Results 196 to 210 of 222
-
01-09-2024, 20:16 #196
"Η" αναρχικοί είναι γκομέναροι και γκομενάρες, απίστευτοι τύποι όχι σαχλοί σαν τους νοικοκυραίους και γι' αυτό ζηλεύετε και πάντα μέσα σας βαθιά θα τους θαυμάζετε για το θάρρος και την μαγκιά τους.
- 01-09-2024, 22:57 #197
Μόνο αναρχικούς ερωτευόμαστε μίστερ νικουδυό, κάτι τύπους ξενερουά σαν εσένα τους έχουμε μόνο για φτύσιμο (ούτε για ξεπέτες δεν πας με φασιστάκια, γκέκε;). Δεν σκαμπάζουν από σεξ, γιατί οραματίζονται πως είναι σωστά "αρσενικά" και μάντεψε τι κάνουν τα σωστά αρσενικά: έχουν στο νου τους πρώτα τη δική τους ευχαρίστηση, όχι αμοιβαία. Παρτάκηδες ντεκαβλέ, όπως και στις ιδεολογικές τους σαπίλες.
01-09-2024, 22:59 #198
02-09-2024, 00:54 #199
02-09-2024, 13:28 #200
02-09-2024, 14:12 #201
02-09-2024, 14:44 #202
05-09-2024, 00:45 #203
Χαίρετε! Η αποχή όταν είναι ενσυνείδητη, ώριμη επιλογή, μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα. Όμως -και συγγνώμη που το λέω- στο αρχικό μήνυμα διακρίνω μια ασάφεια ως προς τα κριτήρια αλλά και τον τρόπο με τον οποίο εξασκείται αυτή η αποχή. Εάν γίνεται υπό το βάρος τον οποιοδήποτε ενόχων ή για να αποδιώξει κανείς την "ρετσινιά" του ομοφυλόφιλου, τότε δεν την θεωρώ υγειή επιλογή.
06-09-2024, 18:07 #204
Εάν οι ενοχές ήταν κινητήριος δύναμη να κόψω σεξ και αυνανισμό δεν θα περίμενα να φτάσω στα 40. Απο τα 13 μεχρι τα 16 είχα ενοχές, πιο πολύ δυνάμωνε τότε η λύσσα η κακιά. Το απαγορευμένο και το αδύνατο το μη εφικτό είναι πιο πολύ επιθυμητό. Απο τα 17 μου 23 ολόκληρα χρόνια ασκούσα το χομπυ. Αυτό κυριαρχούσε σε όλη μου την ύπαρξη Έπειτα πια ρετσινιά? από τα 17 μου διέδιδα ότι είμαι γκει, οι γονείς μου το έμαθαν, οι συγγενείς η γειτονιά σιγά σιγά όλοι, 23 χρόνια έδωσα άπειρα δικαιώματα. Γιατί να ενεργοποιηθούν οι ενοχές ξαφνικά στα γεράματα μου.
06-09-2024, 23:43 #205
δεν ενεργοποιηθηκαν οι ενοχες στα "γεραματα", ουτε ξαφνικα, αλλα ξεπερασαν σε ισχυ την σεξουαλικη επιθυμια και παρορμηση.
για τον απλουστατο λογο, οτι ο ανδρας στα 40, αν και δεν ειναι ουτε γερος, ουτε ανικανος, εχει ΚΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μικροτερες ορμες απ οτι ειχε στα 20...
προφανως στα πολυ νιατα σου, δεν μπορουσες να τιθασευσεις τις επιθυμιες σου. τωρα που ειναι λιγοτερο ορμητικες, τα καταφερες...
το θεμα ειναι, οτι η ομοφυλοφιλια ΔΕΝ ειναι ουτε ανωμαλια, ουτε αμαρτια κι εσυ στραγγιξες την ψυχη σου και το σωμα σου για την ψευδαισθηση οτι ησουν αμαρτωλος...
δευτερη ζωη δεν εχει. παρτο χαμπαρι...
07-09-2024, 12:00 #206
εγω τι να πω δλδ που καυλωνω ολες τις αναρχοκουμμουνιστριες , κουκουεδουδες , ανταρτισσες ! θα σε απογοητευσω , επειδη λογω εμπειριας και μπολικου σεξ , εχω ενα κακο . δεν τελειωνω ευκολα ! το στοματικο ειναι δραμα ! δλδ παιρνει παιρνει παιρνει και τπτ δεν γινεται . ε στο τελος κουραζονται ! ( ρε φιλε ελα απο πισω μπας και χυσεις και τα συναφη ...anyway ) τι θυμηθηκα τωρα , με ειχε πρηξει μια αναρχαρα ( της παντειου ), ωραιο κομματι ,(ΑΙΔΟΜΟΥΝΑΡΟΣ ) πλυμμμενη , φτιαγμενη , ωριμη ( δεν μιλαμε για 15χρονα ) . αυτη πριν με γνωρισει την κανονιζε ενας φιλελες , πολλα χρονια σχεση ...την ηθελε βεβαια ( απο οτι μου ελεγε ) για δουλα και κυρα και τις τα εσκαγε χοντρα ...τεσπα ...η τυπισσα πολυ καυλωμενη με την παρτυημου , εγω φυσικα καυλωμενος με την παρτη της ...αλλα στο διανοητικο το χαναμε ...πουριτανη αυτη στις αναρχοαποψεις ( που πρηζε τα γεννητικα δλδ ) και τσακωνομαστε συνεχως ...εμενα οι αποψεις μου ειναι σχεδον ωμες βουδιστικες ...μαμιεται ο μπακουνιν , χεζω τον μαλακα τον σταλιν , κουμμουνια και δεξιοι ιδια φαρα και τα συνφη ! ΖΗΤΩ ΤΑ ΥΨΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΝΕΠΑΛ - ΖΗΤΩ Ο ΒΟΥΔΙΣΜΟΣ ! αυτη απο την καυλα της και το ακυρο που της εριχνα , με βγαζει ενα βραδυ εξω τελειως ΚΑΥΛΩΜΕΝΗ , τα ειχε πεταξει ΟΛΑ ΕΞΩ μπουτια - βυζια , βλεμμα ...το γραφε στο κουτελο ( ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΣΟΥ ) ...με ξεκινησε ....παιξε με λιγο , χαιδεψε με , μπροστα σε ολο το μπιτς μπαρ ...μονο που δεν με βιασε μεσα στο μαγαζι ! τεσπα , αφου ειδε και αποειδε η γυναικα , την γυρισα σπιτι ...ενα δραμα μεχρι να την γυρισω , ειχε κατι νευρα , μας ακουγε ολη η παραλιακη ...σταματαω σε ενα 24ωρο να της παρω παρφε παγωτο σοκολατα , το οποιο τσακισε και γλυτωσα την μολοτωφ , θα μου εκαιγε το αμαξι ...την αφησα σπιτι μου κοπανησε την πορτα και σιγα σιγα αποχωρησα ....φυσικα κραταμε καλες σχεσεις , οποτε λαχει ....αν και με μισει απο τοτε .....βεβαια μπορω να σου πω και αλλες ιστοριες με μπακουνινιστριες ...τις αφηνω για το μελλον
ας φαω λιγο μελι τωρα , αγριου πευκου
( ξερω στο αιδοιο σου )
07-09-2024, 12:13 #207
η Θεολογία λέει οτι μπορεί να συμβαίνουν δυο τινά σε κάποιον όπως εγώ
η προσκολλήθηκα σε νόμους και ηθικές διατάξεις με δουλική προσέγγιση. Τηρώ με σχολαστικότητα και ακρίβεια τα παραδομένα, όπως κάνουν οι Εβραίοι και οι μουσουλμάνοι, για να εξευμενίσω το Θεό και για να εξασφαλίσω ανταλλάγματα. Καθιστώ έτσι τον εαυτό μου μια καταπιεσμένη ύπαρξη με απωθημένα και ψυχαναγκασμούς που δεν εξασφαλίζουν τη παραμικρή ωφέλεια. Στη παραβολή των ταλάντων όταν ο δούλος είπε στο κύριο του "ορίστε το τάλαντο που μου έδωσες το φύλαξα και στο επιστρέφω'' χωρίς να υπάρχει καμία μέριμνα να το ευδοκιμήσει, ο κύριος πήρε το τάλαντο δηλαδή το χάρισμα και το έδωσε σε εκείνον τον δούλο που έκανε τα τάλαντα περισσότερα, ανέπτυξε δηλαδή περισσότερα χαρίσματά.
Είτε το κάνω από αγαθή προαίρεση ως πρώτο στάδιο. Το δεύτερο στάδιο είναι η πίστη και το τρίτο η αγάπη, δηλαδή η συμφιλίωση και η αποδοχή του εαυτού μου ως μια οντότητα συνδεδεμένη με το Θεό. Εάν υπάρχει αγαθή προαίρεση τότε κάνει κάποιος μια μικρή προσπάθεια να αγωνιστεί στο μέτρο των δυνατοτήτων του. Τότε καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει, ότι το αποτέλεσμα της αμαρτίας στο εσωτερικό του είναι και στη ψυχή του είναι ανεξίτηλο, ότι με καμμιά ανθρώπινη δύναμη δεν μπορεί να πετύχει. Ωστόσο συνεχίζει να ελπίζει και σιγά σιγά με τη θεία χάρη θα μπορέσει να κάνει περισσότερα βήματα μέχρι να δει το φως της αγάπης δια μέσου της ανόθευτης γνήσιας εκ θεού προερχόμενης πίστης η οποία και αυτή χαρίζεται γιατί είναι ένα μέγεθος πέρα από τις ανθρώπινες προσλαμβάνουσες. Σε αυτή λοιπόν τη περίπτωση η χάρις απελευθερώνει τον άνθρωπο από όλα τα δεσμά και ο άνθρωπος όχι απλά ανακαινίζεται, δεν φωτίζει απλά τα σκοτάδια του και τις σκιές του αλλά ανέρχεται σε μια περισσότερο πνευματική υπόσταση.
Δεν ξέρω σε ποια περίπτωση θα ανήκω στο τέλος της πορείας μου
07-09-2024, 14:25 #208
07-09-2024, 15:11 #209
Τα κτίρια ανακαινίζονται, οι άνθρωποι δε χρειάζονται ανακαίνιση. Το πρόβλημα είναι οι ενοχές σου, και το γεγονός ότι ασχολείσαι "πνευματικά" με θεωρίες και φιλοσοφίες βασισμένες στο χειρισμό των ενοχών και όχι στην εξαφάνισή τους ώστε να βασανίζεσαι απ' αυτές, θετικό δεν το λες. Τι κι αν είσαι γκέι δηλαδή; Τι κι αν δεν είσαι; Τι κι αν είσαι μπάι, τι κι αν δεν είσαι. Το μόνο που θα ήταν κόλαφος θα ήταν να κακοποιείς και να εκμεταλλεύεσαι ανθρώπινα ζώα ή άλλα ζώα. Το κάνεις; Όχι απ' ό,τι έχεις αναφέρει στα posts σου. Προς τι ο φόρτος ο ενοχικός που σου έχει σημαδέψει τη ζωή; Ποια η πραγματική αιτία; Η ρίζα του κακού δεν είναι ο αυνανισμός φίλε, ο αυνανισμός είναι κάτι φυσικό και όχι κάτι μεμπτό και αμαρτωλό. Ούτε η γκέι σεξουαλικότητα. Οι γονείς σου ήταν θρήσκοι, και αν ναι, σε τι βαθμό; Το περιβάλλον σου ήταν τιμωρητικό, σωστά; Ανέφερες πως έγινε χαμός όταν μαθεύτηκε ότι είσαι γκέι. Ε, δε σου φαίνεται πως σα να εσωτερίκευσες όλο αυτό το λυσσαλέο ενοχικό οικογενειακό και άλλο φορτίο;
07-09-2024, 15:14 #210