Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 248
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 248 of 375 FirstFirst ... 148198238246247248249250258298348 ... LastLast
Results 3,706 to 3,720 of 5614
    Senior Member
    Quote Originally Posted by sumac View Post
    Ελα ντε..Θυμαμαι οτι ειχα σου ειχα απαντησει αργα το βραδυ,αλλα ειχα πιει και δεν θυμαμαι τι εγραψα.
    Ελπιζω να μην ηταν προσβλητικο.
    Οπως και να χει πολυ περιεργο.

Ισως η διαχειρηση να μπορει,να μας διαφωτισει...
    Φαντάζομαι το γιατί. Γιατί αναφέρθηκες κι εσύ κι εγώ σε υπαρκτά πολιτικά πρόσωπα και θα μπορούσαν να υπάρξουν συνέπειες για το φόρουμ; Αυτό υποθέτω.

Senior Member
    βλέπω το μαεστρο αυτές τις μέρες και σκέφτομαι πως κάποια πράγματα μπορείς να τα επικοινωνήσεις αφού απομακρυνθείς από μια κατάσταση. πρέπει ο άνθρωπος να αποστασιοποιηθεί από μια κατάσταση και να βρει συνδέσμους ενδυνάμωσης, δεν ξυπνας μια μέρα δυνατός στα καλά καθούμενα. (s2e5)

Quote Originally Posted by user View Post
    βλέπω το μαεστρο αυτές τις μέρες και σκέφτομαι πως κάποια πράγματα μπορείς να τα επικοινωνήσεις αφού απομακρυνθείς από μια κατάσταση. πρέπει ο άνθρωπος να αποστασιοποιηθεί από μια κατάσταση και να βρει συνδέσμους ενδυνάμωσης, δεν ξυπνας μια μέρα δυνατός στα καλά καθούμενα. (s2e5)
    Για ποια πράγματα? Κάνε μου σπόιλ δεν εχω δει Μαεστρο

Senior Member
    στον πρώτο κύκλο σκοτώνουν τον άντρα της Καβογιάννη που την κακοποιούσε και ξενοπδσε, στον δεύτερο κύκλο, δηλώνεται ως αγνοούμενος, δεν ξέρουν ότι τον βρήκαν και η Καβογιάννη έχει μια σκηνή που συνομιλεί με το φάντασμα του Τσορτέκη και του λέει τα καθέκαστα.
    αυτό όμως αφού πέρασε χρόνο χωρίς αυτόν και ξεπόρτησε.

Quote Originally Posted by user View Post
    στον πρώτο κύκλο σκοτώνουν τον άντρα της Καβογιάννη που την κακοποιούσε και ξενοπδσε, στον δεύτερο κύκλο, δηλώνεται ως αγνοούμενος, δεν ξέρουν ότι τον βρήκαν και η Καβογιάννη έχει μια σκηνή που συνομιλεί με το φάντασμα του Τσορτέκη και του λέει τα καθέκαστα.
    αυτό όμως αφού πέρασε χρόνο χωρίς αυτόν και ξεπόρτησε.
    Είσαι η καλύτερη, θενκς! <3

Senior Member
    ca fait rien.

Senior Member
    Άμα πήρατε τεχνολογία και είδατε βγάλτε άκρη ΠΟΙΟΣ φταίει ο Θεός ο διάολος το κράτος όχι εγώ πάντως σασ είπα όλες τις θεραπείες σας έβγαλα δουλειά κι εσείς κοροιδευετε και τον εαυτό σας και το κράτος

Senior Member
    Σκέφτομαι τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει το Ισραήλ και πως θα μας βάλει στο Γ" Παγκόσμιο Πόλεμο με τα χρόνια με το έτσι θέλω η σκατοχώρα. Και όταν λέω σκατοχώρα εννοώ ότι είναι μικρή όχι για τίποτε άλλο. Μικρή στο μάτι, μεγάλη στις βλέψεις και δεν ξέρω τι έχει να κερδίσει έκτος από τα εδάφη της Γάζας και της Δυτικής όχθης. Λες και αυτά της λείπουν τόσο πολύ. Όσο το σκέφτομαι η γνώμη μου είναι πως ρατσιστικά είναι τα κίνητρα εναντίον των μουσουλμάνων όπως έχω διαβάσει στην ιστορία και όχι τόσο εδαφικά.

Senior Member
    Αν εμπλακούμε σε πόλεμο, σε ποια χώρα να πάω να γλυτώσω; Στην Αλάσκα; Στο Μπαλί; Στην Τζαμάικα;
    Πού γλυτώνουν ρε παιδιά;

Senior Member
    Εξαιρεικό ντοκιμαντερ της αγαπημένης Μπέτανυ Χιουζ για τον Νίτσε.
    Είχα διαβάσει και την βιογραφία του από τον Τσβάιχ και μου ήταν γνωριμα όλα αυτα,αλλά είναι διαφορετικό να βλέπεις και τις εικόνες.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Άμα πήρατε τεχνολογία και είδατε βγάλτε άκρη ΠΟΙΟΣ φταίει ο Θεός ο διάολος το κράτος όχι εγώ πάντως σασ είπα όλες τις θεραπείες σας έβγαλα δουλειά κι εσείς κοροιδευετε και τον εαυτό σας και το κράτος
    Eλις,ο άνθρωπος τα φταίει όλα...Μόνος του πέφτει στην τρύπα που έχει σκάψει ο ίδιος.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Αν εμπλακούμε σε πόλεμο, σε ποια χώρα να πάω να γλυτώσω; Στην Αλάσκα; Στο Μπαλί; Στην Τζαμάικα;
    Πού γλυτώνουν ρε παιδιά;
    Τζαμάικα. Θα έρθω κι εγώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Τζαμάικα. Θα έρθω κι εγώ.
    Κι εγώ εκεί ψηφίζω. ΑΝ πετούν τα αεροπλάνα μέχρι εκεί στον πόλεμο :Ρ Θα περάσουμε Τέλεια !!

Senior Member
    Τα είδατε σωστά η παλι μαλακιες κάνετε εμένα με απέκλεισαν στα 7 ωσ τρομοκράτη κάνω γυμναστική από τα 2.5 και με παρακολουθούν από τη γέννα όλα τα άλλα είναι στημένα μετά τα 7 πριν τα 7 μου είπαν ότι μου είχε δώσει ναρκωτικά ένα γυφτάκι θυμάμαι και την Φανή από το νηπιαγωγείο κάτι άλλο δε θυμάμαι

Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Πού γλυτώνουν ρε παιδιά;
    Φινλανδία θα παω εγω.