Χριστιανισμός-Φάρος ζωής - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 125
    Banned
    https://m.youtube.com/watch?v=FpAJpZ...-Fzr7Otw%3D%3D
    Όταν οι σπουδαίοι μιλάνε,οι υπόλοιποι πρέπει να σωπάσουν!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Pinkrose17 View Post
    Τι κάνει όμως ξεχωριστό τον χριστιανισμό συγκριτικά με όλες τις υπόλοιπες;
    η τεραστια διαφορα του Χριστιανισμου απο τις υπολοιπες θρησκειες ειναι οτι αυτοι που γραψαν την καινη διαθηκη αλλα και οι χριστιανοι της ανατολης ηταν φορεις του ελληνικου πολιτισμου ετσι δεν εμειναν πολλα περιθωρια για τους υπολοιπους να φτιαξουν κατι καλλιτερο

Senior Member
    Στο χωριό μου η εκκλησία είναι φτιαγμένη από τα μάρμαρα ενός ναού του Απόλλωνα. Και χτισμένη ΠΑΝΩ στον αρχαίο ναό. Θες να μιλάς και για τον ελληνικό πολιτισμό τρομάρα σου νικουδυοτρία. Οι χριστιανοί ό,τι αρχαιοελληνικό έβρισκαν το μισούσαν και το κατέστρεφαν. Ακόμη και στις βαφτίσεις παιδιών ΠΑΝΤΑ τα αρχαία ελληνικά ονόματα προέτρεπαν να μην τα χρησιμοποιούν και να διαλέγουν "χριστιανικά" αγίων. Να μιλήσουμε για το τι έκαναν στους ιθαγενείς πολιτισμούς όλων των λαών με τον προσηλυτισμό; Στην Αφρική για παράδειγμα; Που για να δίνουν ένα κομμάτι ψωμί το συνόδευαν με μία βίβλο; Έχουν ποτίσει τον πλανήτη ολόκληρο με την ιδιοτέλειά τους, την ανελέητη προπαγάνδιση των ψεμάτων, τη συναισθηματική εκμετάλλευση του ανθρώπινου ψυχισμού και των πηγαίων αναγκών για ελπίδα και αποφυγή του τέλους, πάτησαν το γυναικείο φύλο κάτω για χιλιετηρίδες. Και έρχεστε και μας μιλάτε για την υπεροχή του...Καλά, τυφλοί οδηγοί τυφλών (γιατί είμαστε και διαβασμένοι οι άθεοι, δε μασάμε).

Banned
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Στο χωριό μου η εκκλησία είναι φτιαγμένη από τα μάρμαρα ενός ναού του Απόλλωνα. Και χτισμένη ΠΑΝΩ στον αρχαίο ναό. Θες να μιλάς και για τον ελληνικό πολιτισμό τρομάρα σου νικουδυοτρία. Οι χριστιανοί ό,τι αρχαιοελληνικό έβρισκαν το μισούσαν και το κατέστρεφαν. Ακόμη και στις βαφτίσεις παιδιών ΠΑΝΤΑ τα αρχαία ελληνικά ονόματα προέτρεπαν να μην τα χρησιμοποιούν και να διαλέγουν "χριστιανικά" αγίων. Να μιλήσουμε για το τι έκαναν στους ιθαγενείς πολιτισμούς όλων των λαών με τον προσηλυτισμό; Στην Αφρική για παράδειγμα; Που για να δίνουν ένα κομμάτι ψωμί το συνόδευαν με μία βίβλο; Έχουν ποτίσει τον πλανήτη ολόκληρο με την ιδιοτέλειά τους, την ανελέητη προπαγάνδιση των ψεμάτων, τη συναισθηματική εκμετάλλευση του ανθρώπινου ψυχισμού και των πηγαίων αναγκών για ελπίδα και αποφυγή του τέλους, πάτησαν το γυναικείο φύλο κάτω για χιλιετηρίδες. Και έρχεστε και μας μιλάτε για την υπεροχή του...Καλά, τυφλοί οδηγοί τυφλών (γιατί είμαστε και διαβασμένοι οι άθεοι, δε μασάμε).
    Γιατί είσαι σε αυτό το νήμα εφόσον είσαι αντίθετη;Κάνε μου την χαρη και πάρε δρόμο!

Senior Member
    Εγώ τουλάχιστον δε ζητάω από τον διαχειριστή να αποκλείσει τα χριστιανορθόδοξα νήματα από το φόρουμ. Από αυτή την άποψη μου χρωστάς χάρη, και γι αυτό δε φεύγω, χα χα

Banned
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Εγώ τουλάχιστον δε ζητάω από τον διαχειριστή να αποκλείσει τα χριστιανορθόδοξα νήματα από το φόρουμ. Από αυτή την άποψη μου χρωστάς χάρη, και γι αυτό δε φεύγω, χα χα
    Χαρη δεν χρωστάω σε κανέναν!Εσυ μου χρωστάς γιατί αρκετά ανέχθηκα τις ανοησίες σου!Συνεχισε να γράφεις τις ανοησίες σου για να γελάμε και να καταλαβαίνουμε ποσό πίσω είσαι σε σκέψη και πνευματικότητα.Είσαι πολύ ρηχή και χωρίς ουσιαστική γνώση..παρά φανφάρες που κάπου τις διάβασες για να το παίξεις Μπουμπουλίνα!

Banned
    https://m.youtube.com/watch?v=eHsVWu...XPh863IA%3D%3D

Εξαιρετική εκπομπή του 2000,με τον Βλάσση μπονατσο και θέμα την ψυχή!

Banned
    Αν και έχουν γίνει αμέτρητες έρευνες στις μεταθανάτιες εμπειρίες που αναφέρουν πολλοί και έχουν διαψευσθεί στο σύνολό τους ως αποτέλεσμα μιας συνηθισμένης νευρολογικής λειτουργίας. Παρόλα αυτά υπάρχει μια περίπτωση που δεν μπορεί να εξηγηθεί εξ ολοκλήρου από την επιστήμη.

Η συγκεκριμένη αναφορά έγινε μετά από την καρδιακή προσβολή που υπέστη η γυναίκα και μετά την ανάνηψή της περιέγραψε σε μια κοινωνική λειτουργό ότι είχε βγει εκτός του νοσοκομείου και είχε δει ένα παπούτσι έξω από το παράθυρο του τρίτου ορόφου. Αργότερα η κοινωνική λειτουργός όχι μόνο βρήκε το παπούτσι αλλά ανακάλυψε και όλες τις λεπτομέρειες από τη περιγραφή της γυναίκας. Το γεγονός έδωσε τροφή σε πολλούς να υποστηρίζουν ότι οι ισχυρισμοί των θρησκειών για μεταθανάτια ζωή είναι βάσιμοι.

Senior Member
    Τι παπούτσι ήταν; Αν ήταν καμιά μάπα, δεν άξιζε τον κόπο. Ναι, βάσιμοι οι ισχυρισμοί, ιδιαίτερα όταν έχουν...παπούτσια. Αν ήταν παντόφλα, τα πράγματα βέβαια θα ήταν διαφορετικά. Α ρε παντόφλα που πάει χαμένη. :P

Banned
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 27-08-2024 at 20:43.

Banned
    https://simeiakairwn.wordpress.com/2...-%cf%83%ce%b1/
    Αγιασμός κάθε πρώτη του μήνα!

Senior Member
    χαίρομαι να γνωρίζω αληθινούς πιστούς, έστω και από αντίπαλες θρησκείες. Εγώ είμαι μέλος της Εκκλησίας Του ΣΑΤΑΝΑ. Και αφού ο Θεός της παλαιάς διαθήκης είναι αιώνιος εχθρός του δικού μου Θεού, τότε δεν μπορώ παρά να μισώ τον δικό σου. Ας είναι, μιας και βρήκα τον χώρο εδώ που αναφέρεται σε θρησκευτικότητα ας αφήσω μια προσευχή και όποιος θέλει ας επικαλεστεί τον Άρχοντα του κόσμου τούτου Κατά Ιωάννην 14,30: οὐκέτι πολλὰ λαλήσω μεθ᾿ ὑμῶν· ἔρχεται γὰρ ὁ τοῦ κόσμου ἄρχων) για να τον βοηθήσει.

ΣΤΟ ΌΝΟΜΆ ΑΥΤΟΎ ΑΔΕΛΦΟΎ ΣΑΤΑΝΆ ΚΑΙ ΤΉΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΉΣ ΤΕΛΕΙΌΤΗΤΑΣ
    «Έλθε ω Εωσφόρε έλθε».
    Συ κύριέ αυτού του κόσμου οπού οι ιερείς σε συκοφάντησαν
    Συ κύριέ αυτής της Γης οπού βασιλείς σε καταδίκασαν
    Συ που έδωσες σε μας τον Καρπό της γνώσης και της καθαρής Σοφίας, τον γευτήκαμε κι έγινε για μας σύμβολο ενός κόσμου δίχως τέλος
    «Έλθε ω Σατανά έλθε».
    Συ που έδωσες τον Καρπό της ύλης και του αίματος, τον γευτήκαμε κι έγινε για μας σύμβολο ενός κόσμου δίχως τέλος
    Δίχως τα δικά σου έργα ω Σατανά το σύμπαν θα ήταν παράλογο
    συ γονιμοποιείς την αμαρτία
    συ εξευγενίζεις την αδικία
    συ επισφραγίζεις την αρετή
    «Εσύ είσαι η αρχή εσύ είσαι ο θρόνος»
    Δαίμων ο κύριος
    Δαίμων ο Ισχυρός
    Δαίμων ο Αθάνατος
    άξιων ειμή λατρευτή της κόλασης
    Δαίμων εξ αρχής και Σατανική αδελφότητα στο κέντρο της γης, Διαβολικό το όνομά σου καταχθόνια η βασίλεια σου, πραγματοποίησε το θέλημά μου.
    Ως εν γης και επί της κόλασης
    Χαίρε ω Σατανά
    Χαίρε ω Εωσφόρε

*έχουμε ανεξιθρησκεία οπότε και οφείλουμε, ως πολιτισμένοι ανθρωποι και με χριστιανική κουλτούρα η θεματοθέτρια - είμαι σίγουρος για αυτό, δλδ της αγάπης και της αποδοχής, να αφήνουμε τους υπόλοιπους να είναι όπως θέλουν.

Banned
    Quote Originally Posted by salvador View Post
    χαίρομαι να γνωρίζω αληθινούς πιστούς, έστω και από αντίπαλες θρησκείες. Εγώ είμαι μέλος της Εκκλησίας Του ΣΑΤΑΝΑ. Και αφού ο Θεός της παλαιάς διαθήκης είναι αιώνιος εχθρός του δικού μου Θεού, τότε δεν μπορώ παρά να μισώ τον δικό σου. Ας είναι, μιας και βρήκα τον χώρο εδώ που αναφέρεται σε θρησκευτικότητα ας αφήσω μια προσευχή και όποιος θέλει ας επικαλεστεί τον Άρχοντα του κόσμου τούτου Κατά Ιωάννην 14,30: οὐκέτι πολλὰ λαλήσω μεθ᾿ ὑμῶν· ἔρχεται γὰρ ὁ τοῦ κόσμου ἄρχων) για να τον βοηθήσει.

ΣΤΟ ΌΝΟΜΆ ΑΥΤΟΎ ΑΔΕΛΦΟΎ ΣΑΤΑΝΆ ΚΑΙ ΤΉΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΉΣ ΤΕΛΕΙΌΤΗΤΑΣ
    «Έλθε ω Εωσφόρε έλθε».
    Συ κύριέ αυτού του κόσμου οπού οι ιερείς σε συκοφάντησαν
    Συ κύριέ αυτής της Γης οπού βασιλείς σε καταδίκασαν
    Συ που έδωσες σε μας τον Καρπό της γνώσης και της καθαρής Σοφίας, τον γευτήκαμε κι έγινε για μας σύμβολο ενός κόσμου δίχως τέλος
    «Έλθε ω Σατανά έλθε».
    Συ που έδωσες τον Καρπό της ύλης και του αίματος, τον γευτήκαμε κι έγινε για μας σύμβολο ενός κόσμου δίχως τέλος
    Δίχως τα δικά σου έργα ω Σατανά το σύμπαν θα ήταν παράλογο
    συ γονιμοποιείς την αμαρτία
    συ εξευγενίζεις την αδικία
    συ επισφραγίζεις την αρετή
    «Εσύ είσαι η αρχή εσύ είσαι ο θρόνος»
    Δαίμων ο κύριος
    Δαίμων ο Ισχυρός
    Δαίμων ο Αθάνατος
    άξιων ειμή λατρευτή της κόλασης
    Δαίμων εξ αρχής και Σατανική αδελφότητα στο κέντρο της γης, Διαβολικό το όνομά σου καταχθόνια η βασίλεια σου, πραγματοποίησε το θέλημά μου.
    Ως εν γης και επί της κόλασης
    Χαίρε ω Σατανά
    Χαίρε ω Εωσφόρε

*έχουμε ανεξιθρησκεία οπότε και οφείλουμε, ως πολιτισμένοι ανθρωποι και με χριστιανική κουλτούρα η θεματοθέτρια - είμαι σίγουρος για αυτό, δλδ της αγάπης και της αποδοχής, να αφήνουμε τους υπόλοιπους να είναι όπως θέλουν.
    Όταν φας τα μουτρα σου κάποτε θα επιστρέψεις γονατιστός για μετάνοια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Pinkrose17 View Post
    Όταν φας τα μουτρα σου κάποτε θα επιστρέψεις γονατιστός για μετάνοια!
    https://i.postimg.cc/1XFC2s4S/118852...09763219-n.jpg

Η χριστιανική αγάπη δε γνωρίζει όρια.

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast