Δεν εχω φιλους - Page 28
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 28 of 69 FirstFirst ... 18262728293038 ... LastLast
Results 406 to 420 of 1031
    Senior Member
    Η τουλαχιστον αν δεν ειναι κολλητοι κρατανε εστω μια τυπικη επαφη και βγαινουνε καμια φορα. Εγω απλα χαθηκα με ολους με το ζορι λεμε ενα γεια αμα βρεθουμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Idkwhattosaytho View Post
    Πιστευω το χομπι θα με βοηθησει. Αυτο με τις σχολικες φιλιες η παλιες φιλιες γενικοτερα το εχω λογω ανασφαλειας. Αλλα μονο αυτο βλεπω και δεν ξερω τι να κανω ρε παιδια. Απο σχεση μια χαρα ειμαι. Ειναι το μονο που παει καλα στη ζωη μου αυτη τη στιγμη.
    Αν είσαι οκ με τη σχέση σου , τι σε ενδιαφέρουν οι φίλοι ; Δεν βγαίνετε οι δυό σας ;

Senior Member
    Η τουλαχιστον αν δεν ειναι κολλητοι κρατανε εστω μια τυπικη επαφη και βγαινουνε καμια φορα. Εγω απλα χαθηκα με ολους με το ζορι λεμε ενα γεια αμα βρεθουμε.
    Ρε παιδια 2 λεπτα μπαινω στα σοσιαλ και μου βγαζει φιλιες χρονων. Ρε φιλε ελεος εγω μαλλον ημιυν ανικανη που δεν μπορουσα να δημιουργησω μια. Πως το κανουν και δεν χανονται γαμω; Γιατι να μην κραταει ουτε μια; Η τυπικη η πιο ουσιαστικη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Αν είσαι οκ με τη σχέση σου , τι σε ενδιαφέρουν οι φίλοι ; Δεν βγαίνετε οι δυό σας ;
    Βγαινουμε αλλα τωρα λογω σπουδων και δουλειας ειμαστε εξ αποστασεως. Επισης εχω ξαναπει οτι εκεινος εχει πολλους φιλους και βγαινει συνεχεια μαζι τους. Εγω δεν εχω παρεα να βγω οποτε σε αυτο το κομματι δεν υπαρχει ισορροπια και μπορει να καταντησει λιγο περιεργο. Επισης αλλο πραγμα σου προσφερουν οι φιλοι αλλο η σχεση. Πρεπει να τα διαχωριζουμε και να προσπαθουμε να εχουμε στη ζωη μας οτι μας κανει να νιωθουμε καλα. Πχ εγω τωρα νιωθω την αναγκη να εχω φιλους αλλα δεν εχω και το αγορι μου δεν με καλυπτει σε αυτο το κομματι. Σιχαινομαι που το λεω γιατι τον αγαπαω παρα πολυ αλλα δεν ξερω πως να εκτιμησω αυτο που εχω οταν κατι αλλο που θελω τοσο πολυ μου λειπει. Εννοειται οτι τον εκτιμαω και του το δειχνω/λεω απλα μεσα μου δεν μπορω να το νιωσω τοσο. Ακουγομαι απαισια απλα δυστυχως εχω μαθει να κοιταω τα αρνητικα

Senior Member
    όλο αυτό το διάστημα που μιλάμε εδώ στο φόρουμ, έχεις προσεγγίσει κάποιον παλιό φίλο, έστω από το φέησμπουκ; έχεις σκεφτεί πως ίσως και κάποιος άλλος να είναι όπως εσύ, να του βγάζει δηλαδή το προφίλ σου και να σκέφτεται το ίδιο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    όλο αυτό το διάστημα που μιλάμε εδώ στο φόρουμ, έχεις προσεγγίσει κάποιον παλιό φίλο, έστω από το φέησμπουκ; έχεις σκεφτεί πως ίσως και κάποιος άλλος να είναι όπως εσύ, να του βγάζει δηλαδή το προφίλ σου και να σκέφτεται το ίδιο;
    Ωραια προσεγγιση! Εχω στειλει ενα γεια τι κανεις αλλα η συζητηση κυλουσε πολυ αργα. Δεν ξερω τι να πω γενικα. Για αυτο μου ειναι τοσο δυσκολο να κανω παρεες

Senior Member
    Ωραια προσεγγιση! Εχω στειλει ενα γεια τι κανεις αλλα η συζητηση κυλουσε πολυ αργα. Δεν ξερω τι να πω γενικα. Για αυτο μου ειναι τοσο δυσκολο να κανω παρεες
    πως να κυλαει βρε παιδι μου η συζητηση μεσω φμ με εναν που εχεις να δεις 200 χρονια;;; κανεις την επαφη και συντομα του προτεινεις να βγειτε να τα πειτε. γραπτα θες να κυλαει η συζητηση;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πως να κυλαει βρε παιδι μου η συζητηση μεσω φμ με εναν που εχεις να δεις 200 χρονια;;; κανεις την επαφη και συντομα του προτεινεις να βγειτε να τα πειτε. γραπτα θες να κυλαει η συζητηση;
    Θα μπορουσε να παει καλυτερα και γραπτα. Εχω προσπαθησει και να επικοινωνησω αλλα δεν βολευει ποτε να κανονισουμε. Και παντα εγω θα ειμαι αυτη που θα το προτεινει. Ε δεν γινεται μονο εγω να προσπαθω;

Senior Member
    Θα μπορουσε να παει καλυτερα και γραπτα. Εχω προσπαθησει και να επικοινωνησω αλλα δεν βολευει ποτε να κανονισουμε. Και παντα εγω θα ειμαι αυτη που θα το προτεινει. Ε δεν γινεται μονο εγω να προσπαθω;
    Κάνεις μια προσπάθεια, τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχεις μέσα στο μυαλό σ και απογοητευεσαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Κάνεις μια προσπάθεια, τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχεις μέσα στο μυαλό σ και απογοητευεσαι.
    Αυτο συμβαινει καθε φορα που παω να κανω φιλους για αυτο εχω απογοητευτει τοσο και για αυτο γραφω και εδω. Εδω μου "την εφερε" ατομο απο την οικογενεια μου πως να εμπιστευτω τους ξενους; Επιδης δυσκολευομαι πολυ να ανοιχτω. Και ετδι δεν μπορω να κρατησω κανεναν

Senior Member
    Αυτο συμβαινει καθε φορα που παω να κανω φιλους για αυτο εχω απογοητευτει τοσο και για αυτο γραφω και εδω. Εδω μου "την εφερε" ατομο απο την οικογενεια μου πως να εμπιστευτω τους ξενους; Επιδης δυσκολευομαι πολυ να ανοιχτω. Και ετδι δεν μπορω να κρατησω κανεναν
    Κι εγώ έχω ζήσει διαφορά.. Από συγγενή και από γονείς. Σκεφτόμουν πιο μικρός "εδώ μου κατέστρεψαν την παιδική μου ηλικία άνθρωποι που υποτίθεται με αγαπούσαν, πώς να εμπιστευτώ κάποιον ξένο;" Αλλά δεν φταίνε οι άλλοι, δεν βοηθάει να είσαι σε στάση άμυνας - επίθεσης για να προλάβεις μην πληγωθεις.. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και δικαιούται μια ευκαιρία..

Senior Member
    το πιο ωραίο είναι το επόμενο λιμάνι, που λέει ένα τραγούδι.
    δεν κυλούσε και σταματήσατε να μιλάτε; δεν πειράζει που δεν κυλούσε.
    τα τυπικά να λέτε για αρχή. κι αν πάντα κάνεις εσύ την κίνηση τί πειράζει;
    καταλαβαίνω την κατάσταση σαν παράπονο και απωθημένο, όμως η ανάγκη είναι δική σου και ποιός θα κάνει "την πρώτη κίνηση" είναι κάτι που δεν έχει σημασία στην παρούσα φάση που νιώθεις να χρειάζεσαι μια παρέα.

Senior Member
    Παίρνω φίλους, παίρνω εσένα
    αναπάντητες κλήσεις παντού...
    Η μοναξιά συνηθίζεται.
    Όσοι έχουν φοβίες και δεν αντέχουν να βρίσκονται σε ένα άδειο δωμάτιο είναι αναγκασμένοι να ανέχονται τις παραξενιές και την εκμετάλλευση των φίλων για να τους έχουν κοντά τους. Οι συνάδελφοι κάποια εξυπηρέτηση θέλουν είτε για μετακίνηση η για να σου φορτώσουν δουλειά.
    Δεν γίνεται να έχεις κοινά ενδιαφέροντα με όσους γνωρίζεις, να ζούν κοντά σου και να έχουν τις ίδιες οικογενειακές- οικονομικές υποχρεώσεις.
    Κάποιοι είναι τυχεροί και έχουν "αληθινές" παρέες φιλικές ή συγγενικές.
    Οι μοναχικοί κλεισμένοι στο σπίτι τους και μη μπορώντας να επικοινωνήσουν εύκολα με κόσμο που συναντούν δεν έχουν την ευκαιρία να ταιριάξουν για να κανονίσουν να βρεθούν έξω. Ο υπόλοιπος κόσμος που ξέρει να διασκεδάζει και να συζητάει δεν γίνεται να αποδεχθούν και να πάρουν μαζί τους τον "αντικοινωνικό "

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Κι εγώ έχω ζήσει διαφορά.. Από συγγενή και από γονείς. Σκεφτόμουν πιο μικρός "εδώ μου κατέστρεψαν την παιδική μου ηλικία άνθρωποι που υποτίθεται με αγαπούσαν, πώς να εμπιστευτώ κάποιον ξένο;" Αλλά δεν φταίνε οι άλλοι, δεν βοηθάει να είσαι σε στάση άμυνας - επίθεσης για να προλάβεις μην πληγωθεις.. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και δικαιούται μια ευκαιρία..
    Το θεμα ειναι οτι οριακα εχω στερεψει και απο γνωστους. Φυσικα και δεν φτιανε οι παντες και καθε ανθρωπος αξιζει μια ευκαιρια αλλα ταυτοχρονα οι αμυνες δεν φευγουν ετσι ευκολα. Δεν ημουν ιδιαιτερα κοινωνικη για να εχω πολυ κοσμο γυρω μου (αυτοι που ειχα γυρω μου με ειχαν στο περιθωριο) και 2 ατομα που ειχα πολυ κοντα μου με πληγωσαν. Εε τωρα πως να εμπιστευτω ξανα; Οταν ειμαι τοσο κλειστη πως να βγω εξω να γνωρισω κοσμο; Επισης οσοι προσπαθουσα να φερω κοντα μου εβλεπα οτι ηταν λιγο χαζοι σε πολλα εισαγωγικα. Μονο γεματοι ανασφαλειες, κολλημενοι στις σχεσεις τους με κανενα αλλο ενδιαφερον. Αφου λες οτι εσυ ξεπερασες οτι σου εκαναν, πως τα καταφερες;

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    το πιο ωραίο είναι το επόμενο λιμάνι, που λέει ένα τραγούδι.
    δεν κυλούσε και σταματήσατε να μιλάτε; δεν πειράζει που δεν κυλούσε.
    τα τυπικά να λέτε για αρχή. κι αν πάντα κάνεις εσύ την κίνηση τί πειράζει;
    καταλαβαίνω την κατάσταση σαν παράπονο και απωθημένο, όμως η ανάγκη είναι δική σου και ποιός θα κάνει "την πρώτη κίνηση" είναι κάτι που δεν έχει σημασία στην παρούσα φάση που νιώθεις να χρειάζεσαι μια παρέα.
    Σωστπ. Νιωθω οτι εχω στερεψει απο γνωστους ομως για να το κανω αυτο. Και νιωθω οτι με ολες τις υποχρεωσεις που εχει ο καθενας δεν εχει χρονο να επενδυσει σε καινουριο κοσμο. Επισης εχω ξαναπει σε αυτο το φορουμ οτι ζηλευω οσους εχουν ηδη πολλες παρεες η οσους εχουν παρεα απο το σχολειο, οποτε δεν θα το ξαναπω. Ο λογος που το "φοβαμαι" ομως ειναι οτι ειμαι πολυ κλειστη και δεν ξερω πως να κανω τον εαυτο μου ενδιαφερον για να πουμε οτι απλα κολλησαμε και δεν μας ενδιαφερει ο χρονος. Επισης οπως εγω φοβαμαι οτι ολοι θα μου τη φερουν καποια στιγμη το ιδιο μπορει να φοβαται και καποιος αλλος για μενα. Και δεν θα τον αδικουσα ετσι οπως ειναι ο κοσμος πλεον. Αλλα ετσι, με ολους αυτους τους φοβους και τις ανασφαλειες δεν δημιουργουνται φιλιες ρε παιδια. Για τετοιο "περιεργο" κοσμο εχω ακουσει απο εφηβους μεχρι και απο τη θεια μου που ειναι 50+. Δεν γλιτωνεις σε καμια ηλικια

Page 28 of 69 FirstFirst ... 18262728293038 ... LastLast