Results 151 to 165 of 1031
Thread: Δεν εχω φιλους
-
20-09-2024, 14:13 #151
Καλησπερα,εισαι 21 ετων μπουμπουκι..δεν θα πω τριανταφυλλο(εχει βανδαλιστει απο την δυτικη κουλτουρα)θα πω γλυκεια αμυγδαλια(ομορφη,αγερωχη με αγκαθακια επισης) ετσι χρειαζεται να αντιμετωπιζεις τον εαυτο σου και να σε βλεπουν δεν εισαι αρπακτικο και ουτε χρειαζεται να αποπλανησεις κανεναν παρα μονο το μυαλο σου για να καταλαβεις τι θες και τι χρειαζεσαι για να εισαι καλα...χρειαζεται ομως(και μην βγαλεις δοντι)να προσπαθησεις χωρις να υπεραναλυεις και να προδικαζεις...ο καθενας εχει τους χρονους του...οποτε παρε τον χρονο σου και κανε παρεα με σενα πρωτα
Λιγο...πολυ η συνταγη ιδια ειναι και για τις φιλιες..χωρις να λεω πως ευθυνεσαι για αυτη την φαση που περνας(και εδω μην βγαλεις δοντι για αυτο που θα πω)ποτε δεν μας κανουν κατι μονο οι αλλοι..και τα δυο μερη κατι κανουν...απλα εχε στο μυαλο σου πως οταν δινουμε τις ελευθεριες μας(οποιες και αν ειναι αυτες λαμβανιυμε ακριβως αυτο που δωσαμε) το εχει πει ο ρουσσω στο κοινωνικο συμβολαιο..το οποιο παρεπιπτοντως ειναι ωραιο βιβλιο κατα την γνωμη μου....Αυτα με πολλη αγαπη σε ενα μπουμπουκι που ανθιζει και μαθαινει να αυτονομειται με σεβασμο και αγαπη στον εαυτο του ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ
- 20-09-2024, 15:33 #152
20-09-2024, 15:44 #153
20-09-2024, 17:27 #154
20-09-2024, 21:00 #155
ήθελε την κολλητή σου και τί φάση μετά δεν κατάλαβα.
να μιλάς για ό,τι σε ενοχλει και γενικότερα αν δεν έχεις διάθεση να βγεις μη βγεις επειδή αλλιώς δε θα σου ξαναπούν να βγεις. η ζωή είναι μικρή.
21-09-2024, 01:08 #156
Απιστευτη εμπειρια..δεν απαντησες ομως τι να κανει τελικα..γιατι ειναι κοριτσι..και μικρο κοριτσι γιατι 21 ειναι ακομα μωρο...αντε πες γιατι τα ακουσαμε ολα παλι και αντι να βγει ενα νοημα να την βοηθησει να βγει απο το καβουκι της και να μην δραματοποιει αλλα να αποκτησει αυτοπεποιθηση...καταληξαμε παλι στο κουτσομπολιο με το να της λεει ο αλλος να προσπαθησει να αποπλανησει και την αλλη που δηλωνει και μανα να την ρωταει πως ενιωσε που ειδε φιλο με φιλη κτλ...αναρωτιεμαι ετσι θα μιλαγαν σε δικους τους ανθρωπους ποσο μαλλον νεα παιδια με λιγη παραπανω ευαισθησια...και πειραξε το δικο μου λουλουδι και σχολιασμος απο καποιους..και η μικρη δεν ξαναμπηκε και δεν την αδικω με αυτο το ξεκατινιασμα εδω μεσα ποιος το εχει μεγαλυτερο...και ποσο γαματοι ειναι με πρωτον εσενα που ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΙΑ και εξισωνεις για να καταληξεις στο ποσο γαματος εισαι...απο το να ταπεινωνεις το προβλημα του αλλου....την ευαισθησια του αλλου μεχρι και την ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑ(το διαβασα και αυτο σημερα επειδη εγραψα την δικη μου εμπειρια..οχι για να δειξω κατι..αλλα για να της βαρεσω καμπανακι να προβληματιστει και οχι να γυριζει γυρω απο την ουρα της)αλλα δεν πειραζει...ΟΛΑ ΚΑΛΑ
21-09-2024, 10:44 #157
Οχι δεν προσπαθησα να κανω τιποτα. Ετσι κι αλλιως οταν ξεκινησαμε να κανουμε παρεα και μετα να με γουσταρει, ειχε τελειωσει ολο αυτο με τη φιλη μου. Ναι ακουγεται περιεργο το ξερω αλλα η φιλη μου δεν ενδιαφεροταν ποτε, μετα μεσα στην παρεα γνωριστηκαμε και εγινε οτι εγινε. Ολο τυχαια. Δεν θα επαιρνα ποτε αγορι η "ενδιαφερον" αλλης κοπελας
21-09-2024, 10:47 #158
Με παρεξηγησατε ρε φιλε. Προφανως και δεν προσπαθω να τους κεντρισω το ενδιαφερον, ειδικα απο τη στιγμη που ειναι με αλλες. Επισης δεν ειχα ποτε "καημο" να κανω σχεση. Ηθελα να ερθει πιο φυσικα. Αυτο με την αδερφη μου αληθεια με προσβαλλει. Δεν ειχε να κανει με αυτο ο τσακωμος. Καμια σχεση...
21-09-2024, 10:50 #159
Ας πιω τον καφέ μου γιατί ξενύχτησα χτες και σου απαντώ . Υποθέτουμε λοιπόν ότι δεν είσαι εσύ και υποθέτουμε δεν είναι ανδρικό το ακαουντ και είναι πραγματικό . Σιγά μην κάτσω να διαβάσω 10 σελίδες από το κινητό . Πάμε σε εμένα τώρα που είμαι γαματος . Θυμάμαι λοιπόν όταν ήμουν 21 , συζούσα τότε βέβαια με ένα καταπληκτικό γκομενάκι ( συνομιληκοι την περνούσα 15 μέρες ηλικιακά , σωματαρα , μπούκλα καστανοξανθη ,φοβερές αναλογίες , πρασινοκίτρινο μάτι και γενικά την γουστάραν όλοι ,αλλά επειδή ήμουν γαμάτος την καμακωσα εγώ με μαεστρία κ αυτοπεποιθηση ) φυσικά ο καθένας έχει τις παρέες του . Βέβαια μου τα χώνε γιατί είχα μπόλικες παρέες κ έκανα πράγματα με φίλους και φίλες και τσαντιζοτανε επειδή ήμουν στην γύρα ( σκηνές ζήλιας ,επικες προστριβές σε πλαίσια πολιτισμένα φυσικά και λυνοτανε στο 5λεπτο) φοβερή κοπέλα αλλά η σχέση δεν είναι τραβά με να σε τραβώ ,είναι κάνουμε πραγματακια μαζί και χωριά . Οπότε στα 21 δεν είσαι μικρός , είσαι στην γύρα κ στην κ#υλα και όχι μπουμπούκι όπως γράφεις , είσαι ΓΥΝΑΙΚΑ ! Άυτα τα δακρυβρεχτα δεν τα μπορώ καθόλου . Drama queen και κλαίω όλη μέρα είναι για την χωματερή . Δείχνει εγωισμό , απόσπαση προσοχής ,θυματοποιηση για να περάσει το δικό σου . Αμ δε . Της προσκολησεως ! Γράφεις κάτι για ΒΙΑ ,( που έγραψα άλλου ) Ε κάτσε να της τρως κ ζητά συμβουλές στην ψυχοθεραπεία αν θα της τρως λίγο η' πολύ , αν θα σου σπάσει λίγο τα μούτρα η' πολύ . Οπότε αυτά τα ενδοοικογενειακή βία δεν μπορώ να τα πιάσω . Κ εγώ έχω δεχθεί βία από κοπέλες , χειρονομίες και βιαιη συμπεριφορά λεκτική κ σωματική ( επειδή τάχα μου τους περνούσε η ιδέα ότι είχα διπλοτριπλογκομενες ) ,Ε δεν έκατσα να προχωρήσει ,σηκώθηκα από τον καναπέ κ πήγα σπιτάκι μου . Εγώ σε λέω π#τανα ας πούμε η' κ#ριολα ? Όχι βέβαια , εσύ γιατί μου λες ....ρε μ#λ#κ# έχεις άλλη , λέγε και να σπρώχνεις . Οπότε μην μας γράφεις για ΒΙΑ ...είπαμε είμαι εμπειρος , πολυεπίπεδος γκόμενος με περγαμηνές ! Άρα τι γράφω εδώ μέσα ? ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ !
21-09-2024, 10:51 #160
21-09-2024, 10:55 #161
Το ξερω το ξερω. Ηθελε την κολλητη μου πριν με γνωρισει και αυτη τον απερριψε γιατι δεν τον ηθελε ποτε (6 μηνες μετα τη γνωριμια μας). Ωστοσο μετα απο ενα διαστημα αρκετων μηνων γνωριστηκαμε μεσα στην παρεα, υπηρξε ενα ενδιαφερον και τωρα ειμαστε μαζι. Ακουγεται πολυ Σουηδια το ξερω αλλα δεν εκλεψα το αγορι καμιας κοπελας
21-09-2024, 10:57 #162
21-09-2024, 11:51 #163Tania123Guest
21-09-2024, 12:09 #164
21-09-2024, 12:16 #165