Δεν εχω φιλους - Page 63
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 63 of 69 FirstFirst ... 13536162636465 ... LastLast
Results 931 to 945 of 1031
    Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Δεν τον προσβάλλει.. Εξομολογητικά λέει στο αγόρι της (που τα συζητάνε όλα αυτά) ότι της λείπει το να είχε λιγο παραπάνω κόσμο στο κομμάτι «φιλία». Εγώ το βρίσκω απόλυτα υγιές αυτό, πολύ πιο υγιές τουλάχιστον από αυτό που έκανα εγώ στην ηλικία της που έπεσα «με τα μούτρα» πάνω στο κομμάτι «σχεση» (και αργότερα γάμο..) ξεχνώντας τους πάντες και τα πάντα γιατί ένιωθα πλήρης/γεματος/καλυμμενος, κι όταν μετά ήρθε το διαζύγιο βρέθηκα να είμαι μόνος μου κι έτρεχα να τα φτιάξω παλι όλα από το μηδέν..

Εντάξει, γίνεται και παλι, δε λέω, αλλά καλύτερα να μην το είχα πάει τόσο «μονόπατα» το θέμα επι εικοσιτόσα χρόνια.. Θα ήταν λίγο πιο εύκολο για μένα τώρα..
    κανεις δεν ειπε να πεσει με τα μουτρα στο αγορι. αυτο που λεω ειναι ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΕΣ, ΝΑ ΑΡΚΕΣΤΕΙ ΣΤΟ ΑΓΟΡΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΗ και ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ βρεθουν και οι φιλιες, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ. αν δεν βρεθουν ομως, τι θα γινει;;; θα βαθαινει την εμμονη αυτη και θα πρηζει και τ ο αγορι;
    μην συγκρινεις ανομοιες καταστασεις.

δεν υπαρχουν μονο αυτες οι δυο επιλογες, η δικη σου και η δικη της.
    και οχι, δεν λεει εξομολογητικα στο αγορι της οτι της λειπει (και πολυ καλα θα κανει να το πει, αν της λειπει).
    αν τα διαβασες ολα, θα δεις οτι του συζηταει και το θεμα της με τις φιλιες. απο το ποσο επιμονη ειναι εδω σε αυτα που (λαθος) πιστευει για το θεμα αποτυχιας στις φιλιες, φαντασου ποσο θα επιμενει και μιλωντας σε εκεινον , που ειναι ο ανθρωπος της. κι εκεινος "δειχνει" να κατανοει και να την καθησυχαζει.
    εγω σου λεω οτι το "παραπονο" αυτο και ειδικα με τον τροπο που παραπονιεται η κοπελα, φθειρει και την σχεση. κι αν συνεχισει με αυτον τον εμμονικο τροπο, δεν θα παραξενευτω αν τον κουρασει. εδω κουρασε εμας (εκτος απο σενα) που ουτε μας εβαλε κανεις να ακουσουμε, ουτε να απαντησουμε, ουτε την ξερουμε καν.
    εαν επιπροσθετως η σχεση αυτη δεν εχει καν σεξ, το αγορι ειναι ηδη φευγατο και απλα δεν το ξερει η κοπελα.

στον ψυχοθεραπευτη πρεπει να τα συζηταει, οχι στο αγορι. το αγορι, δεν ξερουμε ποσο θα αντεξει, ακομα αυτην την γκρινια. αν ηταν εδω, θα μας ελεγε

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σε ένα φορουμ, που δεν έχει καν το όνομα της. Που το θέμα της έχει γίνει βιβλίο-62 σελίδες (ποστ σχετικά με το θέμα αλλά και άσχετα), θα καταλάβει κάποιος που θα το διαβάσει ότι είναι η τάδε?
    Δηλαδή αν έλεγε ότι έχει κάνει σεξ με το αγόρι της, αμέσως ο άλλος θα έλεγε - ααα αυτή είναι η Μαρία -
    Και αν ελεγε ότι δεν έχει κάνει σεξ θα έλεγε - αυτή είναι η Δέσποινα?

Φαίνεται ότι με το φίλο της δεν έχει καμία σύνδεση. Και να μην βλέπεις καθημερινά κάποιον, μπορείς να συζητήσεις τα πάντα μαζί του και να είσαι ικανοποιημένος που βγαίνεις μια στο τόσο. Δε θα μειώνεις τόσο τη φιλια του αγοριού σου. Σε μια σχέση είσαι και φίλος με τον άλλον. Αν δεν είσαι, τότε καλύτερα να μην είσαι ούτε σύντροφος. Και δεν είναι ότι την πειράζει που δεν έχει φίλους, αλλά ο τρόπος που μιλάει είναι σαν και δεν έχει κανέναν στη ζωή της.

Πιο πολύ δίνεις την εντύπωση ότι το πρόβλημα στη ζωή σου είναι η σχέση σου με το αγόρι σου και όχι το γεγονός ότι δεν έχεις φίλους.
    αυτο ακριβως.

Senior Member
    Έχω γράψει πολλά για μένα και δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα το διαβάσει κάποιος. Επειδή ήθελα γνώμη, ήθελα να κάνουν απορίες, να δω τα πράγματα πως τα βλέπουν οι άλλοι. Και όταν κάτι με ενοχλησε (πολύ χοντρό), το είπα και τελειωσε εκεί.

Και άφησε να μιλήσει ο θεματοθετης, να αποφασίσει τι θέλει να πει και τι όχι. Για να κυλήσει η συζήτηση ομαλά. Και όχι συνέχεια να κάνεις παρατηρήσεις για το τι θα ειπωθει. Στόμα έχει. Αν κάτι δεν θέλει να το πει, δεν θα το πει. Δεν ξέρουμε τι θέλει, επειδή δεν την γνωρίζουμε. Με τις ερωτήσεις προχωράει η συζήτηση.
    Δεν έκανα καμία «παρατήρηση» Γιώργο. Δε λογοκρίνω κανέναν, ούτε «κηδεμονεύω» το λόγο κανενός. Τη γνώμη μου απλά συνεισφέρω συμμετέχοντας στη συζήτηση, το τι πιστεύει ο Βασίλης λέω. Δεν είναι αναγκαίο οτι θα συμφωνήσουμε.. Ούτε σημαίνει πως έχω δίκιο σε ο,τι πω εγω.. Συνέχισε όπως λες τις ερωτήσεις για να προχωρήσει η συζήτηση.. Μια χαρά..

Παιδιά άλλα πράγματα βλέπω πως έχω στο μυαλό μου και προσπαθώ να πω και άλλα βλέπω ότι φτάνουν «απεναντι», στο δέκτη που διαβάζει. Ο γραπτός λόγος μεταξύ ανθρώπων που έτσι κι αλλιώς δε γνωρίζονται καλα, είναι «παγίδα» να παρεξηγούνται εύκολα τα λεγόμενα.. Θα προσπαθήσω να το κρατάω συνέχεια κατά νου μου αυτό. Προσπαθήστε κι εσείς να μην ξεχνάτε αυτό που μόλις ειπα τώρα..

Senior Member
    Πιο πάνω σχολίασες στη Remedy τον τρόπο που εκφράζεται. Τώρα σχολίασες για το τι θα ρωτήσουμε και τι όχι. Κάποιες φορές απαντάς εκ μέρους της.
    Ο κάθε άνθρωπος έχει τον τρόπο του και αν δεν γίνουν ερωτήσεις πως θα ακούσει απόψεις? Μπορεί να πει μόνη της τι θέλει να απαντήσει και τι όχι, μπορεί να πει μόνη της αν ο τρόπος κάποιου δεν είναι "σωστός".

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    [B]εαν επιπροσθετως η σχεση αυτη δεν εχει καν σεξ, το αγορι ειναι ηδη φευγατο και απλα δεν το ξερει η κοπελα.

στον ψυχοθεραπευτη πρεπει να τα συζηταει, οχι στο αγορι. το αγορι, δεν ξερουμε ποσο θα αντεξει, ακομα αυτην την γκρινια. αν ηταν εδω, θα μας ελεγε
    Ουτε εσυ κατάλαβες το «πνεύμα» αυτών που είπα.. :) Ισχύει και εδώ αυτό που είπα πριν στο Γιώργο. Αλλιώς φτάνουν «απεναντι» (=σε σένα) αυτά που πληκτρολογησα εδώ.

Φυσικά και δεν είναι Ή το ένα Ή το άλλο.. Ούτε άσπρο-μαύρο/σκέψη «διακόπτης». Και τα δυο έχουν το ρόλο τους και χρειάζονται. ΚΑΙ η σχεση ΚΑΙ οι φίλοι.. Καμία αντίρρηση σε αυτό. Σε αρκετά που είπες συμφωνούμε. Για την οικονομία των λέξεων ας μην σταθώ σε αυτά αλλά σε εκείνα στα οποία διαφοροποιούνται οι γνώμες μας.

Που το ξέρεις ότι φθείρεται η σχεση? Το ρώτησες το παιδι (το φίλο της..) και το είπε αυτό? Εγώ λέω ότι δε φθείρεται καμία σχεση. Μια χαρά αυθεντική είναι η σχεση όταν λες αυτό που νιώθεις. Αυτό που νιώθει λέει η κοπέλα (νομίζω..) δεν είναι ότι κάθεται και «γκρινιάζει» (είτε στο αγόρι της, είτε εδώ). Ίσα ίσα που από «τύψεις» που νιώθει η ίδια επειδή «γκρινιάζει» χρησιμοποίησε αυτήν ακριβώς τη λέξη για να χαρακτηρίσει τον εαυτό της (διαφωνώ με το «γκρινιάζω»). Αν εγώ μια μέρα έχω πονοκέφαλο θα θέλω να το πω και να το ξαναπώ στη σχεση μου, όχι σαν «γκρίνια» αλλά σαν εξωτερίκευση του πόνου μου. Να το μοιραστώ δηλαδή με έναν δικό μου άνθρωπο που ενδεχομένως να με «νιώσει», να μου κρατήσει παρέα όσο πονάω..

Εμένα Remedy δεν με κούρασε γιατί δε με ανάγκασε ποτέ να συμμετέχω στο θρεντ της, ούτε με ενόχλησε ποτέ που γράφει σε αυτό, θα μπορούσα απλά να το προσπεράσω αν δε με ενδιέφερε και να το αγνοήσω. Όπως κι εγώ όταν γράφω στο δικό μου θρεντ δεν αναγκάζω κάποιον να έρθει και να διαβάζει ή να συμμετέχει..

Ο λόγος που έχω ασχοληθεί λίγο παραπάνω εδώ, είναι γιατί έχω κάποια κοινά βιώματα που μπορούν να με κάνουν να τη «νιώσω» λίγο καλύτερα.. Αυτό το «δεν έχω φίλους» με κυνήγαγε κι εμένα για αρκετό καιρό στη ζωή μου και μπορώ εύκολα να το «νιώσω», να το καταλάβω. Χωρίς να λέω ότι έχω περάσει τόσο δύσκολα πάνω στο θέμα αυτό όπως αυτά που περιγράφει η κοπέλα.. Ούτε έχω μεγαλώσει σε χωριό, αλλά στην πρωτεύουσα..

Στο quote έχω κρατήσει αυτά στα οποία διαφωνούμε..

Αυτό με την ψυχοθεραπεία επειδή το αναφέρεις αρκετά, το λες από προσωπική πείρα? Έχεις πάει δηλαδή εσυ να μιλήσεις με αφορμή τα δικά σου και είδες ότι σε βοήθησε αυτό? Μακάρι.. Εγώ στάθηκα λίγο πιο άτυχος εδώ, έπειτα από διεξοδικότατη ευκαιρία που έδωσα σε ατομικές/ομαδικες θεραπείες κλπ ελάχιστα είδα ότι με βοήθησε κάπου, ίσα ίσα που με επιδείνωσε σημαντικά. Και έχω δοκιμάσει αρκετούς διαφορετικούς θεραπευτές (7) όλα αυτά τα χρόνια, με διαφορετικές προσεγγίσεις ο καθένας.. Έχω μερικούς μήνες που δεν πάω πουθενά πλέον κι ευτυχώς έχω μπορέσει και αρχίσει να το ισορροπώ καλύτερα τώρα. Η ψυχοθεραπευτική μέθοδος που ακολουθούν (γενικα) εμένα τελικά μου έκανε ζημιά.

(Αυτό με το «φευγάτο» αγόρι δεν μπορείς να το ξέρεις, μην το λες..)

Και παλι νιωθω την αναγκη να πω πως απλά συνεισφέρω την προσωπική γνώμη του Βασίλη, ούτε «κηδεμονευω» το λόγο κανενός, ούτε υπερασπίζομαι κανέναν. Ένας από όλους είμαι κι εγώ, που συμμετέχει και μιλάει..

Πάω να βγω μέχρι τη Μεσογειων να χαζέψω τον καθηγητή που από ότι κατάλαβα τρέχει μαραθώνιο. Είναι ακαταπόνητος. ΚΑΙ μαραθώνιος σεξ ΚΑΙ κανονικός μαραθώνιος.. Πάω να αντλησω λίγο έμπνευση από τον απλό κόσμο που τρέχει (όχι τόσο οι πρωταθλητές κλπ) γιατί από αύριο είπα να ξεκινήσω κι εγώ ένα δικό μου «μαραθώνιο» δίαιτας να «κατηφορίσω» λίγο τα κιλά. Πρέπει επιτέλους να καταφέρω να γίνω ένας κανονικός χοντρός, τώρα είμαι «πληθυντικός». Τα λέμε μετά, θα ξαναμπώ αργότερα..

Την καλημέρα μου σε όλους σας, κυρίως σε αυτούς που διαφωνώ :)
    Last edited by _Vassilis; 10-11-2024 at 11:44.

Senior Member
    Πιο πάνω σχολίασες στη Remedy τον τρόπο που εκφράζεται. Τώρα σχολίασες για το τι θα ρωτήσουμε και τι όχι. Κάποιες φορές απαντάς εκ μέρους της.
    Ο κάθε άνθρωπος έχει τον τρόπο του και αν δεν γίνουν ερωτήσεις πως θα ακούσει απόψεις? Μπορεί να πει μόνη της τι θέλει να απαντήσει και τι όχι, μπορεί να πει μόνη της αν ο τρόπος κάποιου δεν είναι "σωστός".
    Με παρεξηγείς Γιωργο, σου επαναλαμβάνω πως τη γνώμη μου απλά συνεισφέρω, δεν υποδεικνύω στον καθένα πως θα εκφραστεί. Με την ίδια λογική να πω κι εγώ ότι σχολιάζεις τον τρόπο που γράφω και εκφράζομαι? Όχι βέβαια.. Καλα κανεις και μου λες πως σου ακούγονται εσένα αυτά που γράφω ώστε να μπορώ κι εγώ να ξέρω. Σου λέω λοιπόν ότι τα παρεξηγείς. Ούτε απαντάω για λογαριασμό κανενός, πως θα μπορούσα να το κάνω άλλωστε αυτό, από που κι ως που? Ως τι? Εγώ μόνο ως Βασίλης μιλάω και γράφω. Τον εαυτό μου εκφράζω. Στο τι απαντάει η κοπέλα και τι όχι δεν ευθύνομαι εγώ. Άσε που μπορεί απλά να έχει κάποιες δουλειές και να μην έχει μπει να γράψει ακόμα, ας μη σπευδουμε να συμπεράνουμε κάτι.. Κι εγώ τώρα έχω να λείψω κάμποσες ώρες, αν δεν απαντήσω ακαριαία σε κάτι που μου απευθύνετε σημαίνει ότι σας αγνοώ? Όχι..

Γεια :)

Senior Member
    Με παρεξηγείς Γιωργο, σου επαναλαμβάνω πως τη γνώμη μου απλά συνεισφέρω, δεν υποδεικνύω στον καθένα πως θα εκφραστεί. Με την ίδια λογική να πω κι εγώ ότι σχολιάζεις τον τρόπο που γράφω και εκφράζομαι? Όχι βέβαια.. Καλα κανεις και μου λες πως σου ακούγονται εσένα αυτά που γράφω ώστε να μπορώ κι εγώ να ξέρω. Σου λέω λοιπόν ότι τα παρεξηγείς. Ούτε απαντάω για λογαριασμό κανενός, πως θα μπορούσα να το κάνω άλλωστε αυτό, από που κι ως που? Ως τι? Εγώ μόνο ως Βασίλης μιλάω και γράφω. Τον εαυτό μου εκφράζω. Στο τι απαντάει η κοπέλα και τι όχι δεν ευθύνομαι εγώ. Άσε που μπορεί απλά να έχει κάποιες δουλειές και να μην έχει μπει να γράψει ακόμα, ας μη σπευδουμε να συμπεράνουμε κάτι.. Κι εγώ τώρα έχω να λείψω κάμποσες ώρες, αν δεν απαντήσω ακαριαία σε κάτι που μου απευθύνετε σημαίνει ότι σας αγνοώ? Όχι..

Γεια :)
    Τι σχέση έχει με το αν απάντησε μέχρι τώρα, με αυτά που σου λεω? Και τι σχέση έχει αν κάποιος κάνει ώρα να απαντήσει? Δεν σχολίασα αυτά που λες στην κοπέλα, είναι η άποψη σου και δεν μου πέφτει λόγος. Σχολίασα ότι απαντάς εκ μέρους της, ότι λες τι θα ρωτάμε και τι όχι και για το ύφος που χρησιμοποιούμε. Τα υπόλοιπα μελη σχολιάζεις.

Δεν θα συνεχισω τη συζήτηση για να μην χαλάσει κι αλλο το θέμα. Άσε την θεματοθετρια να αποφασίσει σε τι θα απαντήσει και τι όχι και αν δεν της αρέσει το ύφος κάποιου, ας το πει η ίδια.

Senior Member
    Σχολίασα ότι απαντάς εκ μέρους της, ότι λες τι θα ρωτάμε και τι όχι και για το ύφος που χρησιμοποιούμε. Τα υπόλοιπα μελη σχολιάζεις.

Δεν θα συνεχισω τη συζήτηση για να μην χαλάσει κι αλλο το θέμα. Άσε την θεματοθετρια να αποφασίσει σε τι θα απαντήσει και τι όχι και αν δεν της αρέσει το ύφος κάποιου, ας το πει η ίδια.
    ΔΕΝ απαντάω εκ μέρους της, ΔΕΝ λέω τι θα ρωτάτε και τι όχι, ΔΕΝ κριτικάρω το ύφος σας (ειναι δικαίωμα σας το πως θα εκφραστείτε, όπως και δικό μου το πως θα εκφραστώ εγώ)

Μη συνεχίζεις τη συζήτηση αν δε θες, εγώ δε νομίζω ότι της χαλάω το θέμα αν θέλω να γράφω.. Αν είναι, ας έρθει και να μου το πει η ίδια αυτό και θα το σεβαστώ φυσικά. Αλλά το θρεντ είναι δικό της, όχι δικό σου. Αν ήμουν «Γιώργος» θα σου λεγα τώρα ότι πας να μιλήσεις αντί για αυτή :) Μπορεί η κοπελα να είναι οκ και με την υπόλοιπη συζήτηση που γίνεται, κι ας μην αφορά το κομμάτι «δεν έχω φίλους». Αν δεν το χετε ήδη καταλάβει , σας λέω πως (κατά τη γνώμη μου..) το σημαντικό κομμάτι είναι που κρατάμε παρέα, κι όχι τόσο οι «συμβουλές». Εξάλλου στις εξήντα τόσες σελίδες θρεντ, τα περισσότερα πάνω στο «δεν έχω φίλους» έχουν ήδη ειπωθεί νομίζω..

Senior Member
    ΔΕΝ απαντάω εκ μέρους της, ΔΕΝ λέω τι θα ρωτάτε και τι όχι, ΔΕΝ κριτικάρω το ύφος σας (ειναι δικαίωμα σας το πως θα εκφραστείτε, όπως και δικό μου το πως θα εκφραστώ εγώ)

Μη συνεχίζεις τη συζήτηση αν δε θες, εγώ δε νομίζω ότι της χαλάω το θέμα αν θέλω να γράφω.. Αν είναι, ας έρθει και να μου το πει η ίδια αυτό και θα το σεβαστώ φυσικά. Αλλά το θρεντ είναι δικό της, όχι δικό σου. Αν ήμουν «Γιώργος» θα σου λεγα τώρα ότι πας να μιλήσεις αντί για αυτή :) Μπορεί η κοπελα να είναι οκ και με την υπόλοιπη συζήτηση που γίνεται, κι ας μην αφορά το κομμάτι «δεν έχω φίλους». Αν δεν το χετε ήδη καταλάβει , σας λέω πως (κατά τη γνώμη μου..) το σημαντικό κομμάτι είναι που κρατάμε παρέα, κι όχι τόσο οι «συμβουλές». Εξάλλου στις εξήντα τόσες σελίδες θρεντ, τα περισσότερα πάνω στο «δεν έχω φίλους» έχουν ήδη ειπωθεί νομίζω..

Την συζήτηση μεταξύ μας εννοώ σταματω όσο αφορά αυτό το κομμάτι.
    Ποτε μίλησα εκ μέρους της ρε Βασίλη? Είπα ότι βάζεις χέρι σε εμάς για το τι θα πούμε. Αυτό είπα. Διάβαζε τι γράφω.
    Last edited by george1520; 10-11-2024 at 12:41.

Senior Member
    Δούλεψε το κομμάτι της απόρριψης. Ένα παιδί που μεγάλωσε με ένα έστω γονιό συναισθηματικά ανάπηρο δεν γίνεται να μην έχει πληγές. Κι αυτές οι πληγές δεν γίνεται να μην επηρεάζουν την συμπέρασμα του. Και δεν λέω το να μιλάει λίγο. Μπορεί κι αυτό αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Συνήθως σκληραίνει για να μπορέσει να επιβιώσει, για να μπορέσει να αντέξει την απόρριψη του γονιού. Γίνεται αυστηρός με τον εαυτό του αλλά και με τους άλλους.
    Είμαι ένα τέτοιο παιδί και έχω "φάει" πολλές συνεδρίες για να συζητάω αυτό το θέμα.
    Εχεις δικιο! Και εμενα με εχει επηρεασει η σχεση μου με τους γονεις μου... Λυπαμαι για αυτο που περασες...

Senior Member
    βασιλη, εγω δεν την πιεζω να πει τπτ. ο,τι θελει λεει ο καθενας.
    κι αυτο το "δημοσια" που λετε, τι ακριβως ειναι;
    πως μιλαει "δημοσια" καποιος οταν ειναι ανωνυμος και απροσωπος πισω απο ενα πληκτρολογιο;;;
    εαν εχετε ανταλλαξει ταυτοτητες, αλλαζει.
    κατα τα αλλα, εγω επανερχομαι στην αρχικη μου υποθεση, οτι το θεμα της δεν ειναι η φιλια, αλλα η σχεση της. και δεν θα επεκταθω.
    εχει γινει βραχυκυκλωμα ,εδω..
    Αν το θεμα ηταν η σχεση μου θα ειχα χωρισει... Τωρα για το βραχυκυκλωμα τι να πω; Αφου συμφωνουμε οτι διαφωνουμε (οπως ειπα και πριν) ας το αφησουμε εδω.

Senior Member
    α μπα... χειροτερα τον προσβαλεις οταν λες οτι νοιωθεις μονη και εγκαταλειμενη (λογω φιλων), ενω εχετε σχεση.
    Κυριολεκτικα του εχω ζητησει συγγνωμη που νιωθω ετσι και λεει οτι δεν πειραζει γιατι καταλαβαινει πως το εννοω. Και εδω στο φορουμ οταν το πρωτοανεφερα ειπα οτι σιχαινομαι που νιωθω ετσι. Δικαιολογουμαι παντου για να μην παρεξηγηθω. Δεν μπορεις να πεις στα συναισθηματα να μην ερχονται οποτε και εδω δεν θα μπορουσα να κανω κατι. Στο χερι σου ειναι μονο το πως θα τα διαχειριστεις. Μπορω και εχω καθε δικαιωμα να νιωθω εγκαταλελειμμενη απο φιλους χωρις να με εχει πειραξει αυτος. Γιατι αυτος δεν ειναι φιλος μου (πλεον).

Banned
    Δεν εχει σημασια με ποσους γονεις μεγαλωσες αλλα με τι ειδους γονεις .
    Υπαρχουν παιδια απο μονογονεικες οικογενειες και ειναι πληρως λειτουργικα ως ενηλικες .
    Αυτα τα παιδια απλα ειχαν την ευλογια να εχουν ενα γονεα που καλυπτε το κενο και των δυο ΩΣΤΕ να μην δημιουργηθει ενας δυσλειτουργικος ενηλικας .

Η ταυτηση και η θυματοποιηση ειναι μεγαλη παγιδα στην οποια πολλες φορες πεφτουμε απο ηδη δυσλειτουργικους ανθρωπους .Θελει αρκετη προσοχη γιατι ο τροπος που μεγαλωσαμε και διαιωνιζουμε μια κατασταση θα καθορίσει και τον τυπο συντροφου που θα ειμαστε ή θα αναζητουμε .

Senior Member
    Ε, δημόσια είναι και αυτό βρε Remedy. Το φόρουμ εδώ είναι αρκετά διαδεδομένο και μπορεί να μπει και κάποιος real life γνωστός και να διαβάσει για σένα πράγματα και να καταλάβει ποιος είσαι από τα «συμφραζόμενα».. Εντάξει, λίγο τραβηγμένο αυτό που λέω, αλλά σκέψου πόσοι μπαίνουν να διαβάσουν που δεν έχουν καν λογαριασμό, μην υπολογίζεις μόνο τα (σχετικά λίγα..) μέλη.

Εδώ παλι θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μαζί σου :)
    Κατά τη γνώμη μου το θέμα της δεν είναι καθόλου η σχεση της (που τη βρίσκω να είναι μια χαρά..) αλλά η φιλία/φιλιες. Εκεί έχει το ζήτημα η κοπέλα (και λίγο το απωθημένο ίσως..) , επειδή δεν το έχει βιώσει αυτό στο παρελθόν και είχε όλες αυτές τις αρνητικές εμπειριες κι απογοητεύσεις.

(Όλα καλα Remedy :) , οι διαφωνίες είναι αυτές που «ταΐζουν» το διάλογο μεταξύ δυο ανθρώπων, αλλιώς αν συμφωνούσαμε σε όλα θα καθόμασταν έτσι βουβοί χωρίς να έχουμε τίποτα να πούμε..

Την καλημέρα μου.. :) )
    Αυτο ακριβως! Αλλωστε το θρεντ ξεκινησε με αλλο θεμα. Αν ειχα θεμα με το αγορι μου θα ξεκινουσα ετσι.

Senior Member
    Δεν τον προσβάλλει.. Εξομολογητικά λέει στο αγόρι της (που τα συζητάνε όλα αυτά) ότι της λείπει το να είχε λιγο παραπάνω κόσμο στο κομμάτι «φιλία». Εγώ το βρίσκω απόλυτα υγιές αυτό, πολύ πιο υγιές τουλάχιστον από αυτό που έκανα εγώ στην ηλικία της που έπεσα «με τα μούτρα» πάνω στο κομμάτι «σχεση» (και αργότερα γάμο..) ξεχνώντας τους πάντες και τα πάντα γιατί ένιωθα πλήρης/γεματος/καλυμμενος, κι όταν μετά ήρθε το διαζύγιο βρέθηκα να είμαι μόνος μου κι έτρεχα να τα φτιάξω παλι όλα από το μηδέν..

Εντάξει, γίνεται και παλι, δε λέω, αλλά καλύτερα να μην το είχα πάει τόσο «μονόπατα» το θέμα επι εικοσιτόσα χρόνια.. Θα ήταν λίγο πιο εύκολο για μένα τώρα..
    Συγγνωμη αλλα πιστευω δεν θα μπορουσα να εχω ενα θεμα (σοβαρο η ασοβαρο) που να με επηρεαζει τοσο πολυ και να μην το συζητησω με το αγορι μου. Που ειναι ενας ανθρωπος πολυ κοντα μου προφανως. Και ενας ανθρωπος πολυ ωριμος. Οπως εχω ξαναπει το αγορι μου καλυπτει ενα διαφορετικο κομματι της ζωης μου. Επισης λογω σπουδων δεν μπορουμε να βρισκομαστε συνεχεια οποτε μου λειπει. Ειναι ο ανθρωπος που νιωθω πιο κοντα μου και δεν τον βλεπω οσο συχνα θα ηθελα. Και επειδη ειμαι υπερευαισθητη με επηρεαζει λιιιγο παραπανω η αληθεια ειναι.
    Εννοειται οτι γινεται. Θα τα καταφερεις!

Page 63 of 69 FirstFirst ... 13536162636465 ... LastLast