36 ετών-χωρίς παιδιά και σύντροφο - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast
Results 136 to 150 of 180
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα?
    Τώρα το ομαδικό είναι δεδομένο πως θα συμβεί... Οι νέοι είναι μοντέρνοι.
    Αν υπάρχει κίνητρο δεν ενοχλεί μερικούς άνδρες, αν είσαι μεγάλος και τα έχεις με πιτσιρικά, το ξέρεις αλλά σου αρέσει που την έχεις εσύ επίσημα! Μέχρι και για το μάτι που γράφεις το ίντερνετ βοηθάει στο να παίρνεις μάτι και να ψάχνεις και εσύ αυτό που σου αρέσει, δεν μένεις σε μια φαντασίωση, αποκτάς το θάρρος να το κάνεις.
    πιτσιρικάδες ονειρευεσαι ανωμαλαρα, ε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πιτσιρικάδες ονειρευεσαι ανωμαλαρα, ε;
    Λάθος τόνος μπήκε... Σε αυτό κόλλησες. Δεν έχει σημασία το φύλο άνδρας ή γυναίκα αλλά αν υπάρχει πάνω από 20 χρόνια διαφορά στην ηλικία.
    Αν εσύ τα έχεις με έναν 20χρονο θα σε περνούσαν για γιαγιά του, βέβαια οι γυναίκες κρύβουν χρόνια και με το βάψιμο φαίνονται μικρότερες αλλά και πάλι πόσο να σε κρατήσει. Το συνηθισμένο είναι οι φοιτήτριες να βρίσκουν άνδρες 50+ για να ζήσουν άνετη φοιτητική ζωή, γεροντοερωτας αλλά κάποια μέρα είτε θα την χωρίζει ο άνδρας για να βρει άλλη ή θα τελειώσουν τα λεφτά και θα τον σουτάρει αυτή θα έχει καβαντζα και δεύτερο μικρότερο.
    Όταν μπαίνουν χρήματα σε μια σχέση κάποιοι κλείνουν τα μάτια και δεν ρωτάνε που τα βρήκε ο/η σύντροφος

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Λάθος τόνος μπήκε... Σε αυτό κόλλησες. Δεν έχει σημασία το φύλο άνδρας ή γυναίκα αλλά αν υπάρχει πάνω από 20 χρόνια διαφορά στην ηλικία.
    Αν εσύ τα έχεις με έναν 20χρονο θα σε περνούσαν για γιαγιά του, βέβαια οι γυναίκες κρύβουν χρόνια και με το βάψιμο φαίνονται μικρότερες αλλά και πάλι πόσο να σε κρατήσει. Το συνηθισμένο είναι οι φοιτήτριες να βρίσκουν άνδρες 50+ για να ζήσουν άνετη φοιτητική ζωή, γεροντοερωτας αλλά κάποια μέρα είτε θα την χωρίζει ο άνδρας για να βρει άλλη ή θα τελειώσουν τα λεφτά και θα τον σουτάρει αυτή θα έχει καβαντζα και δεύτερο μικρότερο.
    Όταν μπαίνουν χρήματα σε μια σχέση κάποιοι κλείνουν τα μάτια και δεν ρωτάνε που τα βρήκε ο/η σύντροφος
    Αυτό που περιγράφεις είναι το λεγόμενο "sugar daddy" που ξεκίνησε από τις Η.Π.Α. στις οποίες η τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι πανάκριβη. Βρίσκουν έναν πλούσιο, αυτές του δίνουν τη συντροφιά τους με τη φρεσκάδα των νιάτων τους κι αυτοί καλύπτουν τα φοιτητικά τους έξοδα. Αλλά στην Ελλάδα αφενός οι 50+ ή οι συνταξιούχοι δε φημίζονται για την άνετη ζωή που μπορούν να προσφέρουν σε κάποια, αφετέρου οι Ελληνίδες προερχόμαστε από πολύ συντηρητικές οικογένειες και οι γονείς μας ποτέ δεν αρνούνται να μας καλύψουν όλα μας τα έξοδα σπουδών. Συνεπώς δεν είναι καθόλου συνηθισμένο φοιτήτρια με πενηντάρη. Είναι κοπέλες που έχουν "daddy issues" και θέλουν μεγαλύτερους, αλλά κι αυτό σπάνια. Συνήθως θέλουν έναν στην ηλικία τους, το πολύ +5 χρόνια.
    Όπως και οι 20ρηδες μπορεί να θέλουν μια σαραντάρα για την εμπειρία και για να το λένε στους φίλους τους. Αλλά για μόνιμη σχέση, όχι.

Senior Member
    Ήταν υπερβολικό αυτό που έγραψα. Όμως ένας 35-45 για φοιτήτρια αποτελεί επιλογή, ο άνδρας καμαρώνει και η γυναίκα είναι εξασφαλισμένη με αυτοκίνητο, δώρα, σπίτι, κάποια έξτρα έξοδα. Το ίδιο ισχύει και για τον φοιτητή αν βρεί μια γυναίκα μεγαλύτερη να περνάει την ώρα του χωρίς προοπτικές γάμου αρκεί να τον φροντίζει σαν (μάνα).

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Αυτό με το αργά άστο. Άστο σου λέω. Περίμενα να μου το πει από μόνος του. Μετά νόμιζα ότι μπορώ να του αλλάξω γνώμη. Αλλά όπως λέει κι ο λαός, σ' έναν άνθρωπο μπορείς να του αλλάξεις μόνο τις πάνες.
    Ωραία ερώτηση η άλλη, αλλά αμφιβάλλω αν ξέρω πώς σκέφτεστε οι άνδρες. Θα μου άρεσε το ότι είμαι πολύ ανεκτική, δεν είμαι γκρινιάρα ούτε απαιτητική και ότι οι γονείς του με ήθελαν νύφη. Δε θα μου άρεσε το ότι μάλλον είμαι λίγο πρήχτρα, είμαι ανασφαλής κι όχι σίγουρη για τον εαυτό μου, ζω "στο ροζ συννεφάκι μου", είμαι πολύ δεμένη με την οικογένειά μου και πηγαίνω συχνά, γιατί μένω στον πάνω όροφο, καθώς έχουν φροντίσει για όλα οι γονείς. Αν μιλάς για εμφάνιση, θα μου άρεσε το πρόσωπο και το ότι γυμνάζομαι για να μπορώ να ντύνομαι και ωραία. Αλλά μάλλον θεωρούμαι κάπως τάπα, 1.63. Σε τακούνια δεν μπαίνω, δεν τα μπορώ. Πείτε μου μιας και είστε όλοι άνδρες. Πού κάνω λάθος;;; Φταίει η ανασφάλεια; Δηλαδή όσες τους τυλίγουν τι παραπάνω έχουν;
    Αυτή είναι η διαφορά. Εσύ νομίζεις πως εκείνες τυλίγουν, ενώ δεν τυλίγουν απλώς συμφωνούν, τους αρέσει η γυναίκα που έχουν δίπλα τους, λένε πως αυτή θέλω για μάνα των παιδιών μου και τις νυμφεύονται. Εσύ από την άλλη θέλεις να τυλίξεις κάποιον για να κάνεις οικογένεια. Μπαίνεις στην λογική θέλω οικογένεια, όχι στο να βρεις κάποιον που να ταιριάζει η καθημερινότητα του με τη δική σου για να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω και να κάνεις οικογένεια αν το θέλει και εκείνος και όχι στο να προσπαθήσεις να πείσεις κάποιον να σου πει θέλω. Μα είναι δυνατόν, να προσπαθήσεις να κάνεις κάποιον να σου πει ναι θέλω να κάνω οικογένεια; Εσύ αν το διάβαζες σαν παρατηρήτρια σε κάποιο φόρουμ τι θα έλεγες; Τι θα σκεφτόσουν; Δεν το χειρίζεσαι σωστά και ακόμα και γάμο να κάνεις θα έχει ημερομηνία λήξεως σύντομη κιόλας, γιατί δεν ξεκινάς ορθά. Τέλος πάντων σου εύχομαι καλή τύχη στη ζωή σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Αυτή είναι η διαφορά. Εσύ νομίζεις πως εκείνες τυλίγουν, ενώ δεν τυλίγουν απλώς συμφωνούν, τους αρέσει η γυναίκα που έχουν δίπλα τους, λένε πως αυτή θέλω για μάνα των παιδιών μου και τις νυμφεύονται. Εσύ από την άλλη θέλεις να τυλίξεις κάποιον για να κάνεις οικογένεια. Μπαίνεις στην λογική θέλω οικογένεια, όχι στο να βρεις κάποιον που να ταιριάζει η καθημερινότητα του με τη δική σου για να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω και να κάνεις οικογένεια αν το θέλει και εκείνος και όχι στο να προσπαθήσεις να πείσεις κάποιον να σου πει θέλω. Μα είναι δυνατόν, να προσπαθήσεις να κάνεις κάποιον να σου πει ναι θέλω να κάνω οικογένεια; Εσύ αν το διάβαζες σαν παρατηρήτρια σε κάποιο φόρουμ τι θα έλεγες; Τι θα σκεφτόσουν; Δεν το χειρίζεσαι σωστά και ακόμα και γάμο να κάνεις θα έχει ημερομηνία λήξεως σύντομη κιόλας, γιατί δεν ξεκινάς ορθά. Τέλος πάντων σου εύχομαι καλή τύχη στη ζωή σου.
    Καμία σχέση. Επιθυμώ σύντροφο για τη συντροφικότητα, όχι για να κάνω οικογένεια. Αν ήθελα απλώς παιδί, θα μπορούσα να το κάνω και να το συντηρήσω και μόνη μου, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου. Και οι δύο μου σχέσεις μακροχρόνιες ήταν και έχουμε κρατήσει επικοινωνία. Το αν ένας γάμος καταλήξει σε διαζύγιο δε σημαίνει ότι δεν ξεκινούν σωστά, απλά υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Μάλλον έχεις στιγματίσει τα διαζύγια μέσα σου και οι απόψεις σου παραπέμπουν σε άτομο μεγάλης ηλικίας, καθώς είναι κάπως οπισθοδρομικές και θυμίζουν 60s. Παρόλο που δεν κατάλαβες κάτι από αυτά που εξέφρασα, σ' ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να σχολιάσεις και επίσης καλή τύχη στη ζωή σου.

Senior Member
    Καμία σχέση. Επιθυμώ σύντροφο για τη συντροφικότητα, όχι για να κάνω οικογένεια. Αν ήθελα απλώς παιδί, θα μπορούσα να το κάνω και να το συντηρήσω και μόνη μου, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου. Και οι δύο μου σχέσεις μακροχρόνιες ήταν και έχουμε κρατήσει επικοινωνία. Το αν ένας γάμος καταλήξει σε διαζύγιο δε σημαίνει ότι δεν ξεκινούν σωστά, απλά υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Μάλλον έχεις στιγματίσει τα διαζύγια μέσα σου και οι απόψεις σου παραπέμπουν σε άτομο μεγάλης ηλικίας, καθώς είναι κάπως οπισθοδρομικές και θυμίζουν 60s. Παρόλο που δεν κατάλαβες κάτι από αυτά που εξέφρασα, σ' ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να σχολιάσεις και επίσης καλή τύχη στη ζωή σου.
    Εγώ από αυτό καταλάβα πως θες παιδιά αλλά τέλος πάντων άστο καλύτερα.

Βρε σου λέω, είχα δύο σχέσεις που κράτησαν πολύ. Με τον πρώτο ήμασταν νέοι, ούτε που το σκεφτόμασταν. Με τον άλλο ήμασταν 7 χρόνια! Εγώ ήθελα παιδιά, αυτός προαγωγή. Πάντα με προφυλάξεις. Κάποια στιγμή δεν άντεξα, του είπα το κλασικό "πες μου πού πάμε;". Κι εκείνος μου λέει, θα κάνω παιδί μετά τα 40 μου, γιατί θέλω να είναι περήφανο για τον πατέρα του. Του εξηγώ, άλλος ο χρόνος της γυναίκας, άλλος του άνδρα. Μετά τα 40 οι γυναίκες βγάζουν και το σπιράλ. Εντάξει, δε λέω ότι δε γίνεται, αλλά τι πιθανότητες υπάρχουν; Έτσι πριν λίγους μήνες έληξε και η 2η μεγάλη σχέση μου. Εγώ είμαι υπέρ των σταθερών σχέσεων, αλλά αν δεν έχουμε ίδιους στόχους, τότε τι κάνουμε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Εγώ από αυτό καταλάβα πως θες παιδιά αλλά τέλος πάντων άστο καλύτερα.
    Θέλω, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός, ούτε ο άνδρας το μέσον, διαφορετικά θα απευθυνόμουν σε τράπεζα σπέρματος. Τα παιδιά δεν τα κάνουμε για εγωιστικούς λόγους, ούτε εκμεταλλευόμαστε τους συντρόφους μας. Ξεκάθαρα πράγματα.

Senior Member
    Θέλω, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός, ούτε ο άνδρας το μέσον, .
    ασφαλως χρειαζεσαι εναν αντρα εστω και ανωνυμο οπως και τωρα χρειαζεσαι αντρες στα συνορα που δεν ξερεις ουτε το ονομα τους.
    να εισαι σιγουρη οτι εαν μπορουσες να το κανεις και εσυ τωρα θα ησουν στα συνορα

Υπάρχει ένας φίλος πολύ καλός, ο οποίος είναι ΑΜΕΑ (με πρόβλημα όρασης). Μου είχε προτείνει στο παρελθόν, αν συμφωνούσα, να είμαστε μαζί, με ή χωρίς κανονικό γάμο. Απέρριψα φυσικά την πρόταση. Θα ήταν ανήθικο να κάνεις έναν γάμο-βιτρίνα, να πας για εξωσωματική και να κοροϊδεύεις τους πάντες, γιατρούς, τους ανθρώπους που αγαπάς, την κοινωνία ολόκληρη. Πάνω απ' όλα όμως θα ήταν άδικο για το ίδιο το παιδί που θα ερχόταν στον κόσμο (αν ερχόταν). Δεν μπορείς να βλέπεις τον άνδρα σου ως "δότη σπέρματος", ούτε τη γυναίκα σου ως "φούρνο παιδιών". Είναι βέβαια ένα αξιόλογο άτομο με το οποίο μπορώ να επικοινωνήσω, να ανταλλάξω απόψεις και να του εμπιστευτώ οτιδήποτε, τον νιώθω σαν αδερφό μου, αλλά ποτέ δεν τον είδα ερωτικά. Για εμένα ίσχυε πάντα το σύντροφος=σχέση-γάμος-παιδιά. Πράγματα που είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή και στις 2 προηγούμενες σχέσεις μου. Στις μέρες μας ο κόσμος δε φλερτάρει, δεν πλησιάζει εύκολα όπως στα χρόνια των πατεράδων/μανάδων μας σε μια καφετέρια ή μια έξοδο ή κοινωνική εκδήλωση στα χωριά. Πλέον έχουν βρει τις εφαρμογές και τα social, τα οποία δεν εμπιστεύομαι, γιατί έχω ακούσει και δει πολλή ψευτιά. Για τα γραφεία συνοικεσίων δεν ξέρω, υποθέτω κι εκεί ψεύτικες αγγελίες, σε αντιμετωπίζουν ως πορτοφόλι και ίσως πάνε πολλά άτομα με "θέματα", σαν αυτούς που πήγαιναν στην Αννίτα Πάνια παλιά. Οπότε τι κάνω; Το κυνηγάω ακόμα, ψάχνοντας έναν καινούργιο σύντροφο που δεν ξέρω πού να τον ψάξω από το μηδέν ή παραιτούμαι και αποδέχομαι το μέλλον μου χωρίς παιδιά (ούτε η πρώτη θα είμαι ούτε η τελευταία); Επίσης, θέλω να ρωτήσω αν αξίζει η κρυοσυντήρηση ωαρίων, γιατί αρκετές γυναίκες σήμερα καταφεύγουν σε αυτήν.
    Σας ευχαριστώ που με διαβάσατε και συγγνώμη αν σας κούρασα.
    Δεν διάβασα τη συνέχεια του μηνύματος....
    Αν δεν τον βλέπεις ερωτικά δεν μπορείς να προχωρήσεις μαζί του για σοβαρό σκοπό. Ακόμα και τα στανταρ σου να ρίξεις (από μια ηλικία και πάνω αναγκαστικά τα ρίχνουμε διότι οι νεότεροι δεν τα φτιάχνουν με μεγαλύτερους) πχ εμφάνιση, επίπεδο ακαδημαικής και κοινωνικής μόρφωσης, επικοινωνία που να σε γεμίζει, ο άνθρωπος αυτός πρέπει σε ένα ελάχιστο βαθμό που σαφώς κλίνει στο ναι να σε γεμίζει για τέτοιο σοβαρό σκοπό. Στα κοινωνικά φόρουμ ο καθένας θα βάλει τις καλύτερες του φωτογραφίες οι οποίες δεν θέλω να πιστεύω ότι είναι πέραν των 5 ετών και θα γράψει ελκυστικά προσόντα για το άτομο του. Δεν αποκλείεται όμως να προκύψει κάτι καλό διότι μπαίνει και καλός κόσμος στις σελίδες αυτές. Στα κλαμπ και τις εκδηλώσεις πρέπει η γυναίκα να δίνει την εντύπωση με το ύφος της ότι είναι ανοικτή σε προσεγγίσεις, φιλική, διότι δυστυχώς το ύφος κάποιοων γυναικών παρότι θα ήθελαν να τα τις προσεγγίσουν είναι τέτοιο που αποτρέπει, πχ καθόλου χαμόγελο, προσηλωμένη στην παρέα.
    γιάννης

Θέλω, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός, ούτε ο άνδρας το μέσον, διαφορετικά θα απευθυνόμουν σε τράπεζα σπέρματος. Τα παιδιά δεν τα κάνουμε για εγωιστικούς λόγους, ούτε εκμεταλλευόμαστε τους συντρόφους μας. Ξεκάθαρα πράγματα.
    Κάποτε το παιδί αυτό θα θέλει να γνωρίσει τον πατέρα του και πιθανόν να θέλει να ρθουν οι γονείς κοντά ακόμα και να συζήσουν, και δεν αποκλείεται καθόλου να μην ταιριάζεις μ αυτό τον άνθρωπο. Το λέω διότι γνωρίζεις πως δεν είναι και τόσο εύκολο να χαλάσεις τα χατίρια ενός παιδιού και είναι στη φύση του να επιζητά τους γονείς του.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Δεν διάβασα τη συνέχεια του μηνύματος....
    Αν δεν τον βλέπεις ερωτικά δεν μπορείς να προχωρήσεις μαζί του για σοβαρό σκοπό. Ακόμα και τα στανταρ σου να ρίξεις (από μια ηλικία και πάνω αναγκαστικά τα ρίχνουμε διότι οι νεότεροι δεν τα φτιάχνουν με μεγαλύτερους) πχ εμφάνιση, επίπεδο ακαδημαικής και κοινωνικής μόρφωσης, επικοινωνία που να σε γεμίζει, ο άνθρωπος αυτός πρέπει σε ένα ελάχιστο βαθμό που σαφώς κλίνει στο ναι να σε γεμίζει για τέτοιο σοβαρό σκοπό. Στα κοινωνικά φόρουμ ο καθένας θα βάλει τις καλύτερες του φωτογραφίες οι οποίες δεν θέλω να πιστεύω ότι είναι πέραν των 5 ετών και θα γράψει ελκυστικά προσόντα για το άτομο του. Δεν αποκλείεται όμως να προκύψει κάτι καλό διότι μπαίνει και καλός κόσμος στις σελίδες αυτές. Στα κλαμπ και τις εκδηλώσεις πρέπει η γυναίκα να δίνει την εντύπωση με το ύφος της ότι είναι ανοικτή σε προσεγγίσεις, φιλική, διότι δυστυχώς το ύφος κάποιοων γυναικών παρότι θα ήθελαν να τα τις προσεγγίσουν είναι τέτοιο που αποτρέπει, πχ καθόλου χαμόγελο, προσηλωμένη στην παρέα.
    Εξαιρετικό σχόλιο Ιωάννη, είσαι μέσα στο μυαλό μου! Ο άνθρωπος αυτός είναι παιδικός μου φίλος και έχουμε φοβερή χημεία. Μου είχε κάνει και στο παρελθόν προτάσεις, όμως του είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορώ να τον δω ερωτικά. Είναι που γνωριζόμαστε από παιδιά, ίσως αν τον είχα γνωρίσει πχ στα 25 να μπορούσα να τον δω ερωτικά.
    Θεωρώ ότι είμαι προσεγγίσιμη, χαμογελαστός άνθρωπος, όμως νομίζω ότι χρειάζομαι χρόνο για να μην κάνω λάθη επιλογών. Είναι πολύ πρόσφατος ο χωρισμός.

Junior Member
    Να είσαι περιποιημένη,όχι πρόστυχη. Να βγάζεις θηλυκότητα όχι πουτανιά. Είπες ότι πας γυμναστήριο; Αν όχι να πας, θα βελτιώσει το σώμα σου και της κοινωνικές συναναστροφές . Μην πηγαίνεις μόνο σε ομαδικά στο γυμναστήριο γιατί έχει συνήθωςπολελς γυναίκες . Αφιέρωσε χρόνο στο να βγαίνεις με φίλους φίλες ακόμα και μόνη σου. Ξεκίνα να πηγαίνεις θέατρο και βρες χόμπι. Γενικά θέλεις να είσαι μέσα σε κόσμο γιατί αυτό θα σου δώσει πρόσβαση σε νέες γνωριμίες.
    Είμαι κατά των εφαρμογών γνωριμιών,αλλά δουλεύουν. Μάλιστα πολύς κόσμος έχει παντρευτεί η κάνει σοβαρή σχέση μέσω αυτών . Γιατί προσελκύει κόσμο που είναι ντροπαλός και δεν φλερτάρει έξω στην κανονική ζωή.

Είναι σχετικά εύκολο να καταλάβεις αν κάποιος θέλει μόνο το σεξ η κάτι περισσότερο .
    Είναι στο χέρι σου να βάλεις όρια από την αρχή πάνω στο σεξ και γενικότερα πως το βλέπεις εσύ.
    Εγώ μια χαρά σε βλέπω, να ξέρεις τι θέλεις και να είσαι προσγειωμένη .

Από ότι έχω καταλάβει νιώθεις γυμνή, ασταθής και φοβάσαι μήπως μείνεις στο ράφι .Είσαι 36 και κάποιοι γνωστοί σου έχουν προχωρήσει και αυτο σε κάνει να βλέπεις ακόμα χειρότερα το μέλλον .

Συγκροτήσου, πάρε παράδειγμα από τα λάθη που τυχών έκανες στο παρελθόν. Άσε πίσω σου όλα τα υπόλοιπα και προχώρα μπροστά . Δεν είσαι μικρή αλλά δεν είσαι και μεγάλη. Είσαι σε μια χαρά ηλικία, με πολύ καλή εμπειρία για να μην κάνεις λάθη και να μπλέξεις σε κακίες σχέσεις που δεν πληρούν τα όποια στράνταρ σου. Αλλά και να βρεις αυτό που εν τέλει θέλεις .

Μετά από έναν χωρισμό είναι καλό να μην ψάχνουμε τον αντικαταστάτη άμεσα. Καθόμαστε λίγο δουλεύουμε τον εαυτό μας . Τα λάθη μας τα θέλω μας . Γινόμαστε καλύτεροι και προχωράμε.

Πάντα ένας άνθρωπος που έχει στόχους και έχει αυτογνωσία τραβάει τα βλέμματα.
    Μην ξεχνάς ότι τώρα είναι η εποχή της γυναίκας.

Αυτά τα ολίγα .... Καλή επιτυχία

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natsiblou View Post
    Να είσαι περιποιημένη,όχι πρόστυχη. Να βγάζεις θηλυκότητα όχι πουτανιά. Είπες ότι πας γυμναστήριο; Αν όχι να πας, θα βελτιώσει το σώμα σου και της κοινωνικές συναναστροφές . Μην πηγαίνεις μόνο σε ομαδικά στο γυμναστήριο γιατί έχει συνήθωςπολελς γυναίκες . Αφιέρωσε χρόνο στο να βγαίνεις με φίλους φίλες ακόμα και μόνη σου. Ξεκίνα να πηγαίνεις θέατρο και βρες χόμπι. Γενικά θέλεις να είσαι μέσα σε κόσμο γιατί αυτό θα σου δώσει πρόσβαση σε νέες γνωριμίες.
    Είμαι κατά των εφαρμογών γνωριμιών,αλλά δουλεύουν. Μάλιστα πολύς κόσμος έχει παντρευτεί η κάνει σοβαρή σχέση μέσω αυτών . Γιατί προσελκύει κόσμο που είναι ντροπαλός και δεν φλερτάρει έξω στην κανονική ζωή.

Είναι σχετικά εύκολο να καταλάβεις αν κάποιος θέλει μόνο το σεξ η κάτι περισσότερο .
    Είναι στο χέρι σου να βάλεις όρια από την αρχή πάνω στο σεξ και γενικότερα πως το βλέπεις εσύ.
    Εγώ μια χαρά σε βλέπω, να ξέρεις τι θέλεις και να είσαι προσγειωμένη .

Από ότι έχω καταλάβει νιώθεις γυμνή, ασταθής και φοβάσαι μήπως μείνεις στο ράφι .Είσαι 36 και κάποιοι γνωστοί σου έχουν προχωρήσει και αυτο σε κάνει να βλέπεις ακόμα χειρότερα το μέλλον .

Συγκροτήσου, πάρε παράδειγμα από τα λάθη που τυχών έκανες στο παρελθόν. Άσε πίσω σου όλα τα υπόλοιπα και προχώρα μπροστά . Δεν είσαι μικρή αλλά δεν είσαι και μεγάλη. Είσαι σε μια χαρά ηλικία, με πολύ καλή εμπειρία για να μην κάνεις λάθη και να μπλέξεις σε κακίες σχέσεις που δεν πληρούν τα όποια στράνταρ σου. Αλλά και να βρεις αυτό που εν τέλει θέλεις .

Μετά από έναν χωρισμό είναι καλό να μην ψάχνουμε τον αντικαταστάτη άμεσα. Καθόμαστε λίγο δουλεύουμε τον εαυτό μας . Τα λάθη μας τα θέλω μας . Γινόμαστε καλύτεροι και προχωράμε.

Πάντα ένας άνθρωπος που έχει στόχους και έχει αυτογνωσία τραβάει τα βλέμματα.
    Μην ξεχνάς ότι τώρα είναι η εποχή της γυναίκας.

Αυτά τα ολίγα .... Καλή επιτυχία
    Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και συμφωνώ σε αυτά που λες. Μέσα έπεσες σε όλα, μα όλα. Σε ό,τι αφορά τις εφαρμογές γνωριμιών έχω αρνητικότατη γνώμη και δεν πρόκειται ποτέ να εγγραφώ εκεί. Πέραν του ότι μου αρέσει η προσωπική επαφή, είχα διαβάσει ένα chat για την πιο γνωστή εφαρμογή γνωριμιών και οι περισσότεροι ρώταγαν κόλπα για να αλλοιώσουν τη φωτογραφία τους ώστε να μην τους αναγνωρίσει κανείς, γιατί είναι παντρεμένοι/ες και φοβούνται. Άλλοι παντρεμένοι τους συμβούλευαν να υποκλέψουν φωτογραφίες μοντέλων και ηθοποιών από Λατινική Αμερική, να τις παραποιήσουν ελαφρώς και να τις δημοσιεύσουν γιατί κι αυτοί το ίδιο κάνουν και έχουν μασήσει πολλοί/ες έτσι! Με έπιασε μια αηδία, μια αποστροφή με τον κυνισμό τους και την τόση ευκολία στην ψευτιά.
    Το ξέρω ότι γίνομαι άδικη με αυτούς που προσπαθούν ειλικρινά να κάνουν σχέση μέσω εφαρμογών. Δυστυχώς μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.

Senior Member
    Εξαιρετικό σχόλιο Ιωάννη, είσαι μέσα στο μυαλό μου! Ο άνθρωπος αυτός είναι παιδικός μου φίλος και έχουμε φοβερή χημεία. Μου είχε κάνει και στο παρελθόν προτάσεις, όμως του είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορώ να τον δω ερωτικά. Είναι που γνωριζόμαστε από παιδιά, ίσως αν τον είχα γνωρίσει πχ στα 25 να μπορούσα να τον δω ερωτικά.
    Θεωρώ ότι είμαι προσεγγίσιμη, χαμογελαστός άνθρωπος, όμως νομίζω ότι χρειάζομαι χρόνο για να μην κάνω λάθη επιλογών. Είναι πολύ πρόσφατος ο χωρισμός.
    καπου νομιζω ειπες οτι δεν εχεις αυτοσκοπο τον γαμο- παιδι, αλλα την σχεση κυριως.
    για ποιον λογο μια νεα γυναικα σκεφτεται μηπως κανει εναν λευκο γαμο με ανδρα που δεν βλεπει ερωτικα, επομενως δεν θα κανει σεξ μαζι του;
    δεν σου αρεσει το σεξ; δεν σε ενδιαφερει ο ερωτας;
    σκεφτεσαι μια κοινωνικη αποκατασταση μονο; δεν εννοω οικονομικη, εννοω αυτο που ειπα:ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ. φοβασαι οτι εμεινες πισω σε σχεση με τις γυναικες στον περιγυρο σου; ποιο ακριβως ειναι το προβλημα;
    γιατι δεν σκεφτεσαι να ερωτευθεις και να κανεις σχεση και σκεφτεσαι σοβαρα τον φιλο που δεν θελεις καν ερωτικα;

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast