Γιατί οι άντρες πληγώνουν τις γυναίκες ενώ τους δίνουν τα πάντα; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 138
    Senior Member
    Καλά κι οι άλλοι καλή πρόθεση είχαν αλλά δεν τουσ κόβει για παραπάνω

Senior Member
    Θα σασ το πω μόλις το μάθω κάθε πράγμα έχει τον τρόπο ζωησ του δηλαδή όσοι παίρνουν διαφορά είναι αδύνατοι προσέχουν εμφάνιση κ μιλάνε η για το σεξ η για ουσίες σκηνικά κλπ
    Εγώ που άρχισα το κάπνισμα μονοσ μου στα 22 παίζω μπαλίτσα και τουσ δύο κόσμους οι άλλοι μιλάνε για τον Θεό πολιτική κ κράτος
    Και είμαι κι εγώ που λέω κάτι απίθανες παπαντζεσ από το κινητό γνώμη μου να τα μάθετε και τα δύο
    Αυτά από το μέτωπο

Banned
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα,αν θέλεις να πετάξεις την άποψη μου, πέτα τη.

Μερικές φορές νομίζουμε ότι όλοι είναι εναντίον μας χωρις να σκεφτούμε τι είναι αυτό που φαίνεται περίεργο στη δική μας συμπεριφορά. Εγώ σου είπα ξεκάθαρα τι φαίνεται "κάπως", δεν έκανα κάποια αναφορα στις κατακτήσεις σου, στη κοινωνικότητα σου ή στον δυναμισμό σου, αυτά ούτε με αφορουν ούτε εχω λόγο να τα αμφισβητήσω.

Επίσης θα διαφωνήσω ότι δέχεσαι μπούλινγκ. Άλλο το δεν συμφωνούν μαζί μου, άλλο το δέχομαι μπούλινγκ. Αν ήθελα να σου κάνω επίθεση για να βγάλω απωθημένα, θα τα έγραφα πολύ διαφορετικά πίστεψε με.

Θα σε ρωτήσω κάτι τελευταίο και αν θες απαντας. Στο διάλογο γενικά είσαι ανοιχτός? Είσαι οκ με το να ακούσεις κάτι άλλο εκτός από τα πιστεύω σου αν αυτό εκφραστεί με νορμαλ τρόπο? Ή θεωρείς ότι δέχεσαι επίθεση?
    Φυσικά στον διάλογο είμαι ανοιχτοτατος . Ένας επικοινωνιακός τύπος που είμαι κ κοινωνικός ο διάλογος είναι το Α και το Ω ! Πρόσεξε όμως τώρα . Υποθέτουμε εγώ κ εσύ μιλάμε μαζί κ ξεκινάς κ μου λες τα γκομενικα σου , ότι πχ είσαι αεροσυνοδός , κουκλάρα και σε κάθε αεροδρόμιο εξωτερικού έχεις σχέσεις, σεξ , έχεις γνωρίσει αρκετούς άνδρες ,είσαι έμπειρη ,έχεις γυρίσει όλο τον κόσμο ...αφού σε ακούσω προσεκτικά , μετά στην παρέα μου λέω ...γνώρισα μια τύπισσα μεγάλο ψώνιο , επειδή μας το παίζει αεροσυνοδός κ μας λέει ότι έχει μπολικους γκόμενους , δεν μασάμε εμείς κ πιστεύω ότι λέει μπαρουφες . Σιγά την ψωνάρα . Κ σε ερωτώ...ο μκλς της υπόθεσης ποιος είναι ,αυτή που λέει την ιστορία της και την υποστηρίζει και την έχει ζήσει η' αυτός που γυρίζει στην παρεούλα του και λέει , έλα μωρέ ,παραμύθια λέει ....η μιζέρια είναι η απόδειξη . Όποιος ζει δεν κοιτάει τον άλλον ,αλλά κουτσομπολευει και στριφογυρίζει στην μιζέρια του . Εγώ πάντως είμαι με την αεροσυνοδό κ όχι με την άλλη που φτιάχνει νύχια κ κουτσομπολευει με τις άλλες που φτιάχνουν νύχια για τους γκόμενους της άλλης .....

Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Φυσικά στον διάλογο είμαι ανοιχτοτατος . Ένας επικοινωνιακός τύπος που είμαι κ κοινωνικός ο διάλογος είναι το Α και το Ω ! Πρόσεξε όμως τώρα . Υποθέτουμε εγώ κ εσύ μιλάμε μαζί κ ξεκινάς κ μου λες τα γκομενικα σου , ότι πχ είσαι αεροσυνοδός , κουκλάρα και σε κάθε αεροδρόμιο εξωτερικού έχεις σχέσεις, σεξ , έχεις γνωρίσει αρκετούς άνδρες ,είσαι έμπειρη ,έχεις γυρίσει όλο τον κόσμο ...αφού σε ακούσω προσεκτικά , μετά στην παρέα μου λέω ...γνώρισα μια τύπισσα μεγάλο ψώνιο , επειδή μας το παίζει αεροσυνοδός κ μας λέει ότι έχει μπολικους γκόμενους , δεν μασάμε εμείς κ πιστεύω ότι λέει μπαρουφες . Σιγά την ψωνάρα . Κ σε ερωτώ...ο μκλς της υπόθεσης ποιος είναι ,αυτή που λέει την ιστορία της και την υποστηρίζει και την έχει ζήσει η' αυτός που γυρίζει στην παρεούλα του και λέει , έλα μωρέ ,παραμύθια λέει ....η μιζέρια είναι η απόδειξη . Όποιος ζει δεν κοιτάει τον άλλον ,αλλά κουτσομπολευει και στριφογυρίζει στην μιζέρια του . Εγώ πάντως είμαι με την αεροσυνοδό κ όχι με την άλλη που φτιάχνει νύχια κ κουτσομπολευει με τις άλλες που φτιάχνουν νύχια για τους γκόμενους της άλλης .....
    Αν μπροστά μου μου έλεγες τι ωραία που μου τα λες Μαρίκα μου, και πίσω μου με έλεγες ψώνιο, θα ήσουν φάουλ. Μαλάκας ίσως όχι, νυφίτσα ναι.

Κοίτα που είναι η διαφορά τώρα. Δε σε κουτσομπολεύω πισω απο τη πλάτη σου. Στα λέω μπροστά σου. Και δεν είπα ούτε μη μιλας , ουτε μη λες ιστορίες. Είπα θα ήταν πιο ορθό να λες τη πληθώρα των ιστοριών σε δικό σου θεμα και όταν ασχολείσαι με τις ιστορίες άλλων , να τους δίνεις συμβουλες πάνω στις δικές τους ιστορίες.

Πάντως αν με χαλούσε να σε διαβάζω, δε θα σου έγραφα κιολας.

Banned
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Αν μπροστά μου μου έλεγες τι ωραία που μου τα λες Μαρίκα μου, και πίσω μου με έλεγες ψώνιο, θα ήσουν φάουλ. Μαλάκας ίσως όχι, νυφίτσα ναι.

Κοίτα που είναι η διαφορά τώρα. Δε σε κουτσομπολεύω πισω απο τη πλάτη σου. Στα λέω μπροστά σου. Και δεν είπα ούτε μη μιλας , ουτε μη λες ιστορίες. Είπα θα ήταν πιο ορθό να λες τη πληθώρα των ιστοριών σε δικό σου θεμα και όταν ασχολείσαι με τις ιστορίες άλλων , να τους δίνεις συμβουλες πάνω στις δικές τους ιστορίες.

Πάντως αν με χαλούσε να σε διαβάζω, δε θα σου έγραφα κιολας.

Συνήθως όταν δίνεις "" συμβουλές"' σε άλλους αντιδιαστέλλεται η εμπειρία κ το βίωμα . Οπότε για να κάνεις μια σοβαροφανη κουβέντα και να την υποστηρίξεις θα παρουσιάσεις ένα γεγονός , μια οπτική . Πχ δεν έχω βίωμα ως μητέρα , δεν έχω γεννήσει ποτέ οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει , όμως αν κάποιος μου πει , να βγει με μια χωρισμένη με παιδί/παιδιά θα του πω ...έρχεσαι δεύτερος γιατί η προταιρεοτητα της είναι τα παιδιά της ...κ σε αυτό το mood θα μπεις από την αρχή . Θα σου συνεχίσω τον διάλογο λέγοντας σου , ότι γράφοντας εδώ κάτι τεσταρω κ εγώ τον εαυτό μου γιατί έχω το αμφίδρομο , οπότε σε μια ιστορία που απαντώ γράφω κ την δικιά μου και παίρνω από την γνώμη μου ,που την γράφω σε κάποιον άλλον . Στην συνέχεια θα πάρω την αρνητική κριτική από εσένα πχ , η' από κάποιον που κάνει ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ κ θα την βάλω στην εξίσωση . Πιο απλά δεν γίνεται . Άρα μέσα από την αμφιδρομοτητα θα πάρω κ εγώ κάτι !θα πάρω την αλληλεπίδραση κ θα την μεταφέρω και στην δικιά μου σκέψη . Άρα η εμπειρία μου ( όταν την μοιραστώ ) , θα με κάνει πιο σοφό και την αλληλεπίδρασω ....
    Είναι εύκολο ,ανεξοδο , υγιές και εξωστρεφες

Με διαβάζεις ,γιατί λες ...ας διαβάσω το αιρετικό , το μεστό , το χύμα , το αυθεντικό . Αυτό που δεν γράφει μανιφέστα ψυχολογίας κ πεπατημενες αλλά το διαφορετικό ...αυτό που δεν ζητάει αντάλλαγμα ,χρηματικό ,αυτό που λέει μια άποψη κ τα βάζει με όλους κ όλα . Το ανοιχτόμυαλο, το ακαθόριστο , το μη συμβατό ...άρα είσαι πιο άνετος , πιο ΕΣΥ . αυτό που δεν κρύβεται πίσω από κλισέ εκφράσεις , μήπως λοιπόν όλο αυτό ,είναι το ψαγμενο ? Κ φυσικά όλη αυτή η αλληλεπίδραση εμένα προσωπικά με ατσαλωνει περστρο ...σε διάφορους τομείς της ζωής ...όχι μόνο στις ερωτικό σεξουαλικές ...γιατί η ζωή δεν είναι μόνο το γκομενικο , αλλά πολλά πέρα από αυτό .

Συνήθως όταν δίνεις "" συμβουλές"' σε άλλους αντιδιαστέλλεται η εμπειρία κ το βίωμα . Οπότε για να κάνεις μια σοβαροφανη κουβέντα και να την υποστηρίξεις θα παρουσιάσεις ένα γεγονός , μια οπτική .
    Α γειά σου, όλοι από την εμπειρία μας αντλούμε τις απόψεις μας. Η μόνη ένσταση μου είναι ότι αν δεν δώσεις λεπτομερέστατο παράδειγμα του τι έζησες, περιγραφοντας μέχρι και το διχτυωτό κολαν της άλλης, δεν χάνει η άποψη σου σε βαρύτητα.

. Πχ δεν έχω βίωμα ως μητέρα , δεν έχω γεννήσει ποτέ οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει , όμως αν κάποιος μου πει , να βγει με μια χωρισμένη με παιδί/παιδιά θα του πω ...έρχεσαι δεύτερος γιατί η προταιρεοτητα της είναι τα παιδιά της ...κ σε αυτό το mood θα μπεις από την αρχή .
    Άσχετο με το θέμα, αλλά συμφωνώ

Θα σου συνεχίσω τον διάλογο λέγοντας σου , ότι γράφοντας εδώ κάτι τεσταρω κ εγώ τον εαυτό μου γιατί έχω το αμφίδρομο , οπότε σε μια ιστορία που απαντώ γράφω κ την δικιά μου και παίρνω από την γνώμη μου ,που την γράφω σε κάποιον άλλον . Στην συνέχεια θα πάρω την αρνητική κριτική από εσένα πχ , η' από κάποιον που κάνει ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ κ θα την βάλω στην εξίσωση . Πιο απλά δεν γίνεται . Άρα μέσα από την αμφιδρομοτητα θα πάρω κ εγώ κάτι !θα πάρω την αλληλεπίδραση κ θα την μεταφέρω και στην δικιά μου σκέψη . Άρα η εμπειρία μου ( όταν την μοιραστώ ) , θα με κάνει πιο σοφό και την αλληλεπίδρασω ....
    Είναι εύκολο ,ανεξοδο , υγιές και εξωστρεφες
    .
    Άρα, τον θες τελικά τον σχολιασμό. Γιατί όταν λες ότι τα έχεις λυμενα όλα τα δικά σου και δε σ αρέσει να στα (υπερ)αναλύουν φαίνεται ότι θέλεις να γραφεις μόνος σου.

Με διαβάζεις ,γιατί λες ...ας διαβάσω το αιρετικό , το μεστό , το χύμα , το αυθεντικό . Αυτό που δεν γράφει μανιφέστα ψυχολογίας κ πεπατημενες αλλά το διαφορετικό ...αυτό που δεν ζητάει αντάλλαγμα ,χρηματικό ,αυτό που λέει μια άποψη κ τα βάζει με όλους κ όλα . Το ανοιχτόμυαλο, το ακαθόριστο , το μη συμβατό ...άρα είσαι πιο άνετος , πιο ΕΣΥ . αυτό που δεν κρύβεται πίσω από κλισέ εκφράσεις , μήπως λοιπόν όλο αυτό ,είναι το ψαγμενο ? Κ φυσικά όλη αυτή η αλληλεπίδραση εμένα προσωπικά με ατσαλωνει περστρο ...σε διάφορους τομείς της ζωής ...όχι μόνο στις ερωτικό σεξουαλικές ...γιατί η ζωή δεν είναι μόνο το γκομενικο , αλλά πολλά πέρα από αυτό .
    Χαχαχαχ
    Σε διαβάζω γιατί λεω ότι μπορεί να διαβάσω κάτι σωστό. :p Κάπου ανάμεσα σ αυτά που περιγράφεις βρίσκω και 1-2 πραγματα που θα συμφωνούμε

Αλλά συνήθως βλέπω ότι τα θέλει ο κώλος σου και σενα , πως να μη σε βγάλουν ψώνιο αν σου γραφεις μια ολόκληρη παράγραφο κοπλιμεντα ? Αν πας γυρεύοντας , καποιους θα τριγκάρεις, μετά θα λες μου κανουν μπούλινγκ γιατί ζηλεύουν που κανω σεξ

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 18-09-2024 at 12:17.

Senior Member
    Ανάλυση επί αναλύσεων , ωωωω ανάλυση. Οι σχέσεις , το σεξ , είναι δυναμικά φαινόμενα. Απλά κ ξαστερα. Πάμε τώρα σε μένα , επαναλαμβάνω ,όλα είναι λυμένα ! Γιατί λοιπόν ασχολούνται με μένα , δεν έχω καταλάβει . Το πρόβλημα το έχουν όσοι ασχολούνται με πράγματα άλλων . Εγώ γράφω αυτά που γράφω , τώρα αν ο άλλος έχει θεματακι με τα γραφόμενα μου ,αυτός έχει το ζήτημα . Έχω ζήσει κ ζω , ζωαρα. Και μάλιστα παρά πολύ έχουν γράψει , ότι αν και μεστός έχω δίκιο . Οπότε έχω συμπάθειες και αντιπάθειες . Θα συνεχίζω να γράφω τις εμπειρίες μου και σε όποιον αρέσει . Τώρα αν αυτό αναφέρομαι , το ίδιο κάνει κάποιος/α στο ινστα βαζοντας όλη μέρα τα βυζάκια του στορυ και ότι γυμναζεται σκληρά . Άρα οι όλοι έχετε ψυχοπαθεια άλυτη η' εγώ λέω μπαρουφες. Διαλέξτε !
    το δευτερο, κατα την γνωμη μου.
    εκ πρωτης γιατι δεν γινεται ΟΛΟΙ να εχουμε ψυχοπαθεια, κι αφετερου γιατι εμφανως λες μπαρουφες, ΟΜΩΣ πετας και σωστα σχολια αναμεσα, οταν δεν ασχολεισαι με ψευτικες παινεσιες για το ατομο σου και μισογυνικα σχολια (αυτο πολυ ενοχλητικο)...
    δλδ, αν ξεπερασεις τον αστηριχτο ναρκισισμο σου (που μπορει να οφειλεται και σε καποια ψυχοπαθολογια στην τελικη), θα μπορεσεις πολυ καλυτερα...

υ.γ.
    1. οποιος βλεπει να πετας μπαρουφες, δεν σημαινει οτι σε αντιπαθει. μπορει να σε συμπαθει αλλα να το θεωρει μια αδυναμια σου το να περιαυτολογεις...
    2. ειναι ΑΛΛΟ θεμα το οτι οι αποψεις μου προκυπτουν απο την εμπειρια μου και εντελως ΑΛΛΟ το να περιαυτολογω 24/7 για να πω μιση κουβεντα βασει εμπειριων μου στον αλλον.
    3. μερικοι περιαυτολογουν μπας και προκαλεσουν το ενδιαφερον των γυναικων εδω μεσα, κι ας μην την πεφτουν στα πμ. να σου πω, οτι σε τετοια περιπτωση δεν πιανει σαν μεθοδος, γιατι φαινεται καποιος σαν ξελιγωμενος για σεξ και οχι σαν κελεπουρι.... τα κελεπουρια, δεν μιλανε ΠΟΤΕ για τις κατακτησεις τους και την "επιτυχια" τους στις σχεσεις. εσυ, μας τραβας απ το μανικι μπας και παραδεχτουμε οτι γαμας... μα δεν σε ξερουμε βρε ανθρωπε. τι να παραδεχτουμε; παπατζης φαινεσαι. το τι εισαι, το ξερουν οι πρωην σου, οχι εμεις.
    Last edited by Remedy; 18-09-2024 at 08:25.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το δευτερο, κατα την γνωμη μου.
    εκ πρωτης γιατι δεν γινεται ΟΛΟΙ να εχουμε ψυχοπαθεια, κι αφετερου γιατι εμφανως λες μπαρουφες, ΟΜΩΣ πετας και σωστα σχολια αναμεσα, οταν δεν ασχολεισαι με ψευτικες παινεσιες για το ατομο σου και μισογυνικα σχολια (αυτο πολυ ενοχλητικο)...
    δλδ, αν ξεπερασεις τον αστηριχτο ναρκισισμο σου (που μπορει να οφειλεται και σε καποια ψυχοπαθολογια στην τελικη), θα μπορεσεις πολυ καλυτερα...

υ.γ.
    1. οποιος βλεπει να πετας μπαρουφες, δεν σημαινει οτι σε αντιπαθει. μπορει να σε συμπαθει αλλα να το θεωρει μια αδυναμια σου το να περιαυτολογεις...
    2. ειναι ΑΛΛΟ θεμα το οτι οι αποψεις μου προκυπτουν απο την εμπειρια μου και εντελως ΑΛΛΟ το να περιαυτολογω 24/7 για να πω μιση κουβεντα βασει εμπειριων μου στον αλλον.
    3. μερικοι περιαυτολογουν μπας και προκαλεσουν το ενδιαφερον των γυναικων εδω μεσα, κι ας μην την πεφτουν στα πμ. να σου πω, οτι σε τετοια περιπτωση δεν πιανει σαν μεθοδος, γιατι φαινεται καποιος σαν ξελιγωμενος για σεξ και οχι σαν κελεπουρι.... τα κελεπουρια, δεν μιλανε ΠΟΤΕ για τις κατακτησεις τους και την "επιτυχια" τους στις σχεσεις. εσυ, μας τραβας απ το μανικι μπας και παραδεχτουμε οτι γαμας... μα δεν σε ξερουμε βρε ανθρωπε. τι να παραδεχτουμε; παπατζης φαινεσαι. το τι εισαι, το ξερουν οι πρωην σου, οχι εμεις.
    Εγώ μισογύνης ? Χμμμμ , δεν το έχω ακούσει ποτέ από πρώην η' φίλες ότι ήμουν μισογύνης η' έστω το παραμικρό στοιχείο φαλλοκρατισμου . Ίσα ίσα τα αντίθετα, έχουν να λένε . Και με τιμά να έχω τόσες γυναίκες πρώην , τόσες φίλες , να έχω περάσει στιγμές απίστευτες κλπ . Πάμε τώρα στο ""πηδάς "" , δεν είναι κακο το σεξ και το προμοταρω συνεχώς. Είναι ξεκάθαρα υγεία και αν το χεις στο όρθιο με την γυναίκα να μην πατάει κάτω σε αντίθεση με το πάνω κάτω και στα 4 , έχεις κάνει πρόοδο μεγάλη . Βέβαια κ στο ντουζ είναι ωραίο αρκεί η άλλη να μην είναι τάπα . Φυσικά απαντάω ορθά στα θέματα και καθόλου ναρκισσιστικά . Ψυχοπαθολογία υπάρχει με την καλή έννοια και έγκειται στο γεγονός ότι Μ αρέσουν οι γυναίκες , η όμορφα ντυμένες , με σέξυ εσώρουχα κ αξεσουάρ ...ίσως αυτό ναι να είναι μια αιτία ,εξάλλου κάποια διαστροφή την έχουν όλοι. Υγεία είναι και αυτό . Άρα για καλό το γράφω . Η ουσία μου γενικά είναι να αποποινικοποιθουν οι σχέσεις , το σεξ , η αλλαγή συντρόφων κ Μ αρέσει περστρο η λέξη παρτενέρ . Εδώ στο greece ,υπάρχουν δύο τάσεις , οι φαλλοκρατικες και οι ακραίες φεμινιστικές ( έχουν λυθεί αυτά ) αλλά συνεχίζουν να τις συντηρούν οι τάσεις της εδώ εποχής για ψηφοθηρικους λόγους . Φυσικά με το τικ-τοκ αυτό γιγαντώνεται και με τους πάσης φύσεως coach . Πχ αν σου αρέσει το σεξ ,είσαι σεξιστης , σιγά μην είμαι κ ομοφοβικός με το σεξ . Τώρα για τον παπά και παπατζης ,το έχω γράψει και αλλού , ο καθένας ότι πιστεύει και εξάλλου ποιος ο λόγος να ρίξω τον παπά γιατί προφανεστατα κάνω κακό στο φορουμ- ίματζ μου ?? Άρα σου καταριπτω κ το δεύτερο σκεπτικό σου , γιατί αν το παιζα Καλούλης και συμβατός θα είχα περστρες συμπάθειες ...με προεκτάσεις,άρα η αυτοδιαφημιση δεν μου κάνει καλό ,να αρπάξω 5-6 προφίλ στο ινστα κ να παίξω εκτός . In conclusion υπάρχουν μερικά φετίχ και όχι ναρκισσισμός γιατί ο Νάρκισσος θέλει πρώτα να σε φέρει στα νερά του ,να φας ένα ωραίο παραμύθι , να σε "πηδήξει" και μετά με τερτυπια να σε κρατήσει εκεί δέσμια . Άρα ,free your mind , δεξου μια αίρεση στα ερωτικά ,έναν άνθρωπο που δεν έχει κόμπλεξ ,είναι ανοιχτομυαλος ,είναι κοινωνικοποιημένος , είναι ανοιχτός , κρίνει και κρίνεται , συνδιαλέγεται . Τώρα αν δεν μπορούν οι ουχί αριστερές που μαδομ#νιαζονται για τις μομφές ,την καρέκλα ,τον μισθό και την αλά καρτ βολεμενη αλληλεγγύη ας αφήσουν τα φασιστικά προς τους openminded και ας βάλουν να ακούσουν Κραουνάκη να φτιαχτούν ακουστικά . Όλοι φιλοζωοι το παίζουν αλλά το σκυλάκι αιχμάλωτο στο 4χ4 διαμέρισμα μέσα στην κατάθλιψη ...

Senior Member
    μπερδευεις τον μισογυνισμο με την ομοφυλοφιλια... μισογυνης δεν ειναι αυτος που δεν ευχαριστιεται την παρεα και το σεξ με τις γυναικες...
    δεν θα κατσω να σου κουοταρω μισογυνικα σχολια που ποσταρεις εδω σωρηδον, αλλα ειναι πολλα...

επισης, δεν γνωριζεις καποιες εννοιες... σεξιστης δεν ειναι αυτος που κανει σεξ η του α ρεσει το σεξ, η μιλαει για σεξ. σεξιστης ειναι ο "ρατσιστης" αλλα ως προς το φυλο και οχι την φυλή...

Senior Member

Με διαβάζεις ,γιατί λες ...ας διαβάσω το αιρετικό , το μεστό , το χύμα , το αυθεντικό .
    Εγώ διαβάζω την λαϊκή λαχαναγορά του Ρέντη σε΄σενα.

Γουελ, καλά πηγε κ αυτό

Banned
    Last edited by Aeon; 19-09-2024 at 12:43.

Senior Member

Banned

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast