν σεβασμό στο βίωμα του άλλου και μειωνεις τις εμπειρίες και τους φόβους του. Γιατί τέτοια τοξικοτητα;
    Προβαίνεις σε διαγνωσεις με επίσης προσβλητικό τρόπο.
    Αποτολμας προτάσεις φαρμάκων και παραινεσεις για τη λήψη φαρμακευτικων σκευασματων, κάτι που αντίκειται αυστηρώς, όπως άλλωστε και όλα τα παραπάνω, στους κανόνες του φόρουμ. Πριν μετασχεις εδώ μέσα έκανες τον κόπο να τους διαβάσεις ή απλώς έχεις μπει για να προσβάλλεις κοσμο;

Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακομα διαχειριστες εδώ μέσα, αλλά κάποιος θα πρέπει να επέμβει, τουλάχιστον στα ποστ που κάνεις διαγνωσεις με προσβλητικό και ακομψο τρόπο καθώς και στις επικίνδυνες συμβουλές για φάρμακα.

Ναι, τι σου κάνει εντύπωση; Λόγω της διαταραχης μου δεν ήμουν σε φάση να βγω στην τηλεόραση, συνεπώς ήθελα υποστήριξη για να επιμείνω στην καλύτερη για εμένα απόφαση που θα ήταν να μην πάω στην εκπομπή και να μην δημιουργήσω περαιτέρω άγχος στον εαυτό μου. Αντί για αυτο, έλαβα αμφιβολίες που με έκαναν να μετανιώσω και να αποφασίσω να πιέσω τον εαυτό μου, κάτι που δεν βοήθησε, αντιθέτως εκτροχιασε την κατάσταση. Και τώρα που απλώς γράφω για να εξωτερικευσω κάπου τις ανησυχίες και το άγχος μου, μπαίνεις και γράφεις πως τα προβλήματα μου ειναι αμελητεα και κατά τη γνώμη σου δεν αξίζουν συζήτησης. Γιατί βρίσκεσαι στο παρόν φόρουμ λοιπον;
    Πρότεινα εγώ επικίνδυνα φάρμακα; Και πως γνωρίζεις αν είμαι ή όχι στον τομέα υγείας; Σου είπα να ρωτήσεις τον γιατρό σου, αν θυμάμαι καλά και μια συμβουλή εκ πείρας.
    Last edited by Aeon; 05-03-2024 at 17:50.

Senior Member
    Μέχρι και αντιοξινα για το στομάχι να πρότεινες, αντίκειται στους κανονισμούς. Βέβαια δεν είπες αυτό, έκανες ξεκάθαρη προτροπή προστακτικής "πάρε το ταδε".

Δεν μου κάνει βέβαια εντύπωση που από όσα έγραψα σχολιάζεις μόνο αυτό το κομμάτι. Για τα υπόλοιπα δεν έχεις πώς να δικαιολογηθεις. Για την αγένεια και την τοξικοτητα σου, την οποία βεβαίως συνεχίζεις, χαρακτηριζοντας ένα άγνωστο σου άτομο "παρανοϊκό " σε ένα φόρουμ...υποστήριξης.

Το αν είσαι "στον τομέα της υγειας" (γέλια) δεν έχει καμία σχέση με όλη αυτή την αισχρή συμπεριφορά. Αν όντως ήσουν θα ήξερες πως δεν κάνουμε ποτέ διαγνωσεις ή παραινεσεις για φαρμακα εξ αποστασεως. Ειναι επικίνδυνες οπως και να τις διατυπωσεις. Ασε που ξερω πολυ καλυτερα απο εσενα τι κανει το ιντεραλ και γενικά καρδιολογικα θεματα. Και οχι, καθε αλλο παρα θα με βοηθούσε το συγκεκριμενο φαρμακο.
    Καλη συνέχεια, και καλά θα κάνεις να αποχωρήσεις όντως από το τοπικ μου, μόνο επιπλέον οχληση έχει φέρει η ασυναρτηση και παραβιαστική συνεισφορά σου από την πρώτη στιγμή .

Μέχρι και αντιοξινα για το στομάχι να πρότεινες, αντίκειται στους κανονισμούς. Βέβαια δεν είπες αυτό, έκανες ξεκάθαρη προτροπή προστακτικής "πάρε το ταδε".

Δεν μου κάνει βέβαια εντύπωση που από όσα έγραψα σχολιάζεις μόνο αυτό το κομμάτι. Για τα υπόλοιπα δεν έχεις πώς να δικαιολογηθεις. Για την αγένεια και την τοξικοτητα σου, την οποία βεβαίως συνεχίζεις, χαρακτηριζοντας ένα άγνωστο σου άτομο "παρανοϊκό " σε ένα φόρουμ...υποστήριξης.

Το αν είσαι "στον τομέα της υγειας" (γέλια) δεν έχει καμία σχέση με όλη αυτή την αισχρή συμπεριφορά. Καλη συνέχεια, και καλά θα κάνεις να αποχωρήσεις όντως από το τοπικ μου, μόνο επιπλέον οχληση έχει φέρει η ασυναρτηση και παραβιαστική συνεισφορά σου από την πρώτη στιγμή .
    Εγώ, αντιοξινα, πότε; Προχθές έκανα εγγραφή στο φόρουμ. Με έχεις μπερδέψει με άλλον. Καλή συνέχεια, όσο για τα υπόλοιπα ασχολίαστα. Έχεις την άποψη σου. Δεν καταλαβαίνω ούτε το λες, ούτε σε ποιον απευθύνεσαι. Δεν έχεις γνώση ούτε για μένα, ούτε για κανέναν εδώ μέσα, απλά αισθάνθηκες πως σου πήγα κόντρα και αντιδρας σπασμωδικά. Διάβασε τα όλα από την αρχή. Κανεις λάθος, απλά δεν μπορείς να το δεις. Μην λες ψέματα όμως και αυτό αντίκεινται στους κανόνες του φόρουμ, για αντιοξινα και προστακτικές και αισχρες συμπεριφορές. Το αντίθετο. Αυτές τις δύο μέρες που είμαι μέσα, μόνο με αξιόλογους ανθρώπους έχω συνομιλήσεις, πλην της δικής σου περίπτωσης. Καλή συνέχεια

Senior Member
    Παράδειγμα δίνω. Εσύ έκανες κάτι χειρότερο, πρότεινες καρδιολογικο φάρμακο. Αν είναι δυνατόν.
    Εγώ μια χαρά αντιλαμβάνομαι τι έχω γράψει καθως και πλήρως επιχειρηματολογησα για όσα είπες. Εσύ φαίνεται να μην καταλαβαίνεις απλές προτάσεις στα ελληνικα, όπως δείχνει η περίπτωση με το αντιοξινο που ήταν παράδειγμα ενός ακίνδυνος φαρμάκου που παίρνουν over the counter και που αντικειται των κανονων η προτροπη ληψης στο φορουμ, με το πολύ χειρότερο που πρότεινες εσύ, δηλαδή ένα καρδιολογικο φάρμακο που απαγορεύεται να πάρεις αν δεν σε δει πρώτα καρδιολόγος. Και δεν έχει καν άμεση σχέση με θέματα άγχους. Χωρίς να γνωρίζεις αν έχω κάποια καρδιολογικη νόσο κλπ κλπ. Δεν είναι σοβαρά και ασφαλή πράγματα αυτά. Αλλά ούτε και ο υπόλοιπος τρόπος σου για "παρανοιες " και χαρακτηρισμους είναι σωστός.
    Και φτάνει το σπαμ.

Παράδειγμα δίνω. Εσύ έκανες κάτι χειρότερο, πρότεινες καρδιολογικο φάρμακο. Αν είναι δυνατόν.

Και φτάνει το σπαμ.
    Σου απαντησα, παραπάνω. Καλή συνέχεια φίλε. Και μην βλέπεις έτσι τους ανθρώπους, είναι κρίμα για σένα, όχι για μένα. Γιατί σε σένα κάνεις κακό, οι άλλοι δεν ενδιαφέρονται σε βάθος χρόνου. Το ληγω εδώ, γιατί ειπωνονται διαστρεβλώσεις της αλήθειας και η αλήθεια πρέπει να είναι καθαρή. Δεν με ξέρεις, δεν κρίνεις. Ένα ψευδώνυμο βλέπεις τίποτα άλλο, από όλους μας εδώ. Άλλο η πραγματικότητα. Καλή τύχη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Professor X_1 View Post
    Σου απαντησα, παραπάνω. Καλή συνέχεια φίλε. Και μην βλέπεις έτσι τους ανθρώπους, είναι κρίμα για σένα, όχι για μένα. Γιατί σε σένα κάνεις κακό, οι άλλοι δεν ενδιαφέρονται σε βάθος χρόνου. Το ληγω εδώ, γιατί ειπωνονται διαστρεβλώσεις της αλήθειας και η αλήθεια πρέπει να είναι καθαρή. Δεν με ξέρεις, δεν κρίνεις. Ένα ψευδώνυμο βλέπεις τίποτα άλλο, από όλους μας εδώ. Άλλο η πραγματικότητα. Καλή τύχη
    Δεν ειπώθηκε καμία διαστρεβλωση. Πρότεινες καρδιολογικο φάρμακο, αποτολμησες παραινέσεις φαρμακευτικής αγωγης και άρχισες να με χαρακτηρίζεις με αισχρο και προσβλητικό τρόπο ως παρανοϊκό. Τουλάχιστον απέκτησε αξιοπρέπεια και μάθε να ζητάς συγγνώμη, ή έστω, όντως αποχώρησε από το τοπικ μου. Έκανες το κομμάτι σου, εντάξει, φτανει τωρα. Σου ειπα καλή συνέχεια τόσες φορές και εξακολουθείς να γραφεις ενω ειπες οτι αποχωρεις. Δούλεψε λιγάκι με τον εαυτό σου αυτή την τοξικοτητα και το υφακι, καλό θα σου κάνει.

Δεν ειπώθηκε καμία διαστρεβλωση. Πρότεινες καρδιολογικο φάρμακο, έκανες προτροπές φαρμακευτικής αγωγης και άρχισες να με χαρακτηρίζεις με αισχρο και προσβλητικό τρόπο ως παρανοϊκό. Τουλάχιστον απέκτησε αξιοπρέπεια και μάθε να ζητάς συγγνώμη, ή έστω, όντως αποχώρησε από το τοπικ μου. Έκανες το κομμάτι σου, εντάξει, φτανει τωρα. Σου ειπα καλή συνέχεια τόσες φορές και εξακολουθείς να γραφεις. Δούλεψε λιγάκι με τον εαυτό σου αυτή την τοξικοτητα και το υφακι, καλό θα σου κάνει.
    Συγγνώμη θα έπρεπε να ζητήσεις εσύ από πολλούς που μιλάς απότομα και τους μειώνεις παρά τις συμβουλές που προσπαθούν να σου δώσουν. Έχεις δίκιο σε ένα ότι συνέχισα να σου απαντάω. Αποχωρώ να σε αφήσω και σε α στην ησυχία σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by Professor X_1 View Post
    Συγγνώμη θα έπρεπε να ζητήσεις εσύ από πολλούς που μιλάς απότομα και τους μειώνεις παρά τις συμβουλές που προσπαθούν να σου δώσουν. Έχεις δίκιο σε ένα ότι συνέχισα να σου απαντάω. Αποχωρώ να σε αφήσω και σε α στην ησυχία σου
    Ποιους πολλους? Τώρα βλέπεις τον εαυτό σου διπλό και τριπλο; Ή προσπαθείς να διατρανωσεις την προσβλητικη συμπεριφορά σου με την επίφαση κάποιας αορατης πλειοψηφιας; Μην έχεις αυταπάτες. Δεν μπήκες να βοηθήσεις. Εξαρχής είχες υφακι, μειωσες το βίωμα μου, μειωσες τις εμπειριες μου, έδωσες αντιφατικές συμβουλες, με χαρακτήρισες με αγένεια και τοξικοτητα, στάθηκες με προσβολές στην διαταραχή μου. Δηλαδή τι παραπάνω θα έπρεπε να πεις για να αντιδράσει κανεις; Και παρόλα αυτά το συνεχίζεις. Για να αντιληφθείς κάποια πράγματα πρέπει να έχεις και βασική ενσυναισθηση και αξιοπρέπεια. Παρακαλώ να μην συνεχιστεί όλο αυτό στο θέμα που άνοιξα για υποστήριξη. Καλή συνέχεια.

Senior Member
    Κι εγω αγχώνομαι σε άγνωστο κοινό άρα δεν έπρεπε να ξαναστείλω μήνυμα. Ας ευχηθούμε όλοι μαζί να μην δεχτούν.
    ναι, αλλα αυτο δεν αποδεικνυει οτι αυτο που τελικα θα σε ωφελησει ειναι το να μην πας.
    ειπα τι θα εκανα εγω, γιατι εγω σχεδον παντα επιλεγω το λιγοτερο ζορι. αλλα δεν ειμαι εγω το μετρο για την σωστη αποφαση. πολλες φορες εχω χασει μακροπροθεσμα, απο αποφευκτικες πρακτικες.
    η αποφυγη δεν ειναι παντα η καλυτερη λυση...
    σχεδον ποτέ, μαλιστα...

ΑΝ τελικα καταφερεις να σταθεις και να τα πεις χωρις να εκτεθεις, ισως ειναι καλυτερο απο το να μην πας.
    οποτε, μιας και ηδη επικοινωνησες, δες αν ακυρωθει και αν δεν ακυρωθει, αντι να σκεφτεσαι πως πηγες και το κανες αυτο, και βρισκεσαι σε μια αγονη λουπα κλαιγοντας πανω απ το χυμενο γαλα, προσανατολισου σε λυσεις που δεν θα σε εκθεσουν. προβες οπως ειπες, μια ομιλια σε μικρο κοινο (συγγενεις πχ), ισως και καμια συμβπουλη απο τον γιατρο σου για αγχολυτικο...

Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΓΙΝΕΤΑΙ, ΕΓΙΝΕ. ΤΕΛΟΣ._
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΑΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ναι, αλλα αυτο δεν αποδεικνυει οτι αυτο που τελικα θα σε ωφελησει ειναι το να μην πας.
    ειπα τι θα εκανα εγω, γιατι εγω σχεδον παντα επιλεγω το λιγοτερο ζορι. αλλα δεν ειμαι εγω το μετρο για την σωστη αποφαση. πολλες φορες εχω χασει μακροπροθεσμα, απο αποφευκτικες πρακτικες.
    η αποφυγη δεν ειναι παντα η καλυτερη λυση...
    σχεδον ποτέ, μαλιστα...

ΑΝ τελικα καταφερεις να σταθεις και να τα πεις χωρις να εκτεθεις, ισως ειναι καλυτερο απο το να μην πας.
    οποτε, μιας και ηδη επικοινωνησες, δες αν ακυρωθει και αν δεν ακυρωθει, αντι να σκεφτεσαι πως πηγες και το κανες αυτο, και βρισκεσαι σε μια αγονη λουπα κλαιγοντας πανω απ το χυμενο γαλα, προσανατολισου σε λυσεις που δεν θα σε εκθεσουν. προβες οπως ειπες, μια ομιλια σε μικρο κοινο (συγγενεις πχ), ισως και καμια συμβπουλη απο τον γιατρο σου για αγχολυτικο...

Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΓΙΝΕΤΑΙ, ΕΓΙΝΕ. ΤΕΛΟΣ._
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΑΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ..
    Το θέμα είναι πως αν δεν τα καταφέρω και γίνω ρεζίλι, όχι απλώς θα χάσω ευκαιρία, θα βγω και ζημειωμενος. Αφού μού έχει συμβεί σε απλά πράγματα τύπου μια κλήση ζουμ με 12 άτομα, πώς θα τα καταφέρω σε εκπομπη που θα παρακολουθεί τόσος κοσμος; Εχω και το θέμα της ακοής. Μόνο αν ζητήσω να μου γίνουν συγκεκριμενες ερωτήσεις και να μην υπάρχουν αλλα σχόλια ενδιαμεσα που θα με μπερδεψουν και θα πλατειασω. Τότε ίσως το βγάλω. Θα δείξει αύριο. Ελπίζω να μην δεχτούν. Από τη μία σκέφτομαι πως θα ήταν ωραίο μετά να μοιραστώ το βίντεο στα σοσιαλ κλπ, αλλά αυτό προϋποθέτει όλο το άγχος. Ήδη δεν κοιμήθηκα καλά εχθές σκεπτόμενος την κατάσταση. Και στην εγχείρηση βέβαια έτσι ήμουν, αλλά τώρα που την έκανα, μπορώ να μπω στην ίδια διαδικασία χωρίς άγχος εκτός ορίων. Άρα ίσως είναι μια τέτοια περίπτωση.

Αντικειμενικά πάντως είναι προτιμότερο να γίνει αφότου κυκλοφορήσει το βιβλίο.

Senior Member
    Στην αρχισυντακτρια απάντησα αυτο αφότου είπε αυτό για την σύσκεψη και ότι αν δεν προλάβουν θα το προβάλλουν μόλις βγει το βιβλίο: "Εντάξει, δεν υπαρχει πρόβλημα. Ισως ειναι και καλύτερα μόλις βγει το βιβλιο. Θα περιμένω βέβαια ό,τι αποφασίσετε εσείς. Καλή συνέχεια!"

Πιστεύετε γίνεται φανερό ότι προτιμώ να βγω μόλις κυκλοφορήσει το βιβλίο και όχι τωρα; Θα μπορούσα να της το διευκρινίσω, αλλά πάει πολύ να την ενοχλήσω και με άλλο μήνυμα. Απλως σκέφτομαι πως έτσι ισως το σώσω γιατί απαξ και το αναφέρει στη σύσκεψη,θα είναι τελεσιδικο. Λέτε να μπορώ να στείλω αυτή τη διευκρίνηση χωρίς να ακουστώ ενοχλητικος;

Senior Member
    Στην αρχισυντακτρια απάντησα αυτο αφότου είπε αυτό για την σύσκεψη και ότι αν δεν προλάβουν θα το προβάλλουν μόλις βγει το βιβλίο: "Εντάξει, δεν υπαρχει πρόβλημα. Ισως ειναι και καλύτερα μόλις βγει το βιβλιο. Θα περιμένω βέβαια ό,τι αποφασίσετε εσείς. Καλή συνέχεια!"

Πιστεύετε γίνεται φανερό ότι προτιμώ να βγω μόλις κυκλοφορήσει το βιβλίο και όχι τωρα; Θα μπορούσα να της το διευκρινίσω, αλλά πάει πολύ να την ενοχλήσω και με άλλο μήνυμα. Απλως σκέφτομαι πως έτσι ισως το σώσω γιατί απαξ και το αναφέρει στη σύσκεψη,θα είναι τελεσιδικο. Λέτε να μπορώ να στείλω αυτή τη διευκρίνηση χωρίς να ακουστώ ενοχλητικος;
    οχι, δεν μπορεις να επανερθεις χωρις να φανεις ενοχλητικος η περιεργος.
    μια χαρα της απαντησες. ανετα και πολυ επεξηγηματικα.
    ΑΣΤΟ ΕΤΣΙ κι ο,τι γινει...

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast