Results 46 to 60 of 138
-
17-09-2024, 13:13 #46
Μέχρι και τα πλακάκια αναστενάζουν όταν περπατάει ο Τζιοβάνι. Φουλ ναρκισσιστής who desperately seeks attention.
- 17-09-2024, 13:20 #47
ΤΟ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ που δέχομαι είναι από όλες τις πλευρές ! Τα φασιστιδια ,ασχολούνται με την ερωτική μου ζωή ,ενώ εγώ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μαζί τους . Απαντώ σε συγκεκριμένα ποσταρίσματα ,θέματα κ μόνο όταν ασχολούνται μαζί μου τους επιστρέφω την καχεντετρια τους . Δεν ανήκω σε καμία ΦΑΤΡΙΑ , ούτε σε καμία υπόγεια κλίκα . Εκφέρω την άποψη κ γνώμη μου ,αιρετικα κ με την τεράστια εμπειρία που έχω . Τώρα αφού η εμπειρία ενοχλεί , εγώ θα συνεχίσω να κομμενταρω με βάση αυτά που βιωματικά έχω . Είμαι ΣΤΡΕΙΤ , Μ αρεσουν οι γυναικες , κ στο ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ που δέχομαι , απαντώ με Νόμπελ !
17-09-2024, 13:32 #48
Ρε συ Τζιοβάνι, τι σχέση έχουν οι πολιτικές απόψεις με το ποιά σου μιλάει ή που διαφωνεί με αυτά που λες ?
Μια λες για φασίστριες μια για αριστερές...
Δεν ξερω σε ποιες φέμινες λες ότι ρίχνω ψήφο εγώ προσωπικά, ούτε καταλαβαίνω το ότι θεωρείς ότι ζηλεύω.
Αυτό που σου έχω πει και στο άλλο θέμα που περιέγραφες με λεπτομερειες πως σου τρίβεται η άλλη και σε αυτό είναι οτι με το να γυρνας τη συζήτηση πάντα στα δικά σου χάνεις το πόιντ της συζήτησης. Επειδή έχουμε φίλους που μόλις ακούσουν μια ιστορία σου πάντα θα πουνε κατι του στυλ " ΕΓΩ εχω ζήσει ΑΥΤΟ, το δικό σου πρόβλημα δεν είναι τίποτα και μπλα μπλα μπλα".
Να το κάνεις σε 1-2 θέματα πάει στο καλό, αλλά το κάνεις σε ΚΑΘΕ θεμα. Αυτό σου λεω, ότι δείχνει άσχημο.
Τώρα, αν θεωρεις ότι απλά δεν θέλουμε να σε αφηνουμε να μιλας και ότι δέχεσαι μπούλινγκ τί να πω, παω πάσο
17-09-2024, 13:50 #49
δεν ξερω βρε τζοβανι τι τρεχει με σενα, αλλα πιστευω οτι εσυ ξερεις, γιατι μικρος δεν εισαι...
εγω βλεπω αυτο που λεει το σπουργιτι κι αυτο που σου ειπα σε παλιοτερο ποστ.
μιλας συνεχεια για τον εαυτο σου και αναλωνεσαι στο να τον παινευεις... δεν ειπα οτι παινευεσαι στις γνωριμιες σου. εκει δεν εξρω τι κανεις.
εδω σε μας, παινευεσαι μονος σου και ειναι πολυ περιεργο...
στο ξαναλεω, κανεις που παινευεται μονος του δεν λεει την αληθεια. οι παινεσιες ισχυουν, οταν μας τις κανουν οι αλλοι
αν κρινω απο τον τροπο που φερεσαι, θα βγαλω το συμπερασμα, οτι κυνηγας, μιλας, επικοινωνεις , αλλα δεν σου καθονται... τουλαχιστον οχι αυτες που θελεις.
για εναν περιεργο λογο, αυτοι που δεν θελουμε, ολους μας καθονται...
εδω δεν σε ζηλευει κανεις, γιατι κανεις δεν σε ξερει.
μπορει να εισαι μια χοντρη κυρια 45 χρονων που σπαει πλακα, η κανενα 15χρονο αγορακι. οποτε τι να ζηλεψουν; τον παππα που λεει κι ο ελις; ξερεις ποσοι μυθομανεις γραφουν κατα καιρους εδω μεσα; το θεμα ειναι οτι φερεσαι οχι αιρετικα, αλλα πολυ περιεργα. λεει καποιος ενα προβλημα κιε συ αντι να μιλας γι αυτον, μιλας για σενα...
προσπαθησε αν θες να βοηθησεις, να μιλας γι αυτον που του απευθυνεσαι.
αν θελεις κιολας, δεν ειναι και υποχρεωτικο, αλλα μην παραξενευεσαι με τις αντιδρασεις. ειναι περιεργη η αυτοαναφορικοτητα σου...
17-09-2024, 14:10 #50
17-09-2024, 15:56 #51
17-09-2024, 16:05 #52
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Last edited by Aeon; 18-09-2024 at 12:15.
17-09-2024, 16:25 #53
Εγώ το σκασα πάντως
17-09-2024, 18:32 #54
17-09-2024, 19:21 #55
Το πρόβλημα , το error , ποιο είναι δεν έχω καταλάβει...επειδή έχω Νόμπελ στα ερωτικά ? Ότι μιλάω κ γράφω τα πράγματα όπως είναι ? Ότι έχω κατακτήσεις ? Ότι είμαι ένα δυναμικό στοιχείο της φύσης ? Ότι είμαι κοινωνικοποιημένο Ον η' τρώω ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ από φεμινίστριες , gay ? Έχω δικαίωμα να γράφω ότι σκέφτηκα. Είμαι αιρετικός τι να κάνουμε , έχω και εγώ μια διαφορετικότητα και δεν στέλνω τους όρχεις μου στο μεσσεντζερ , καυτό αγόρι ζητάει παρέα ....
17-09-2024, 19:42 #56
17-09-2024, 20:06 #57
Ανάλυση επί αναλύσεων , ωωωω ανάλυση. Οι σχέσεις , το σεξ , είναι δυναμικά φαινόμενα. Απλά κ ξαστερα. Πάμε τώρα σε μένα , επαναλαμβάνω ,όλα είναι λυμένα ! Γιατί λοιπόν ασχολούνται με μένα , δεν έχω καταλάβει . Το πρόβλημα το έχουν όσοι ασχολούνται με πράγματα άλλων . Εγώ γράφω αυτά που γράφω , τώρα αν ο άλλος έχει θεματακι με τα γραφόμενα μου ,αυτός έχει το ζήτημα . Έχω ζήσει κ ζω , ζωαρα. Και μάλιστα παρά πολύ έχουν γράψει , ότι αν και μεστός έχω δίκιο . Οπότε έχω συμπάθειες και αντιπάθειες . Θα συνεχίζω να γράφω τις εμπειρίες μου και σε όποιον αρέσει . Τώρα αν αυτό αναφέρομαι , το ίδιο κάνει κάποιος/α στο ινστα βαζοντας όλη μέρα τα βυζάκια του στορυ και ότι γυμναζεται σκληρά . Άρα οι όλοι έχετε ψυχοπαθεια άλυτη η' εγώ λέω μπαρουφες. Διαλέξτε !
17-09-2024, 20:08 #58
17-09-2024, 20:16 #59
Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα,αν θέλεις να πετάξεις την άποψη μου, πέτα τη.
Μερικές φορές νομίζουμε ότι όλοι είναι εναντίον μας χωρις να σκεφτούμε τι είναι αυτό που φαίνεται περίεργο στη δική μας συμπεριφορά. Εγώ σου είπα ξεκάθαρα τι φαίνεται "κάπως", δεν έκανα κάποια αναφορα στις κατακτήσεις σου, στη κοινωνικότητα σου ή στον δυναμισμό σου, αυτά ούτε με αφορουν ούτε εχω λόγο να τα αμφισβητήσω.
Επίσης θα διαφωνήσω ότι δέχεσαι μπούλινγκ. Άλλο το δεν συμφωνούν μαζί μου, άλλο το δέχομαι μπούλινγκ. Αν ήθελα να σου κάνω επίθεση για να βγάλω απωθημένα, θα τα έγραφα πολύ διαφορετικά πίστεψε με.
Θα σε ρωτήσω κάτι τελευταίο και αν θες απαντας. Στο διάλογο γενικά είσαι ανοιχτός? Είσαι οκ με το να ακούσεις κάτι άλλο εκτός από τα πιστεύω σου αν αυτό εκφραστεί με νορμαλ τρόπο? Ή θεωρείς ότι δέχεσαι επίθεση?
17-09-2024, 21:22 #60
Αφήστε ρε το παιδί είναι μια χαρά εγώ τον ξέρω από κοντά είδα και το δίπλωμα βυζαντινολογιας σασ είπα ΠΩΣ τρελάθηκε ο Τζιοβάνι με μένα είχε ένα κάρο σχέσεις που της λέγανε φταίει η εμφάνιση και πάω εγώ χοντρός και ΤΗΣ λέω ποιο σώμα φταίει μαρη το μυαλό φταίει με το μυαλό γίνονται τα πάντα μετά από καιρό έγινε παπαντζης ακόμα δεν το εμπεδώσε θέλει λίγο δουλίτσα ακόμα αν με δείτε είμαι σαν άστεγος κ πήγα ΤΗΣ το είπα εγώ έχω καλή πρόθεση να είναι καλά θέλω