εργασιακο billing - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 22 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 319
    Senior Member
    αυτο δε το ξερει κανεις μονον εσυ που τα βιωνεις αυτα ξερεις τι παιζει μα αν αυτοι ειν κακοι ανθρωποι ε ο χρονος θα τους ξεγυμνώσει τα εργα τους θα φανουν κι η αληθεια θα βγει .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Mήπως είμαι εγώ κακός άνθρωπος και τα πληρώνομαι?????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????

Senior Member
    αυτο δε το γνωριζω να το πω εγω δε μπορω να κρινω κανεναν αν δε τον εχω ζησει να δω τι ανθρωπος ειναι .εσυ απλα νομιζω οτι μπορει να εχεις μαλωσει με καποια ατομα που δε ηταν οκ μαζι σου κι εχεις επηρεαστει κι τα βλεπεις τα πραγματα με αυτη την ματια . οι ανθρωποι αυτοι μπορει στη δουλεια τους να ειναι σωστοι δε το ξερω αυτο λεμε τωρα . το οτι μπορει στη δουλεια να ειν σωστοι δε αποκλειει οτι συνάδελφοι μεταξυ τους εχουν διαφορες . αλλο το ενα αλλο το αλλο . στις δουλειες γινονται αυτα κι ειν ασχημο να υπαρχουν αυτα τα πραγματα . δε λεω οτι εσυ προκαλεσες κατι ουτε αυτοι αν προκαλουν δε ξερω . αυτα θα φανουν ποιοι ειν σωστοι ποιοι οχι . παντως καλο ειναι οι συναδελφοι σε δουλειες να στηριζουν ο ενας τον αλλον γιατι ιδικα αυτη η δουλεια η δικη σου ειν πολυ αγρια δυσκολη ψυχοφθόρα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    αυτο δε το γνωριζω να το πω εγω δε μπορω να κρινω κανεναν αν δε τον εχω ζησει να δω τι ανθρωπος ειναι .εσυ απλα νομιζω οτι μπορει να εχεις μαλωσει με καποια ατομα που δε ηταν οκ μαζι σου κι εχεις επηρεαστει κι τα βλεπεις τα πραγματα με αυτη την ματια . οι ανθρωποι αυτοι μπορει στη δουλεια τους να ειναι σωστοι δε το ξερω αυτο λεμε τωρα . το οτι μπορει στη δουλεια να ειν σωστοι δε αποκλειει οτι συνάδελφοι μεταξυ τους εχουν διαφορες . αλλο το ενα αλλο το αλλο . στις δουλειες γινονται αυτα κι ειν ασχημο να υπαρχουν αυτα τα πραγματα . δε λεω οτι εσυ προκαλεσες κατι ουτε αυτοι αν προκαλουν δε ξερω . αυτα θα φανουν ποιοι ειν σωστοι ποιοι οχι . παντως καλο ειναι οι συναδελφοι σε δουλειες να στηριζουν ο ενας τον αλλον γιατι ιδικα αυτη η δουλεια η δικη σου ειν πολυ αγρια δυσκολη ψυχοφθόρα .
    Δεν μάλωσα με κανέναν εκεί

Senior Member
    γινονται προστριβές γενικά στα εργασιακα περιβαλλοντα κι παρεξηγήσεις λαθος συνεννοήσεις σου ειπα μου ειπες κι γινονται αυτα μετα οι ανθρωποι δε εχουν υπομονη κι κατανοηση μεταξυ τους . δε μπορω να εκφερω γνωμη αποψη μονον υποθεσεις κανουμε κι συζητάμε για το τι μπορει να φταιει .

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Mήπως είμαι εγώ κακός άνθρωπος και τα πληρώνομαι?????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????
    Όχι καρδιά μου! Μην το ξανά πεις αυτό! Αφού λες ότι δεν καρφώνεις, δεν λες τίποτε για κανέναν γιατί να είσαι εσύ ο κακός άνθρωπος;
    Μια απλή γυναίκα είσαι, άξια που πέρασε εκεί, και κάνει την δουλειά της.
    Τώρα αν η προισταμένη σου έβαλε Μπι κι όχι Άριστα, θα έχει κάποιο λόγο... Από την άλλη μπορεί και μην έχει αλλά να έπρεπε να βάλει σε κάποιους μπι.
    Μην στεναχωριέσαι. Σημασία έχει που έχεις δουλειά.

Senior Member
    αυτο σωστο εχει τη δουλεια της κι ειναι εντάξει εκει οπου δουλευει αυτο εχει αξια .

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Όχι καρδιά μου! Μην το ξανά πεις αυτό! Αφού λες ότι δεν καρφώνεις, δεν λες τίποτε για κανέναν γιατί να είσαι εσύ ο κακός άνθρωπος;
    Μια απλή γυναίκα είσαι, άξια που πέρασε εκεί, και κάνει την δουλειά της.
    Τώρα αν η προισταμένη σου έβαλε Μπι κι όχι Άριστα, θα έχει κάποιο λόγο... Από την άλλη μπορεί και μην έχει αλλά να έπρεπε να βάλει σε κάποιους μπι.
    Μην στεναχωριέσαι. Σημασία έχει που έχεις δουλειά.
    μπορεί να είναι αυτό όντως

Senior Member
    κανουν και κλίκες εκει σε αυτα τα μερη δε ειν παραξενο να χωνουν δικους τους σε ποστα καλυτερα .

Marilou
    Guest
    Λοιπόν στην δουλειά μου έχω μία γιατρό που ασχολείται μονίμως μαζί μου . Πάλι χθες είπε στην προϊσταμένη μου τα εξής στο τηλέφωνο:" Μην ασχολείσαι γλυκιά μου με τις αξιολογήσεις όλοι καλοί είναι καλά ορισμένοι στα καλάθια δεν χωράνε την έχω απέναντί μου τώρα" και εννοούσε εμένα . Μετά μου είπε τάχα ότι με πειράζει. Με πειράζει και πετάει υπονοούμενα για μένα στην προϊσταμένη μου για το ότι δεν είμαι καλή στην δουλειά μου? Δεν ξέρω πόσο θα το ανεχτώ αυτό ίσως αλλάξω τμήμα. Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να χάσω κάποιους συναδέλφους που δουλεύω εκεί αλλιώς θα είχα φύγει. Με αυτά και με αυτά η αξιολόγησή μου η ετήσια ήταν πολύ καλά ενώ που είδα μιας άλλης κοπέλας είναι άριστα. Λέτε να έβαλε η προϊσταμένη μόνο σε μένα πολύ καλά και σε όλους τους άλλους άριστα? δεν θα το αντέξω....
    Θέλουμε να δουλεύουμε κιόλας αλλά να μην μας έχουνε και του κλότσου κ του μπάτσου να μας θεωρούν ισάξιους με τους άλλους!!! Αν είσαι το παιδί για όλες τις δουλειές όταν δεν βλέπει η προϊσταμένη , τι να το κάνεις; Ελπίζω να με εκτιμάνε και να με σέβονται οι συνάδελφοί μου και νομίζω ότι το κάνουν αν και από ότι βλέπω κ ακούω πολλά καρφώματα πέφτουν γενικώς πράγμα που ποτέ δεν θα κάνω εγώ .
    Παιδιά έμαθα και το εξής νέο σήμερα : ότι την χειρότερή μας νοσηλεύτρια την βαθμολόγησε με ΑΡΙΣΤΑ.
    Aυτο ειναι τοξικοτητα δελφινι μου για να ξερουμε και τι λεμε ή μαλλον να ξερουμε πως κρινουμε ...

Ε πως μου είπε ότι εκμεταλλεύομαι την αναπηρία μου προς όφελός μου κα

Δεν ταιριάζουνε οι απόψεις μου με την συγκεκριμένη κοπέλα ούτε ο τρόπος που προσεγγίζει αυτόν που έχει πρόβλημα ρίχνοντάς τον ευθύνες πολύ τοξική

Αλλά αυτή την στιγμή δεν με ενδιαφέρει αυτό το ζήτημα.....
    Και με εμενα απλως συμβαινει αυτο που ειπες αλλα χαρακτηριζεις τοξικη μια αλλη γνωμη , για να ενισχυσεις την παραλογη τοποθετηση σου ,εφοσον οποιοι δεν συμφωνουν μαζι σου ειναι τοξικοι ..

Βολικο θα ελεγα να συνεχιζει να κατηγορεις ολους τους υπολοιπους ,να χαρακτηριζεις ανθρωπους ωστε να βγεις εσυ καλη ..

Συνηθες αντιμετωπιση ,υποβιβαζω τους αλλους γιατι μονο ετσι εισπρατω αποδοχη ,αν θες καντω αλλα μην περιμενεις να εχεις ανθρωπους διπλα σου στην κανονικη σου ζωη και οχι μεσα εδω ...

Senior Member
    Αχ Μαριλού άσε με ήσυχη γιατί γράφεις στα θέματα μου αφού δεν ταιριάζουμε!!! Άσε με έχω τώρα πρόβλημα

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Ναι ρε συ Μαριλού χα χα Πας να βοηθήσεις και τα ακούς κι από πάνω :Ρ
    Συγγνώμη δελφίνι αλλά αυτή η επίθεση ήταν εντελώς άκυρη προς την Μαριλού.
    δεν ακουω τιποτα πιστεψε με !
    για να δινεις σημασια σε αβασιμα συμπερασματα πρεπει να αμφιβαλεις για το τι κανεις εσυ η ιδια ..

ειναι αυτο που λεω και στο δελφινακι μας αλλα εκεινη εμεινε σε αλλα ..

αν εχεις πιστη στον εαυτο σου τοτε δεν εχεις αναγκη την αποδοχη των αλλων ,ουτε να προσπαθεις να μειωνεις τους αλλους για να ανεβεις εσυ ..

Επειτα αυτο που ειπα ειναι οτι τα ατομα - ΑΜΕΑ ειναι ειδικη κατηγορια ...ΑΝ δεν εισαι πας και το δηλωνεις δεν κανεις χρηση αυτου μονο οταν σε συμφερει ...

Πως να το κανουμε τα ατομα με ψυχωσεις ειναι κατω απο συγκεκριμενη φαρμακευτικη αγωγη η οποια εχει παρενεργειες ...Ειναι δυσατον να εχουν τα καθηκοντα που εχει ενας ¨καθαρος ¨οργανισμος με εναν ο οποιος λαμβανει ψυχιατρικη αγωγη ;

μιλαμε για τον τομεα της υγειας αν δεν κανω λαθος και ολα αυτα ειναι ευλογα ερωτηματα .

Κατα αλλα μην ανησυχεις ολα καλα συζητησεις κανουμε και ο γραπτος λογος παρεξηγειτε ,δεν πειραζει οποιος θυμωνει κακο σε εκεινων κανει ,οχι σε εμας !

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    δεν ακουω τιποτα πιστεψε με !
    για να δινεις σημασια σε αβασιμα συμπερασματα πρεπει να αμφιβαλεις για το τι κανεις εσυ η ιδια ..

ειναι αυτο που λεω και στο δελφινακι μας αλλα εκεινη εμεινε σε αλλα ..

αν εχεις πιστη στον εαυτο σου τοτε δεν εχεις αναγκη την αποδοχη των αλλων ,ουτε να προσπαθεις να μειωνεις τους αλλους για να ανεβεις εσυ ..

Επειτα αυτο που ειπα ειναι οτι τα ατομα - ΑΜΕΑ ειναι ειδικη κατηγορια ...ΑΝ δεν εισαι πας και το δηλωνεις δεν κανεις χρηση αυτου μονο οταν σε συμφερει ...

Πως να το κανουμε τα ατομα με ψυχωσεις ειναι κατω απο συγκεκριμενη φαρμακευτικη αγωγη η οποια εχει παρενεργειες ...Ειναι δυσατον να εχουν τα καθηκοντα που εχει ενας ¨καθαρος ¨οργανισμος με εναν ο οποιος λαμβανει ψυχιατρικη αγωγη ;

μιλαμε για τον τομεα της υγειας αν δεν κανω λαθος και ολα αυτα ειναι ευλογα ερωτηματα .

Κατα αλλα μην ανησυχεις ολα καλα συζητησεις κανουμε και ο γραπτος λογος παρεξηγειτε ,δεν πειραζει οποιος θυμωνει κακο σε εκεινων κανει ,οχι σε εμας !
    Εμένα η αγωγή μου δεν έχει καμία παρενέργεια..... είμαι από τους τυχερούς

αν είσαι ειδική κατηγορία γιατί να μην κάνεις χρήση των προνομίων που έχουν τα ΑΜΕΑ που το βλέπεις το κακό?

Αλλά όσο θελουμε να ξεχάσουμε ότι είμαι ΑΜΕΑ εσυ όλο μας το θυμιζεις
    Last edited by δελφίνι; 31-03-2024 at 19:06.

Senior Member
    Σκέφτομαι μήπως η προϊσταμένη έχει επηρεαστεί από τους γιατρούς για τον βαθμό που μου έβαλε . 6 χρόνια στο επάγγελμα έπρεπε να είχα ΑΡΙΣΤΑ. Τελοσπάντων αν με αδικούν να το βρουν μπροστά τους οι αλήτες δεν θα ασχοληθώ άλλο. κακή φάρα οι γιατροί να ξέρετε

Senior Member
    Η καλύτερη λύση είναι να σκέφτεσαι μόνο τα θετικά.
    Έχεις σταθερή μόνιμη δουλειά!
    Είναι κοντά στην κατοικία σου!
    Σου αρέσει ως επάγγελμα την διάλεξες.
    Αν είναι στο δημόσιο δεν φοβάσαι την απόλυση και αν δεν αντέχεις κανένα από τους συναδέλφους μπορείς να πάς σε άλλο τμήμα.
    Είσαι τυχερή!!!
    Τα παίρνεις περισσότερο στα σοβαρά όσα γίνονται από το αναμενόμενο , έτσι λειτουργείς εσύ και αυτό είναι το δικό σου πρόβλημα.
    Αν παραδεχθείς πως εσύ είσαι ενοχλημένη χωρίς αντικειμενικό λόγο θα νιώσεις καλύτερα. Κάθεσαι και σκας για μια "ηλίθια"? Άφησε να κάνει ότι θέλει και αγνοήσετε όσα σε πληγώνουν.

Page 6 of 22 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast