Results 586 to 600 of 1031
Thread: Δεν εχω φιλους
-
20-10-2024, 11:45 #586
- 20-10-2024, 11:51 #587
Ηταν προσωρινη (2 εβδομαδες, αλλα εκατσα μια τελικα γιατι ηταν πολυ τοξικο το περιβαλλον και ολοι εφευγαν χαχα) και ηταν το μονο που μπορουσα να κανω συνδυαστικα με τη σχολη. Ναι ενταξει ας εισαι οπως θελεις αλλα επειδη ειμαι πολυ ευαισθητη δεν μπορω καθολου να υπαρχει μισος. Και ολα τα τα ρατσιστικα, σεξιστικα εχουν ως βαση αυτο ρε παιδια.
20-10-2024, 11:52 #588
Που κόλλα η γειτόνισσα? Άρχισε να κάνεις παρέα μαζί τους, να δεις αν ταιριάζεις και θα δεις πως θα "κοιτάνε" και θα φέρονται στη γειτόνισσα που έχει σχέση με γυναίκα. Πιο πολύ, μου φαίνεται ότι εσύ πιστεύεις πως έχουν αυτές τις απόψεις επειδή είναι από χωριό και όχι ότι όντως τις έχουν.
20-10-2024, 11:55 #589
Έτσι το λέτε το τσίπουρο εσείς? Μα αυτήν ήθελα, σε ευχαριστώ.. Ανυπομονώ να γνωρίσω το κουκλάκι την κάμερα.. Τούτη ‘δω δεν εννοείς? Αυτήν ψάχνω για να ξεχάσω τη δικιά μου..
https://m.youtube.com/watch?v=nU4C6-...zr3PhM65zrE%3D
Tho (ναι, έτσι σκέτο, είναι το υποκοριστικό σου, έτσι κι αλλιώς όλο το ρεζουμέ της τσαχπινιάς εκει βρίσκεται :p) Τι έλεγα? Α ναι..
Tho, σόρρυ που σου καταστρέφουμε το θρεντ με το Γιώργο από ‘δω, αλλά πήγες κι εσύ λίγο γυρεύοντας.. Είπες «δεν έχω φίλους» ;)
20-10-2024, 12:00 #590
20-10-2024, 12:01 #591
20-10-2024, 14:40 #592
Εε ηθελα να τα πω χαχα. Θα παω θα παω. Γενικα εχω γνωστες απο το χωριο που θα ηθελα να βγω αλλα τα προγραμματα ειναι γ*αμησε τα. 1-2 ειναι και αρραβωνιασμενες οποτε δεν εχουν καθολου χρονο. Εε τα λεω ωραια η ατιμη. Να μπορουσα να τα πω καο σε παρεες χωρις να νιωθω αβολα... Τις προαλλες που βγηκαμε με το αγορι μου και ενα φιλο του ελεγε οτι καθομαι σαν τη γλαστρα οταν ειμαι με κοσμο. Αλλα ποιος τον χεζει τωρα αυτον. Στην αξουαλ ζωγραφικη δεν με λες καλη χαχα. Αλλα μου αρεσε παντα ο χορος. Τωρα σκεφτομαι για γυμναστηριο αλλα θα δειξει. Δεν ξερω τι απο τα 2 η αν θα εχω χρονο. Επισης κατι αλλο που δεν ειναι χομπυ αλλα το λεω επειδη καπου το ανεφερες πριν αν θυμαμαι καλα. Τρελαινομαι (οταν εχει και καλο καιρο) να πηγαινω μαζι με παρεα σε εξωτερικες δουλειες. Ειχα παει περισυ σε ενα ρεπω με την πρωην κολλητη μου και για καποιο λογο μου αρεσε δεν σκεφτομουν καν οτι τρεχαμε ολη μερα χαχα.
20-10-2024, 14:45 #593
Εχουμε καλη σχεση με τη γειτονισσα. Μιλαμε και εχουμε εμπιστευτει καποια πραγματα η μια στην αλλη. Επισης τις εχω ακουσει να σχολιαζουν με ομοφοβια για αυτο το λεω. Ισα ισα για την πρωτη που την ξερω λιγο καλυτερα πιστευα οτι δεν θα ειχε θεμα με τους γκει γιατι ειναι καλουλα γενικα. Επισης ειχα βγει και με μια αλλα κοριτσια απο απο το χωριο και εκαναν ομοφοβικα σχολειο για αυτο το λεω. Δεν βαζω ολο τον κοσμο στο ιδιο τσουβαλι. Ας πουμε και εγω απο χωριο ειμαι. Και ο Γιωργος εδω το ιδιο. Αλλα δεν εχουμε τετοιες αποψεις.
20-10-2024, 17:37 #594
δλδ τι διαφορα εχουν οι "αρραβωνιασμενες", απο σενα που εισαι "δεσμευμενη" και δεν εχουν καθολου χρονο, ενω εσυ εχεις; κεντανε την προικα τους;;
το αγορι σου ποιος το χεζει, ή τον φιλο του;
αχμ... τι εννοεις οτι τρελλαινεσαι να πηγαινεις παρεα σε εξωτερικες δουλειες;; να πηγαινεις με παρεα στις τραπεζες ας πουμε;
20-10-2024, 18:04 #595
εχω και μια απορια για οσα σου συμβαινουν κι αν θες μου την λυνεις:
εχεις και με αλλα θεματα έμμονες σκεψεις και σε βασανιζουν και επανερχονται, οπως με την φιλια, ή ειναι το μοναδικο;
20-10-2024, 18:23 #596
Οι αρραβωνιασμενες εχουν και δουλεια και σπιτι και πανε μια στους γονεις του ενος μια στους γονεις του αλλου. Απλα το ανεφερα για τον φιλο του τσιλ. Καλα το τρελαινομαι μεγαλη λεξη αλλα οκ. Μου αρεσει απλα. Με την κοπελα αυτη ειχαμε παει να ψωνισει κατι για το σπιτι της και μετα πηγαμε να παρει κατι εξετασεις (γιαγιουλες χαχα). Επισης αυτο μου το ειχε αναφερει ο Βασιλης η ο Γιωργος δεν θυμαμαι. Αν θελω πχ να ψωνισω κατι να το πω σε καποιον για να μην πηγαινω μονη μου. Γιατι ελεγα οτι πρεπει να υπαρχει ελευθερος χρονος για να γνωριστεις με καποιον.
20-10-2024, 18:25 #597
Οχι ειναι και αλλα. Ειναι το αγχος του διαβασματος πχ. Παθαινω κρισεις αγχους συνεχεια στην εξεταστικη. Επισης φοβαμαι για το μελλον. Το φιλικο το ανεφερα εδω γιατι νομιζα οτι ημουν η μονη που το ειχε τοσο εντονα. Η η μονη που δυσκολευοταν να κρατησει μια σχεση εστω τυπικη.
20-10-2024, 19:17 #598
είσαι εξωστρεφής δηλαδή, σου αρέσει η παρέα και λοιπά.
το να βρεθείς παροδικά χωρίς κανέναν είναι κάτι φυσιολογικό, μπορείς να το εκμεταλευτείς να κάνεις ενδοσκόπηση, και λοιπά, να όπως τώρα πχ ψάχνεις να βρεις τί λάθος κάνεις εσύ. μπορεί και να μην κάνεις.
αν δεν δείξεις πρόθεση για αλλαγή δεν θα δεχτείς την αλλαγή, εγώ πιστεύω πως τα πράγματα θα αλλάξουν.
όποτε πηγαίνεις λοιπόν για ψώνια με τις κοπέλες αυτές, συντήρησε εναν τρόπο συσχέτισης εξωστεφή και με τον καιρό θα βελτιώσεις και την προσέγγιση στους ανθρώπους. εκεί ίσως μπορεί να σε βοηθήσει η ψυχολόγος σου, ισως έχει εντοπίσει κάτι που δεν έχεις καταλάβει εσύ.
20-10-2024, 19:28 #599
21-10-2024, 09:01 #600
Εγώ σου ξαναλέω πως αυτό στο bold είναι ένα πολύ ελκυστικό χαρακτηριστικό σου. Για τον Βασίλη μιλάω. Ίσως επειδή κι εμένα ο πυρήνας μου είναι λίγο πιο introvert. Ζούμε σε ένα τόσο φασαριόζικο χωρίς λόγο κόσμο που το να έχουμε και μερικούς πιο «ήσυχους» πίστεψε με μόνο καλό είναι..Είναι πραγματική ανακούφιση..
Τον mr Bean τον ξες καθόλου? Το λέω γιατί ήσουν και αγέννητη.. Για δες τι λέει εδώ…
https://i.redd.it/q4g4hv195x731.png
Αυτό που λες με την απογοήτευση καλό μου, δυστυχώς ισχύει, είναι μια αλήθεια της ζωής, έτσι έχουν τα πράγματα.. Οι άνθρωποι είναι πάντα άνθρωποι και πάντα θα μας απογοητεύουν. Μάθε να τους αγαπάς και να τους συναναστρέφεσαι μαζί με τα όποια ελαττώματά τους (χωρίς όμως να «κρεμιέσαι» από πάνω τους). Εξάλλου ούτε κι εσύ είσαι τέλεια, σωστά? :)
Εγώ νομίζω και κάτι άλλο που ήθελα να σου πω. Με πολύ χαμόγελο διαβάζω τα όσα γράφεις για το αγόρι σου, αλήθεια. Πως λες ότι έχετε ταιριάξει, πως σε καταλαβαίνει, πως είσαι τόσο άνετα μαζί του. Πως είναι ο «φίλος» που θα θελες να είχες. Ωστόσο κράτα και αυτό που είπα με την απογοήτευση ακόμα και γι αυτόν. Άνθρωπος είναι κι αυτός και μπορεί να κάνει κάτι στο μέλλον και να σε απογοητεύσει, όχι αναγκαία επίτηδες. Εσύ κράτα τη σκέψη αυτή που λέω ώστε αν τύχει και συμβεί να μην πληγωθείς. Εύχομαι πάντως να μη συμβεί ποτέ αυτό. Αλλά είμαστε άνθρωποι με αδυναμίες, με ελαττώματα, εσύ, εγώ, όλοι μας.. Αυτό λοιπόν που ήθελα να σου πω για εσάς είναι ότι εγώ νομίζω πως σου λείπει λίγο παραπάνω το αγόρι σου, πως δεν περνάτε αρκετό χρόνο μαζί αφού κιόλας δε μένετε στο ίδιο μέρος όπως είπες. Αν, υποθετικά μιλώντας, ήσασταν στο ίδιο μέρος και μπορούσατε πιο εύκολα να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί κάνοντας διάφορες δραστηριότητες, ίσως τότε δεν ένιωθες τόσο έντονα την έλλειψη φίλων. Το λέω από τον εαυτό μου αυτό το παράδειγμα. Κι εγώ με την (πρώην) γυναίκα μου όταν τα είχαμε πρωτοφτιαξει αλλά και στο εξής, περνούσαμε συνεχώς χρόνο μαζί, βοηθούσε και το γεγονός ότι σπουδάζαμε και στην ίδια σχολή και έτσι βλεπόμασταν όλη την ώρα. Λίγο είχα αποτραβηχτεί θυμάμαι από τους υπόλοιπους. Προτιμούσα να περνάω μαζί της χρόνο παρά με τους άλλους. Δεν ήταν άλλωστε και άπειρος ο ελεύθερος χρόνος οπότε κι εγώ προτίμησα κι επέλεξα αυτό. Θυμάμαι ενός του είχε κακοφανεί αρκετά που λίγο έχασε το introvert φιλαράκι του, γιατί είχε καλομάθει στην παρέα μου, του άρεσε που βρήκε επιτέλους έναν να κάθεται και να τον ακούει. Κι ύστερα το έχασε αυτό όταν αραίωσα μαζί του και λίγο του στοίχισε. Αλλά το έκανα και λίγο συνειδητά γιατί ο συγκεκριμένος κάπου με είχε κουράσει. Sorry, not sorry φίλε.
Introvert φιλαράκι εσύ, άκου με που σου λέω, είσαι «κελεπούρι» για τους άλλους που είσαι έτσι ήσυχη.. :) Επαναλαμβάνομαι γιατί πρέπει να το εμπεδώσεις αυτό. Κράτα χώρο ανοιχτό στο πλάι σου και θα δεις ότι θα βρεθούν να ρθουν άνθρωποι που θα αναπαυθούν στην ησυχία σου, δε θα χρειαστεί εσύ να κάνεις και πολλά.. Εσύ απλά κοίτα να συμμετέχεις ακόμα και ως «γλάστρα» στην παρέα. Ξέρεις τι ωραία παρέα μπορεί να σου κρατάει ένα λουλούδι? ;)
Για πες, σε τι είδους χορούς ζωγραφίζεις? Κι αυτό με το γυμναστήριο καλό είναι, να το κάνεις.
Tho, άστα, ξωκοίλαμε χτες, του δώσαμε και κατάλαβε στα ψητά και είχε και σπιτικό κρασάκι του θείου η όλη ιστορία. Σου λέω ότι είμαι τελείως διαφορετικός άνθρωπος από τον ξάδερφο. Αλλά επίσης σου λέω ότι πέρασα πολύ ωραία. Το γλυκό ήταν από μένα, πήρα πήγα κορμό, μωσαϊκό, σου αρέσει? Και μετά στο καπάκι είχα και ραντεβού να βρεθώ και με έναν άλλο φίλο που πήγαμε για πίτσα τελικά. Δε μπορώ τόση δράση σε μια μέρα πχια, αφήστε με στην introvert ησυχία μου… :p
https://i.redd.it/s4y9a26fu8p41.jpg
(Πέρασα τέλεια αλλά λίγο πονάει η κοιλιά τώρα.. Λέω σήμερα να τη βγάλω με σαλατούλα για να ηρεμήσει λίγο το στομάχι μου και να ισοφαρίσω κιόλας και για τα χτεσινά..)Last edited by _Vassilis; 21-10-2024 at 09:20.