Άγχος στην δουλειά - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40
    Και νιωθω και ασχημα για αυτο το ξεκατινιασμα γιατι ενω σου εστειλα στις αρχες προσωπικο μηνυμα για να λυθει επελεξες το ξεκατινιασμα ''δημοσια'' εδω...γιατι στην περιπτωση που ειναι αυτη που λεω ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΕΔΩ..μεχρι και την πληρη περιγραφη για τον αυτοτραυματισμο της.. δεν ξερω τι αλλο να πω συγγνωμη..ζητω και συγγνωμη στην ιδια οταν το δει και το διαβασει...γιατι υποφερει αυτο ειναι το μονο σιγουρο ειτε ειναι αυτη ειτε οχι...αλλα με μενα θα βαλλεις τελεια

Senior Member
    τελεια να βαλεις εσυ, στον παραλογισμο που μας υποχρεωνεις να βλεπουμε...

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τελεια να βαλεις εσυ, στον παραλογισμο που μας υποχρεωνεις να βλεπουμε...
    Σου ειπα την λυση...!Εσυ συνεχισε τον δικο σου παραλογισμο να θεωρεις οτι ειμαι ολα τα προφιλ

Senior Member
    Quote Originally Posted by TSAKALI APO TA_LIDL View Post
    Σου ειπα την λυση...!Εσυ συνεχισε τον δικο σου παραλογισμο να θεωρεις οτι ειμαι ολα τα προφιλ
    μαλακιες μου ειπες και το ξερεις.
    δεν γινεται ΠΑΝΤΑ να δει η διαχειριση ποιος εισαι. και το ξερεις καλα.

Senior Member
    ετσι κι αλλιως αποδειχθηκε περιτρανα οτι εισαι ψευτρα. βγηκε αληθινη γιατρος και ειπε ποσες παπαριες ελεγες σαν "γιατρος". τι να πιστεψω; οτι δεν εισαι πρωην ασφαλιστρια αλλα εισαι γιατρος;;;; ή οτι δεν εισαι η ντιντι αλλα εισαι αλλο ψευτικο προφιλ;

μαλακιες μου ειπες και το ξερεις.
    δεν γινεται ΠΑΝΤΑ να δει η διαχειριση ποιος εισαι. και το ξερεις καλα.
    Nα πεις τι μακακιες σου ειπα!!Ναι αλλα αφου εδω περα εχει γινει τοσο μεγαλο θεμα πρεπει να λυθει και οχι δεν ξερω..ξερω οτι καθησα και διαβασα και ειδα μελη που εκαναν banned και το εγραψαν ποιος και τι ειχε

ετσι κι αλλιως αποδειχθηκε περιτρανα οτι εισαι ψευτρα. βγηκε αληθινη γιατρος και ειπε ποσες παπαριες ελεγες σαν "γιατρος". τι να πιστεψω; οτι δεν εισαι πρωην ασφαλιστρια αλλα εισαι γιατρος;;;; ή οτι δεν εισαι η ντιντι αλλα εισαι αλλο ψευτικο προφιλ;
    Για το συγκεκριμενο περα απο οτι βιαστηκα να απαντησω..περα απο οτι ειπα γιατι με αυτα που διαβαζα ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ αν το πιασεις απο την αρχη δεν προτεινα καμια ουσια ή φαρμακο να διακοψει αλλα να ρωτησει για παραπανω εξετασεις απο το να χρεωνεται καθε φορα...κακη...καλη αυτη ειμαι

Επισης εστειλα στη διαχειριση και το λεω και εδω δημοσια θελω να παρει θεση αν ειμαι η Tania ή οποιο αλλο προφιλ θεωρεις οτι ειμαι

Senior Member
    Johhny32
    Κάνε υπομονή. Η ανεργία είναι χειρότερη από μια δύσκολη εργασία.
    Τι βιομηχανία είναι να δουλεύει Χριστούγεννα και Πάσχα? Θα μπορείς να πάρεις 25 μέρες άδεια το χρόνο και σε γιορτές λογικά θα μοιράζουν το προσωπικό δεν θα είσαι πάντα εσύ τό κορόιδο που θα δουλεύει στις αργίες. Ακόμα και αν δουλέψεις θα παίρνεις προσαύξηση στο ημερομίσθιο σε σύγκριση με μια μικρή επιχείρηση που θα σε εκμεταλλεύεται οικονομικά. Σαν πατέρας θα μπορείς να πάρεις και κάποιες μέρες άδεια για να πας στο σχολείο για το παιδί.

Επισης αυτο που γραφεις οτι γραφω ασυναρτητα ..το forum εδω δεν δεχεται greeklish..εχω δυσλεξια και ναι γραφω γρηγορα και ναι μπερδευομαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by TSAKALI APO TA_LIDL View Post
    Για το συγκεκριμενο περα απο οτι βιαστηκα να απαντησω..περα απο οτι ειπα γιατι με αυτα που διαβαζα ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ αν το πιασεις απο την αρχη δεν προτεινα καμια ουσια ή φαρμακο να διακοψει αλλα να ρωτησει για παραπανω εξετασεις απο το να χρεωνεται καθε φορα...κακη...καλη αυτη ειμαι

Επισης εστειλα στη διαχειριση και το λεω και εδω δημοσια θελω να παρει θεση αν ειμαι η Tania ή οποιο αλλο προφιλ θεωρεις οτι ειμαι
    εσυ αυτο θα εκανες, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ!!! αυτο λεμε...
    οτι λες ψεματα, οριζοντιως και καθετως...
    τον λογο, εσυ τον ξερεις.

Page 3 of 3 FirstFirst 123