Δεν εχω φιλους - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 69 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
Results 301 to 315 of 1031
    Senior Member
    Quote Originally Posted by TSAKALI APO TA_LIDL View Post
    okay,ας ειναι εγω με την εμπειρια που εχω,χωρις να ξερω το ιστορικο του σκυλου που ειναι 15 ετων ετσι θα πορευομουν απο αυτα που εγραψες εκεινη την ημερα
    σε τι εχεις εμπειρια 15 χρονων ντιντι; στον αναλφαβητισμο η στην μυθομανια;
    αι παγαινε απο δω. που θες και πμ, κατιναρα του ελεους... ρεντικολο των σκυλιων..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    γιατι; δεν μπορει να βαλει καμια χαζη σαν αυτην να σουσ τειλει μια φωτο οπως την ζητας; δυσκολο ειναι; μην μπαινεις σε τεοτιες γελοιες παγιδες γιωργο..
    εδειξε με την εκφραση και την κατινια της, οτι ειναι αυτη
    Να μου στείλει ταυτότητα, χαρτί ότι είναι κτηνίατρος και μια φώτο σελφι με ένα κουτάλι στο κεφάλι να συγκρίνω με τη φωτογραφία της ταυτότητας? Ε αν μπορεί να κάνει και αυτό τότε χαραμίζεται εδώ μεσα

Και συγγνωμη και για τον ΚΥΚΝΟ αλλα ετσι οπως εγραφε η Tania και η NONAME με τοση λεπτομερεια μου την θυμισαν που μπηκα και διαβασα το προφιλ της..εδω η σλλη εδωσε ολοκληρη περιγραφη για τον τραχηλο της λες και μπορουσε καποιος να την βοηθησει που οση ωρα της πηρε να γραψει το μηνυμα θα ειχε καλεσει τον γιατρο της ή θα ειχε παει στο νοσοκομειο ...οπως συνεχιζει μονη της την περιγραφη στο θεμα που ανοιξε τραχηλιτιδα

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Και ο γιατρός, μου είπε ότι αυτά που έλεγε ήταν εντελώς άσχετα.
    Καλά, εσύ πήγες και είπες στον ανθρωπο ότι τον εβγαλε άσχετο μια σε ενα φόρουμ ? :')

Γλυκά πρέπει να του πας για κέρασμα , με αυτα που περνάει

Senior Member
    ουτε καν ξερω οτι ο Elis εχει κορες!!Αυτο για τις ελιες του γραφω γιατι καταλαβαινω οτι του αρεσει και ειναι οι μονες ερωτησεις που απαντα normal και αυτο ξερω ποσο καλος ειναι απο τον Tony που μιλαμε και μου εχει πει το θεμα του και ποσο καλος ειναι

Και τι αλλο να κανω ρε εσυ αφου με εχετε βαλει στη γωνια,δεν εχω μαθει ετσι...ναι ειναι ανωνυμο το forum αλλα εδω εχει γινει θεματαρα δεν εχω μαθει να με προσβαλλουν ετσι
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΥΘΕΩΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ, ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΔΙΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Καλά, εσύ πήγες και είπες στον ανθρωπο ότι τον εβγαλε άσχετο μια σε ενα φόρουμ ? :')

οχι μαρη κι εσυ. του ειπε οτι μια χαρχαλω του εδωσε αυτες τις συμβουλες . και επιβεβαιωθηκε οτι η χαρχαλω ειναι η ντιντι, η ασχετη...

σε τι εχεις εμπειρια 15 χρονων ντιντι; στον αναλφαβητισμο η στην μυθομανια;
    αι παγαινε απο δω. που θες και πμ, κατιναρα του ελεους... ρεντικολο των σκυλιων..
    Μαλλον δεν εχεις ξανασυναντησει δυσλεκτικο ..το forum δεν δεχεται greeklish....επισης τη φωτογραφια να στειλω ...ειπα για φωτογραφια με εναν αριθμο νομιζω ολα ταυτοποιουνται...ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ...εσυ και η παρεα σου επιμενετε..ε okay...den ua ta bgalv pera mia enantivn 2..3... οταν δινω λυση...

Senior Member
    Να μου στείλει ταυτότητα, χαρτί ότι είναι κτηνίατρος και μια φώτο σελφι με ένα κουτάλι στο κεφάλι να συγκρίνω με τη φωτογραφία της ταυτότητας? Ε αν μπορεί να κάνει και αυτό τότε χαραμίζεται εδώ μεσα
    ξαναρωταω, κι αν εχει μια χαζη φιλη που ειναι κτηνιατρος (χλωμο να της μιλουσε, αλλα οχι και απιθανο) και δεχτει να στα στειλει, τι θα αποδειξεις;

Senior Member
    Και συγγνωμη και για τον ΚΥΚΝΟ αλλα ετσι οπως εγραφε η Tania και η NONAME με τοση λεπτομερεια μου την θυμισαν που μπηκα και διαβασα το προφιλ της..εδω η σλλη εδωσε ολοκληρη περιγραφη για τον τραχηλο της λες και μπορουσε καποιος να την βοηθησει που οση ωρα της πηρε να γραψει το μηνυμα θα ειχε καλεσει τον γιατρο της ή θα ειχε παει στο νοσοκομειο ...οπως συνεχιζει μονη της την περιγραφη στο θεμα που ανοιξε τραχηλιτιδα
    Επιτέλους, εδέησες να μου απαντήσεις...

Ένα πράγμα θα πω, την επόμενη φορά πρόσεχε περισσότερο πριν συκοφαντήσεις κάποιον ότι έχει πολλαπλά προφίλ... Είμαι μέλος εδώ και πάρα πολλά χρόνια με ένα και μοναδικό προφίλ... Αυτά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΥΘΕΩΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ, ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΔΙΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ;;
    Γιατι δεν ισχυει..απλα...δεν εβγαλα διαγνωση..ρωτησα..ειπα την αποψη μου μεχρι εκει....
    Εσυ γιατι δεν απαντας σε αυτο που σου λεω ...παρα μονο επιτιθεσαι...εσυ ξερεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post

Του είπα διάβασα αυτά στο ίντερνετ.. Με κοιτούσε σαν και ήμουν εξωγήινος και είπε "μην διαβάζεις από εκεί, να ρωτάς εμένα ό,τι θες να μάθεις". Και μου ξανά εξήγησε τι είναι η πνευμονικη υπερταση.

Senior Member
    Μαλλον δεν εχεις ξανασυναντησει δυσλεκτικο ..το forum δεν δεχεται greeklish....επισης τη φωτογραφια να στειλω ...ειπα για φωτογραφια με εναν αριθμο νομιζω ολα ταυτοποιουνται...ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ...εσυ και η παρεα σου επιμενετε..ε okay...den ua ta bgalv pera mia enantivn 2..3... οταν δινω λυση...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΥΘΕΩΣ, ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ, ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΔΙΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ;;

δεν μιλαω πμ με γυναια του επιπεδου σου, μην με κανεις να το επαναλαμβανω.
    ουτε εχουμε τπτ προσωπικο να λυσουμε.
    το θεμα ειναι θεμα εξαπατησης του φορουμ, οχι εξαπατησης εμου.

Senior Member
    ξαναρωταω, κι αν εχει μια χαζη φιλη που ειναι κτηνιατρος (χλωμο να της μιλουσε, αλλα οχι και απιθανο) και δεχτει να στα στειλει, τι θα αποδειξεις;
    Δεν ξερω. Αλλά αφού επιμένει, ας μου τα στείλει. Θα περιμένω

α καλα εισαι study for university....ή κανεις προβολες...καμμενη τερμα

Του είπα διάβασα αυτά στο ίντερνετ.. Με κοιτούσε σαν και ήμουν εξωγήινος και είπε "μην διαβάζεις από εκεί, να ρωτάς εμένα ό,τι θες να μάθεις". Και μου ξανά εξήγησε τι είναι η πνευμονικη υπερταση.
    Ψυχούλης, τον αγάπησα <3

Page 21 of 69 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast