Είμαι σε κρίση πανικού - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 74
    Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες δυστυχώς άμα δε το χεις περάσει δε ξέρεις πως είναι.και εγώ τα ακούω συνέχεια αυτά όλα είναι στο μυαλό σου μη τα περιμένεις όλα από τα φάρμακα μη τα σκέφτεσαι μην αγχώνεσαι τι ανάγκη έχεις το ν ψυχίατρο και άλλα τέτοια ωραία σπαστικα και εκνευριστηκα

Senior Member
    Quote Originally Posted by shadoka View Post
    Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες δυστυχώς άμα δε το χεις περάσει δε ξέρεις πως είναι.και εγώ τα ακούω συνέχεια αυτά όλα είναι στο μυαλό σου μη τα περιμένεις όλα από τα φάρμακα μη τα σκέφτεσαι μην αγχώνεσαι τι ανάγκη έχεις το ν ψυχίατρο και άλλα τέτοια ωραία σπαστικα και εκνευριστηκα
    Έτσι ακριβώς, ελπίζω στην ημέρα που θα απελευθερωθουμε από αυτό το θηρίο και εύχομαι για όλους σύντομα μια φυσιολογική και ήρεμη ζωή,δε νομίζω να ζητάμε πολλά! Όλοι το αξίζουμε αυτό.

Εγώ δε νομίζω να απελευθερωθω σύντομα πάντως.βασικα πότε το χω δεχτεί ότι πάντα έτσι θα είμαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna K View Post
    Έτσι ακριβώς, ελπίζω στην ημέρα που θα απελευθερωθουμε από αυτό το θηρίο και εύχομαι για όλους σύντομα μια φυσιολογική και ήρεμη ζωή,δε νομίζω να ζητάμε πολλά! Όλοι το αξίζουμε αυτό.
    Πρέπει να βρούμε την αγωγή που θα μας θωρακίζει από το άγχος...Την κατάθλιψη την έχω υπό έλεγχο, αλλά με το άγχος έχω αγώνα παρά την αγωγή.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Αχ αυτό το άγχος.παρολο την αγωγή 2 χρόνων ακόμα έχω μπόλικο.μαλλον πρέπει να αλλάξω αντικαταθλιπτικό

Senior Member
    Quote Originally Posted by shadoka View Post
    Εγώ δε νομίζω να απελευθερωθω σύντομα πάντως.βασικα πότε το χω δεχτεί ότι πάντα έτσι θα είμαι
    Το σημαντικό είναι να μάθουμε να το διαχειριζόμαστε όχι να φύγει τελείως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Πρέπει να βρούμε την αγωγή που θα μας θωρακίζει από το άγχος...Την κατάθλιψη την έχω υπό έλεγχο, αλλά με το άγχος έχω αγώνα παρά την αγωγή.
    Αγωγή δεν παίρνω μόνο ζαναξ περιστασιακα.Εγω πιστεύω πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψεων μας και να τα δούμε όλα με διαφορετική οπτική γωνία γιατί είμαστε κολλημένοι και φέρνουμε μόνο την καταστροφολογια.Παντα ότι και να μας συμβαίνει σωματικά τα ερμηνεύουμε αρνητικά.Πρεπει να εκλογικευουμε τα πράγματα.Δυσκολο πολύ,πάρα πολύ τουλάχιστον για μένα αλλά όχι ακατόρθωτο! θέλει αγώνα και δύναμη

Senior Member
    Αγωγή δεν παίρνω μόνο ζαναξ περιστασιακα.Εγω πιστεύω πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψεων μας και να τα δούμε όλα με διαφορετική οπτική γωνία γιατί είμαστε κολλημένοι και φέρνουμε μόνο την καταστροφολογια.Παντα ότι και να μας συμβαίνει σωματικά τα ερμηνεύουμε αρνητικά.Πρεπει να εκλογικευουμε τα πράγματα.Δυσκολο πολύ,πάρα πολύ τουλάχιστον για μένα αλλά όχι ακατόρθωτο! θέλει αγώνα και δύναμη
    Χωρις ανυικαταθλιπτικα δεν θ γινεις ποτε καλα ...τα ζαναξ δεν θ σε βοηυησπυν ...ετσι ινε το μυαλι σου φτιαγμενο ...θες ανυικαταθλιπτικα σε συνδιααμο με ψυψοθεραπεοα κ ισως μετα απι χρονια ν αλλαξρι κατι ....κανεις λαθος αν πισυετεις θ το σλλαξρις ....λειτουργεις λαθος ...σ μιλαω ως παθων

Banned
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το μήνυμα σου,κάνω ψυχοθεραπεία τα πήγαινα αρκετά καλά τον τελευταίο καιρό αλλά έγινε ένα άσχημο οικογενειακό γεγονός που ήρθαν όλα τούμπα και πολλαπλασιάστηκαν όλα τα συμπτώματα και τα συναισθήματα.τωρα πάλι είμαι στα πρόθυρα κρίσης.Ελπιζω να είναι όντως αυτό και όχι κάτι παθολογικό .Έχω κάνει εξετάσεις περίπου 1,5 μήνα πριν και καρδιολογικά και αιματολογικά.
    Καλημερα και καλο μηνα ,πως εισαι σημερα ειδα ειχες δυσκολη μερα χθες .
    Οι κρισεις δυστηχως καθε φορα που θα βιωνουμε κατι δυσκολο θα μας επισκεφτονται .
    Μεσα απο την θεραπεια μας ομως μαθαινουμε να τις διαχειριζομαστε γιατι δνε μας φοβιζουν .
    Καμπανακια τις λεω εγω πλεον ,μην πω καμπανες καμια φορα που σου λενε ,οππππ παλι πιεζεις τον εαυτο σου κανε κατι τωρααα.

Αυτο παθαινεις τωρα και εσυ για κατι πιεζεσαι .

Πριν λιγο εγραψα σε θεμα για ενα τραυματικο παλιο γεγονος που ειχα ζησει .
    Αν σου πω μουδιασε κατευθειαν το κεφαλι μου και αρχισα να ιδρώνω πρωι πρωι .
    Το ξερω ομως, δεν με τρομαζει , ειναι επειδη το ξαναθυμηθηκα .
    Αγγιζω πληγουλα που μου ελεγε και στη θεραπεια μου .
    Σε αλλη περιπτωση θα το αφηνα και τωρα θα ημουν οπως ακριβως εσυ .

Ξερω πως σημερα ολη μερα θα ειμαι περιεργα με μουδιασματα ισως και τρελουλο ελαφρυ αλλα οκκκκκ ,θα περασει δεν θα επηρεασει ουτε το προγραμμα μου ουτε τιποτε αλλο .
    Φιλαρακι μου το εχω κανει !
    Καντω φιλο σου ,τους φιλους μας τους φοβομαστε ;
    Οχι φυσικα !

Senior Member
    Quote Originally Posted by nemo View Post
    Καλημερα και καλο μηνα ,πως εισαι σημερα ειδα ειχες δυσκολη μερα χθες .
    Οι κρισεις δυστηχως καθε φορα που θα βιωνουμε κατι δυσκολο θα μας επισκεφτονται .
    Μεσα απο την θεραπεια μας ομως μαθαινουμε να τις διαχειριζομαστε γιατι δνε μας φοβιζουν .
    Καμπανακια τις λεω εγω πλεον ,μην πω καμπανες καμια φορα που σου λενε ,οππππ παλι πιεζεις τον εαυτο σου κανε κατι τωρααα.

Αυτο παθαινεις τωρα και εσυ για κατι πιεζεσαι .

Πριν λιγο εγραψα σε θεμα για ενα τραυματικο παλιο γεγονος που ειχα ζησει .
    Αν σου πω μουδιασε κατευθειαν το κεφαλι μου και αρχισα να ιδρώνω πρωι πρωι .
    Το ξερω ομως, δεν με τρομαζει , ειναι επειδη το ξαναθυμηθηκα .
    Αγγιζω πληγουλα που μου ελεγε και στη θεραπεια μου .
    Σε αλλη περιπτωση θα το αφηνα και τωρα θα ημουν οπως ακριβως εσυ .

Ξερω πως σημερα ολη μερα θα ειμαι περιεργα με μουδιασματα ισως και τρελουλο ελαφρυ αλλα οκκκκκ ,θα περασει δεν θα επηρεασει ουτε το προγραμμα μου ουτε τιποτε αλλο .
    Φιλαρακι μου το εχω κανει !
    Καντω φιλο σου ,τους φιλους μας τους φοβομαστε ;
    Οχι φυσικα !
    Καλή σου μέρα και καλό μήνα! Χαίρομαι πάρα πολύ που καταφέρνεις να το διαχειρίζεσαι! Συγχαρητήρια και εύχομαι κάθε φορά όλο και καλύτερα!χάλια είμαι πάλι σήμερα με μούδιασμα και ζαλάδα και φοβάμαι μήπως λιποθυμήσω.Καποια στιγμή για πολύ λίγο χρονικό διάστημα δυστυχώς είχα μάθει να διαχειρίζομαι την κατάσταση αλλά τώρα ήρθαν τούμπα στη ζωή μου κάποια γεγονότα και ξανά πήγα στο μηδέν,πιο χαμηλά δεν έχει.Εχω πιάσει πάτο και στενοχωριεμαι τοοοοσο πολύ γιατί είχα κάνει αγώνα πριν.αλλα έτσι είναι η ζωή μια σε ανεβάζει και μια σου δίνει μια και ξανά πέφτεις.

Banned
    Καλή σου μέρα και καλό μήνα! Χαίρομαι πάρα πολύ που καταφέρνεις να το διαχειρίζεσαι! Συγχαρητήρια και εύχομαι κάθε φορά όλο και καλύτερα!χάλια είμαι πάλι σήμερα με μούδιασμα και ζαλάδα και φοβάμαι μήπως λιποθυμήσω.Καποια στιγμή για πολύ λίγο χρονικό διάστημα δυστυχώς είχα μάθει να διαχειρίζομαι την κατάσταση αλλά τώρα ήρθαν τούμπα στη ζωή μου κάποια γεγονότα και ξανά πήγα στο μηδέν,πιο χαμηλά δεν έχει.Εχω πιάσει πάτο και στενοχωριεμαι τοοοοσο πολύ γιατί είχα κάνει αγώνα πριν.αλλα έτσι είναι η ζωή μια σε ανεβάζει και μια σου δίνει μια και ξανά πέφτεις.
    Σε καταλαβαινω ειναι απογοητευτικο το πισωγυρισμα και λες τοση προσπαθεια χαμενη ;
    Γιατι ;
    Ασε το γιατι ομως ,γιατι αυτο θα σε ξαναβουλιαξει .
    Παμε στο Πως ,αυτο μου ελεγε στη θεραπεια μου .
    Πως το ξεπερασες τοτε ;
    πως ειχες ξεκινησεις ;
    Τα βηματα τα θυμασαι ;
    παμε παλι απο την αρχη και αυτη την φορα θα γινει πιο συντομα γιατι το ξερεις καλυτερα ΑΡΚΕΙ να περασεις στη σωτηρια λεξουλα ΠΩΣ .
    Θυμαμαι μου ειχε κανει ενα χαρτι με δυο λεξεις το ΓΙΑΤΙ και το ΠΩΣ .
    Το Γιατι το ειχε βαλει ενα χ με κοκκινο μαρκαδορο και το ΠΩΣ διπλα με ενα σημαδακι τικ με πρασινο μαρκαδορο και το κολλησα στο ψυγειο μου .
    Καθε πρωι το εβλεπα και θυμομουν παντα τις θεραπειες μας ,με βοηθησε να μην βουλιαζω σε αυτο το γιατι σε εμενα ;;;

Senior Member
    Σε καταλαβαινω ειναι απογοητευτικο το πισωγυρισμα και λες τοση προσπαθεια χαμενη ;
    Γιατι ;
    Ασε το γιατι ομως ,γιατι αυτο θα σε ξαναβουλιαξει .
    Παμε στο Πως ,αυτο μου ελεγε στη θεραπεια μου .
    Πως το ξεπερασες τοτε ;
    πως ειχες ξεκινησεις ;
    Τα βηματα τα θυμασαι ;
    παμε παλι απο την αρχη και αυτη την φορα θα γινει πιο συντομα γιατι το ξερεις καλυτερα ΑΡΚΕΙ να περασεις στη σωτηρια λεξουλα ΠΩΣ .
    Θυμαμαι μου ειχε κανει ενα χαρτι με δυο λεξεις το ΓΙΑΤΙ και το ΠΩΣ .
    Το Γιατι το ειχε βαλει ενα χ με κοκκινο μαρκαδορο και το ΠΩΣ διπλα με ενα σημαδακι τικ με πρασινο μαρκαδορο και το κολλησα στο ψυγειο μου .
    Καθε πρωι το εβλεπα και θυμομουν παντα τις θεραπειες μας ,με βοηθησε να μην βουλιαζω σε αυτο το γιατι σε εμενα ;;;
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις όμορφες συμβουλές σου.Ψαχνω λίγο φως ώστε να πιαστώ και να ξεκινήσω από την αρχή, αυτή την στιγμή είναι όλα μπερδεμένα στο μυαλό μου.Πιστευω όμως οτι θα τα καταφέρω κάποια στιγμή, έχω πείσμα,και πιο πολύ για το μωράκι μου.

Banned
    Τιποτα,μην με ευχαριστείς ολοι μαζι ειμαστε σε αυτο , να προσεχεις και να σου ζησει το μωρακι σου .
    Παρτω αγκαλια μυρισε το φιλεσε το απολαυσε το ,εχεις το καλυτερο φαρμακο αυτη την στιγμη διπλα σου .
    Αυτη η μυρωδια τους οσο την θυμαμαι μονο γαληνη και ηρεμια μου φερνει ξανα στο μυαλο .
    Αχ πραγματικα αχ !
    Ποσο ευλογημενο πραγμα η μητροτητα ,σε "ζηλευω " να ξερεις αυτη την στιγμη χαχα .

Senior Member
    Τιποτα,μην με ευχαριστείς ολοι μαζι ειμαστε σε αυτο , να προσεχεις και να σου ζησει το μωρακι σου .
    Παρτω αγκαλια μυρισε το φιλεσε το απολαυσε το ,εχεις το καλυτερο φαρμακο αυτη την στιγμη διπλα σου .
    Αυτη η μυρωδια τους οσο την θυμαμαι μονο γαληνη και ηρεμια μου φερνει ξανα στο μυαλο .
    Αχ πραγματικα αχ !
    Ποσο ευλογημενο πραγμα η μητροτητα ,σε "ζηλευω " να ξερεις αυτη την στιγμη χαχα .
    Είναι ασύλληπτο συναίσθημα η μητρότητα, είμαστε τυχεροι όσοι την έχουμε βιώσει.Ειναι όλη μου η ζωή, σίγουρα αν δεν ήταν αυτό δε ξέρω τι θα έκανα.Απο ότι κατάλαβα έχεις κι εσύ παιδάκια,να σου ζήσουν και πάντα τα καλύτερα εύχομαι.

Banned
    Σε ευχαρσιτω πολυ !!!Ναι εχω και εγω ενα μικρουλη το οποιο ομως αρχιζει και χανει αυτη την μυρωδια τη μωρουδηλα που λενε χαχα
    Μετα τα 3 η αληθεια ειναι αρχιζει και γινετε οντως παιδακι !!!
    Ειναι απιστευτο μαγικο ευλογια οπως το λεω και οπως καταλαβαινεις αν αρχιζουμε και μιλαμε εμεις οι μανουλες γι αυτο το συναισθημα θα ξημερωσουμε !!

Θα πρεπει να παμε μετα στο σαιτ με τις μανουλες χαχα

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast