Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 207
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 207 of 356 FirstFirst ... 107157197205206207208209217257307 ... LastLast
Results 3,091 to 3,105 of 5326
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Το πρόβλημα είναι το γνωστό οι Ρώσοι λένε ότι είναι αδύνατο κι η Αμερική λέει όλα είναι συνήθεια κ ίσως γίνεται εγώ είμαι με την Αμερική κ είπαν να το δοκιμάσουμε αν βγαίνουν θεραπείες είναι για ανακούφιση δεν είναι θεραπεία αλλά κάτι είναι κι αυτό από το τίποτα σασ παρακαλώ πάρετε ΤΙΣ κι εγώ θα παλεύω εδώ όλοι οι άλλοι είναι με τη Ρωσία η μόνη μου διαφορά με εσάς είναι ότι εγώ το πιστεύω κ κάτι κάνω από το τίποτα καλύτερη η ανακούφιση δεν ξέρω πάντως εμένα βάλανε να βγάλω άκρη
    Ελις φορ πρέζιντεντ!
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    3. φανταστειτε να μπει συνδρομη και να πλακωσει η ντιντη να τους λεει οτι αυτη τους πληρωνει και ειναι υποχρεωμενοι να την υποστουν!! ("θα σεβεσαι στα 4!!!")....
    ΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    Καταστροφικό ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    Αυτό δεν το είχα σκεφτεί ότι θα μπορούσε να συμβεί!
    Οπότε ναι καλύτερα έτσι
    Πάει ο κ. Αεον μετά, θα ξεκινήσει ψυχοθεραπεία

Senior Member
    Επίσης αν πάτε σε καμία δουλειά να κοιτάτε κ λίγο ΠΩΣ λύνονται τα προβλήματα δεν είστε δέντρα κουνηθειτε μάθετε κάτι βελτιωθείτε κάντε κάτι καλύτερο από την προηγούμενη μέρα

Senior Member
    Επίσης αν πάτε σε καμία δουλειά να κοιτάτε κ λίγο ΠΩΣ λύνονται τα προβλήματα δεν είστε δέντρα κουνηθειτε μάθετε κάτι βελτιωθείτε κάντε κάτι καλύτερο από την προηγούμενη μέρα
    μερικοι ανθρωποι ειναι δεντρα. κι αλλοι, καραβια...

Senior Member
    Με κάνετε λέει μπουλιγκ γιατί είμαι άχρηστος κ ρίχνω γυναίκες κι αυτό θα κρατήσει για πάντα πολύ ωραία θα σας κάνω υπομονή για πάντα δεν έχω πρόβλημα

Senior Member
    Με κάνετε λέει μπουλιγκ γιατί είμαι άχρηστος κ ρίχνω γυναίκες κι αυτό θα κρατήσει για πάντα πολύ ωραία θα σας κάνω υπομονή για πάντα δεν έχω πρόβλημα
    Ελις,έχεις πιάσει το νόημα της ζωής...Πες μας το μυστικό!(εκτός από αλγκοφρεν και νορτζεσικ)χαχαχαχαχα!

Senior Member
    Το μυστικό είναι ότι έχω πρόβλημα σχιζοειδησ κ δεν θέλω την ευθύνη του να εξαρτάται κάποιος από μένα έχω αμφιβολίες δεν είμαι σίγουρος κ αγχώνομαι κ θέλει να θυσιάσω τον εαυτό μου για να είμαι με κοπέλα πάρτε το οπωσ θέτε εγώ τέτοια μαλάκια δεν την κάνω

Senior Member
    Κατάσταση της χώρας οι 80αρηδεσ δουλεύουν με το γάιδαρο άρα δεν δουλεύουν οι 40αρηδεσ παίρναν ναρκωτικά κ τώρα έχουν πρόβλημα οι 20αρηδεσ είναι όλοι τραυματίες οι γυναίκες τα ίδια αυτό δε σωνετε με τίποτα να ξέρετε εκτός αν βγάζω θεραπείες οπωσ μου είπαν κ βελτιωθεί κάπως

Senior Member
    Το μυστικό είναι ότι έχω πρόβλημα σχιζοειδησ κ δεν θέλω την ευθύνη του να εξαρτάται κάποιος από μένα έχω αμφιβολίες δεν είμαι σίγουρος κ αγχώνομαι κ θέλει να θυσιάσω τον εαυτό μου για να είμαι με κοπέλα πάρτε το οπωσ θέτε εγώ τέτοια μαλάκια δεν την κάνω
    Ελις βγαίνεις καθόλου?...Πας για μπάνιο?...Οδηγείς αυτοκίνητο?...Δεν μπορω να σε φανταστώ να αγχώνεσαι...Μια χαρά σε ακούω...Μακάρι να ήμουν και εγώ τρέλα και Αγιος ο Θεός.

Senior Member
    Δουλεύω στα χωράφια σε ένα μέρος στη Χαλκιδική δεν είναι τρελά αυτά τρελά είναι στο στρατό που ήθελα να γίνω αστυνομικός κ με βρίζανε όλοι γτ δεν τα καταφέρνω έχω περάσει πολλά μη νομίζεις έχω φάει πολύ μπουλινγκ γιατί ζω τη ζωή μου με ένα 20αρικο όχι επίδομα δουλειά τουσ έλεγα με ένα 20αρικο εγώ το κάνω θες θέλω έλεγε ο άλλος κ πάντα είχα δουλειά

Senior Member
    Έχω κάνει με αυτά τα λεφτά ποδόσφαιρο βόλεϋ καράτε βάρη κ λίγο κολύμβηση είμαι 43 δουλειές Αγρότης ηλεκτρολόγος Ηλεκτρονικός Τηλεφωνητής στρατό κ μετά πάλι Αγρότης

Senior Member
    Φτωχός είμαι δεν έχω πρόβλημα λίγο δηλαδή παλεύετε

Senior Member
    Εκεί που νομίζεις πως ξεκίνησε η μέρα χαλαρά χωρίς να βγεί κάποια είδηση που θα σε εντυπωσιάσει, πέφτεις πάνω στην σύλληψη 90 χρόνου. σε τέτοια ηλικία πως κακοποίησε σεξουαλικά ανήλικη...
    11 Χρόνη πως παρασύρθηκε να πάει σπίτι του και να κάτσει 3 ώρες μαζί του . Η κουτσομπολα γειτόνισσα που την είδε περίμενε να την ψάξει όλο το χωριό για να πει που βρίσκεται. Την μητέρα του παιδιού γιατί δεν την συνέλαβαν? Ανώμαλοι υπάρχουν πολλοί αλλά το 2024 οι γονείς ήθελα να ξερά τι κάνουν, πως συμβουλεύουν τα παιδιά τούς. Λεπτομέρειες δεν διέρρευσαν αλλά η υπόθεση βρωμάει. Μπορεί να είναι ψεύτικη καταγγελία για να εκμεταλλευτούν τον ηλικιωμένο ή να ήταν γνωστή η δράση του πολλά χρόνια και να βολεύονταν όλοι στην κλειστή κοινωνία της Χαλκιδικής.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Εκεί που νομίζεις πως ξεκίνησε η μέρα χαλαρά χωρίς να βγεί κάποια είδηση που θα σε εντυπωσιάσει, πέφτεις πάνω στην σύλληψη 90 χρόνου. σε τέτοια ηλικία πως κακοποίησε σεξουαλικά ανήλικη...
    11 Χρόνη πως παρασύρθηκε να πάει σπίτι του και να κάτσει 3 ώρες μαζί του . Η κουτσομπολα γειτόνισσα που την είδε περίμενε να την ψάξει όλο το χωριό για να πει που βρίσκεται. Την μητέρα του παιδιού γιατί δεν την συνέλαβαν? Ανώμαλοι υπάρχουν πολλοί αλλά το 2024 οι γονείς ήθελα να ξερά τι κάνουν, πως συμβουλεύουν τα παιδιά τούς. Λεπτομέρειες δεν διέρρευσαν αλλά η υπόθεση βρωμάει. Μπορεί να είναι ψεύτικη καταγγελία για να εκμεταλλευτούν τον ηλικιωμένο ή να ήταν γνωστή η δράση του πολλά χρόνια και να βολεύονταν όλοι στην κλειστή κοινωνία της Χαλκιδικής.
    Η βιασύνη σου να μιλήσεις για την περίπτωση να είναι ψεύτικη η καταγγελία, μου βρωμάει πάρα πολύ victim blaming. Όπως επίσης η βιασύνη σου να αναρωτηθείς για το ίδιο το 11χρονο παιδί, πώς "παρασύρθηκε" και έμεινε τόσες ώρες στο σπίτι του ηλικιωμένου, καθώς και η βιασύνη σου να ρίξεις ευθύνη στη μητέρα.

Senior Member
    Είναι δύσκολο πολλές φορές να δούμε τι τα ίδια λέμε ή κάνουμε που φέρουν την ξεκάθαρη σφραγίδα του τρόπου που μεγαλώσαμε, ιδιαίτερα αν ο τρόπος αυτός ήταν μισογύνικος τέρμα. Με το έξτρα αλατάκι πως πολλές φορές παίρνω τα πάντα κυριολεκτικά, ή το καταραμένο μου φόκους να είναι με έναν τεράστιο φακό πάνω σε σημεία που δεν είναι τόσο σημαντικά και κουσούρικα.