Χριστιανισμός-Φάρος ζωής - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 125
    Senior Member
    Τάσος Λειβαδίτης

Την πόρτα ανοίγω το βράδυ

Την πόρτα ανοίγω το βράδυ,
    τη λάμπα κρατώ ψηλά,
    να δούνε της γης οι θλιμμένοι,
    να ʼρθούνε, να βρουν συντροφιά.

Να βρούνε στρωμένο τραπέζι,
    σταμνί για να πιει ο καημός
    κι ανάμεσά μας θα στέκει
    ο πόνος, του κόσμου αδερφός.

Να βρούνε γωνιά νʼ ακουμπήσουν,
    σκαμνί για να κάτσει ο τυφλός
    κι εκεί καθώς θα μιλάμε
    θα ʼρθει συντροφιά κι ο Χριστός.

Senior Member
    Θέλω να πω ότι κάθε νύχτα έπρεπε να τα παίζω όλα,
    και μάλιστα χωρίς να 'ναι κανείς στην άλλη μεριά
    του τραπεζιού -κανείς; αστείοι που είμαστε-
    αντίκρυ μου εκεί κάθε νύχτα, στέκεται ο
    Θεός, εγώ προσπαθώ να του ξεφύγω, εφευρίσκω
    πανουργίες, θανάσιμα αμαρτήματα, κάνω αποτρόπαιες
    σκέψεις
    , αλλά Εκείνος με διεκδικεί ολόκληρο, λυσσάω
    που δεν μπορώ να βρω μια υπεκφυγή,
    μια διέξοδο...
    Ώσπου αρχίζει να ξημερώνει. Ανοίγω τότε το
    παράθυρο και άθελά μου χαμογελώ. Ο Θεός, για μια
    ακόμα φορά, με κέρδιζε με την καινούργια μέρα του

Senior Member
    Κύριε, σε αναζήτησα παντού: στις δόξες της γης και τ' ουρανού, στο μεγαλείο των μητροπόλεων, στων εποχών τα σταυροδρόμια - κι εσύ περνούσες ταπεινά κι αθόρυβα στον πιο ακαθόριστο τη νύχτα ρεμβασμό μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by sumac View Post
    Καμια αδυναμια δε θα χε ο αδερφος σουΤην αδυναμια εσυ θα την ειχες,να καταλαβεις οτι ειστε διαφορετιοκοι.Εσυ σιγουρα δε θα ησουν πιο εναρρετος,αλλα πιο ντουγανι.Μ'αρεσει που το παιζεις ψαγμενος και ανοιχτομυαλος και καταληγεις να καις στην κολαση αυτους που γαμ..νται στα ισια.Εισαι για ροχαλες
    Ετσι μπράβο..σκόρπισε μίσος...Το μόνο που έχεις στην ψυχή σου...Θα μου πετούσες και μολότοφ και θα με έκαιγες ζωντανο αν μπορούσες,επειδή ανέχεσαι την διαφορετικότητα...Ρε για κοιταχτείτε στον καθρέπτη μερικοί εδω μέσα!!!
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Γιοκοτσοκο φίλε άμα είναι καλός άνθρωπος ας κάνει ότι θέλει εμένα μου τι σπάει όταν πέφτουν με τα μούτρα όλοι όχι οι γκευ όλοι κάνε ρε φίλε ότι θεσ αλλά να δουλεύεις με μέτρο να διασκεδάζεις με μέτρο λίγο προσοχή δηλαδή
    Ελις,δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας στο κρεββάτι του,ας πάει και με σκύλο...Εγω διατηρω το δικαίωμα να το θεωρώ μη φυσιολογικό και δεν μπορεί κανείς να μου αφαιρέσει αυτο το δικαίωμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Ελις,δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας στο κρεββάτι του,ας πάει και με σκύλο...Εγω διατηρω το δικαίωμα να το θεωρώ μη φυσιολογικό και δεν μπορεί κανείς να μου αφαιρέσει αυτο το δικαίωμα.
    αυτή είναι έτοιμοι και σε θέση να σου πουν ότι ταυτίζεις τους ομοφυλόφιλους με τους με τους κτηνοβάτες

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Δεν είναι...αδυναμία η διαφορετικότητα. Λυπάμαι, θέλεις πραγματικά πολλή δουλειά για να ξεπεράσεις όσα σε δίδαξαν. Είναι λυπηρό, αλλά όχι εξωπραγματικό η αλήθεια, η πλειοψηφία των χριστιανών αποτελείται από τόνους τόσης και χειρότερης αμάθειας και προκατάληψης σε σημαντικά κοινωνικά ζητήματα. Ζητήματα ηθικά που τάχα δίνει κατεύθυνση σε ανθρώπους, η ίδια η εκκλησία/ο χριστιανισμός, θέλει επειγόντως εντατικά φροντιστήρια. Είναι τρομερά επιζήμια στην ανθρώπινη και κοινωνική εξέλιξη τέτοια καταγώγια σκοταδισμού.
    Φίλη μου,και ο παιδεραστής και ο κτηνοβάτης ως φυσική ορμη το νοιώθουν αυτο που νοιώθουν...Τι σημαίνει αυτό?..οτι πρεπει να το αποδεχτούμε επείδη και αυτοί έχουν δικαίωμα ως διαφορετικοι?...Ντιπ μυαλό?...Ντιπ διάκριση?

Senior Member
    Quote Originally Posted by diogenis View Post
    Τάσος Λειβαδίτης

Την πόρτα ανοίγω το βράδυ

Την πόρτα ανοίγω το βράδυ,
    τη λάμπα κρατώ ψηλά,
    να δούνε της γης οι θλιμμένοι,
    να ʼρθούνε, να βρουν συντροφιά.

Να βρούνε στρωμένο τραπέζι,
    σταμνί για να πιει ο καημός
    κι ανάμεσά μας θα στέκει
    ο πόνος, του κόσμου αδερφός.

Να βρούνε γωνιά νʼ ακουμπήσουν,
    σκαμνί για να κάτσει ο τυφλός
    κι εκεί καθώς θα μιλάμε
    θα ʼρθει συντροφιά κι ο Χριστός.
    Ωραία τα ποιηματα του Λειβαδίτη φίλε μου.
    Ειχα διαβάσει ένα που έλεγε για τον ουρανο αλλά δεν μπορώ να το βρω,το ξέχασα.

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by diogenis View Post
    αυτή είναι έτοιμοι και σε θέση να σου πουν ότι ταυτίζεις τους ομοφυλόφιλους με τους με τους κτηνοβάτες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Φίλη μου,και ο παιδεραστής και ο κτηνοβάτης ως φυσική ορμη το νοιώθουν αυτο που νοιώθουν...Τι σημαίνει αυτό?..οτι πρεπει να το αποδεχτούμε επείδη και αυτοί έχουν δικαίωμα ως διαφορετικοι?...Ντιπ μυαλό?...Ντιπ διάκριση?
    Εδώ μιλάμε για μια κατοχυρωμένη ομάδα ανθρώπων, δηλαδή τους LGBTQI, που έχει αποδειχθεί από την επιστήμη ότι υπάρχουν στους ανθρώπους και, με τις μάχες τους με την κοινωνία που τους απέρριπτε ως ανώμαλους, έχουν καταφέρει πια να υπάρχουν χωρίς την άδεια κανενός. Και ειδικά την άδεια την εκκλησίας. Μιλάμε για ανθρώπους νορμάλ κατά γενική ομολογία παγκοσμίως πλέον, που δεν βλάπτουν κανέναν και έχουν και αυτοί τις ηθικές τους.
    Το να διαστρεβλώνεις τα νοήματα, να διαστρέφεις την κουβέντα από μια ομάδα νορμάλ ανθρώπων σε μια ομάδα τυποποιημένων αρρώστων μυαλών -κτηνοβάτες και παιδεραστές- και να προσπαθείς να τα εξισώσεις με του LGBTQ, αυτό δείχνει πόσο δεν μπορείς να εστιάσεις στο θέμα αλλά την πονηριά σου να το στρέψεις αλλού, ώστε να δικαιωθείς.

Αλήθεια, η εκκλησία γιατί δεν μιλάει για τους παιδεραστές τόσο πολύ αλλά για τους γκέι και τις λεσβίες;
    Γιατί δεν βάζει τους παιδεραστές στο σωστό δρόμο -που αυτούς πρέπει να βάλει- αλλά τα έχει πάρει με τους υπόλοιπους που λέμε;

Senior Member
    Τι να πεις Harley, να συζητάμε για πολιτικές ταυτότητας και να υπερασπίζονται την άρνηση του δικαιώματος στην άμβλωση. Είναι αιώνες πίσω.

Κάτω τα χέρια και τις διδαχές σας από τα σώματά μας ρε άχρηστοι. Αντίχριστοι για πάντα! Ζήτω ο σατανάς!
    Πάω ν'ακούσω Rotting Christ. xD

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Εδώ μιλάμε για μια κατοχυρωμένη ομάδα ανθρώπων, δηλαδή τους LGBTQI, που έχει αποδειχθεί από την επιστήμη ότι υπάρχουν στους ανθρώπους και, με τις μάχες τους με την κοινωνία που τους απέρριπτε ως ανώμαλους, έχουν καταφέρει πια να υπάρχουν χωρίς την άδεια κανενός. Και ειδικά την άδεια την εκκλησίας. Μιλάμε για ανθρώπους νορμάλ κατά γενική ομολογία παγκοσμίως πλέον, που δεν βλάπτουν κανέναν και έχουν και αυτοί τις ηθικές τους.
    Το να διαστρεβλώνεις τα νοήματα, να διαστρέφεις την κουβέντα από μια ομάδα νορμάλ ανθρώπων σε μια ομάδα τυποποιημένων αρρώστων μυαλών -κτηνοβάτες και παιδεραστές- και να προσπαθείς να τα εξισώσεις με του LGBTQ, αυτό δείχνει πόσο δεν μπορείς να εστιάσεις στο θέμα αλλά την πονηριά σου να το στρέψεις αλλού, ώστε να δικαιωθείς.

Αλήθεια, η εκκλησία γιατί δεν μιλάει για τους παιδεραστές τόσο πολύ αλλά για τους γκέι και τις λεσβίες;
    Γιατί δεν βάζει τους παιδεραστές στο σωστό δρόμο -που αυτούς πρέπει να βάλει- αλλά τα έχει πάρει με τους υπόλοιπους που λέμε;
    μηπως επειδη εχει πολλους στους κολπους της;;;;
    αλλα... και ομοφυλοφιλους εχει ΠΑΡΑ πολλους! ειδικα στον μοναχισμο...
    πφφφφφ... δεν βγαινει ακρη...

Senior Member
    Αλήθεια, πώς προκύπτει από τα ευαγγέλια ότι ο Χριστός δεν θέλει τους ομοφυλόφιλους, αλλά για τους παιδεραστές κουβέντα!
    Πες μου γιατί δεν λέει για τους παιδεραστές κουβέντα;
    Θα σου πω εγώ. Γιατί οι παιδεραστές τιμωρούνται έτσι κι αλλιώς από το κράτος και η εκκλησία έχει τόσο μίσος που οι ομοφυλόφιλοι δεν τιμωρούνται ώστε προσπαθεί να καταφέρει την τιμωρία τους.
    Το κράτος αναγνωρίζει τους παιδεραστές ως εγκληματίες, οπότε και το παπαδαριό δεν έχει λόγο μίσους εναντίον τους ενώ θα έπρεπε να τους λιδωρεί πρώτους και καλύτερους με βάση την λογική και τα ευαγγέλια.
    Όμως επειδή το κράτος δεν φυλακίζει ομοφυλόφιλους όπως θα ήθελαν με βάση το άκρατο μίσος τους, "γι' αυτό" βγαίνουν με κάθε τρόπο και τους χτυπάνε.
    Αμ δεν θα τα καταφέρουν ποτέ. Και οι ίδιοι κάποτε θα μπαίνουν μέσα για ρητορικό λόγο μίσους, όπως οι ναζί.

Senior Member
    αριστεροστροφα κατακαθια μην κλαιτε τοσο πολυ για τους ομοφυλοφιλους

https://pame.gr/tse-gke-vara-misos-gia-omofilogilous/

Ο Τσε Γκεβάρα και το μίσος του για τους ομοφυλόφιλους..............λολ.... .
    χωρις πολλα πολλα λογια ξερουμε τα χαλια των χασαπιδων που θαυμαζετε δεν ζουμε στην αλβανια του 1980

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast