Results 601 to 615 of 1031
Thread: Δεν εχω φιλους
-
21-10-2024, 09:17 #601
Άγχος και με την εξεταστική? Μα πόσα κοινά πια… :) Κοίτα μην πέσεις στην παγίδα της αποφυγής και αρχίσουν να μαζεύονται χρεωστούμενα μαθήματα. Αυτό μόνο δυσκολότερη κάνει την κατάσταση αργότερα…
- 21-10-2024, 09:55 #602
Κι άλλα κοινά.. Κι εγώ «τρελαίνομαι» για τέτοια. Να έχω δηλαδή την πολύ συγκεκριμένη παρεούλα μου που δυστυχώς μου λείπει πολύ πολύ τώρα και να τρέχουμε στις «εξωτερικές δουλειές». Αγαπημένος καιρός η μεσημεριανή χειμωνιάτικη λιακάδα, να τρέχουμε στα μαγαζιά στο κέντρο της πολης για να ψωνίσουμε ή να χαζέψουμε μέχρι να ξεποδαριαστούμε και μετά να κάτσουμε για ξεκούραση σε ένα ωραίο καφέ με ζεστό καφεδάκι, στα εξωτερικά τραπέζια, φορώντας τα μπουφάν και έχοντας και την αναγκαία προστασία του πλεξιγκλας γύρω γύρω αλλά και σόμπες αερίου διάσπαρτες για αναγκαία ζεστασιά. Μπόνους κερασάκι να είναι η περίοδος πριν τα Χριστούγεννα οπότε κάναμε χάζι και το όλο σκηνικό με τα χριστουγεννιάτικα, ψωνίζαμε και τίποτα στολίδια κλπ παίρναμε και τίποτα κάστανα που ψήναν οι πλανόδιοι μικροπωλητές.. Ωραία χρόνια..
https://m.youtube.com/watch?v=P2Fbk9...zr_Ovc65zrE%3D
21-10-2024, 10:45 #603
κοριτσια, μπερδευομαστε...
τα καφεδακια στις σομπες και στα πλεξιγκλας, δεν ειναι "εξωτερικες δουλειες", ειναι διασκεδαση...
εξωτερικες δουλειες, ειναι οι υπηρεσιες, οι τραπεζες, κλπ...
21-10-2024, 12:13 #604
Ναι αλλα αυτο το χαρακτηριστικο ειναι που με αποτρεπει απο το να κανω φιλους. Ολοι εχουν τουλαχιστον εναν και εγω ζοριζομαι υπερβολικα πολυ. Ειναι τοσο δυσκολο τελικα να κρατησεις εναν ανθρωπο; Εναν οχι πολλους. Λες ας πουμε οτι εναν φιλο σου τον ενοχλησε που απομακρυνθηκες. Εμενα κανενας δεν μου ειπε τιποτα. Με αφηναν ολη την ωρα με το αγορι μου. Περνουσα πολυ καλα με το αγορι μου δε λεω. Αλλα κανενας δεν νοιαστηκε για την απουσια μου. Κανενας σου λεω. Κανεις δεν ειπε ελα λιγπ να βρεθουμε μας ελειψες. Δεν ειμαι απλα κλειστη ειμαι αμιλητη εντελως. Και με οσους δενομαι λιγο καταληγουν να φευγουν. Ουτε τα τυπικα δεν μας κρατανε πια.
Φυσικα και ξερω τον Mr Bean χαχα. Θα δω μετα τι λεει το λινκ που εστειλες.
Ναι δεν ειμαι τελεια αλλα παντα βοηθαω τους αλλους και παντα τους σεβομαι. Επισης βοηθαω και οτσν εχω 150 προβληματα. Ενω οταν θελω εγω βοηθεια μου λενε οτι δεν μπορουν να ασχοληθουν. Λες και ειναι πυρηνικη φυσικη να μου δωσεις μια συμβουλη. Επισης σιγουρα θα ηθελα να περναω περισσοτερο χρονο με το αγορι μου αλλα αυτο που σου δινουν οι φιλοι δεν το "συμπληρωνεις" ποτε με καποιον αλλο ανθρωπο. Οπως και αυτο που σου δινουν οι φιλοι δεν το συμπληρωνεις με σχεση και ουτω καθεξης. Ολα αυτα ειναι ξεχωριστα. Τι γλυκο αυτο με το λουλουδι. Επισης αν ημουν κελεπουρι οπως λες δεν θα με αφηναν ολοι. Θα με σεβοντουσαν τουλαχιστον και δεν θα μου εκαναν βλακειες μεσα στην παρεα. Γιατι γενικα μου κανουν μαλακιες και δεν φερονται σωστα. Δεν λεω οτι δεν εχω φιλους τωρα. Παντα ολοι μου εκαναν μαλακιες. Δεν ειναι οτι ειχα μια κολλητη η μια παρεα και την εχασα. Και ολοι καποτε ειχαν καποιον (δεν λεω οτι παντα κραταει αλλα συμβαινει, εμφανιζεται πως το λενε).
Χαχα δεν ζωγραφιζω σε κανεναν χορο η αληθεια ειναι. Δεν ειχα ποτε ιδιαιτερο ταλεντο αλλα εκανα χιπ χοπ και συγχρονο πιο πολυ. Και λιγο μπαλετο, παραδοσιακα κλπ.
21-10-2024, 12:15 #605
Χαιρομαι που περασατε καλα χθες. Εγω παλια ηθελα συνεχεια κοσμο γυρω μου γιατι ενιωθα οτι θα μου καλυψουν το κενο κατα καποιο τροπο. Τωρα που εχω απογοητευτει αλλο τοσο θελω απλα να καθομαι μονη μου χαχα. Δεν ειναι οτι δεν θελω φιλους γιατι για αυτο γκρινιαζω τοσο καιρο απλα φοβαμαι φουλ. Εχω συνηθισει στο να μη μου δινουν σημασια γιατι παντα ηταν ολοι ετσι.
21-10-2024, 12:18 #606
21-10-2024, 12:26 #607
Πωω τελειαα. Γιατι να μην εβρισκαν μια κοπελα πανω κατω στην ηλικια μου και να μενουμε κοντα για να τα κανουμε ολα αυτα. Εν τω μεταξυ αυτο που λεει ο Βασιλης δεν ειναι μονο εξωτερικη δουλεια. Τα ψωνια συνηθως τα κανουμε μαζι με φιλους. Εγω με αυτη τη φιλη που σας ελεγα ειχα παει μαζι της να παρω κατι εξετασεις χαχα. Και μετα κατσαμε για καφε και ηταν πολυ ωραια. Και οταν της ζητησα εγω να ερθει για παρεα μου λεει οχι κανει ζεστη. Γιατι εγω οταν πηγα δεν ειχε ας πουμε. Ο καθενας τον εαυτο του κοιταει. Για αυτο νιωθω ετσι.
21-10-2024, 12:28 #608
21-10-2024, 12:32 #609
Παιδια θελω να βρω ενα ατομο που να μου πει οτι εχει περασει τα ιδια. Οχι ειχα παρεα και την εχασα. Τουλαχιστον το εχεις νιωσει. Δεν ευχομαι σε κανεναν τιποτα τετοιο. Αλλα αλλο να ξεκοψετε η να χαθειτε μετα απο ενα διαστημα και αλλο να ειστε παντα παντα στην απεξω. Και να εχετε γνωρισει ανθρωπους το ιδιο ησυχους και να μην εχουν κανενα θεμα με παρεες κλπ. Μετα λετε συνεχεια εγω τι κανω λαθος και εγω τι κανω λαθος. Νιωθω οτι εκτος απο το αγορι μου δεν θα με αγαπησει ποτε κανεις για αυτο που ειμαι οντως. Ολοι οι "φιλοι" η θα ερθουν και θα φυγουν η κατι θα θελουν.
21-10-2024, 13:09 #610
Γεια σου Remedy :) Το κατάλαβα τι εννοούσες εσύ, αλλά εγώ αναφερόμουνα σε αυτό που είπε το κορίτσι από tho ( :p ) ότι μπορείς να έχεις δηλαδή να κάνεις κάτι και να το συνδυάσεις και με βόλτα μαζί. Επειδή έλεγε κιόλας για την έλλειψη χρόνου, για αυτό. Το να πάρεις τις ιατρικές εξετάσεις που λέει εthό, αυτό σηκώνει καφεδάκι με παρέα μετα, είτε οι εξετάσεις ήταν καλές είτε κακές..
Πάντως ακόμα και στην τράπεζα που λες εσυ είναι πανεύκολο να κάνεις παρέα, ξες πως? Να, πάω κάθομαι ας πούμε εγώ με το νουμεράκι μου για την σειρά, δίπλα σε έναν παππού που περιμένει για τη σύνταξη. Δεν μιλάω, δεν κοιτάω, απλανές βλέμμα αγελάδας προς την άλλη κατεύθυνση μέχρι να περάσουν πέντε σιωπηρά λεπτά. Κάθομαι ακίνητος έτσι εκεί.. Κι ο παππούς ακούνητος είναι.. Μετά ξάφνου σπάω την ησυχία σα να γνωριζόμαστε από χρόνια και λέω απλά «Οι αλήτες…» Αυτό αρκεί. Μετά παίζει μπάλα ο παππούς και δε με αφήνει να φύγω ποτέ :p
21-10-2024, 13:28 #611
Το λογοπαιγνιο ουαου. Καλες ηταν οι εξετασεις ευτυχως. Βασικα ηταν για βεβαιωση για δουλεια. Οτι μπορει να εργαστει, ξερετε. Και αυτο με τον παππου κοινωνικη συναναστροφη ειναι κατα καποιο τροπο.
Εγω φοβαμαι οτι ολοι θα αλλαξουν και δεν θα μπορουμε να συνυπαρχουμε η θα με παρατησουν οπως εγινε πολλες φορες. Δεν μπορω να το χωνεψω πλεον.
21-10-2024, 13:42 #612
Κορίτσι «ουάου» θα σου γράψω κι άλλα πιο μετά γιατί τώρα κάνω κάτι.. :)
21-10-2024, 16:12 #613
21-10-2024, 17:18 #614
Κοίταξε μη πέφτεις συνέχεια στο τρυπακι της αυτολυπησης επειδή μετά θα είναι δύσκολο να βγεις. Ούτε να ρίχνεις συνέχεια το "φταίξιμο" στους άλλους όταν κάτι χαλάει επειδή έτσι δεν θα βελτιωθείς ως άνθρωπος. Δεν φταίνε πάντα οι άλλοι (ουτε πάντα εμείς). Χρειάζεται η αυτοκριτική για να "φτιάξεις" άσχημες συμπεριφορες και για να αγαπήσεις τον εαυτό σου περισσότερο.
21-10-2024, 17:25 #615
Βρε το ξέρω και αυτό.. Θέλω να με «πιάνεις» καλύτερα όταν μιλάω.. Άλλο έλεγα..
Το ραντεβού μετά 20 μέρες το γλιτώνω εγώ συγκεκριμένα γιατί έχω γνωστό υπάλληλο λόγω κοινωνικού πατέρα. Τελικά αν έχεις γνωστούς σε αυτή τη ζωή προχωράς. Ακούς καλέ εσύ ή τσάμπα φωνάζω? Σε σένα μιλάω, την Idkno.. Που να ξέρω ή να με νοιάζει τι πιστεύει ο κάθε υπάλληλος για τους gay ή για τις δουλειές του σπιτιού. Η δουλειά μου έγινε νωρίτερα από το 20ήμερο που θα περίμενα το ραντεβού? Αυτό έχει σημασία. Αλλά δε θα είχε γίνει αν δεν τον είχαμε ήδη γνωστό tho.. Γι αυτό σου λέω, μην ψειρίζεις μια ευκαιρία να ανακατευτείς με κόσμο. Κάντο. Διεύρυνε τον κοινωνικό κύκλο. Ακόμα και με «σκατένιες απόψεις». Δεν ξέρεις που μπορούν να σου φανούν χρήσιμα ακόμα και τα σκατά.. Μια χαρά κοπριά γίνονται κι αυτά για να φυτρώσουν τα «λουλούδια» σου..
Θα γράψω κι άλλα μάλλον πιο μετά.