Είμαι ολομόναχος και δεν αντέχω να υποφέρω άλλο - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 20 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 293
    Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Εσύ μπορεί να είσαι ότι είσαι και μπράβο σου αν όντως είναι έτσι, αλλά όταν μια ζωή τρως άκυρα κάποια στιγμή απλά δεν ασχολείσαι άλλο. Δεν έχω πλέον το κουράγιο να ασχολούμαι με τις γυναίκες. Γλιτώνω πολύ δράμα και προπαντώς είμαι ελεύθερος. Δεν πρέπει να δίνω σε κανέναν λογαριασμό που θα πάω και τι θα κάνω. Παιδιά δεν θέλω ούτως ή άλλως.
    Νομιζω με επιβεβαιωνεις ....οταν εμεις οι ιδιοι δεν ειμαστε ετοιμοι και δεν νιωθουμε καλα μεσα σε μια σχεση πως περιμενουμε ο αλλος να περνα καλα μαζι μας οταν μας βλεπει να καταπιεζομαστε ,να γκρινιαζουμε και γενικα να δυσφορουμε ; .

Ολοι οι ανθρωποι δεν κανουν για σχεσεις αρκει να το παραδεχτουν .Αυτο δεν του κανει "ελαττωματικους " ,απλα αναγνωριζουν οτι λογο ιδιοσυγκρασιας και προσωπικοτητας ΔΕΝ μπορουν να υποστηριξουν ενα συναισθηματικο δεσμο .
    Οποτε εμεις δεν μπορουμε να νιωθουμε οικεια και ομορφα μεσα σε ενα δεσμο και ο αλλος το αντιλαμβανεται και φευγει ,απλα τα πραγματα !
    Ο αλλος ειναι αλλος και θελει να αισθανεται ομορφα με τον ανθρωπο του ...

Καλη συνεχεια !

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    σε αυτο εχεις απολυτο δικιο και ευγε σου που το σχολιαζεις.

ασφαλως και εξαιρουνται
    μαμα
    αδερφη
    ανιψια
    Καθε γυναικα ειναι καποιου ανιψιά ,κάποιου αλλου αδελφή και καποιου αλλου κόρη ....

Αρα εξαιρουνται πολλες γυναικες Νικο μου !

Εκτος και αν εξαιρούνται μονο οι γυναικες του δικου σου γενεαλογικου δέντρου, να μας τις γνωρισεις για να δουμε αυτα τα χαρακτηριστηκα που αναγνωριζεις επιτελους και εσυ σε αυτες τις γυναικες και ΑΝ τελικα δεν τα εχουν ολες οι υπολοιπες !

Banned
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    ούτε ολοι οι αντρες ειναι ετσι ουτε ολες οι γυναικες εξαρταται απο πολλα αυτο γιατι δε ειναι ολοι επιφανειακοι οι ανθρωποι . το οτι εχει σαπισει ο κοσμος ειναι αληθεια το βλεπω συνεχεια αυτο μπροστα μου γιαυτο δε μπορω να βρω κι φιλους γιατι δε υπαρχει εμπιστοσυνη ουτε αληθινη φιλια εχουν αυτα εξαφανιστει . υπαρχει η καχιποψια κι δε πλησιαζουν οι ανθρωποι κρατουν αποστασεις για πολλους λογους .αντε βρες ανθρωπο να ειν οπως εσυ κι να ζητα οτι κι εσυ γιατι ο καθενας ψαχνει οτι θελει λιγοι ζητανε κατι νορμαλ απλο λιτο οι πιο πολλοι ανθρωποι κι στα δυο φύλα ζηταν ομορφο νεο μοντελο σεξ χλιδη κι τετοια .
    Μου λείπει απίστευτα μια αγκαλία, ένα φιλί από μια γυναίκα. Βλέπω συνεχώς ζευγάρια έξω να φιλιούνται να περνάνε καλά και εγώ τα βάζω με τον εαυτό μου και στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να τα ζήσω αυτά. Η επίσκεψη στα κόκκινα φώτα δεν μου προσφέρει τίποτα συναισθηματικά. Νιώθω μειονεκτικά σαν άνδρας που δεν θεωρούμαι φυσιολογικός. Ενδεχομένως κάποιοι εδώ που είναι σε σχέση να μην μπορούν να μπουν στην θέση αυτή, αλλά όποιος το έχει ζήσει καταλαβαίνει.
    Είναι μέρες που ντρέπομαι τόσο πολύ που αναγκάζομαι να πληρώνω για κάτι που άλλοι το ζουν με την σχέση τους που θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Παρέες δεν είχα ποτέ, από μικρός ήμουν στο περιθώριο επειδή δεν ήμουν σαν τους άλλους. Παλιά όταν πήγαινα σε μια επαγγελματική σχολή δεν με ήθελαν στην παρέα τους επειδή δεν μου άρεσε το αλκοόλ και τα ξενύχτια στα clubs. Αυτή η απαξίωση και το συνεχές bullying με έκανε ένα ψυχικό ράκος. Πάνω από 1 χρόνο είμαι σε κατάθλιψη και με το ζόρι βγαίνω από το σπίτι.

Senior Member
    alex942023 φιλε δες αν εχεις ασπεργκερ η κατι τετοιο κι γι αυτο νιωθεις ολα αυτα οι αλοι τους διαφορετικούς δε τους θελουν οπως κι εμενα δε με θελουν . φιλαρακι μου σε κατανοώ σε οτι νιωθεις εχεις δικιο απλα μην κολλας εκει στο θεμα αυτο . να σου πω εγω τροπους να βρεις μια ηρεμια στη ψυχη ?? ασε τα ζευγαρωματα με το ζορι αυτα δε γίνονται κι νιωθεις κι πολυ ασχημα κι εσυ κι ειναι κριμα κανεις δε αξιζει να υποφερει . εγω δε ασχολούμαι πια με αυτα ερωτες κι τετοια ειν κι σήμερα αυτα μουφες δε κρατουν δε εχουν οπως παλια αυτη τη στιβαρότητα το συνθέσιμα την αγαπη . κοιτα εγω ζω οπως οταν ημουν παιδι δε κοιταω πλεον ερωτες φλερτ κι τετοια κοιτω να μπορω να περνω ηρεμα οσο μπορω να ακουω τραγουδια να κανω πραγματα που με ευχαριστούν μπαινω νετ κοιτω βιντεακια διαφορα . τι σου αρεσει να κανεις να περναει η ωρα σου ?? καν οτι ειν για σενα ομορφο κι δε ενοχλει κανεναν κι νομιζω θα εις οκ. δε μπορουμε στη ζωη παντα να εχουμε οτι ζητει η ψυχη ειναι δυσκολο κι οσο το ζητας κι δε ερχεται σε ποναει πιο πολυ . δε ξερω αν βοηθάνε αυτα που λεω η ειν αστοχα . σε εκτιμω νοερα οπως ολο το κοσμο κι συμπονάω οτι περνας γιατι εχεις κι εσυ ψυχη πονεμένη κι ζητας αυτο που σου λιπει καλοσύνη ανθρωπια .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Banned
    alex942023 φιλε δες αν εχεις ασπεργκερ η κατι τετοιο κι γι αυτο νιωθεις ολα αυτα οι αλοι τους διαφορετικούς δε τους θελουν οπως κι εμενα δε με θελουν . φιλαρακι μου σε κατανοώ σε οτι νιωθεις εχεις δικιο απλα μην κολλας εκει στο θεμα αυτο . να σου πω εγω τροπους να βρεις μια ηρεμια στη ψυχη ?? ασε τα ζευγαρωματα με το ζορι αυτα δε γίνονται κι νιωθεις κι πολυ ασχημα κι εσυ κι ειναι κριμα κανεις δε αξιζει να υποφερει . εγω δε ασχολούμαι πια με αυτα ερωτες κι τετοια ειν κι σήμερα αυτα μουφες δε κρατουν δε εχουν οπως παλια αυτη τη στιβαρότητα το συνθέσιμα την αγαπη . κοιτα εγω ζω οπως οταν ημουν παιδι δε κοιταω πλεον ερωτες φλερτ κι τετοια κοιτω να μπορω να περνω ηρεμα οσο μπορω να ακουω τραγουδια να κανω πραγματα που με ευχαριστούν μπαινω νετ κοιτω βιντεακια διαφορα . τι σου αρεσει να κανεις να περναει η ωρα σου ?? καν οτι ειν για σενα ομορφο κι δε ενοχλει κανεναν κι νομιζω θα εις οκ. δε μπορουμε στη ζωη παντα να εχουμε οτι ζητει η ψυχη ειναι δυσκολο κι οσο το ζητας κι δε ερχεται σε ποναει πιο πολυ . δε ξερω αν βοηθάνε αυτα που λεω η ειν αστοχα . σε εκτιμω νοερα οπως ολο το κοσμο κι συμπονάω οτι περνας γιατι εχεις κι εσυ ψυχη πονεμένη κι ζητας αυτο που σου λιπει καλοσύνη ανθρωπια .
    Το εκτιμώ πολύ αυτό που με νιώθεις. Δυστυχώς υπάρχουν μέρες που η μοναξιά απλά δεν παλεύεται. Παίρνω μόνος τους δρόμους, τουλάχιστον να βγω λίγο από το σπίτι. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν άνθρωποι που χωρίς να τους έχεις κάνει κάτι κακό σε στιγματίζουν, απλά επειδή επιλέγεις έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Όσες φορές έχω βγει με αγόρια ( και ξέκοψα μετά) το μόνο θέμα που συζητούσαν ήταν πια κοπέλα έριξαν χθες, σήμερα κτλ. Πότε θα πιουν και θα ρίξουν άλλη. Η μόνη εξήγηση είναι ότι και αυτοί αν και τους παρεξήγησα τότε, πλέον καταλαβαίνω ότι και αυτοί ήταν άνθρωποι με ανασφάλειες και προσπαθούσαν να το παίξουν μάγκες για να μην τους βάλουν στο περιθώριο. Το τραγικό της σημερινής κοινωνίας είναι το γεγονός ότι όλοι σου λένε να είσαι ο εαυτός σου, αλλά όταν αφορά αυτό το θέμα των σχέσεων αρχίζουν να σου βάζουν ταμπέλες. Ένας 30αρης άνδρας χωρίς σχέση δέχεται απίστευτο στιγματισμό. Το βιώνω παντού αυτό και ένας από τους λόγους που είμαι πολύ προσεκτικός σε ποιον θα μιλήσω πλέον, καθώς εύκολα γίνεσαι στόχος χλευασμού. Μου έχουν μιλήσει ακόμα και στη δουλειά υποτιμητικά.. Του τύπου ότι ακόμα και ένα 16χρονο έχει περισσότερες εμπειρίες.
    Δυστυχώς υπάρχει μεγάλη κακία

Senior Member
    alex942023 φιλαρακι μου ζουμε σε εποχες που αν δε ακολουθείς τη μοδα οτι κι αν ειν αυτη εις παρατερος κι εγω τα ζω αυτα αλα ρε συ μην σε νοιαζει τι θα πουν που δε εχεις γκομενα . ουτε εγω εχω γκομενο ειμαι φρεε χρονια κι γιατι ?? γιατι δε θελω να κανω οτι κι οι αλοι για να με δεχτούν θελω αγαπη αν δε το βρω αυτο αντε γειααααααααα ειμαι κι ασεξουαλ δε με νοιαζει το σεξ αρα ?? τίποτες δε χανω κι ολας . εγω κι λογο εμφανισης ειμ μονη μου γιατι δε ειμ ομορφη ουτε νεα ουτε μοδατη. ειμ ενα μοναχικο ατομο που ζει οπως οταν ηταν παιδι γεροντοκορη με εχουν πει μεγαλοκοπελα κι αλα τέτοια τους την λεω δε χαριζομε .δε ζηταμε ατομα να τα κανουμε οπως θελουμε εμεις να ειναι μα ατομα να μας μιαζουνε αυτο ειναι η ουσια . το λεω γιατι πολλοι ανθρωποι αυτο το λεν αυτο σα παρατήρηση . λενε δε θα βρεις ατομο να το κανεις οπως θες οτι θες να ειναι κι τετοια . μη αφήνεις να σε καμνουν κουμάντο οι αλοι αυτοι ειναι εξω απ το σπιτι σου δε ειναι δουλεια τους να σου λεν τι θα καμνεις εσυ .μην επικεντρώνεσαι στο θεμα πρεπει να βρω συντροφια μην με κοροιδευουν φύλαξε τον εαυτο σου βαλε ορια κι αν οι αλοι τα περνουν με σταθερο τροπο πες δε σε αφορα τι κανω !!!!!!!!

Senior Member
    Μοναξια = οι αλλοι δεν ειναι οπως τους θελω. Οταν το καταλαβεις αυτο δεν θα νοιωθεις μοναξιες πια.

Banned
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Μοναξια = οι αλλοι δεν ειναι οπως τους θελω. Οταν το καταλαβεις αυτο δεν θα νοιωθεις μοναξιες πια.
    Δεν εννοώ αυτό. Δεν έχω την απαίτηση από κανέναν να είναι σαν εμένα. Απλά θεωρώ ότι πρέπει να έχει κάποιος κοινά ενδιαφέροντα για να ταιριάξει είτε αφορά φιλία είτε σχέση. Δεν γίνεται δυο εκ διαμέτρου αντίθετοι να ταιριάξουν. Εγώ π.χ από επιλογή ξέκοψα μια παρέα επειδή τo lifestyle που είχαν με μόνιμη νυχτερινή ζωή δεν συμβάδιζε με μένα. Τι θα κέρδιζα αν προσποιόμουν ότι μου αρέσει η νυχτερινή ζωή απλά για να γίνομαι αρεστός?

Banned
    alex942023 φιλαρακι μου ζουμε σε εποχες που αν δε ακολουθείς τη μοδα οτι κι αν ειν αυτη εις παρατερος κι εγω τα ζω αυτα αλα ρε συ μην σε νοιαζει τι θα πουν που δε εχεις γκομενα . ουτε εγω εχω γκομενο ειμαι φρεε χρονια κι γιατι ?? γιατι δε θελω να κανω οτι κι οι αλοι για να με δεχτούν θελω αγαπη αν δε το βρω αυτο αντε γειααααααααα ειμαι κι ασεξουαλ δε με νοιαζει το σεξ αρα ?? τίποτες δε χανω κι ολας . εγω κι λογο εμφανισης ειμ μονη μου γιατι δε ειμ ομορφη ουτε νεα ουτε μοδατη. ειμ ενα μοναχικο ατομο που ζει οπως οταν ηταν παιδι γεροντοκορη με εχουν πει μεγαλοκοπελα κι αλα τέτοια τους την λεω δε χαριζομε .δε ζηταμε ατομα να τα κανουμε οπως θελουμε εμεις να ειναι μα ατομα να μας μιαζουνε αυτο ειναι η ουσια . το λεω γιατι πολλοι ανθρωποι αυτο το λεν αυτο σα παρατήρηση . λενε δε θα βρεις ατομο να το κανεις οπως θες οτι θες να ειναι κι τετοια . μη αφήνεις να σε καμνουν κουμάντο οι αλοι αυτοι ειναι εξω απ το σπιτι σου δε ειναι δουλεια τους να σου λεν τι θα καμνεις εσυ .μην επικεντρώνεσαι στο θεμα πρεπει να βρω συντροφια μην με κοροιδευουν φύλαξε τον εαυτο σου βαλε ορια κι αν οι αλοι τα περνουν με σταθερο τροπο πες δε σε αφορα τι κανω !!!!!!!!

Ακριβώς αυτό

Senior Member
    Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Δεν εννοώ αυτό. Δεν έχω την απαίτηση από κανέναν να είναι σαν εμένα. Απλά θεωρώ ότι πρέπει να έχει κάποιος κοινά ενδιαφέροντα για να ταιριάξει είτε αφορά φιλία είτε σχέση. Δεν γίνεται δυο εκ διαμέτρου αντίθετοι να ταιριάξουν. Εγώ π.χ από επιλογή ξέκοψα μια παρέα επειδή τo lifestyle που είχαν με μόνιμη νυχτερινή ζωή δεν συμβάδιζε με μένα. Τι θα κέρδιζα αν προσποιόμουν ότι μου αρέσει η νυχτερινή ζωή απλά για να γίνομαι αρεστός?
    Oχι, νοιωθεις μοναξια επειδη εχεις μαθει οι αλλοι να ρυθμιζουν τα συναισθηματα σου.

Senior Member
    alex942023 θα εισαι αυτο που γουσταρει η ψυχη σου με μονο γνώμονα ποτε μην προσβαλεις αλους συνανθρωπους η τους ενοχλήσεις η μπεις στα χωραφια τους .τη στιγμη που κανεναν δε ενοχλήσεις εισαι ενας ανθρωπος σωστος τιποτα κανεις δε εχει δικαιωμα να σου πει η να σε κρινει . ο καθενας ειν οτι ειναι οφειλουμε ολοι να σεβόμαστε ολους οπως ειναι κι οτι μας ενοχλει το λεμε ομορφα κι ωραια στον αλλον . εσυ τη στιγμη που δε ενοχλείς κανεναν παρα μονον ζητας οτι κι ολοι γαληνη ψυχης θα το ζητας κι οποιος λεει οτι κανεις λαθος πες εσυ αν δε μπορεις να βοηθησεις μην μου κανεις τουλαχιστον κακο αδιαφορησε αν δε σου αρεσω . αυτο που εχω κι εγω σα υπογραφη σε καθε τι που σχολιαζω εδω .

Senior Member
    alex πρεπει να καταλαβεις οτι δεν υπαρχει αληθινη αγαπη οπως αυτα που μας λεγαν στα παραμυθια με τον πρίγκηπα ολα ειναι θεμα συμφεροντος τωρα τι σου λενε οι αλλοι για σεξισμο και αλλα υποτιμητικα σχολια θα το καταλαβουν και οι ιδιοι οταν βρεθουν στο ιδιο δρομο και βρουν καποιο ταιρι.τωρα και γυναικες τσαντιστηκαν οτι βλεπεις τις γυναικες σαν θηραμα.Λογικο ειναι στα 30 σου να θες μια κοπελα διπλα και για συναισθηματικους σκοπους και για βιολογικους σκοπους.με την φυση κανεις δεν μπορει να τα βαλει εδω αρσενικα ζωα και σκοτωνονται μεχρι θανατου για το ποιο θα παει με το θηλυκό και εμεις ζωα θηλαστικα ειμαστε με την διαφορα οτι ειμαστε λογικα και οχι αλογα ζωα και ετσι καταλαβαινει η συνειδηση μας να μην παμε με τις γυναικες του σογιου μας γιατι επικρατει η λογικη.

εγω ξερω ποσους ανδρες που εχουν χωρισει με γυναικες και εχουν και παιδια και δινουν ενα μεγαλο ποσο διατροφής στην πρωην γυναικα τους ειχα και συγγενεις μου στην αναλογη θεση οποτε ξερω πως ειναι και ενω δινουν ενα μεγαλο ποσο διατροφης στην πρωην γυναικα τους για να μην τρεχουν στα δικαστηρια καλουνται να κανουν δυο δουλειες για να τα βγαλουν περα.

Οσον αφορα αυτο που ειπα σχεση συμφεροντος εννοω κοιτανε το background σου.οσο εμφανισημος και να εισαι αν ζεις σε καμια φαβελα καμια δεν προκειται να σε κοιταξει σοβαρα εκτος αν κανει την φαση της και φυγει αν εισαι πολυ εμφανισιμος.και οσον αφορα τα μπουρδελα κανουν λειτουργημα εγω ξερω πολλους που ειναι παντρεμενοι τωρα και ποτε δεν ειπαν στην γυναικα τους οτι ειχαν παει σε οικο ανοχης παλια απλα για να μην τις ξενερωσουν και δυσανασχετησουν αυτο σε μια παλιοτερη συζυτηση που ειχαμε γι αυτο το θεμα που καποιες ειχαν βγαλει αυτους που πανε στους οικους ανοχης ως πολυ κακους και οτι υπαρχουν καποιοι που δεν εχουν παει αν υπαρχει αυτο το ποσοστο και δεν συμπεριλαμβανω ομοφυλοφιλους ουτε ασεξουαλ θα ειναι σιγουρα ενα αρκετα πολυ μικρο ποσοστο.γιατι γνωριζω πανω απο 30 ατομα και ολα εχουν παει σε ιεροδουλες και καποιοι δε το παραδεχοντουσαν και το εμαθα απο αλλου.οπως επισης ξερω ατομα που πηγαν σε οικο ανοχης για να κανουν την πραξη και επειδη δεν τους σηκωνοταν δεν ξαναπηγαν γιατι τσαμπα λεφτα θα διναν παλι

ακομα και σε remedy που λες οτι εισαι παντρεμενη δεν ξερεις στα σιγουρα αν ο ανδρας σου εχει παει ποτε σε οικο ανοχης.το οτι δεν στο εχει φανερωσει δεν σημαινει οτι ειναι ετσι γιατι οπως ειπα και πριν ξερω πολλους παντρεμενους που εχουν παει πριν παντρευτουν και δεν το ανεφεραν ποτε στην γυναικα τους.και αν θεωρεις μισογυνιδες καποιους ανθρωπους γιατι λενε ποσο δυσκολο ειναι να βρουν σημερα γυναικα για σχεση δες τι ειπε το προοδευτικο κκε σημερα που ειναι υπερ των ευαλωτων ομαδων και ο προεδρος κουτσουμπας και ο αλλος βουλευτης καραθανασης με αφορμη τα ιδιωτικα πανεπιστημια που θελουν να περασουν παρομοιασαν τις μελλουσες φοιτητριες με sugar daddies και οτι θα εκπορνευονται για να πληρωνουν τα διδακτρα τους.αυτο για να μην λενε καποιοι οτι οι μισογυνιδες ειναι οι λιγοι περιθωριακοι της ακροδεξιας το βλεπουμε παντου αυτο και απο την δεξια που το ξερουμε ηδη αλλα και απο την αριστερα και το κεντρο παντου που ειχαν βιασει ποσες γυναικες ηθοποιους αριστεροι σκηνοθετες αυτο για να μην νομιζουν καποιοι οτι καποιος πολιτικο χωρος τους εκφραζει απολυτα γιατι η διαθεση για να κανουν τετοια αρνητικα σχολια τα εχουν κανει ολοι αι ανδρες καποια στιγμη στην ζωη τους και δεν ειναι μονο οι καμενοι και μειοψηφια αλλα η πλειοψηφια εστω μια φορα σε ολη τους την ζωη.πατε στρατο να δειτε ποσο αισχρα βριζουν για γυναικες ολοι οι φανταροι και βριζουν και τα θεια..

μπορει και γω απο την φυση μου να μην εμπιστευομαι καποιον γιατι εχω ακουσει τοσα αλλα αμα ανοιξετε τα αυτια σας θα τα δειτε ολοι διπλα σας.δεν υπαρχει καλος και κακος ολοι εχουν και καλες και κακες στγμες εκτος απο τις εξαιρεσεις που ειναι απολυτα κακοι και διεστραμμενοι.ετσι και αυτο καθε σεξουαλικα ενεργος ετεροφυλοφιλος ανδρας εχει κανει εστω μια φορα τον κοπο να επισκεφθει στριπτιζαδικο ή οικο ανοχης και ας μην το παραδεχονται καποιοι οπως εμαθα εγω για καποιους αλλους που μου το παιζαν ηθικοι και σωστοι.

ειχα παει στρατο και με ειχαν βγαλει οι συφανταροι σε στιπτιζαδικο για να κανουμε χορους πλανην οικτρα κοιμουνται καποιες σαν την remendy αν πιστευουν οτι υπαρχουν ανδρες που δεν εχουν παει σε τετοιες γιατι δεν εχουν τα παντελονια να το παραδεχτουν και οτι οσοι πανε ειναι οι χειροτεροι γιατι εχουν τα κοτσια και το παραδεχονται.αυτοι που δεν εχουν παει ειναι η απεραντη μειοψηφια πιστευω με το μυαλο μου κατω απο 5% των ετεροφυλοφιλων ανδρων

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by psycous View Post

εγω ξερω ποσους ανδρες που εχουν χωρισει με γυναικες και εχουν και παιδια και δινουν ενα μεγαλο ποσο διατροφής στην πρωην γυναικα τους ειχα και συγγενεις μου στην αναλογη θεση οποτε ξερω πως ειναι και ενω δινουν ενα μεγαλο ποσο διατροφης στην πρωην γυναικα τους για να μην τρεχουν στα δικαστηρια καλουνται να κανουν δυο δουλειες για να τα βγαλουν περα.
    Καλημερα !

Συγνωμη που θα στο χαλασω αλλα αντρας που χωριζει δινει διατροφη για τα παιδια του βαση τις βιοποριστικες τους αναγκες .Την γυναικα τους δεν την πληρωνει κανενας και πολλες φορες η γυναικα ειναι αυτη που πληρωνει πολλα περισσοτερα εφοσον η διατροφη ειναι το μισο απο τα παγιωμένα εξοδα των παιδιων .
    Τα υπολοιπα τα καθημερινα η μητερα τα καλυπτει πολλες φορες ...Ενα πάρτι να χρειαστει να παει το παιδι ,μια παραπανω εξοδο να εχει ενα μηνα ,η μητερα που ζουν μαζι της τα παιδια τα αναλαμβανει ολα αυτα εφοσον ο πατερας πολλες φορες ειναι του σαββατοκυριακου μονο ..Το αντιστοιχο ισχυει φυσικα αν την επιμέλεια την εχει ο πατερας ,η μητερα δινει πλεον διατροφη και ο πατερας καλειται να καλυπτει εκτακτα καθημερινα λειτουργικα εξοδα των παιδιων ...

Αλλωστε ρευμα τηλεφωνο και νερο σε σπιτι που ζουν ΚΑΙ ΤΑ παιδια τους ποιος τα πληρωνει ..

Αντιλαμβανεστε λοιποον επι των αληθινων γεγονοτων οτι ενας πατερας πληρωνει μεριοδο για τα παιδια του και πολλες φορες μικροτερο, αρα η αυθαιρετη και αβασιμη πλεον υποστηριξη (καραμελα στα χείλη ανευθυνων γονέων θα ελεγα )για κατι τετοιον δεν λαμβανεται υπόψιν απο νοημων ενήλικες και ευτυχως ουτε απο πολλους γονιούς που ενω χωριζουν ξερουν οτι το παιδι τους πρεπει να εχει την ζωη του και οχι να την επηρεάζει η αποφαση τους ..

Μην μπερδευται δυο τελειους διαφορετικους ρολους ..

Ο ρολος του συντροφου σταματα, οχι ο ρολος του γονεα ,αυτος θα υφίστατο μια ζωη οποτε αυτον καλείσαι να καλυπτεις ,αλλιως το ξαναλεω πριν κανετε παιδια δειτε αν ειστε κατάλληλοι να ειστε γονεις για μια ζωη ΜΕ ή Χωρις ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ σας!
    Αν εχετε θυμο στο συντροφο σας απευθυνεται ,οχι στα παιδια σας ωστε να μην τους καλύπτεται την τροφη την ενδυση ,την υπόδηση και την μαθηση τους .

Το παιδι σας πληρωνετε οπως οφειλετε να κανετε ,καμια αλλη συντροφο ...τωρα αν μερικες λαμβανουν την διατροφη και την κανουν γουστα και αφηνουν τα παιδια τους χωρις ρουχα παπουτσια και φροντιστήρια ,λυπαμε αλλα δικη σας επιλογη ειναι αυτη η γυναικα να γινει μανα των δικων σας παιδιων ..Δεν μπορει ξαφνικα να αλλαξε τοσο πολυ ,ετσι ηταν οποτε και σε αυτο εχετε τεραστιο μεριδιο ευθυνης εσεις που εθελοτυφλουσατε και την κανατε μητερα των παιδιων σας ..

Η καραμελα που λετε οτι αλλαξε μετα τα παιδια δεν στέκει ,τεκμηριωμένο επιστημονικα κιολας αυτο που λεω ,καθως ενας ανθρωπος με το περασμα των χρονων αποκαλυπτεται ....
    η οικειότητα ,η κτητικοτητα και γενικα το γεγονος οτι απεκτησε κατι που ηθελε (παντρεύτηκα ειναι δικια μου τωρα ) τον κανει να αποκαλυπτεται καθημερινα ολο και πιο πολυ ......Ο ανθρωπος αλλαζει οταν το επιθυμει εκείνος και μετα απο ενα πολυ δυσάρεστο γεγονος ,αλλαζει ομως προς το καλυτερο ..

Ο μονο ανθρωπος που δεν αλλαζει και δεν θελει να αλλάξει βαση βιβλιογραφιας ειναι ο ναρκισσος ,Ακομα και 85 χρονων να εισαι ΑΝ παρεις την αποφαση να αλλαξεις θα το καταφερεις ..Αν λοιπον πεσατε σε ενα ναρκισσο που στην αρχη αλλο σας παρουσιαζε και τελικα αλλο ειναι τοτε εχετε ενα δικιο ,εφοσον ψυχολογικα πλεον ¨κακοποιητικοι ¨συντροφοι ειναι μονο οι χειριστικοι ναρκισσοι ..
    Αυτα τα ποσοστα ομως ειναι μηδαμηνα θα ελεγα σε σχεση με τα ποσοστα διαζυγιων ..

Ας μαθουμε λοιπον να μιλαμε βαση γεγονοτων ,επιστημονικων μελετων και οχι συμφωνα με τις πεποιθησεις και τα τραυματα του καθενος τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι για να καλυπτουμε δικα μας λαθη και δικες μας ανασφαλειες ..

Ξερω ειναι σκληρα ολα αυτα και μπορει να σας θυμωνω αλλα αυτη ειναι η αληθεια και οσο πιο νωρις βγείτε απο την φουσκα της θυματοποιησης που εχετε πέσει πολλοι (οι αλλοι φταινε για την ζωη που εχω εγω ,συχνη μεταθεση προσωπικων μας ευθυνων )ισως τοτε βρειτε αυτο που θελετε πραγματικα !

Σας το ευχομαι πραγματικα καθως για τη δικη μας ζωη εμεις ειμαστε υπευθυνοι κανενας αλλος ..

Senior Member
    Marilou , όλα από ένα ψέμα ξεκινούν. Στη συνέχεια υποκύπτουν σε πιέσεις. Ακούνε λάθος συμβουλές
    Η αρχή γίνεται από το να μην είμαι μόνος και προβληματικός στα μάτια των υπολοίπων.
    Ανεχόμαστε λάθος άνθρωπο δίπλα μας για να μην ψάχνουμε.
    Πιστεύουμε πως θα τον αλλάξουμε.
    Προκύπτουν παιδιά ίσως παρά την θέληση μας για να ικανοποιηθούν οι παππούδες και επειδή το θέλει ο ένας του κάνουμε το χατίρι.
    Όταν αντιλαμβάνονται το λάθος είναι αργά και ψάχνουν δικαιολογίες για να ρίξουν το βάρος στο/η σύζυγό. Εδώ αρχίζει το πανηγύρι, με την περιουσία, αρπάζεις την ευκαιρία να αρμεξεις όσα μπορείς. Ο πλούσιος δεν θέλει να δώσει γιατί αντιλαμβάνεται πως τον ήθελε για τα λεφτά και τώρα μπορεί να τον πετάξει έξω από το σπίτι του και να διαχειριστεί τα χρήματα για τα παιδιά ή να φύγει μακριά για να κάνει την ζωή που ήθελε . Το δικαστήριο συγκρίνει και την προηγούμενη ζωή των παιδιών. Αν ο άλλος είναι φτωχός τι να δώσει με τον βασικό μισθό! Σε πολλές περιπτώσεις τα χρήματα τα έχουν οι παππούδες!!!
    Η νύφη δεν αντέχει την πεθερά και απαιτεί πολλά περισσότερα από τον "μαμακια"

Senior Member
    Quote Originally Posted by psycous View Post
    alex πρεπει να καταλαβεις οτι δεν υπαρχει αληθινη αγαπη οπως αυτα που μας λεγαν στα παραμυθια με τον πρίγκηπα ολα ειναι θεμα συμφεροντος τωρα τι σου λενε οι αλλοι για σεξισμο και αλλα υποτιμητικα σχολια θα το καταλαβουν και οι ιδιοι οταν βρεθουν στο ιδιο δρομο και βρουν καποιο ταιρι.
    Ας μου εξηγήσει κάποιος αυτή την πρόταση... ¨Ολα τ' άλλα ας μου τα εξηγήσει κάποιος περιληπτικά...
    Τέτοιο αστροπελέκι καιρό είχα να διαβάσω...
    Αντε Remedy μιας και είσαι παντρεμένη να μας καλέσεις στην επέτειο :Ρ

Δηλαδή λέγαν στον psycous και στον alex1821 για αληθινή αγάπη και πως υπάρχει ο πρίγκιπας τους;;;

Page 9 of 20 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast