Αρρυθμίες βραδινές
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Senior Member

Αρρυθμίες βραδινές

Παιδιά καλησπέρα σε όλους. Ξαφνικά όπως ήμουν ξαπλωμένη άρχιζα να νιώθω κάτι φτερουγίσματα στο στήθος και παύσεις. Πήρα το οξυμετρο και όντως είχα. Να τονίσω πως βρίσκομαι σε διακοπές αλλά γενικά είμαι πολύ στρεσαρισμενη από τη δουλειά και προσπαθώ να συνέλθω. Έκανα εξετάσεις πριν κάνα μήνα όλα οκ. Αλλά γενικά με το κομμάτι αυτό και τις κρίσεις πανικού έχω περάσει πολλά και φοβήθηκα γτ το φτερούγισμα ήταν διπλό και με τυναξε. Ήπια λίγο μπύρα δε ξέρω αν φταίει αυτό

Senior Member
    Quote Originally Posted by ellaki1989 View Post
    Παιδιά καλησπέρα σε όλους. Ξαφνικά όπως ήμουν ξαπλωμένη άρχιζα να νιώθω κάτι φτερουγίσματα στο στήθος και παύσεις. Πήρα το οξυμετρο και όντως είχα. Να τονίσω πως βρίσκομαι σε διακοπές αλλά γενικά είμαι πολύ στρεσαρισμενη από τη δουλειά και προσπαθώ να συνέλθω. Έκανα εξετάσεις πριν κάνα μήνα όλα οκ. Αλλά γενικά με το κομμάτι αυτό και τις κρίσεις πανικού έχω περάσει πολλά και φοβήθηκα γτ το φτερούγισμα ήταν διπλό και με τυναξε. Ήπια λίγο μπύρα δε ξέρω αν φταίει αυτό
    Καλημέρα αυτά που λες τα έχω και εγώ σε καθημερινή βάση μέρα νύχτα έχω κάνει και εγώ εξετάσεις μέχρι και χολτερ έχω βάλει και τις έχει πιάσει αλλά κατά τα άλλα είναι μια χαρά, το ότι κάνεις εκτακτες σίγουρα είναι λόγο του στρες σου αφού οι εξετάσεις σου είναι καλές.

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση . Πριν ένα χρόνο έβαλα χολτερ και κατέγραψε 4.000 αρρυθμίες ο γιατρός Μ είπε άγχος. 10 χρόνια παλεύω με υφέσεις και εξάρσεις. Απλά χθες το βράδυ ξαφνικά πεταγομουν. Είχα διπλές παύσεις και σήμερα ξύπνησα ξαβλακωμενη

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση . Πριν ένα χρόνο έβαλα χολτερ και κατέγραψε 4.000 αρρυθμίες ο γιατρός Μ είπε άγχος. 10 χρόνια παλεύω με υφέσεις και εξάρσεις. Απλά χθες το βράδυ ξαφνικά πεταγομουν. Είχα διπλές παύσεις και σήμερα ξύπνησα ξαβλακωμενη

Απο μονη σου απαντας ....χρονιο αγχος....σωματοποιηση... κανεος κατι για αυτο?αν δεν βγαλεις ψυχικο φορτιο η δεν παρεις θεραπεια πως θα τα ξεπερασεις?δεν σου φταιει η καρδια....η ψυχη ζοριζετε....

Senior Member
    Κάνω μια.θεραπεια εδώ και πάρα πολλά χρόνια με παρά πολύ μικρή δόση αλλά θέλω να τη σταματήσω γτ θεωρώ ότι ήταν να κάνει το έκανε.ειναι καθαρά όλα.στο μυαλό

Senior Member
    Κάνω μια.θεραπεια εδώ και πάρα πολλά χρόνια με παρά πολύ μικρή δόση αλλά θέλω να τη σταματήσω γτ θεωρώ ότι ήταν να κάνει το έκανε.ειναι καθαρά όλα.στο μυαλό
    Αν η χημεια στο σωμα σου ινε διαταραγμενη τοτε ισως τα θες αντικαταθλιπτικα ...κ μετα ν τα κοψεις ...ν συνελθεις λιγο ...ν ηρεμησει το σωμα σου ...αφου ακομα δεν ισε καλα ...μην βιαζεσε ...