Δεν εχω φιλους - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 69 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast
Results 286 to 300 of 1031
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Έγινε κάποια αναφορά στο πρόσωπο μου?
    Ας τα πιάσουμε ένα-ένα.
    Για άτομο που δεν έχει ιδέα από υπολογιστές και γενικά από διαδίκτυο μια χαρά φαίνεται να κίνησε στο φορουμ. Ήξερες πότε μπορείς να στείλεις προσωπικό μήνυμα, χωρίς να ρωτήσεις (στα 50 μηνύματα), ήξερες να ενεργοποιήσεις να στέλνεις προσωπικά μηνύματα χωρίς να ρωτήσεις, ήξερες να βάζεις τραγούδια στη μουσική (πρέπει να πατήσεις ένα εικονίδιο), ήξερες χίλια δυο.
    Όσο αφορά το θέμα που αποφεύγεις να απαντήσεις, ότι δηλαδή δεν είσαι κτηνίατρος, προτίμησες να χαρακτηρησεις τον εαυτό σου ως κακή κτηνίατρο και όχι ως μη κτηνίατρο. Επειδή δεν είσαι. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ποια είσαι αλλά για ένα περίεργο λόγο, που κανείς δεν θα μάθει πίστευες ότι μπορείς να ξεγελάσεις τα μέλη. Είσαι η ντιντι, μαριλου, νεμο, Τανια και lidl. Δεν ξέρω πριν ποια μπορεί να ήσουν, δεν με ενδιαφέρει να μάθω. Αλλά ότι θα έφτανες να βάλεις στην κουβέντα σου την Κύκνο χωρίς να σου έχει κάνει κάτι, απλά και μόνο για να ξεγελάσεις τα υπόλοιπα μέλη, είναι τουλάχιστον αστείο. Εντάξει εκεί που μαλωνες με τον εαυτό σου, το πήγες σε άλλη διάσταση.
    Σου είπα και ως Τανια, μπες με ένα προφίλ και πες μας την ιστορία σου, τι έχεις ζήσει ως παιδί, ως ενήλικας, επειδή σίγουρα κάτι έχεις περάσει και φέρεσαι έτσι, αλλά προτίμησες να με πεις νούμερο.. Σου είπα κιόλας ότι θα καθίσω να διαβάσω την ιστορία σου, θα σου πω κιόλας την γνώμη μου.. Αλλά αυτό ίσχυε μέχρι το σημείο που έβαλες στο στόμα σου το πιο αθώο πλάσμα του φορουμ. Εκεί κατάλαβα πόσο κάτω μπορείς να πας. Απλά και μόνο για να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο, ενώ δεν έχεις..

Να ξέρεις συνεχίζω να έχω το ίδιο θέμα με τα μηνύματα. Μου στέλνουν και δεν μου έρχεται email. Ξέρεις πώς θα το λύσω ως πιο ειδική;

στα 50 μηνυματα δεν ρωτησα γιατι μου εβγαλε απο πανω οτι γεμισε ο φακελος και πρεπει να απελευθερωσω χωρο δηλαδη να διαγραψω που γινεται στην επεξεργασια φακελων το λεει απο πανω,για τα υπολοιπα απαντησα δεν ξερω κανενα απο αυτα που λετε τα ατομα και οχι δεν ξερω να σε βοηθησω σε αυτο που λες και αν θυμασαι στην αρχη ουτε στο write with quote δεν εδωσα σημασια και μου τονισες εσυ για να καταλαβαινει ο αλλος που απανταω και σε ποιον

Senior Member
    Quote Originally Posted by TSAKALI APO TA_LIDL View Post
    στα 50 μηνυματα δεν ρωτησα γιατι μου εβγαλε απο πανω οτι γεμισε ο φακελος και πρεπει να απελευθερωσω χωρο δηλαδη να διαγραψω που γινεται στην επεξερσια φακελων το λεει απο πανω,για τα υπολοιπα απαντησα δεν ξερω κανενα απο αυτα που λετε τα ατομα και οχι δεν ξερω να σε βοηθησω σε αυτο που λες και αν θυμασαι στην αρχη ουτε στο write with quote δεν εδωσα σημασια και μου τονισες εσυ για να καταλαβαινει ο αλλος που απανταω και σε ποιον
    Για να στείλεις ντιντι μήνυμα σε κάποιον, πρέπει πρώτα να συμπληρώσεις 50 μηνύματα, να πας στις ρυθμίσεις και να το ενεργοποιήσεις. Κάτι που έκανες χωρίς καν να ρωτήσεις..

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    η διαχειριση να ασχοληθει και με την αντιποιηση επαγγελματος που κανεις παριστανοντας την γιατρο, ενω αποδειχθηκε δημοσιως ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ!!! τι να πιστεψουμε απο κει και επρα σε οτι αλλη κατινια κι αν σκαρφιστεις;
    το ξερεις καλα οτι δεν υπαρχει κανενας τροπος να πιστοποιησω ΕΓΩ την ταυτοτητα σου, γιατι δεν σε γνωριζω. οποτε, μαλακις, μην μας λες...
    μου δειχνεις μια ταυτοτητα ειτε αληθινη ειτε ψευτικη. Ε ΚΑΙ;;; αποδεικνυει αυτο οτι δεν εχεις 10 ακομα κατινιστικα προφιλ εδω μεσα που λες παντα τα ιδια με ολα και αλλαζεις μονο επαγγελματα ψευτικα;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ;
    ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ θες να το λυσουμε με το να σου στειλω τα προσωπικα μου στοιχεια για να δεις και την ηλικια μου και ολα θα εχεις τα μουτρα μετα να μου ζητησεις εδω δημοσια συγγνωμη ή θα το τραβηξουμε και αλλο

Senior Member
    ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ θες να το λυσουμε με το να σου στειλω τα προσωπικα μου στοιχεια για να δεις και την ηλικια μου και ολα θα εχεις τα μουτρα μετα να μου ζητησεις εδω δημοσια συγγνωμη ή θα το τραβηξουμε και αλλο
    σε ξαναρωταω, επειδη δεν απαντας
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΕΝΩ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ;

Senior Member
    Και ο γιατρός, μου είπε ότι αυτά που έλεγε ήταν εντελώς άσχετα.

Μα σου απαντω με αυτο που λεω να κανουμε..εσυ συνεχιζεις...εσυ ξερεις γιατι

Εμένα πάντως ο τρόπος που μιλας στον έλις για τα αγροτικά του, καθώς και το γεγονός ότι ξέρεις για τις ελιές και τις κόρες του, μου θύμισε αρκετά τη Μαριλού.

Αυτή η μανία να δείξεις ταυτότητα γιατί υπάρχει? Δηλ είσαι διατεθειμένη να δείχνεις αστυνομικές ταυτότητες , πτυχία κτηνιατρικής, φωτογραφίες, βιντεοκλήση και λαιβ συζήτηση μονο και μόνο για να αποδείξεις ποιά είσαι σε ένα φόρουμ που συμφωνούμε ολοι να γράφουμε ανώνυμα? Τι φάση?

Senior Member
    Στείλε μου τα εμένα.. Και μια σελφι που θα έχεις ένα κουτάλι πάνω στο κεφάλι για να συγκρίνω με αυτά που θα στείλεις.

Senior Member
    φανηκε και αποδειχθηκε στην συζητηση με αληθινη κτηνιατρο κι εδω και δυο σελιδες το κανει γαργαρα και πεταει την μπαλα στην εξεδρα λεγοντα κατινιες που δεν λενε ουτε οι γυφτισες στον μαχαλα που μενει κι οτιδηποτε αλλο ασχετο, για να μην απαντησει ευθεως, γιατι ξερει οτι ειναι παρανομο να πει τετοιο ψεμα..

okay,ας ειναι εγω με την εμπειρια που εχω,χωρις να ξερω το ιστορικο του σκυλου που ειναι 15 ετων ετσι θα πορευομουν απο αυτα που εγραψες εκεινη την ημερα

Senior Member
    okay,ας ειναι εγω με την εμπειρια που εχω,χωρις να ξερω το ιστορικο του σκυλου που ειναι 15 ετων ετσι θα πορευομουν απο αυτα που εγραψες εκεινη την ημερα
    Έτσι θα πορευοσουν επειδή δεν είσαι γιατρος. Κι εγώ ίσως να της έκανα και εγχείρηση. Αλλά ούτε εγώ είμαι γιατρός.

Senior Member
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ, ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΔΙΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ;;

στο ειπα, αν δεν το καταλαβες να το επαναλαβω. προσωπικες συζητησεις με κατινες του επιπεδου σου, δεν εχω κανει ποτε στην ζωη μου, ουτε και θα κανω. πανε να συζητησεις με γυναια σαν εσενα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Εμένα πάντως ο τρόπος που μιλας στον έλις για τα αγροτικά του, καθώς και το γεγονός ότι ξέρεις για τις ελιές και τις κόρες του, μου θύμισε αρκετά τη Μαριλού.

Αυτή η μανία να δείξεις ταυτότητα γιατί υπάρχει? Δηλ είσαι διατεθειμένη να δείχνεις αστυνομικές ταυτότητες , πτυχία κτηνιατρικής, φωτογραφίες, βιντεοκλήση και λαιβ συζήτηση μονο και μόνο για να αποδείξεις ποιά είσαι σε ένα φόρουμ που συμφωνούμε ολοι να γράφουμε ανώνυμα? Τι φάση?
    Ισχύει αυτό με τον έλις..

Senior Member
    Στείλε μου τα εμένα.. Και μια σελφι που θα έχεις ένα κουτάλι πάνω στο κεφάλι για να συγκρίνω με αυτά που θα στείλεις.
    γιατι; δεν μπορει να βαλει καμια χαζη σαν αυτην να σουσ τειλει μια φωτο οπως την ζητας; δυσκολο ειναι; μην μπαινεις σε τεοτιες γελοιες παγιδες γιωργο..
    εδειξε με την εκφραση και την κατινια της, οτι ειναι αυτη

Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post

ουτε καν ξερω οτι ο Elis εχει κορες!!Αυτο για τις ελιες του γραφω γιατι καταλαβαινω οτι του αρεσει και ειναι οι μονες ερωτησεις που απαντα normal και αυτο ξερω ποσο καλος ειναι απο τον Tony που μιλαμε και μου εχει πει το θεμα του και ποσο καλος ειναι

Και τι αλλο να κανω ρε εσυ αφου με εχετε βαλει στη γωνια,δεν εχω μαθει ετσι...ναι ειναι ανωνυμο το forum αλλα εδω εχει γινει θεματαρα δεν εχω μαθει να με προσβαλλουν ετσι

Page 20 of 69 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast