Γιατί οι άντρες πληγώνουν τις γυναίκες ενώ τους δίνουν τα πάντα; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 138
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Ρε δάσκαλε , πόσες πρώην έχεις που σε κάθε θέμα μας λες και απο μια ιστορία?

Και γιατί μπλέκεις συνέχεια με αριστερά?
    Γτ ειναι ευκολες και δεν ζητανε λεφτα μπροστα...

Banned
    Ρε δάσκαλε , πόσες πρώην έχεις που σε κάθε θέμα μας λες και απο μια ιστορία?

Και γιατί μπλέκεις συνέχεια με αριστερά?

Οι φίλοι μου , μου λένε ,ότι είμαι πολύ έμπειρο κ γκόμενατο αγοράκι . Τώρα γιατί έχω τόσες πρώην κ όντως πολύ έμπειρο αγοράκι είναι απλό . Πέρα από την γοητεία ,οι πολλές γυναίκες έρχονται ΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ . άρα είμαι επικοινωνιακό αγοράκι κ το μπλαμπλαμπλαμπλα το έχω στο φουλ . Μου είναι εύκολο να φλερτάρω κ να επικοινωνήσω , οπότε έρχεται από μόνο του . Στα αγγλικά λέγεται OPEN MINDED . Πάμε τώρα στην αριστερά , καταρχήν η αριστερά εδώ κ κάνα χρόνο έχει γίνει ένα μ#δομουνι ( γλέντι 3κουβερτο) , κατά δεύτερον έχω μπλέξει με μπόλικες συριζο-αναρχες κ ρε σπουργίτι καμία από όλες αυτές ενώ πρεσβεύουν την "αλληλεγγύη" ,την ενσυναίσθηση ,τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα συναφή , δεν μπορεί κανένας να μου εξηγήσει γιατί είναι τόσο φασιστριες από το ανάποδο . Πχ όταν βλέπουν κανένα φόνο αρχίζουν τα φεμινιστικά ...ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ,ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ , κλπ ...και τους έλεγα ...κάτσε ρε ο άλλος έχει ψυχιατρικό θέμα , παίζει να είναι οριακός , διπολικος ,σχιζοφρενής κλπ , δλδ άτομο με πάθηση το οποίο θέλει αγωγή κ συμβουλευτική και αν δεν πάρει την αγωγή η' του γυρίσει δεν βλέπει μπροστά του ....Ε μιλάμε όλες αυτές οι προοδευτικές κ προχωρημένες τους έβγαζαν ""τρελούς"" ...οπότε εδώ κ μερικά χρόνια έχω αποφασίσει τον μέγιστο πόλεμο εναντίον όλων των wannabe . Αλλά το κόμμα επενδύει στον φεμινισμό κ όχι στην ψυχοπαθεια ( γιατί βολεύουν οι ψήφοι , σου λέει θα πάρω τον ψήφο των γυναικών ,ενώ οι παθογενης πόσοι είναι ? ) . Οπότε φεύγουν από τα κόμματα μαζί με την καρέκλα κ τον μισθό κ κάτσε εσύ να σηκώνεις σημαιουλες της αριστεράς !

Member
    Πολύ τρέλα πουλάς εσύ πάτα λίγο φρένο γιατί θα μας γαμησεις όλους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by frutlander View Post
    Χαχα.. Τοίχο τοίχο να πηγαίνεις, για σιγουριά.

Banned
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Χαχα.. Τοίχο τοίχο να πηγαίνεις, για σιγουριά.
    Δεν Μ αρέσουν τα αγοράκια . Είμαι ΣΤΡΕΙΤ ! βέβαια τώρα που το λες κάτι gay Μύκονο μου την πέφτανε , αρνήθηκα ευγενικά !

Banned
    Quote Originally Posted by frutlander View Post
    Μεταξύ μας αν δεν παταγα φρένα θα είχα πηδήξει άλλες τόσες . Κ για να πηδήξεις μπολικες πρέπει να την κουβαλάς κ όχι να την πουλάς !

Senior Member
    Πάντως αυτό που λες ότι πουλάει τρελά κάνεις λάθος πουλάει παπά είναι παπαντζης λέει παπαντζες άλλο αυτό άλλο αυτό που σου λέει τρελά θα ήταν να έλεγε καμία ιστορία με εξωγήινους κλπ αυτά που μοιάζουν αλήθεια είναι παπάς

Quote Originally Posted by tziovani View Post
    έχω μπλέξει με μπόλικες συριζο-αναρχες κ ρε σπουργίτι καμία από όλες αυτές ενώ πρεσβεύουν την "αλληλεγγύη" ,την ενσυναίσθηση ,τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα συναφή , δεν μπορεί κανένας να μου εξηγήσει γιατί είναι τόσο φασιστριες από το ανάποδο . Πχ όταν βλέπουν κανένα φόνο αρχίζουν τα φεμινιστικά ...ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ,ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ , κλπ ...και τους έλεγα ...κάτσε ρε ο άλλος έχει ψυχιατρικό θέμα , παίζει να είναι οριακός , διπολικος ,σχιζοφρενής κλπ , δλδ άτομο με πάθηση το οποίο θέλει αγωγή κ συμβουλευτική και αν δεν πάρει την αγωγή η' του γυρίσει δεν βλέπει μπροστά του ....Ε μιλάμε όλες αυτές οι προοδευτικές κ προχωρημένες τους έβγαζαν ""τρελούς"" ...οπότε εδώ κ μερικά χρόνια έχω αποφασίσει τον μέγιστο πόλεμο εναντίον όλων των wannabe
    Πως γίνεται κάποιος έμπειρος να ακούει ατάκες θάνατος στους άντρες , ζήτω οι αμαζόνες και να μην τρέχει να σωθεί?

Άνοιξε θέμα, όσα έχει ζήσει ο Τζιοβάνι να είναι μαζεμένα.

Senior Member
    Μεταξύ μας αν δεν παταγα φρένα θα είχα πηδήξει άλλες τόσες . Κ για να πηδήξεις μπολικες πρέπει να την κουβαλάς κ όχι να την πουλάς !
    Μη την πατησεις προσεχε..Πατα γκαζι εδω μεσα,να εκμεταλευτεις καταστασεις ..Στην πραγματικη ζωη θα τρωγες πολυ φαπα

Senior Member
    Πως γίνεται κάποιος έμπειρος να ακούει ατάκες θάνατος στους άντρες , ζήτω οι αμαζόνες και να μην τρέχει να σωθεί?

οσα εχει ζησει, τα χει πει η βισση...

Banned
    Quote Originally Posted by sumac View Post
    Μη την πατησεις προσεχε..Πατα γκαζι εδω μεσα,να εκμεταλευτεις καταστασεις ..Στην πραγματικη ζωη θα τρωγες πολυ φαπα
    Ζηλεύεις

Υγ. Όταν λες να εκμεταλλευθω καταστάσεις , εννοείς να στέλνω inbox , να στέλνω στον καφέ με συμπάθεια τραγουδάκια και τι ταινίες μου αρέσουν . Προκαλώ λοιπόν οποία χρηστρια έχει δικά μου ινμποξ να τα βγάλει δημόσια ,όπως επίσης βγάλε και τα δικά σου να δούμε κάτι . Επειδή στην real life τρώω φαπες !

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Πάντως αυτό που λες ότι πουλάει τρελά κάνεις λάθος πουλάει παπά είναι παπαντζης λέει παπαντζες άλλο αυτό άλλο αυτό που σου λέει τρελά θα ήταν να έλεγε καμία ιστορία με εξωγήινους κλπ αυτά που μοιάζουν αλήθεια είναι παπάς
    που και που, λες και κανενα to the point...

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οσα εχει ζησει, τα χει πει η βισση...
    Το ότι υπάρχει μια ζήλεια στο πρόσωπο μου ,είναι αυταποδεικτο . Το έχω αντιμετωπίσει πάμπολλες φορές . Με άλλα αγοράκια που έχουν τον αντίστοιχο βίο με μένα , μπαινοβγαίνουν σχέσεις που κάνουμε κουβέντες δεν έχουμε ασχοληθεί ποτέ με τα γκοσσιπογκομενικα κανενός ...λέμε τις απόψεις,εμπειρίες ,βιώματα κ πάμε παρακάτω . Τρώμε ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ βέβαια γιατί έχουμε μεγάλη γκάμα σχέσεων ,είμαστε αγοράκια δούλεμενα κ δεν εξαρτομαστε από συναισθηματικές κενότητες .ζούμε την ζωή μας ,με τα ταξίδια μας , τα χόμπυ μας κλπ . Δεν φταίμε όταν τα κορίτσια έρχονται βεντούζα πάνω μας καθώς επίσης πατάμε κ φρένα . Αν δεν μπορούν αρκετοί να δουν την άλλη όψη τους νομίσματος ,είναι δικό τους θέμα . Κλαφτειτε για τα γκομενικα σας γιατί μπόλικοι περνάτε το ερωτικό στο dna σας , ενώ είναι μια απλή διαδικασία κ κατάσταση .

Banned

Βγάλε πρώτα πρόεδρο ,γιατί τον έκπτωτο τον πάνε για διαγραφή επειδή κάτι φεμινες κ αμαζόνες που ρίχνεις τον ψήφο σου ,τους χαλάει το αφήγημα . Μαζί με την καρέκλα κ τον μισθό .
    Ζηλεύεις
    Στείλε κανένα τραγουδάκι τώρα στην "συμπάθεια "

Senior Member
    Το ότι υπάρχει μια ζήλεια στο πρόσωπο μου ,είναι αυταποδεικτο . Το έχω αντιμετωπίσει πάμπολλες φορές . Με άλλα αγοράκια που έχουν τον αντίστοιχο βίο με μένα , μπαινοβγαίνουν σχέσεις που κάνουμε κουβέντες δεν έχουμε ασχοληθεί ποτέ με τα γκοσσιπογκομενικα κανενός ...λέμε τις απόψεις,εμπειρίες ,βιώματα κ πάμε παρακάτω . Τρώμε ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ βέβαια γιατί έχουμε μεγάλη γκάμα σχέσεων ,είμαστε αγοράκια δούλεμενα κ δεν εξαρτομαστε από συναισθηματικές κενότητες .ζούμε την ζωή μας ,με τα ταξίδια μας , τα χόμπυ μας κλπ . Δεν φταίμε όταν τα κορίτσια έρχονται βεντούζα πάνω μας καθώς επίσης πατάμε κ φρένα . Αν δεν μπορούν αρκετοί να δουν την άλλη όψη τους νομίσματος ,είναι δικό τους θέμα . Κλαφτειτε για τα γκομενικα σας γιατί μπόλικοι περνάτε το ερωτικό στο dna σας , ενώ είναι μια απλή διαδικασία κ κατάσταση .
    Ζηλεια είναι μόνο από άντρες ή και από γυναίκες;

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast