Δεν εχω φιλους - Page 41
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 41 of 69 FirstFirst ... 31394041424351 ... LastLast
Results 601 to 615 of 1031
    Senior Member
    Άγχος και με την εξεταστική? Μα πόσα κοινά πια… :) Κοίτα μην πέσεις στην παγίδα της αποφυγής και αρχίσουν να μαζεύονται χρεωστούμενα μαθήματα. Αυτό μόνο δυσκολότερη κάνει την κατάσταση αργότερα…

Senior Member
    Quote Originally Posted by Idkwhattosaytho View Post
    Τρελαινομαι (οταν εχει και καλο καιρο) να πηγαινω μαζι με παρεα σε εξωτερικες δουλειες. Ειχα παει περισυ σε ενα ρεπω με την πρωην κολλητη μου και για καποιο λογο μου αρεσε δεν σκεφτομουν καν οτι τρεχαμε ολη μερα χαχα.
    Κι άλλα κοινά.. Κι εγώ «τρελαίνομαι» για τέτοια. Να έχω δηλαδή την πολύ συγκεκριμένη παρεούλα μου που δυστυχώς μου λείπει πολύ πολύ τώρα και να τρέχουμε στις «εξωτερικές δουλειές». Αγαπημένος καιρός η μεσημεριανή χειμωνιάτικη λιακάδα, να τρέχουμε στα μαγαζιά στο κέντρο της πολης για να ψωνίσουμε ή να χαζέψουμε μέχρι να ξεποδαριαστούμε και μετά να κάτσουμε για ξεκούραση σε ένα ωραίο καφέ με ζεστό καφεδάκι, στα εξωτερικά τραπέζια, φορώντας τα μπουφάν και έχοντας και την αναγκαία προστασία του πλεξιγκλας γύρω γύρω αλλά και σόμπες αερίου διάσπαρτες για αναγκαία ζεστασιά. Μπόνους κερασάκι να είναι η περίοδος πριν τα Χριστούγεννα οπότε κάναμε χάζι και το όλο σκηνικό με τα χριστουγεννιάτικα, ψωνίζαμε και τίποτα στολίδια κλπ παίρναμε και τίποτα κάστανα που ψήναν οι πλανόδιοι μικροπωλητές.. Ωραία χρόνια..

https://m.youtube.com/watch?v=P2Fbk9...zr_Ovc65zrE%3D

Senior Member
    κοριτσια, μπερδευομαστε...
    τα καφεδακια στις σομπες και στα πλεξιγκλας, δεν ειναι "εξωτερικες δουλειες", ειναι διασκεδαση...
    εξωτερικες δουλειες, ειναι οι υπηρεσιες, οι τραπεζες, κλπ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Εγώ σου ξαναλέω πως αυτό στο bold είναι ένα πολύ ελκυστικό χαρακτηριστικό σου. Για τον Βασίλη μιλάω. Ίσως επειδή κι εμένα ο πυρήνας μου είναι λίγο πιο introvert. Ζούμε σε ένα τόσο φασαριόζικο χωρίς λόγο κόσμο που το να έχουμε και μερικούς πιο «ήσυχους» πίστεψε με μόνο καλό είναι..Είναι πραγματική ανακούφιση..

Τον mr Bean τον ξες καθόλου? Το λέω γιατί ήσουν και αγέννητη.. Για δες τι λέει εδώ…

https://i.redd.it/q4g4hv195x731.png

Αυτό που λες με την απογοήτευση καλό μου, δυστυχώς ισχύει, είναι μια αλήθεια της ζωής, έτσι έχουν τα πράγματα.. Οι άνθρωποι είναι πάντα άνθρωποι και πάντα θα μας απογοητεύουν. Μάθε να τους αγαπάς και να τους συναναστρέφεσαι μαζί με τα όποια ελαττώματά τους (χωρίς όμως να «κρεμιέσαι» από πάνω τους). Εξάλλου ούτε κι εσύ είσαι τέλεια, σωστά? :)

Εγώ νομίζω και κάτι άλλο που ήθελα να σου πω. Με πολύ χαμόγελο διαβάζω τα όσα γράφεις για το αγόρι σου, αλήθεια. Πως λες ότι έχετε ταιριάξει, πως σε καταλαβαίνει, πως είσαι τόσο άνετα μαζί του. Πως είναι ο «φίλος» που θα θελες να είχες. Ωστόσο κράτα και αυτό που είπα με την απογοήτευση ακόμα και γι αυτόν. Άνθρωπος είναι κι αυτός και μπορεί να κάνει κάτι στο μέλλον και να σε απογοητεύσει, όχι αναγκαία επίτηδες. Εσύ κράτα τη σκέψη αυτή που λέω ώστε αν τύχει και συμβεί να μην πληγωθείς. Εύχομαι πάντως να μη συμβεί ποτέ αυτό. Αλλά είμαστε άνθρωποι με αδυναμίες, με ελαττώματα, εσύ, εγώ, όλοι μας.. Αυτό λοιπόν που ήθελα να σου πω για εσάς είναι ότι εγώ νομίζω πως σου λείπει λίγο παραπάνω το αγόρι σου, πως δεν περνάτε αρκετό χρόνο μαζί αφού κιόλας δε μένετε στο ίδιο μέρος όπως είπες. Αν, υποθετικά μιλώντας, ήσασταν στο ίδιο μέρος και μπορούσατε πιο εύκολα να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί κάνοντας διάφορες δραστηριότητες, ίσως τότε δεν ένιωθες τόσο έντονα την έλλειψη φίλων. Το λέω από τον εαυτό μου αυτό το παράδειγμα. Κι εγώ με την (πρώην) γυναίκα μου όταν τα είχαμε πρωτοφτιαξει αλλά και στο εξής, περνούσαμε συνεχώς χρόνο μαζί, βοηθούσε και το γεγονός ότι σπουδάζαμε και στην ίδια σχολή και έτσι βλεπόμασταν όλη την ώρα. Λίγο είχα αποτραβηχτεί θυμάμαι από τους υπόλοιπους. Προτιμούσα να περνάω μαζί της χρόνο παρά με τους άλλους. Δεν ήταν άλλωστε και άπειρος ο ελεύθερος χρόνος οπότε κι εγώ προτίμησα κι επέλεξα αυτό. Θυμάμαι ενός του είχε κακοφανεί αρκετά που λίγο έχασε το introvert φιλαράκι του, γιατί είχε καλομάθει στην παρέα μου, του άρεσε που βρήκε επιτέλους έναν να κάθεται και να τον ακούει. Κι ύστερα το έχασε αυτό όταν αραίωσα μαζί του και λίγο του στοίχισε. Αλλά το έκανα και λίγο συνειδητά γιατί ο συγκεκριμένος κάπου με είχε κουράσει. Sorry, not sorry φίλε.

Introvert φιλαράκι εσύ, άκου με που σου λέω, είσαι «κελεπούρι» για τους άλλους που είσαι έτσι ήσυχη.. :) Επαναλαμβάνομαι γιατί πρέπει να το εμπεδώσεις αυτό. Κράτα χώρο ανοιχτό στο πλάι σου και θα δεις ότι θα βρεθούν να ρθουν άνθρωποι που θα αναπαυθούν στην ησυχία σου, δε θα χρειαστεί εσύ να κάνεις και πολλά.. Εσύ απλά κοίτα να συμμετέχεις ακόμα και ως «γλάστρα» στην παρέα. Ξέρεις τι ωραία παρέα μπορεί να σου κρατάει ένα λουλούδι? ;)

Για πες, σε τι είδους χορούς ζωγραφίζεις? Κι αυτό με το γυμναστήριο καλό είναι, να το κάνεις.

Tho, άστα, ξωκοίλαμε χτες, του δώσαμε και κατάλαβε στα ψητά και είχε και σπιτικό κρασάκι του θείου η όλη ιστορία. Σου λέω ότι είμαι τελείως διαφορετικός άνθρωπος από τον ξάδερφο. Αλλά επίσης σου λέω ότι πέρασα πολύ ωραία. Το γλυκό ήταν από μένα, πήρα πήγα κορμό, μωσαϊκό, σου αρέσει? Και μετά στο καπάκι είχα και ραντεβού να βρεθώ και με έναν άλλο φίλο που πήγαμε για πίτσα τελικά. Δε μπορώ τόση δράση σε μια μέρα πχια, αφήστε με στην introvert ησυχία μου… :p

https://i.redd.it/s4y9a26fu8p41.jpg

(Πέρασα τέλεια αλλά λίγο πονάει η κοιλιά τώρα.. Λέω σήμερα να τη βγάλω με σαλατούλα για να ηρεμήσει λίγο το στομάχι μου και να ισοφαρίσω κιόλας και για τα χτεσινά..)
    Ναι αλλα αυτο το χαρακτηριστικο ειναι που με αποτρεπει απο το να κανω φιλους. Ολοι εχουν τουλαχιστον εναν και εγω ζοριζομαι υπερβολικα πολυ. Ειναι τοσο δυσκολο τελικα να κρατησεις εναν ανθρωπο; Εναν οχι πολλους. Λες ας πουμε οτι εναν φιλο σου τον ενοχλησε που απομακρυνθηκες. Εμενα κανενας δεν μου ειπε τιποτα. Με αφηναν ολη την ωρα με το αγορι μου. Περνουσα πολυ καλα με το αγορι μου δε λεω. Αλλα κανενας δεν νοιαστηκε για την απουσια μου. Κανενας σου λεω. Κανεις δεν ειπε ελα λιγπ να βρεθουμε μας ελειψες. Δεν ειμαι απλα κλειστη ειμαι αμιλητη εντελως. Και με οσους δενομαι λιγο καταληγουν να φευγουν. Ουτε τα τυπικα δεν μας κρατανε πια.

Φυσικα και ξερω τον Mr Bean χαχα. Θα δω μετα τι λεει το λινκ που εστειλες.

Ναι δεν ειμαι τελεια αλλα παντα βοηθαω τους αλλους και παντα τους σεβομαι. Επισης βοηθαω και οτσν εχω 150 προβληματα. Ενω οταν θελω εγω βοηθεια μου λενε οτι δεν μπορουν να ασχοληθουν. Λες και ειναι πυρηνικη φυσικη να μου δωσεις μια συμβουλη. Επισης σιγουρα θα ηθελα να περναω περισσοτερο χρονο με το αγορι μου αλλα αυτο που σου δινουν οι φιλοι δεν το "συμπληρωνεις" ποτε με καποιον αλλο ανθρωπο. Οπως και αυτο που σου δινουν οι φιλοι δεν το συμπληρωνεις με σχεση και ουτω καθεξης. Ολα αυτα ειναι ξεχωριστα. Τι γλυκο αυτο με το λουλουδι. Επισης αν ημουν κελεπουρι οπως λες δεν θα με αφηναν ολοι. Θα με σεβοντουσαν τουλαχιστον και δεν θα μου εκαναν βλακειες μεσα στην παρεα. Γιατι γενικα μου κανουν μαλακιες και δεν φερονται σωστα. Δεν λεω οτι δεν εχω φιλους τωρα. Παντα ολοι μου εκαναν μαλακιες. Δεν ειναι οτι ειχα μια κολλητη η μια παρεα και την εχασα. Και ολοι καποτε ειχαν καποιον (δεν λεω οτι παντα κραταει αλλα συμβαινει, εμφανιζεται πως το λενε).

Χαχα δεν ζωγραφιζω σε κανεναν χορο η αληθεια ειναι. Δεν ειχα ποτε ιδιαιτερο ταλεντο αλλα εκανα χιπ χοπ και συγχρονο πιο πολυ. Και λιγο μπαλετο, παραδοσιακα κλπ.

Senior Member
    Χαιρομαι που περασατε καλα χθες. Εγω παλια ηθελα συνεχεια κοσμο γυρω μου γιατι ενιωθα οτι θα μου καλυψουν το κενο κατα καποιο τροπο. Τωρα που εχω απογοητευτει αλλο τοσο θελω απλα να καθομαι μονη μου χαχα. Δεν ειναι οτι δεν θελω φιλους γιατι για αυτο γκρινιαζω τοσο καιρο απλα φοβαμαι φουλ. Εχω συνηθισει στο να μη μου δινουν σημασια γιατι παντα ηταν ολοι ετσι.

Senior Member
    Άγχος και με την εξεταστική? Μα πόσα κοινά πια… :) Κοίτα μην πέσεις στην παγίδα της αποφυγής και αρχίσουν να μαζεύονται χρεωστούμενα μαθήματα. Αυτό μόνο δυσκολότερη κάνει την κατάσταση αργότερα…
    Δεν απεφευγα να δωσω μαθηματα απεφευγα το διαβασμα και ετσι μαζευτηκαν. Τωρα ειμαι 4ο ετος και (μαζι με τα φετινα που θα παρακολουθησω 8ο και 9ο εξαμηνο) μου μενουν 21 μαθηματα για πτυχιο. 7-8 χρωσταω προς το παρον

Senior Member
    Κι άλλα κοινά.. Κι εγώ «τρελαίνομαι» για τέτοια. Να έχω δηλαδή την πολύ συγκεκριμένη παρεούλα μου που δυστυχώς μου λείπει πολύ πολύ τώρα και να τρέχουμε στις «εξωτερικές δουλειές». Αγαπημένος καιρός η μεσημεριανή χειμωνιάτικη λιακάδα, να τρέχουμε στα μαγαζιά στο κέντρο της πολης για να ψωνίσουμε ή να χαζέψουμε μέχρι να ξεποδαριαστούμε και μετά να κάτσουμε για ξεκούραση σε ένα ωραίο καφέ με ζεστό καφεδάκι, στα εξωτερικά τραπέζια, φορώντας τα μπουφάν και έχοντας και την αναγκαία προστασία του πλεξιγκλας γύρω γύρω αλλά και σόμπες αερίου διάσπαρτες για αναγκαία ζεστασιά. Μπόνους κερασάκι να είναι η περίοδος πριν τα Χριστούγεννα οπότε κάναμε χάζι και το όλο σκηνικό με τα χριστουγεννιάτικα, ψωνίζαμε και τίποτα στολίδια κλπ παίρναμε και τίποτα κάστανα που ψήναν οι πλανόδιοι μικροπωλητές.. Ωραία χρόνια..

https://m.youtube.com/watch?v=P2Fbk9...zr_Ovc65zrE%3D
    Πωω τελειαα. Γιατι να μην εβρισκαν μια κοπελα πανω κατω στην ηλικια μου και να μενουμε κοντα για να τα κανουμε ολα αυτα. Εν τω μεταξυ αυτο που λεει ο Βασιλης δεν ειναι μονο εξωτερικη δουλεια. Τα ψωνια συνηθως τα κανουμε μαζι με φιλους. Εγω με αυτη τη φιλη που σας ελεγα ειχα παει μαζι της να παρω κατι εξετασεις χαχα. Και μετα κατσαμε για καφε και ηταν πολυ ωραια. Και οταν της ζητησα εγω να ερθει για παρεα μου λεει οχι κανει ζεστη. Γιατι εγω οταν πηγα δεν ειχε ας πουμε. Ο καθενας τον εαυτο του κοιταει. Για αυτο νιωθω ετσι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τα καφεδακια στις σομπες και στα πλεξιγκλας, δεν ειναι "εξωτερικες δουλειες", ειναι διασκεδαση...
    Και σε υπηρεσιες δεν εχω θεμα να με τραβολογας. Αμα παμε μετα και για καφε γιατι οχι; Δεν λεω οτι ειναι το καλυτερο μου να καθομαι σε γραφεια η οτιδηποτε και να περιμενω αλλα μου αρεσει τουλαχιστον που κανω παρεα σε καποιον εστω και ετσι.

Senior Member
    Παιδια θελω να βρω ενα ατομο που να μου πει οτι εχει περασει τα ιδια. Οχι ειχα παρεα και την εχασα. Τουλαχιστον το εχεις νιωσει. Δεν ευχομαι σε κανεναν τιποτα τετοιο. Αλλα αλλο να ξεκοψετε η να χαθειτε μετα απο ενα διαστημα και αλλο να ειστε παντα παντα στην απεξω. Και να εχετε γνωρισει ανθρωπους το ιδιο ησυχους και να μην εχουν κανενα θεμα με παρεες κλπ. Μετα λετε συνεχεια εγω τι κανω λαθος και εγω τι κανω λαθος. Νιωθω οτι εκτος απο το αγορι μου δεν θα με αγαπησει ποτε κανεις για αυτο που ειμαι οντως. Ολοι οι "φιλοι" η θα ερθουν και θα φυγουν η κατι θα θελουν.

Senior Member
    Γεια σου Remedy :) Το κατάλαβα τι εννοούσες εσύ, αλλά εγώ αναφερόμουνα σε αυτό που είπε το κορίτσι από tho ( :p ) ότι μπορείς να έχεις δηλαδή να κάνεις κάτι και να το συνδυάσεις και με βόλτα μαζί. Επειδή έλεγε κιόλας για την έλλειψη χρόνου, για αυτό. Το να πάρεις τις ιατρικές εξετάσεις που λέει εthό, αυτό σηκώνει καφεδάκι με παρέα μετα, είτε οι εξετάσεις ήταν καλές είτε κακές..

Πάντως ακόμα και στην τράπεζα που λες εσυ είναι πανεύκολο να κάνεις παρέα, ξες πως? Να, πάω κάθομαι ας πούμε εγώ με το νουμεράκι μου για την σειρά, δίπλα σε έναν παππού που περιμένει για τη σύνταξη. Δεν μιλάω, δεν κοιτάω, απλανές βλέμμα αγελάδας προς την άλλη κατεύθυνση μέχρι να περάσουν πέντε σιωπηρά λεπτά. Κάθομαι ακίνητος έτσι εκεί.. Κι ο παππούς ακούνητος είναι.. Μετά ξάφνου σπάω την ησυχία σα να γνωριζόμαστε από χρόνια και λέω απλά «Οι αλήτες…» Αυτό αρκεί. Μετά παίζει μπάλα ο παππούς και δε με αφήνει να φύγω ποτέ :p

Senior Member
    Γεια σου Remedy :) Το κατάλαβα τι εννοούσες εσύ, αλλά εγώ αναφερόμουνα σε αυτό που είπε το κορίτσι από tho ( :p ) ότι μπορείς να έχεις δηλαδή να κάνεις κάτι και να το συνδυάσεις και με βόλτα μαζί. Επειδή έλεγε κιόλας για την έλλειψη χρόνου, για αυτό. Το να πάρεις τις ιατρικές εξετάσεις που λέει εthό, αυτό σηκώνει καφεδάκι με παρέα μετα, είτε οι εξετάσεις ήταν καλές είτε κακές..

Πάντως ακόμα και στην τράπεζα που λες εσυ είναι πανεύκολο να κάνεις παρέα, ξες πως? Να, πάω κάθομαι ας πούμε εγώ με το νουμεράκι μου για την σειρά, δίπλα σε έναν παππού που περιμένει για τη σύνταξη. Δεν μιλάω, δεν κοιτάω, απλανές βλέμμα αγελάδας προς την άλλη κατεύθυνση μέχρι να περάσουν πέντε σιωπηρά λεπτά. Κάθομαι ακίνητος έτσι εκεί.. Κι ο παππούς ακούνητος είναι.. Μετά ξάφνου σπάω την ησυχία σα να γνωριζόμαστε από χρόνια και λέω απλά «Οι αλήτες…» Αυτό αρκεί. Μετά παίζει μπάλα ο παππούς και δε με αφήνει να φύγω ποτέ :p
    Το λογοπαιγνιο ουαου. Καλες ηταν οι εξετασεις ευτυχως. Βασικα ηταν για βεβαιωση για δουλεια. Οτι μπορει να εργαστει, ξερετε. Και αυτο με τον παππου κοινωνικη συναναστροφη ειναι κατα καποιο τροπο.

Εγω φοβαμαι οτι ολοι θα αλλαξουν και δεν θα μπορουμε να συνυπαρχουμε η θα με παρατησουν οπως εγινε πολλες φορες. Δεν μπορω να το χωνεψω πλεον.

Senior Member
    Κορίτσι «ουάου» θα σου γράψω κι άλλα πιο μετά γιατί τώρα κάνω κάτι.. :)

Senior Member

ολα αυτα, πριν 10 χρονια..
    τωρα, στην τραπεζα πας μονο με ραντεβου και χωρις χαρτακι...
    ολα τα αλλα τα κανεις μονο ιντερνετικα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Idkwhattosaytho View Post
    Ναι αλλα αυτο το χαρακτηριστικο ειναι που με αποτρεπει απο το να κανω φιλους. Ολοι εχουν τουλαχιστον εναν και εγω ζοριζομαι υπερβολικα πολυ. Ειναι τοσο δυσκολο τελικα να κρατησεις εναν ανθρωπο; Εναν οχι πολλους. Λες ας πουμε οτι εναν φιλο σου τον ενοχλησε που απομακρυνθηκες. Εμενα κανενας δεν μου ειπε τιποτα. Με αφηναν ολη την ωρα με το αγορι μου. Περνουσα πολυ καλα με το αγορι μου δε λεω. Αλλα κανενας δεν νοιαστηκε για την απουσια μου. Κανενας σου λεω. Κανεις δεν ειπε ελα λιγπ να βρεθουμε μας ελειψες. Δεν ειμαι απλα κλειστη ειμαι αμιλητη εντελως. Και με οσους δενομαι λιγο καταληγουν να φευγουν. Ουτε τα τυπικα δεν μας κρατανε πια.

Φυσικα και ξερω τον Mr Bean χαχα. Θα δω μετα τι λεει το λινκ που εστειλες.

Ναι δεν ειμαι τελεια αλλα παντα βοηθαω τους αλλους και παντα τους σεβομαι. Επισης βοηθαω και οτσν εχω 150 προβληματα. Ενω οταν θελω εγω βοηθεια μου λενε οτι δεν μπορουν να ασχοληθουν. Λες και ειναι πυρηνικη φυσικη να μου δωσεις μια συμβουλη. Επισης σιγουρα θα ηθελα να περναω περισσοτερο χρονο με το αγορι μου αλλα αυτο που σου δινουν οι φιλοι δεν το "συμπληρωνεις" ποτε με καποιον αλλο ανθρωπο. Οπως και αυτο που σου δινουν οι φιλοι δεν το συμπληρωνεις με σχεση και ουτω καθεξης. Ολα αυτα ειναι ξεχωριστα. Τι γλυκο αυτο με το λουλουδι. Επισης αν ημουν κελεπουρι οπως λες δεν θα με αφηναν ολοι. Θα με σεβοντουσαν τουλαχιστον και δεν θα μου εκαναν βλακειες μεσα στην παρεα. Γιατι γενικα μου κανουν μαλακιες και δεν φερονται σωστα. Δεν λεω οτι δεν εχω φιλους τωρα. Παντα ολοι μου εκαναν μαλακιες. Δεν ειναι οτι ειχα μια κολλητη η μια παρεα και την εχασα. Και ολοι καποτε ειχαν καποιον (δεν λεω οτι παντα κραταει αλλα συμβαινει, εμφανιζεται πως το λενε).

Χαχα δεν ζωγραφιζω σε κανεναν χορο η αληθεια ειναι. Δεν ειχα ποτε ιδιαιτερο ταλεντο αλλα εκανα χιπ χοπ και συγχρονο πιο πολυ. Και λιγο μπαλετο, παραδοσιακα κλπ.
    Κοίταξε μη πέφτεις συνέχεια στο τρυπακι της αυτολυπησης επειδή μετά θα είναι δύσκολο να βγεις. Ούτε να ρίχνεις συνέχεια το "φταίξιμο" στους άλλους όταν κάτι χαλάει επειδή έτσι δεν θα βελτιωθείς ως άνθρωπος. Δεν φταίνε πάντα οι άλλοι (ουτε πάντα εμείς). Χρειάζεται η αυτοκριτική για να "φτιάξεις" άσχημες συμπεριφορες και για να αγαπήσεις τον εαυτό σου περισσότερο.

Senior Member
    ολα αυτα, πριν 10 χρονια..
    τωρα, στην τραπεζα πας μονο με ραντεβου και χωρις χαρτακι...
    ολα τα αλλα τα κανεις μονο ιντερνετικα..
    Βρε το ξέρω και αυτό.. Θέλω να με «πιάνεις» καλύτερα όταν μιλάω.. Άλλο έλεγα..

Το ραντεβού μετά 20 μέρες το γλιτώνω εγώ συγκεκριμένα γιατί έχω γνωστό υπάλληλο λόγω κοινωνικού πατέρα. Τελικά αν έχεις γνωστούς σε αυτή τη ζωή προχωράς. Ακούς καλέ εσύ ή τσάμπα φωνάζω? Σε σένα μιλάω, την Idkno.. Που να ξέρω ή να με νοιάζει τι πιστεύει ο κάθε υπάλληλος για τους gay ή για τις δουλειές του σπιτιού. Η δουλειά μου έγινε νωρίτερα από το 20ήμερο που θα περίμενα το ραντεβού? Αυτό έχει σημασία. Αλλά δε θα είχε γίνει αν δεν τον είχαμε ήδη γνωστό tho.. Γι αυτό σου λέω, μην ψειρίζεις μια ευκαιρία να ανακατευτείς με κόσμο. Κάντο. Διεύρυνε τον κοινωνικό κύκλο. Ακόμα και με «σκατένιες απόψεις». Δεν ξέρεις που μπορούν να σου φανούν χρήσιμα ακόμα και τα σκατά.. Μια χαρά κοπριά γίνονται κι αυτά για να φυτρώσουν τα «λουλούδια» σου..

Θα γράψω κι άλλα μάλλον πιο μετά.

Page 41 of 69 FirstFirst ... 31394041424351 ... LastLast