Κάνουν οι γυναίκες περισσότερο σεξ από τους άνδρες; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 94
    Member
    Γιατί πώς νομίζετε ότι γεννάνε οι γυναίκες στις διάφορες φυλές του Αμαζονίου; Σίγουρα όχι με τα πόδια ψηλά πάντως. Εγώ πάντως έχω ακούσει για γυναικολόγους που τους αρέσει να ενοχλούν την κλειτορίδα των γυναικών. Φυσικά όλα αυτά είναι επινοήσεις και φαντασιοπληξίες. Φαντασία δεν είναι γιατί όλα αυτά που εγραψα τα βιώνω καθημερινά στην κοινότητά μου.
    Επίσης όλες οι γυναίκες οφείλουν να έχουν τρίχες στα πόδια και στις μασχάλες διότι αυτό ανεβάζει την λίμπιντο των αντρών αλλά και των γυναικών πράγμα το οποίο αγνοεί ο δυτικός πολιτισμός. Οι γυναίκες σε μια σωστή κοινότητα πρέπει να είναι τριχωτές και άβαφες. Τα εσώρουχα απλά συντηρούν το αίσθημα της ντροπής και απαγορεύονται. Όταν μια γυναίκα έχει περίοδο συλλέγει την έμμηνο ρύση της και την ανακατεύουν με κρασί από σταφύλια. Συνήθως 1 στους 100 που πίνει το αφέψημα αποκτά μαντικές ικανότητες και μετατρέπεται σε φαροφύλακα της κοινότητας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by frutlander View Post
    Γιατί πώς νομίζετε ότι γεννάνε οι γυναίκες στις διάφορες φυλές του Αμαζονίου; Σίγουρα όχι με τα πόδια ψηλά πάντως. Εγώ πάντως έχω ακούσει για γυναικολόγους που τους αρέσει να ενοχλούν την κλειτορίδα των γυναικών. Φυσικά όλα αυτά είναι επινοήσεις και φαντασιοπληξίες. Φαντασία δεν είναι γιατί όλα αυτά που εγραψα τα βιώνω καθημερινά στην κοινότητά μου.
    Επίσης όλες οι γυναίκες οφείλουν να έχουν τρίχες στα πόδια και στις μασχάλες διότι αυτό ανεβάζει την λίμπιντο των αντρών αλλά και των γυναικών πράγμα το οποίο αγνοεί ο δυτικός πολιτισμός. Οι γυναίκες σε μια σωστή κοινότητα πρέπει να είναι τριχωτές και άβαφες. Τα εσώρουχα απλά συντηρούν το αίσθημα της ντροπής και απαγορεύονται. Όταν μια γυναίκα έχει περίοδο συλλέγει την έμμηνο ρύση της και την ανακατεύουν με κρασί από σταφύλια. Συνήθως 1 στους 100 που πίνει το αφέψημα αποκτά μαντικές ικανότητες και μετατρέπεται σε φαροφύλακα της κοινότητας.
    σιγά τη προαγωγή για δυσμενής μετάθεση μου ακούγεται....
    οι υπόλοιποι 99 τι κάνουν?

Tania123
    Guest
    Εμετό πότε κάνουν?

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Remedy μία μία οι αποκαλύψεις. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτή είναι η Ρόζα που τρώει κατά συρροή μπαν από εδώ!
    Αφού δεν έγραψε στον Φάρο ζωής πως διάολο το λένε, λες να είναι αυτή;
    δεν ξερω.. αν ειναι αυτη παντως, εχει κοψει αλυσιδα...

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν ξερω.. αν ειναι αυτη παντως, εχει κοψει αλυσιδα...
    14χρονο με φαντασία θα έλεγα εγω. Δε παίζει να ειναι το λέλουδο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    14χρονο με φαντασία θα έλεγα εγω. Δε παίζει να ειναι το λέλουδο
    ναι, μετα τις προσφατες δηλωσεις του, συμφωνω..

Senior Member
    Δεν κάνουν περισσότερο σεξ οι γυναίκες. Αν έκαναν θα καλύπτονταν οι ετεροφυλόφιλοι άνδρες και δεν θα υπήρχαν πόρνες . Και επίσης δεν θα είχαν τόσοι άνδρες σχέσεις και γάμους με ξένες γυναίκες. Όλα αυτά δείχνουν , ότι οι γυναίκες δεν καλύπτουν τους ετεροφυλόφιλους άνδρες της κοινωνίας. Παρόλο που είναι λιγότεροι , με δεδομένο ότι οι ομοφυλόφιλοι άνδρες σε ποσοστό , είναι περισσότεροι από τις ομοφυλόφιλες γυναίκες. Οπότε αν αρχικά ο πληθυσμός ανδρών γυναικών είναι ίδιος, οι άνδρες που ενδιαφέρονται σε σεξ με γυναίκες είναι λιγότεροι , με δεδομένο ότι χάνονται πολύ περισσότεροι σε πάσης φύσεως ατυχήματα και πάλι δεν καλύπτονται από τις γυναίκες που είναι περισσότερες, για το λόγο ακριβώς ότι αυτές δεν κάνουν σεξ. Πόσες ιστορίες έχετε διαβάσει , που γυναίκες ενήλικες, άνω των 25, βγαίνουν με άνδρες και τους θεωρούν ανώμαλους, αν θέλουν σεξ. Πιστεύουν ότι πρέπει να βγαίνουν κανά 6μηνο , μετά να το σκεφτούν άλλο ένα και σε 2-3 χρόνια, μπορεί να το πάρουν απόφαση να κάνουν σεξ . Τι σεξ να κάνουν αυτές ; Γίνεται πουθενά αλλού αυτή η κωμωδία ;;;; Στη δυτική ευρώπη ή στην ανατολική θα βγει γυναίκα άνω των 25 με κάποιον συνομήλικο , μία δύο τρεις τέσσερις ... και θα του το παίζει καλόγρια με όρκο αγνότητας ;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Δεν κάνουν περισσότερο σεξ οι γυναίκες. Αν έκαναν θα καλύπτονταν οι ετεροφυλόφιλοι άνδρες και δεν θα υπήρχαν πόρνες . Και επίσης δεν θα είχαν τόσοι άνδρες σχέσεις και γάμους με ξένες γυναίκες. Όλα αυτά δείχνουν , ότι οι γυναίκες δεν καλύπτουν τους ετεροφυλόφιλους άνδρες της κοινωνίας. Παρόλο που είναι λιγότεροι , με δεδομένο ότι οι ομοφυλόφιλοι άνδρες σε ποσοστό , είναι περισσότεροι από τις ομοφυλόφιλες γυναίκες. Οπότε αν αρχικά ο πληθυσμός ανδρών γυναικών είναι ίδιος, οι άνδρες που ενδιαφέρονται σε σεξ με γυναίκες είναι λιγότεροι , με δεδομένο ότι χάνονται πολύ περισσότεροι σε πάσης φύσεως ατυχήματα και πάλι δεν καλύπτονται από τις γυναίκες που είναι περισσότερες, για το λόγο ακριβώς ότι αυτές δεν κάνουν σεξ. Πόσες ιστορίες έχετε διαβάσει , που γυναίκες ενήλικες, άνω των 25, βγαίνουν με άνδρες και τους θεωρούν ανώμαλους, αν θέλουν σεξ. Πιστεύουν ότι πρέπει να βγαίνουν κανά 6μηνο , μετά να το σκεφτούν άλλο ένα και σε 2-3 χρόνια, μπορεί να το πάρουν απόφαση να κάνουν σεξ . Τι σεξ να κάνουν αυτές ; Γίνεται πουθενά αλλού αυτή η κωμωδία ;;;; Στη δυτική ευρώπη ή στην ανατολική θα βγει γυναίκα άνω των 25 με κάποιον συνομήλικο , μία δύο τρεις τέσσερις ... και θα του το παίζει καλόγρια με όρκο αγνότητας ;;
    το σκεπτικο σου δεν απανταει στο ερωτημα αν οι γυναικες κανουν λιγοτερο η περισσοτερο σεξ, για τον απλουστατο λογο οτι ΟΣΟ πολυ σεξ κι αν τελικα κανουν οι γυναικες (ΑΝ κανουν, γιατι μπορει και ν α μην κανουν), οι μαλακες παλι "ακαλυπτοι" θα εμεναν, γιατι υπαρχουν πολλοι μαλακες που μια γυναικα δεν θα πηγαινε ουτε αν ηταν οι τελευταιοι ανδρες στην γη... οποτε, ΑΝ υποθεσουμε οτι τελικα κανουν πολυ σεξ, μπορει να το κανουν με τους ιδιους και τους ιδιους γοητευτικους ανδρες που γουσταρουν, η αν δεν ειναι σε μονιμη σχεση να κανουν με τους ιδιους γοητευτικους ανδρες περισσοτερες απο μια γυναικες, αλλα με τους ΜΑΛΑΚΕΣ να μην πηγαινει καμια... μαλακες= καφρους, μισογυνηδες, βρωμιαρηδες, παντρεμενους καφρους, κλπ...
    επομενως δεν αποτελει ουτε επιχειρημα , ουτε ερευνα αυτο που παραθετεις. το ιδιο ισχυει και για την υποθεση σου οτι οι ομοφυλοφιλοι ανδρες ειναι περισσοτεροι απο τις γυναικες. καμια ερευνα νομιμη, εχεις; η τις κανεις σπιτι ολες τις ερευνες, μονος στην τουαλετα σου;

για γυναικες ανω των 25 που δεν το δινουν χωρις υποσχεση σχεσης/ γαμου, εχω διαβασει εδω μεσα ειναι η αληθεια, και οχι πολλες... και ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ που μια χαρα το δινουν χωρις γαμο.. εξω δεν εχω γνωρισει ΟΥΤΕ μια που να θελει συμβολαιο ΑΝ τον γουσταρει...

Member
    ναι, μετα τις προσφατες δηλωσεις του, συμφωνω..
    Ποιες πρόσφατες δηλώσεις; Εγώ νομίζω επειδή σας έλειψα και υγρανθήκατε αρχίσατε πάλι τις βρομερολογίες. Είμαι 122 ετών όπως έγραψα και έχω την ικανότητα να αλλάζω το φύλο μου κατά βούληση, όπου φυσάει ο άνεμος.

Senior Member
    Ποιες πρόσφατες δηλώσεις; Εγώ νομίζω επειδή σας έλειψα και υγρανθήκατε αρχίσατε πάλι τις βρομερολογίες. Είμαι 122 ετών όπως έγραψα και έχω την ικανότητα να αλλάζω το φύλο μου κατά βούληση, όπου φυσάει ο άνεμος.
    να τα πεις και στον γιατρο σου, αυτα. εδω δεν γραφουμε φαρμακα..

Senior Member
    λαθος Κανεις συμφορουμιτη οι περισσοτερες εδω μεσα ειναι σε εμμηνοπαυση

Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    λαθος Κανεις συμφορουμιτη οι περισσοτερες εδω μεσα ειναι σε εμμηνοπαυση
    Το βρίσκω πολύ πιθανό.

Member
    να τα πεις και στον γιατρο σου, αυτα. εδω δεν γραφουμε φαρμακα..
    Αυτός που άνοιξε το θρεντ παίρνει εγώ όμως δεν παίρνω. Αυτήν την στιγμή ελέγχω εγώ την κατάσταση για να τον προστατεύσω.

Senior Member
    Αυτός που άνοιξε το θρεντ παίρνει εγώ όμως δεν παίρνω. Αυτήν την στιγμή ελέγχω εγώ την κατάσταση για να τον προστατεύσω.
    μαλιστα...

Member
    Αγάμητες γυναίκες ή κακογαμημένες που ποιος ξέρει τι έχουν τραβήξει από άντρες, μου βγαίνει και μια συμπόνια στο βάθος, μπαίνουν σε φόρουμ για να βγάλουν την χολή τους, σε μια ερώτηση που κάνει κάποιος και μάλιστα έχει κάνει και εισαγωγή για την ερώτηση. Αλλά φταίνε κι αυτές για τους άντρες που διαλέγουν. Φτιάξτε την χαμηλή σας αυτοεκτίμηση.

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast