Δεν εχω φιλους - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 69 FirstFirst ... 210111213142262 ... LastLast
Results 166 to 180 of 1031
    Senior Member
    Αφού έχεις αγόρι, θα σου πρότεινα το εξής: να βγαίνετε με τους φίλους του ως ζευγάρια και να προσπαθήσεις να κάνεις παρέα με τις κοπέλες των φίλων του. Πού ξέρεις, μπορεί κάποια στιγμή να κάνετε και κουμπαριές στο μέλλον. Στην Κρήτη αυτό θεωρείται πολύ σημαντικό νομίζω, και επισφράγιση της φιλίας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Αφού έχεις αγόρι, θα σου πρότεινα το εξής: να βγαίνετε με τους φίλους του ως ζευγάρια και να προσπαθήσεις να κάνεις παρέα με τις κοπέλες των φίλων του. Πού ξέρεις, μπορεί κάποια στιγμή να κάνετε και κουμπαριές στο μέλλον. Στην Κρήτη αυτό θεωρείται πολύ σημαντικό νομίζω, και επισφράγιση της φιλίας.
    Δεν εχουν σχεση οι φιλοι του. Μονο ενας εχει με μια κοπελα που ειναι 18. Και εγω ειμαι 21,5. Υπαρχει μια διαφορα δεν νομιζετε; Ειναι σημαντικο ναι. Και ολοι βαζουν τους παιδικους τους φιλους. (Αλλος ενας λογος που ειναι απιθανο να γινω κουμπαρα, νονα κλπ)

Tania123
    Guest
    Λοιπόν νιώθω ότι θέλεις να συμφωνήσουμε όλοι με το "αδιέξοδο" σου... Έχεις φοβερό αρνητισμό. Οπότε εντάξει δεν θα έχεις ποτέ φίλους, δεν θα γίνεις κουμπάρα, νονά και θα πεθάνεις κατάμονη μετά από 100 χρόνια. Αμάν πια, μας έσκασες βρε παιδάκι μου.... Σύνελθε λίγο και δες τα πιο θετικά τα πράγματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tania123 View Post
    Λοιπόν νιώθω ότι θέλεις να συμφωνήσουμε όλοι με το "αδιέξοδο" σου... Έχεις φοβερό αρνητισμό. Οπότε εντάξει δεν θα έχεις ποτέ φίλους, δεν θα γίνεις κουμπάρα, νονά και θα πεθάνεις κατάμονη μετά από 100 χρόνια. Αμάν πια, μας έσκασες βρε παιδάκι μου.... Σύνελθε λίγο και δες τα πιο θετικά τα πράγματα.
    Εχω αρνητισμο γιατι δεν γινεται 21 χρονια να μην εμεινε ενας ανθρωπος για μεγαλο χρονικο διαστημα η να εβρισκα ανθρωπους που στην πορεια αλλαζαν. Ολοι. Οποτε τι να κανω; Ημουν πολυ αισιοδοξη μεχρι τα 18. Εε μετα δεν μπορεσα σλλο. Η λυση θα επρεπε να εχει βρεθει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Idkwhattosaytho View Post
    Εχω αρνητισμο γιατι δεν γινεται 21 χρονια να μην εμεινε ενας ανθρωπος για μεγαλο χρονικο διαστημα η να εβρισκα ανθρωπους που στην πορεια αλλαζαν. Ολοι. Οποτε τι να κανω; Ημουν πολυ αισιοδοξη μεχρι τα 18. Εε μετα δεν μπορεσα σλλο. Η λυση θα επρεπε να εχει βρεθει.
    Η λύση είναι μια. Να γνωρίσεις και να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Μέσα σου νιώθεις ότι στην ουσία δεν σου αξίζουν οι φίλοι γιαυτό και συνέχεια βρίσκεις εμπόδια.. Πχ. Όλοι οι άνθρωποι έχουν τους παιδικούς τους φίλους γιατί να με κάνουν και εμένα παρέα?
    Δεν μπορώ να κάνω κάποιο χόμπι επειδή είναι ψηλές οι τιμές.

Σου έδωσα δύο εμπόδια που βάζεις μονη σου στον εαυτό σου..
    Με την ψυχολόγο σου τώρα τι συζητάτε? Μιλήσατε καθόλου για τα παιδικά σου χρόνια? Βρήκατε την αίτια που έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση;

Tania123
    Guest
    Ε και τι θα πει αυτό? Στα 21 αρχίζει η ζωή καλή μου, δεν τελειώνει. Έχεις μια απαισιοδοξία και ανυπομονησία ταυτόχρονα. Αυτό σίγουρα επηρεάζει και τις προσωπικές σου σχέσεις.

Senior Member
    Δεν εχουν σχεση οι φιλοι του. Μονο ενας εχει με μια κοπελα που ειναι 18. Και εγω ειμαι 21,5. Υπαρχει μια διαφορα δεν νομιζετε; Ειναι σημαντικο ναι. Και ολοι βαζουν τους παιδικους τους φιλους. (Αλλος ενας λογος που ειναι απιθανο να γινω κουμπαρα, νονα κλπ)
    Τέλεια, βγες με αυτή την κοπέλα. Έχετε πολλά πράγματα της ηλικίας σας να συζητήσετε, για σπουδές, αισθηματικά, διασκέδαση, μόδα, μελλοντικά σχέδια. Νομίζω ότι από αυτά που λες έχεις κύκλο και μπορείς να βρεις παρέα, απλώς μην απορρίπτεις καμιά ευκαιρία που σου παρουσιάζεται. Δώσε της μια ευκαιρία να δεις αν κολλάτε ως χαρακτήρες.

Senior Member
    όχι δεν είναι μεγάλη ηλικία αυτή για φίλες, ούτε για σχέση. δεν υπάρχει χάσμα πάνω κάτω έχετε τίς ίδιες κοινωνικές αναφορές -εκπαιδευτικό σύστημα, μουσικές, μίντια-

Senior Member
    Οι φιλίες έτσι είναι η κάνεις τον εαυτό σου μαγαζί και έρχονται φεύγουν πολλοί η το παίζεις καλό παιδί και λες ότι είσαι κλειστός και καλό παιδί να σε ενημερώσω ότι και τα 2 περπατάνε για 20 χρόνια

Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Ας πιω τον καφέ μου γιατί ξενύχτησα χτες και σου απαντώ . Υποθέτουμε λοιπόν ότι δεν είσαι εσύ και υποθέτουμε δεν είναι ανδρικό το ακαουντ και είναι πραγματικό . Σιγά μην κάτσω να διαβάσω 10 σελίδες από το κινητό . Πάμε σε εμένα τώρα που είμαι γαματος . Θυμάμαι λοιπόν όταν ήμουν 21 , συζούσα τότε βέβαια με ένα καταπληκτικό γκομενάκι ( συνομιληκοι την περνούσα 15 μέρες ηλικιακά , σωματαρα , μπούκλα καστανοξανθη ,φοβερές αναλογίες , πρασινοκίτρινο μάτι και γενικά την γουστάραν όλοι ,αλλά επειδή ήμουν γαμάτος την καμακωσα εγώ με μαεστρία κ αυτοπεποιθηση ) φυσικά ο καθένας έχει τις παρέες του . Βέβαια μου τα χώνε γιατί είχα μπόλικες παρέες κ έκανα πράγματα με φίλους και φίλες και τσαντιζοτανε επειδή ήμουν στην γύρα ( σκηνές ζήλιας ,επικες προστριβές σε πλαίσια πολιτισμένα φυσικά και λυνοτανε στο 5λεπτο) φοβερή κοπέλα αλλά η σχέση δεν είναι τραβά με να σε τραβώ ,είναι κάνουμε πραγματακια μαζί και χωριά . Οπότε στα 21 δεν είσαι μικρός , είσαι στην γύρα κ στην κ#υλα και όχι μπουμπούκι όπως γράφεις , είσαι ΓΥΝΑΙΚΑ ! Άυτα τα δακρυβρεχτα δεν τα μπορώ καθόλου . Drama queen και κλαίω όλη μέρα είναι για την χωματερή . Δείχνει εγωισμό , απόσπαση προσοχής ,θυματοποιηση για να περάσει το δικό σου . Αμ δε . Της προσκολησεως ! Γράφεις κάτι για ΒΙΑ ,( που έγραψα άλλου ) Ε κάτσε να της τρως κ ζητά συμβουλές στην ψυχοθεραπεία αν θα της τρως λίγο η' πολύ , αν θα σου σπάσει λίγο τα μούτρα η' πολύ . Οπότε αυτά τα ενδοοικογενειακή βία δεν μπορώ να τα πιάσω . Κ εγώ έχω δεχθεί βία από κοπέλες , χειρονομίες και βιαιη συμπεριφορά λεκτική κ σωματική ( επειδή τάχα μου τους περνούσε η ιδέα ότι είχα διπλοτριπλογκομενες ) ,Ε δεν έκατσα να προχωρήσει ,σηκώθηκα από τον καναπέ κ πήγα σπιτάκι μου . Εγώ σε λέω π#τανα ας πούμε η' κ#ριολα ? Όχι βέβαια , εσύ γιατί μου λες ....ρε μ#λ#κ# έχεις άλλη , λέγε και να σπρώχνεις . Οπότε μην μας γράφεις για ΒΙΑ ...είπαμε είμαι εμπειρος , πολυεπίπεδος γκόμενος με περγαμηνές ! Άρα τι γράφω εδώ μέσα ? ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ !

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ..αλλα okay...ειμαι ολα τα δακρυβρεχτα προφιλ απο οτι καταλαβα..okay
    Δεν υπαρχει απαντηση για σενα πλεον οχι γιατι δεν μπορω αλλα γιατι δεν δεχεσαι τον τροπο σκεψης του αλλου γιατι θεωρεις πως μονο ο δικος σου τροπος σκεψης ειναι σωστος...γεννηθηκες ετοιμος...δεν πονεσες ποτε στη ζωη σου...μονο στη γεννα σου οπως φαινεται...μετα εγινες ΗΡΑΚΛΗΣ...αχ θεε που δεν πιστευω...τλπ..
    Οποτε αφου τα εχεις ολα λυμενα ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΓΑΜΙΝΕΣ...
    ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗ(ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ)
    ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ(ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ)
    ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ''ΑΥΤΟΣ'' ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    Τωρα ολα τα υπολοιπα ...φεμινισμος..αριστερες και μη..πηδηκουλες αντρες..κομματα και τα συναφη εν ετη 2024 και στα επομενα αθλια χρονια που ερχονται απλα δεν στεκουν ως αποψη..ειναι η ιστορια που γραφτηκε και ανακυκλωνεται γιατι κανεις δεν μπορει να βρει τη λυση και εχει φτιαξει το ποιημα του οπως εσυ ...που ειναι τερμα καφενειου λογικη και αποψη...σε μια χωρη ΜΙΚΡΗ..που δεν νοσει ο ανθρωπος αλλα το συστημα με κατι μορφες σαν εσενα ειτε στα πολιτικα ειτε στα διαπροσωπικα που τσουβαλιαζει...χωρις ενσυναισθηση...ΑΥΤΑ!!!ΤΩΡΑ ΓΡΑΨΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ..ΒΡΙΣΕ..ΕΙΡΩΝΕΨΟΥ...(ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΕ ΑΓΝΟΗΣΕΙΣ)ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΓ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ θα σκεφτομαι πως εισαι ενας ιδρωμενος μεσηλικας που ανεβαινει μια κυλιομενη σκαλα(που η φορα της ειναι να να κατεβαινει)και εξαλλος πετας τον κοσμο δεξια..αριστερα..λεγοντας του ειμαι ο πιο δυνατος γαματος..ελα αν σου βασταει..(ενω εχουν κανει ηδη ευγενικα την προσπαθεια αυτοι που κατεβαινουν να σου πουν να ηρεμησεις να καθησεις στο σκαλι ..να κατεβεις κατω και να παρατηρησεις πως υπαρχουν δυο κυλιομενες σκαλες)μια που ανεβαινει..μια που κατεβαινει..

Senior Member
    Quote Originally Posted by TSAKALI APO TA_LIDL View Post
    ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΥΤΕ ...
    Φανταζομαι οταν θελεις να σε αγνοησουν βαζεις τα κεφαλαια :)

[QUOTE=axl100;1255890]Φανταζομαι οταν θελεις να σε αγνοησουν βαζεις τα κεφαλαια :)[/QUOTE

Για σενα παλι δεν μπαινω στη διαδικασια να φανταστω τιποτα...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Banned
    Quote Originally Posted by TSAKALI APO TA_LIDL View Post
    ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ..αλλα okay...ειμαι ολα τα δακρυβρεχτα προφιλ απο οτι καταλαβα..okay
    Δεν υπαρχει απαντηση για σενα πλεον οχι γιατι δεν μπορω αλλα γιατι δεν δεχεσαι τον τροπο σκεψης του αλλου γιατι θεωρεις πως μονο ο δικος σου τροπος σκεψης ειναι σωστος...γεννηθηκες ετοιμος...δεν πονεσες ποτε στη ζωη σου...μονο στη γεννα σου οπως φαινεται...μετα εγινες ΗΡΑΚΛΗΣ...αχ θεε που δεν πιστευω...τλπ..
    Οποτε αφου τα εχεις ολα λυμενα ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΓΑΜΙΝΕΣ...
    ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗ(ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ)
    ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ(ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ)
    ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ''ΑΥΤΟΣ'' ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    Τωρα ολα τα υπολοιπα ...φεμινισμος..αριστερες και μη..πηδηκουλες αντρες..κομματα και τα συναφη εν ετη 2024 και στα επομενα αθλια χρονια που ερχονται απλα δεν στεκουν ως αποψη..ειναι η ιστορια που γραφτηκε και ανακυκλωνεται γιατι κανεις δεν μπορει να βρει τη λυση και εχει φτιαξει το ποιημα του οπως εσυ ...που ειναι τερμα καφενειου λογικη και αποψη...σε μια χωρη ΜΙΚΡΗ..που δεν νοσει ο ανθρωπος αλλα το συστημα με κατι μορφες σαν εσενα ειτε στα πολιτικα ειτε στα διαπροσωπικα που τσουβαλιαζει...χωρις ενσυναισθηση...ΑΥΤΑ!!!ΤΩΡΑ ΓΡΑΨΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ..ΒΡΙΣΕ..ΕΙΡΩΝΕΨΟΥ...(ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΕ ΑΓΝΟΗΣΕΙΣ)ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΓ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ θα σκεφτομαι πως εισαι ενας ιδρωμενος μεσηλικας που ανεβαινει μια κυλιομενη σκαλα(που η φορα της ειναι να να κατεβαινει)και εξαλλος πετας τον κοσμο δεξια..αριστερα..λεγοντας του ειμαι ο πιο δυνατος γαματος..ελα αν σου βασταει..(ενω εχουν κανει ηδη ευγενικα την προσπαθεια αυτοι που κατεβαινουν να σου πουν να ηρεμησεις να καθησεις στο σκαλι ..να κατεβεις κατω και να παρατηρησεις πως υπαρχουν δυο κυλιομενες σκαλες)μια που ανεβαινει..μια που κατεβαινει..
    Φυσικά υπάρχουν δύο κυλιόμενες σκάλες . Της λογικής αυτή που ανέρχεται και της αριστερας-αναρχιας-φεμινισμου-μισανδρισμου-πατριαρχιας κ λοιπές μπούρδες η οποία κατέρχεται. Βέβαια όταν ο μπαμπάκας πληρώνει πίνουμε και τις αναρχικές κοκτειλαρες στην Ικαρία με δ ημόσια κ δωρεάν τσιπουρα. Οπότε έχουμε από την μια πλευρά τον ορθολογισμό , Μ αρέσουν οι γυναίκες ,τι πιο τίμιο και από την άλλη πλευρά έχουμε τους άναρχες που μας λένε σεξιστες-γουρουνια-ντολοφονοι . Για παιδεία κ υγεία είναι για γέλια αυτά που γράφεις , με τα"" δωρεάν "" φροντιστήρια που συρρέουν οι νέοι τα βράδυα να μάθουν ότι δεν τους μαθαίνει η δευτεροβάθμια δλδ ο καθηγητουλης που πληρώνεται από μένα και γκαριζει κάθε 17νοεμβρη . Όπως φυσικά και η "ντημοσια" υγεία ! Πάμε τώρα στις μειονότητες , μάλλον εννοείς τους γύφτους που οι αλληλέγγυες αριστερές της Παντείου μας κάνουν κήρυγμα για την ενσωμάτωση αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν αφήσει γερο και γριά να μην έχουν σουφρωσει, κάνουν κ κοινωνικό έργο βέβαια ανακυκλώνουν ότι τους γυαλίσει στο μάτι ...να σου πω ντη μοιρα σου . Η επιλογή βέβαια είναι δικιά σου
    Υγ. Μια ηλίθια αναρχικια μια φορά έμενε Εξάρχεια , αλληλεγγύη στους μετανάστες κ κόντρα πορείες , ώσπου μια μέρα που ήταν 3 μηνών έγκυος την ακολούθησε ένας ""μετανάστης"" την κλειδώνει και ξεκινάει να μπηξει , με τις φωνές κ αυτά πεταχτηκανε και την γλυτώσανε ...μετά από το σκηνικό την βλέπω πιο συγκρατημένη με το αλληλέγγυο σκηνικό γενικά ....

Senior Member
    Θα σασ πω εγώ γιατί δεν ενσωματονονται γιατί δεν τουσ πληρώνουν τουσ λένε πόσο είναι το μεροκαματο στη χώρα σου τόσο ενώ θα έπρεπε να τουσ πουν ότι εδώ είναι Ελλάδα κ πληρώνουμε τόσο το πρόβλημα είναι ότι αν είναι κουτρουλης ο άλλος δεν έχει τι να τα κάνει τα λεφτά αυτό είναι το ένα πρόβλημα

Senior Member
    Το άλλο πρόβλημα είναι ότι αρρωσταινουν όλοι και σασ είπα τη θεραπεία

Page 12 of 69 FirstFirst ... 210111213142262 ... LastLast