Anything goes… - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 69 FirstFirst ... 78910111959 ... LastLast
Results 121 to 135 of 1021
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Μπορούμε να παίξουμε brawl stars.

Δεν θυμάμαι να σε έχω ξανά ρωτήσει, μπορεί ναι.. Είσαι παλιό μέλος εδώ στο φόρουμ?
    Όχι, δεν είμαι παλιό μέλος, αυτός είναι ο μοναδικός μου λογαριασμός στο φόρουμ και δεν σκοπεύω να φτιάξω άλλον.

Δεν το ξέρω το brawl stars, θα το ψάξω όμως. Αν και τους τελευταίους μήνες δεν πολυέχω mood για να παίζω είναι η αλήθεια..

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Όχι, δεν είμαι παλιό μέλος, αυτός είναι ο μοναδικός μου λογαριασμός στο φόρουμ και δεν σκοπεύω να φτιάξω άλλον.

Δεν το ξέρω το brawl stars, θα το ψάξω όμως. Αν και τους τελευταίους μήνες δεν πολυέχω mood για να παίζω είναι η αλήθεια..
    Είναι ωραίο παιχνίδι. Θα σαρεσει.

Το αγαπημένο μου παιχνίδι που έπαιζα επί αρκετά χρόνια στο pc είναι το Worms Armageddon που είχε βγει το 1999. Έχει μια ολοζώντανη community 25 χρόνια μετά και λόγω της επετείου κυκλοφόρησε κιόλας πρόσφατα και το anniversary edition. Ας βάλω το καινούριο trailer εδώ να το δείτε.

Από εκεί είναι εμπνευσμένο και το Anything Goes, έτσι λέγεται το βασικό κανάλι που γίνονται host τα online παιχνίδια. Αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά ποιοι παίζουν εκεί αυτή τη στιγμή που το διαβάζετε μπείτε εδώ:

https://snoop.wormnet.net/

Βασικά να το εξηγήσω λίγο και για αυτούς που ίσως δεν παίζουν παιχνίδια.. Το θέμα δεν είναι τόσο το απλό βασικό παιχνίδι. Το θέμα είναι πως με τα χρόνια ο κόσμος το πήρε αυτό και με τις δυνατότητες που αυτό παρέχει δημιούργησε νέους κανόνες και πλέον υπάρχει ολόκληρη σειρά διαφορετικών παιχνιδιών. Κάτι σαν την τράπουλα που με τα ίδια βασικά χαρτιά έχουν δημιουργηθεί πλήθος διαφορετικών κανόνων και άρα παιχνιδιών. Είναι μια ολόκληρη κατηγορία από μόνο του.

Έπαιζα κι εγώ αρκετά χρόνια εκεί, ήμουνα ένα noob κι εγώ, και τώρα που είπα noob θα ήταν παράλειψη να μην σας συστήσω έναν legend του παιχνιδιού, τον Cueshark (aka John) που έχει συνθέσει τον ύμνο των απανταχού noobs ever..
    Την καλλιτεχνάρα μπορείτε να τη δείτε/ακούσετε εδώ και μπορείτε να την εκτιμήσετε (στίχοι/μουσική/ερμηνεία όλα δικά του), δεν ξέρω όμως αν μπορείτε να εκτιμήσετε επαρκώς το level της κωμωδίας γιατί αναφέρεται σε ειδικές κατηγορίες παιχνιδιών εντός του παιχνιδιού που δεν τις ξέρετε. Πάντως το link είναι αυτό:

https://m.youtube.com/watch?v=0v7hvoXyUxI

Πάω να κρυφτώ τώρα να πλαντάξω με την ησυχία μου από τη νοσταλγία…
    Και να ήθελα να googlάρω, τόση πληροφορία δεν θα έβρισκα.
    Εχω παίξει plants VS zombies 2-3 φορές , αλλά τα Worms πρωτη φορά τα ακούω εδώ. Σορυ, είναι και το αγαπημενο σου. Είδα λιγο gameplay, άκουσα και το noob , οπότε τώρα θεωρούμαι ενημερωμένη

Senior Member
    Παιδιά άμα ψήνεστε για χαλαρή σειρούλα με θεματολογία gaming μπείτε εδώ να δείτε το VGHS. Είναι δωρεάν, έχει και υπότιτλους.

https://rocketjump.com/category/channels/vghs

Senior Member
    Παιδιά άμα ψήνεστε για χαλαρή σειρούλα με θεματολογία gaming μπείτε εδώ να δείτε το VGHS. Είναι δωρεάν, έχει και υπότιτλους.

https://rocketjump.com/category/channels/vghs
    Θέλω να δω ντοκιμαντέρ για τις φάλαινες.. Μου κόλλησε. Συγκεκριμένα για την γαλάζια φάλαινα. Έχω δει κάποια άλλα δε με ικανοποίησαν. Αν έχεις να προτείνεις κάτι..

Senior Member
    Ααα δικός μου είσαι εσύ.. Βλέπεις και τέτοια? Κι εγώ. Με γαλάζια φάλαινα δεν έχω να προτείνω κάτι, άμα βρεις κανένα και είναι καλό, πες μου κι εμένα. Αυτό που είδα πριν κάποιο καιρό και πλάνταξα από το δράμα είναι τούτο εδώ. Δεν ξαναψαρεύω ποτέ λέμε…

Senior Member
    …μου θύμησες ένα κομμάτι τώρα με τη φάλαινα.. Πωωω ρε ‘σύ ποιό ήταν αυτό? Δεν το καλοθυμάμαι. Θα το βρω όμως, θα το ψάξω γιατί θυμάμαι τον παραγωγό..

Senior Member
    Το βρήκα! Αυτό εδώ έλεγα..

Βάζω κι άλλο ένα από τον Mani Deïz γιατί είναι και αγαπημένος μου..

https://m.youtube.com/watch?v=LRFpnk...12&pp=iAQB8AUB

Senior Member
    Κι άλλο ένα αγαπημένο.

Senior Member
    Καλημέρα παιδιά!

Τι κάνετε;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Καλημέρα κύκνε

Κουράγιο με το χέρι. Ο Γιώργος έχει δίκιο, πρέπει να σου βρούμε πανοπλία εσένα. Πάρε track σχετικό με την περίσταση.. Αφιερωμένο!

Σήμερα τέτοια ακούω εξαιτίας του Γιώργου.. Αυτός φταίει, αυτός με πήγε προς τα εκεί

Senior Member
    Καλημέρα κύκνε

Κουράγιο με το χέρι. Ο Γιώργος έχει δίκιο, πρέπει να σου βρούμε πανοπλία εσένα. Πάρε track σχετικό με την περίσταση.. Αφιερωμένο!

Σήμερα τέτοια ακούω εξαιτίας του Γιώργου.. Αυτός φταίει, αυτός με πήγε προς τα εκεί
    Σ' ευχαριστώ για την αφιέρωση!

Ωραία μελωδία...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σ' ευχαριστώ για την αφιέρωση!

Ωραία μελωδία...
    Μέτρια μελωδία αλλά βασικά να φοράς τα metal leaves πάνω από τα φτεράκια σου εσυ..

Senior Member
    Τώρα ακούω αυτό. Τι «μεγαλώνουμε» ρε Πίθηκα, μεγαλώσαμε...
    Εσύ στο 2014 έχεις μείνει ακόμα??

Αφιερωμένο σε όλη την παρέα
    «..κοίτα να είμαστε μαζί ρε, στα δύσκολα και στα ωραία..»

Και επίσης,

«Να αφήνεις χώρο για ξεκαθάρισμα κι όταν τα σπας θα ματώνεις μαζεύοντας γυαλιά στο καθάρισμα»

Αυτό.

Senior Member
    Μέτρια μελωδία αλλά βασικά να φοράς τα metal leaves πάνω από τα φτεράκια σου εσυ..
    Έτσι πρέπει μου φαίνεται, γιατί είναι εύθραυστα τα φτερά μου... Και τώρα που είπα εύθραυστα, θυμήθηκα αυτό το τραγούδι, ελπίζω να σας αρέσει...

Page 9 of 69 FirstFirst ... 78910111959 ... LastLast

Tags for this Thread