Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 227
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 227 of 358 FirstFirst ... 127177217225226227228229237277327 ... LastLast
Results 3,391 to 3,405 of 5369
    Senior Member
    Το πέτυχα χωρίς φάρμακα

Senior Member
    Να σημειώσω εδώ ότι οι κοπέλες με τα μαύρα είτε παντόφλες είτε μπλούζες είναι τα πιο εξαιρετικά πλάσματα που έχω δει στην Ελλάδα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Επίσης , σκέφτομαι ότι σαν το καλοκαίρι δεν έχει. Ειδικά εάν ζεις στην Ελλάδα.
    Το καλοκαίρι είναι κόλαση και εφιάλτης αν ζείς Αθήνα,Σπάρτη,Αγρίνιο ή σε κάποια άλλη τσιμεντούπολη που βαράει 40αρια.
    Αν μένεις Κυκλάδες που έχει 29 βαθμούς τότε ναί,είναι παράδεισος.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Ξαναλέω σασ έβγαλα θεραπείες πάτε να ΤΙΣ πάρετε δεν είναι πλάκα με είχε βάλει ο Μητσοτάκης ο μπαμπάς να δουλεύω δουλειά που δεν γίνεται κι έπιασα κ δεύτερη δουλειά που δεν γίνεται αν δεν πιστεύεται ΠΙΕΙΤΕ ΜΑΓΙΚΟ ΖΩΜΟ και διαβάστε τα αστεριξ κι οβελιξ εγώ είμαι ο οβελιξ κρατάω πέτρα πίσω στην πλάτη αυτή η δουλειά γίνεται από το 1995

Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Το καλοκαίρι είναι κόλαση και εφιάλτης αν ζείς Αθήνα,Σπάρτη,Αγρίνιο ή σε κάποια άλλη τσιμεντούπολη που βαράει 40αρια.
    Αν μένεις Κυκλάδες που έχει 29 βαθμούς τότε ναί,είναι παράδεισος.
    να προσθεσ και εγω εδω περα πως ειναι πιο δυσκολο αν δουλευεις και σε καποια βαρια δουλεια κιολας. αλλα ολα εχουν να κανουν και με τα θελω τουα νθωρπου. ανη ο αλλος δεν εχει απαιτησεις απο την προσω=ικη του ζωη και δεν τον πειραζει να σκυψει το κεφαλι στην δουλεια και μετα απλα να παει σπιτι να κοιμηθει τοτε δεν ειναι τοσο προβλημα

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι σε μια εβδομάδα ξεκινάω πάλι δουλειά :c

Τι θα κανει ολος αυτος ο κοσμος που κοιτα πως να συνελθει απο τις φωτιες...και τι θα γινει απο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ σε αυτη τη χωρα που εμεις ψηφιζουμε αυτους που μας πουλανε...

Senior Member
    Εμασ μας είπαν τότε να δουλέψουμε για να έχουμε λεφτά να ζούμε αν δεν είχατε πρόβλημα μαζί μου θα ήμουν πλούσιος αλλά βλέπεις με βλέπετε σαν προβληματικό αλλά εγώ έχω διπλή δουλειά μισό μεροκαματο γιατί εσεισ το διαλέξατε όταν βγήκα για δουλειά στα 12

Senior Member
    σκέφτομαι πως αν συνηθίσουν οι άνθρωποι κάποιον να είναι θύμα δύσκολα ξαναβρίσκει τον εαυτό του.
    και πόσο δύσκολο είναι να καλυτερέψεις τη ζωή σου χωρίς αυτό να σημαίνει επιβάλω το θέλω μου ή γίνομαι όπως οι άλλοι; πόσο μάλλον όταν για χρόνια είσαι απών;

Senior Member
    Καταλάβατε τι είναι οι γυναίκες και τα παιδιά ή ακόμα μόνο αυτοί που είπαν στον εαυτό τους ότι είναι ένα τίποτα μόνο αυτοί αξίζουν αυτό πρέπει να το μάθετε

Ζούμε αυτο που επιλέγουμε...ακουγεται σκληρό αλλα μέχρι τώρα σε αυτο το conclusion εχω καταληξει

Senior Member
    ΒΑΡΕΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Senior Member
    Βαρεθηκα τους ιδιους και τους ιδιους με αλλες μορφες, βαρεθηκα που δεν μπορω να προσεγγισω ατομα αγνωστα απο αυτα που εχω ηδη γνωρισει, ναι ειμαστε οι ιδιοι αλλα βαρεθηκα που μεγαλωνουμε και παραμενουμε ιδιοι....
    Βαρεθηκα να περιμενωωω, αλλα ο=η κανονικοτητα τους αβ ξεσηκωθω θα με χαρακτηρησει!!!!
    ΤΙ ΖΟΥΜΕ

Senior Member
    Μετά από μια ηλικία καλό είναι να δεις ΠΩΣ ζουν κι οι άλλοι από τα 45 κ μετά καλό είναι να το κάνεις αυτό για την ψυχούλα σου

Senior Member
    Σκέφτομαι πόσες θυσίες και πόσα πράγματα μπορείς να δώσεις σε έναν άνθρωπο κι αυτός στο τέλος να σου το ξεπληρώσει με πλήρη αδιαφορία και αχαριστία, λες και του τα έδωσες όλα αυτά επειδή του τα χρώσταγες. Δεν δίνεις σε κάποιον κάτι επειδή περιμένεις αντάλλαγμα. Του τα δίνεις με χαρά για να τον δεις να ευχαριστιέται κι έτσι είσαι ευχαριστημένος κι εσύ. Αυτή είναι η ανταμοιβή.
    Και στο τέλος να στα πετάει όλα αυτά στα μούτρα και να σου φέρεται με τον πιο απαίσιο τρόπο. Εκεί τι κάνεις; Τον εκδικήσαι; Του τα ζητάς όλα πίσω για να του δείξεις ότι μου χρωστάς ρε, δεν σου χρωστάω;
    Ή τον αφήνεις και ας του τα πληρώσει η ζωή;

Καταλήγω ότι μάλλον τον εκδήκείσαι. Από εκεί που δεν θα το περιμένει θα του ζητήσω πίσω όσα του έδωσα απλόχερα, λέγοντας του ότι μου τα χρωστάει γιατί τα πέταξα σε ένα βόθρο τελικά τα λεφτά μου, αυτόν δηλαδή.
    Last edited by HarleyQuinn; 21-08-2024 at 10:34.