Results 76 to 90 of 167
Thread: ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ
-
31-08-2024, 01:35 #76
- 31-08-2024, 07:35 #77
Βρε δεν τον καταλάβαμε από το πρώτο ραντεβού ότι δεν κάνει;;; Εσύ βγήκες και δεύτερο για να βάλεις και σφραγίδα;! χα χα
Ξέρεις κάτι, αναρωτιέμαι και πού πήγε όλη αυτή η επικοινωνία που είχατε μέσω ίντερνετ... Από κοντά δεν δουλεύει καθόλου το πράγμα ε;!
Ούτε για σεξ δηλ. δεν πηγε η κατάσταση μόνο λογίδριο για την πρώην πω πω εγκεφαλικό!
Εγώ σε μουτζώνω ελεύθερα αφού μας το επιτρέπεις!
31-08-2024, 09:52 #78
πινει τον καφε του το ΝΟΜΠΕΛ ( δλδ εγω ) οποτε ας γραψουμε κατι πριν παω για πρωινο χεσιματακι ! ΡΕ , δεν στο εχω γραψει τοσες φορες ? τα γκομενικα ειναι τα πιο ευκολα αναλυσιμα . μπαινεις τωρα εσυ και αυτος σε σελιδες fast track γνωριμιων , ωριμη εσυ , ωριμος αυτος και τα 15χρονα ξερουν πιο πολλα απο σχεσιακα . προφανεστατα εχεις τρακαρει με ελικοπτερο ,εχεις καψει βαλβολινες . το εχουμε διαγνωσει οτι εισαι εγωιστρια , εχεις μεγαλωσει σε ενα προστατευτικο (μονογονειακο) περιβαλλον , δεν εχεις ζησει την ζωη σου και κανεις γυρω γυρω απο τον εαυτο σου και την <<ασφαλεια >> που σου <<καλυπτουν >> καποιες αναγκες ! δες λιγο τον κοσμο αλλιως , ( οχι μονο εσυ αλλα χιλιαδες αλλοι ) ....η ζωη θελει τρεξιμο και οχι ντελιβερι ....ΤΡΕΞΙΜΟ - ΨΑΞΙΜΟ - ΑΓΩΝΑΣ ....τωρα για τον τυπο προφανως γουσταρει την πρωην ( εχει καψει ολα τα ηλεκτρικα ) αλλιως αμα σε γουσταρε και ηταν νορμαλ ...ηδη θα ειχατε κανει 300 σεξ , σε παραλιες , δωματια , αυτοκινητα , θα ειχες 2-3 οργασμους την μερα . ΞΥΠΝΑΤΕ !!!
31-08-2024, 13:42 #79
Εκανε κινηση να με φιλησει εγω δεν ανταποκριθηκα,δεν ειναι ακριβως ετσι,τα σκεφτομαι ολα τον τελευταιο καιρο αρκετα..χθες αντι να βγω με τις φιλες μου,μου βγηκε η αναγκη να παω σε εκεινον γιατι ηθελα να μιλησω...με τις φιλες μου καλες οι βολτες..καφε..φαγητο κτλ αλλα νιωθω οτι δεν συνδεομαι πλεον και αυτο γιατι οσο περναει ο καιρος θελω να μιλησω για μενα και πιανω τον εαυτο μου οτι θα φαω κριτικη οπως ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ οτι εφαγα οταν τους ειπα οτι χωρισα και δεν κρατησα το παιδι γιατι το μετανιωσα και με ειπαν ανωριμη χωρις να πω τον πραγματικο λογο..η μια κολλητη μου ειναι στα πιστευω με το συμπαν..καρμα..η αλλη με την εκκλησια...Last edited by TSAKALI APO TA_LIDL; 31-08-2024 at 14:02.
31-08-2024, 13:51 #80
Χωρις να μου εχουν κανει κατι νιωθω οτι δεν συνδεομαι γιατι δεν ξερουν την αληθεια για μενα τι εγινε τοτε..και εγω οσο περναει ο καιρος που υποτιθεται θα επρεπε να το ειχα μεταβολισει με πνιγει καπως γιατι πως λες καποιον φιλο ζωης..οταν δεν ξερει την αληθεια για σενα γιατι δεν ημουν ετοιμη τοτε και ημουν σε σοκ ..και απο την αλλη να καθησω να πω για τον παιδερα που ημουν τρια χρονια..πιστευω οτι θα φαω κριτικη και μην μου πουν και μενα οτι εχω προβλημα και εμπλεξα τοτε μαζι του..καταληγω δηλαδη παλι με ντροπη ..ενοχη και θυμο...δεν ξερω ειναι και η ηλικια ..περναω υπαρξιακο..δεν ξερω
Απο την αλλη ποσο να πρηξω τον πατερα μου για αυτες τις σκεψεις..ειμαι ενηλικη..μου τα εδωσε ολα..δεν με αφησε..εχει φτιαξει τη ζωη του και τον χαιρομαι γιατι ξερω οτι περασε πολλα και με μεγαλωσε μονος...δεν ξερω γιατι δεν με καλυπτει τιποτα και δεν μπορω να συνδεθω..και φλερτ υπαρχει αλλα αν δω κατι που μου φαινεται στραβο ..αρχιζω να σκεφτομαι τα χειροτερα και κλεινω πορτα...
Δεν ξερω..θα πω στον ψυχοθεραπευτη μου..να ξεκινησω 2 φορες την εβδομαδα πιο συστηματικα μπας και καταλαβω γιατι το εχω διογκωσει ετσι
31-08-2024, 14:13 #81
Ειμαι ηλιθια...τον ειχα μπλοκαρει μετα την πρωτη συναντηση που σου ειχα γραψει οτι ο τυπος δεν..και σε εκεινο τo site που τον γνωρισα..διεγραψα το προφιλ μου..απλα πνιγομουν χθες δεν ηθελα να βγω αλλη μια παρασκευη με τις φιλες μου να κανω τα ιδια χωρις ουσια..και εκανα το λαθος..
31-08-2024, 19:06 #82
αν απλά έλεγε ότι έχει υποχρεώσεις για μένα είναι οκ. παίζει να δίνει πτυχιακή ή να χρωστάει μαθήματα, παίζει να νιώθει πίεση κλπ.
τα άλλα δύο που λες πχ ότι είδε την ίδια μέρα το μπλογκ ο πολυάσχολος και τσατίστηκε, τί φάση; και επίσης πόσο καιρό γνωριμίας πέρασε κι άρχισε να λέει για τη πρώην;
εμένα μη μου δίνεται σημασία, εγώ θα κρατούσα το μπλοκ.
31-08-2024, 19:15 #83
To μπλοκ το εκανα γιατι ακυρωνε συνεχεια συνατηση..αλλα μετα το χθεσινο και με αυτο που μου πεταξε..αλλα καλα να παθω που μιλησα για το παρελθον μου..απλα το ειπα γιατι τον ειδα οτι ενιωσε αβολα οταν μου ειπε οτι παιρνει αγωγη για κρισεις πανικου και ειπα και εγω τι περασα..απο μονος του οταν ειπα οτι με ενοχλησε που μιλησε για την πρωην ΠΑΛΙ ..με κολλησε στη γωνια με αυτο που ειπε..οποτε απλα το σωμα μου ηταν εκει το μυαλο μου ηταν ηδη στο δομο για το σπιτι και περιμενα να τελειωσει την επιθεση ειπα οκ πρεπει να φυγω..μπηκα στο αυτοκινητακι μου και σπιτι στο καβουκι μου..καλα να παθω
31-08-2024, 20:06 #84
ναι για τέτοια θέματα δεν μιλάμε στα πρώτα ραντεβού, την επόμενη φορά θα ήταν πιο φρόνιμη μια προσέγγιση τύπου "τί γνώμη έχεις για την ψυχοθεραπεία;" περί ανέμων και υδάτων δηλαδή, του νόου ας μπέτερ θα τους έλεγα εγώ, άλλοι μιλάνε για ζώδια πχ, δεν ξέρω τί παιχτηκε δλδ
άλλη μία ήττα που λέει το τραγούδι!
σε μια βδομάδα θα το βλέπεις αλλιώς.
31-08-2024, 22:18 #85
αυτα τα κλισε των ψυχολογων , συνδεομαι , αποσυνδεομαι ...ΒΑΡΙΕΜΑΙ !!!!!εγω λεω να κοψεις τους ψυχολογους και ψυχοθεραπειες γιατι τοσα χρονια που κανεις δεν βλεπεις αποτελεσμα ! εξαλλου δεν εισαι διαγνωσμενη σε κατι ψυχιατρικο να θελεις στηριξη σε αγωγη και παραλληλα σε συμβουλευτικη . με οσους φιλους και φιλες συζηταω οτι οι ψυχολογοι δεν κανουν τπτ μεχρι ενα κομματι και μετα το χαος ....με ολους ειχα τσακωθει ..μετα βεβαια που τρωγανε την φολλα , κανανε χαρουλες ...αχχχχχχχχχ ειχες δικιο ! βεβαια πρεπει να ζησουν και αυτοι , τεσπα ημουν ετοιμος για μηνυσεις και αγωγες σε κατι αλμπανηδες με λαθος διαγωνσεις γιατι πρωτα πρεπει να λυσουν τα δικα τους και μετα των αλλων . παμε τωρα στις φιλες σου ...και ποιος σου ειπε οτι θα κολλησεις με φιλες και φιλους σε ολη την διαρκεια της ζωης σου ....οι καιροι αλλαζουν , οι προτεραιτοτητες , οι αναγκες , η σταδιοδρομια ....δεν μπορω να ειμαι κολληταρι πλεον με ατομα που εχουμε αλλαξει και αλλαζουμε δρομους και αφετηριες ...ΕΛΕΟΣ ! ....τι σημασια εχει αν η μια γουσταρει καρμα και η αλλη εκκλησια ...δυο διαφορετικοι ανθρωποι και διαφορετικες συζητησεις ....αυτο ελειπε να γουσταρουμε ολοι , τι γουσταρεις εσυ . ρε πατε καλα ? εχετε αχαταρμα εγωιστικο χαρακτηρα και νομιζετε ολοι ειναι το πουλεν σας . παμε τωρα στο φιλακι ...σιγα καλε ....μεγαλοι ανθρωποι εισαστε ...ας παιξει και κανα σεξακι ξεκαθαρισμενο ....δλδ με απλα λογια ...φιλε γουσταρω το πουλακι σου , σεξακι και τελος . μην ζητησεις τπτ αλλο ! με το σεξ ξεμπουκωνουν πολλα πραγματα , ειναι το Α και το Ω ! τωρα πως την βρισκουν οι φεμιν με δονητη , τι να πω και εγω ...ΣΕΞ - ΕΝΔΟΡΦΙΝΕΣ κυριαρχο φαρμακο για τον εγκεφαλο ....τα υπολοιπα μπουρδες και αερολογιες ! ΣΕΞ - ΣΕΞ - ΣΕΞ
31-08-2024, 23:36 #86
Απαντησες σε ΟΛΑ εκτος απο αυτο που αναφερω οτι με απασχολει...γιατι δεν υπαρχει απαντηση..το σκεφτομαι σε βαθμο που και αποψε που βγηκα σκεφτομαι ή οτι δεν εκανα κατι καλα στην ψυχοθεραπεια ή πνιγομαι που δεν το εχω επικοινωνησει (αλλα ντρεπομαι να το πω και ουτε θα κανω την κακομοιρα για να ακουσω αν..και οτι εχω δικιο γενικα να κανω συζητηση στον καφε με τις φιλες μου που με ειπαν τοτε...ανωριμη χωρις να ξερουν)
Τωρα τα υπολοιπα που αναφρεις σεξ και εφημερες γνωριμιες ειναι επιδερμικα μεσα...οσο και να μην το καταλαβαινεις
Το προβλημα μου ειναι οι αληθινες σχεσεις γιατι δεν ειναι αληθινη σχεση ειδικα αναμεσα σε φιλους οταν δεν μπορεις να εκφραστεις επισης 3 χεονια δεν ειναι πολλα θεωρω για ολο αυτο που εζησα..καποιες φορες νιωθω πως ηταν σαν χθες οταν σκεφτομαι τα γεγονοτα και δεν μπορω να τα μοιραστω περα απο τον πατερα μου και τον ψυχολογο
31-08-2024, 23:40 #87
Και σκεφτομαι παλι...δεν βγαινει πουθενα δεν γυριζω το χρονο πισω..ολα καλα...νομιζα οτι το ειχα θαψει αλλα με πιανω να κοκκαλωνω συναισθηματικα και οτι ποτε δεν θα μπορω να εχω αληθινες σχεσεις..ποιον να βρεις να πεις και να καταλαβει χωρις να κρινει και να υπαρξει και εμπιστοσυνη για οποιοδηποτε ειδος σχεση ετσι οπως ειναο ζουγκλα τα πραγματα εξω...
01-09-2024, 11:07 #88
αληθινες σχεσεις και ροζ συνεφακια ....καποια στιγμη πρεπει να γινει αποποινικοποιηση των σχεσεων και φυσικα η απομυθοποιηση τους. για μενα το ιδανικο ειναι το ατομο να γνωριζει μπολικους ερωτικους συντροφους , ειτε εφημερους , ειτε σχεσακι , ειτε ταξιδι-σεξακι , ειτε σεξακι χωρις σχεση , γενικα και ειδικα το ΣΕΞ ειναι ζωη ! ειναι υγεια , σωματικη και πνευματικη . ειναι γυμναστικη βεβαια , τονωνει το ανοσοποιητικο , καρδιοαγγειακο ! ανοιγει το μυαλο κλπ . για παραδειγμα αν ειχες μπολικους ερωτικους συντροφους , θα εβλεπες τις σχεσεις με διαφορετικο πρισμα . οπως λενε και οι φιλοι μου , ρε φιλε ουτε θυμασαι με ποσες εχεις παει , οποτε οτι μας εχεις πει ειναι ΛΙΡΑ 100 ! κατσε λοιπον να μυρμιζεις και να γυριζεις γυρω γυρω απο το προβλημα , το οποιο προβλημα εισαι εσυ . ξερεις τι κυκλο εχω ? τεραστιο ! ειμαι τοσο επικοινωνιακος που πιανω κουβεντα ακομα και με την κουζινα στον κωτσοβολο .....το θεμα σου ειναι οτι δεν εχεις εμπειριες και τις εμπειριες αυτες δεν θα στις δωσει καποια ψυχολογα του 50ρικου , ουτε αγχολυτικα . αγχολυτικο ειναι το ΣΕΞ ! πηδημα , πες το οπως θες ! τωρα αμα θελουμε εναν συντροφο σκυλακι , με λουρακι το 95% των περιπτωσεων δλδ ....το ζητημα των αποτυχημενων σχεσων διογκωνεται ! το ζητημα που σε απασχολει λοιπον ειναι το σεξ ! ΣΕΞ ! δλδ τι πιο ωραιο απο ενα πηδημα και οργασμους ....ελεος δλδ ! θα κατσω εγω τωρα να αναλυσω το αλλο κλισε ......ειναι ΚΑΛΟ/ΚΑΛΗ παιδι ...παραμυθια τουμπανα ...αμα δεν σεξουλιαζεις με τον αλλον , ΒΡΑΣΤΑ ! κυκλους γυρω γυρω !
01-09-2024, 19:23 #89
δεν ξέρω.
όλοι την πάρτη τους μην τυχόν και καταλάβουν ότι μπορούν να εκμεταλευτούν κάποιον χωρίς συνέπειες, δεν του αφήνουν κοκαλάκι.
γι αυτό κι εγώ εκτιμώ πια τους ανθρώπους που λένε τί τους ενοχλεί από την αρχή, χωρίς ειρωνείες και υπεκφυγές.
αν βρεις θα είναι από τύχη.
01-09-2024, 20:08 #90
Στην αρχή έλεγες πως κολλάς μαζί με κάποιον επειδή έχεις συνεξάρτηση. Τώρα λες το αντίθετο, ότι δηλαδή δεν μπορείς να συνδεθείς με κάποιον....
Εγώ δεν θα σε κρίνω αλλά αυτά που μας λες είναι αντιφατικά.
Στην αρχή έλεγες πως τον περιμένεις μέχρι τον Σεπτέμβρη λόγω ίσως της συνεξάρτησης σου, τώρα λες πως κλείνεις πόρτες όταν κάτι φαίνεται στραβό.
Τι τελικά συμβαίνει; Ερώτηση για' σενα όχι για 'μενα.