Δεν εχω φιλους - Page 65
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 65 of 69 FirstFirst ... 15556364656667 ... LastLast
Results 961 to 975 of 1031
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Την συζήτηση μεταξύ μας εννοώ σταματω όσο αφορά αυτό το κομμάτι.
    Ποτε μίλησα εκ μέρους της ρε Βασίλη? Είπα ότι βάζεις χέρι σε εμάς για το τι θα πούμε. Αυτό είπα. Διάβαζε τι γράφω.
    Δε σας βάζω χέρι λέμεεε..

Κάτι πρέπει να κάνω εγώ πολύ λάθος, δεν εξηγείται αλλιώς..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    υποδειξεις δεν δεχομαι. καλα θα κανεις να μην τις απευθυνσεις σε μενα.

εκοψα τα εκτος θεματος, για την συντομια του ποστ. ομολογω οτι τα περισσοτερα μηνυματα σου τα προσπερνω, λογω μεγεθους. αυτο, απευθυνοταν σε μενα και αναγκαστηκα να το διαβασω ΟΛΟ...
    Δεν σου έκανα ποτέ υπόδειξη Remedy. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Σου ξαναλέω ότι ενδεχομένως έτσι να έφτασε το κείμενό μου «απέναντι», αλλά μόνο εγώ είμαι σε θέση να ξέρω ποια ήταν η πρόθεσή μου και σου λέω ότι υπόδειξη δεν έκανα ποτέ σε κανέναν.. Απλά σχολίασα πάνω σε αυτά που γράψατε, αυτό ναι, αλλά δεν υπήρχε πρόθεση για «υπόδειξη». Και πάλι μια γνώμη έλεγα..

Ωραία, παιδιά, είστε δυο διαφορετικοί άνθρωποι και μου λέτε και οι δυο (Remedy, Γιώργος) το ίδιο πράγμα, ότι τα σχόλιά μου έφτασαν «απέναντι» ως «υπόδειξη», το ακούω αυτό που μου λέτε και το κρατάω.. Σας λέω ότι θα προσπαθήσω να σχολιάζω λιγότερο πάνω σε αυτά που γράφετε αφού είναι έτσι.. Μπορεί έτσι κι αλλιώς να μη γουστάρετε να ακούσετε τα σχόλιά μου αυτά κι έχετε και κάθε δικαίωμα κιόλας.. Αυτό είναι απόλυτα σεβαστό. Θα προσέχω περισσότερο στο εξής. Σόρρυ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Ρε Βασιλάκη το αρχικό νήμα το γράφει ξεκάθαρα . ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ . μετάφραση ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΕΞ !
    τα υπόλοιπα που γράφονται είναι μπούρδες , γράφει κ το phd διεξοδικά τις κλασσικές μπούρδες . ΣΕΞ ΔΟΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ .
    απορώ ρε φίλε αφού διαβάζεις τον νομπελίστα ,δωρεάν , μένεις συνέχεια στο ίδιο εξάμηνο .
    Στο τέλος θα βρει κάπου το σεξ , κ δεν θα πρήζει για φιλίες ανδρικές .
    Πάμε πάλι την ΑΛΦΑ βήτα . ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω στην ζωή φυσιολογικών ανθρώπων .
    Που είσαι καθηγητά μου? Τελικά έτρεξες σήμερα? Μπορεί και να σε είδα? Κατέβηκα λίγο στη Μεσογείων να χαζέψω, είχε και ωραία μέρα..

https://streamable.com/4vqtfl

Banned
    Quote Originally Posted by Idkwhattosaytho View Post
    Ναι αλλα δεν θελω να χωρισω. Στη σχεση μου περναω οντως καλα δοξα τω Θεω. Αν ενιωθα εστω και λιγο αβολα με το αγορι μου θα ημουν ακομα πιο ανησυχη στα ποστ μου πιστευω. Δηλαδη θα βλεπατε αλλο ενα "ελαττωμα".
    Γιατι να χωρίσεις πως βγήκε αυτο το συμπέρασμα ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by nemo View Post
    Γιατι να χωρίσεις πως βγήκε αυτο το συμπέρασμα ;
    Επειδη ελεγαν οτι εχω προβλημα με τη σχεση μου και οτι το προβλημα μου δεν ειναι οι φιλοι

Banned
    Επειδη ελεγαν οτι εχω προβλημα με τη σχεση μου και οτι το προβλημα μου δεν ειναι οι φιλοι
    ποιοι το ελεγαν ;
    φιλοι σου ;
    συγνωμη αν το εχεις αναφέρει αλλα δεν μπόρεσα να διαβασω ολες τις σελιδες

Banned
    ας υποθεσουμε λοιπον οτι ειμαι φιλη σου κολλητη και πινουμε καφε μεσημεριανο στο στεκι που παμε . εχουμε φορεσει τα κολαν μας , πλυμενες και παρφρουμαρισμενες και ξεκιναμε τις κοριτσιστικες κουβεντες .

- πηγα σε αυτην την μ**λακο να μου βαψει το νυχι και μου το εκανε σαν τα μουτρα της , η πσωλα . θα παω στην απεναντι που παιρνει και λιγοτερα .
    - αντε , την πσωλου , καλα θα της κανεις . εγω αλλαξα κομμωτρια γιατι η πατσ**βουρα , μου εκανε το μαλλι ενα χαλι . θα παω στην αλλη στην γωνια που εχω μαθει οτι κανει φοβερο μπαλαγιαζ . αλλα ας τα αφησουμε αυτα ...για πες ...πως παει το σεξ με τον δικο σου ? σου πηρε το αιφον16 προ ο μλκας ? εμενα ο τακης με παει το σουκου μιλανο για ψωνια , θα του μαμησω την πιστωτικη του μλκα , θελει και να με μαμησει ιταλια το αρχ**δι , δεν κοιταει τα χαλια του , αλλα ειναι καλο παιδι με καλη δουλεια , ψιλομαμαει και καλα , αλλα θα μπορουσε και καλυτερα ....

Banned
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Που είσαι καθηγητά μου? Τελικά έτρεξες σήμερα? Μπορεί και να σε είδα? Κατέβηκα λίγο στη Μεσογείων να χαζέψω, είχε και ωραία μέρα..

https://streamable.com/4vqtfl
    ειχαν ερθει κατι αεροσυνοδες απο σαουδικη αραβια και τις πεταξα για καφε σουνιο . σιγα μην κατσω να τρεξω 42 χλμ σαν τον μλκα

πιτσιρικες , μεσα στην κ4υλα

Senior Member
    ειχαν ερθει κατι αεροσυνοδες απο σαουδικη αραβια και τις πεταξα για καφε σουνιο . σιγα μην κατσω να τρεξω 42 χλμ σαν τον μλκα

πιτσιρικες , μεσα στην κ4υλα
    α, ταξιτζης εισαι τελικα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by nemo View Post
    ποιοι το ελεγαν ;
    φιλοι σου ;
    συγνωμη αν το εχεις αναφέρει αλλα δεν μπόρεσα να διαβασω ολες τις σελιδες
    Καποιος που απαντησε εδω στο ποστ δεν θυμαμαι τωρα

Senior Member
    ας υποθεσουμε λοιπον οτι ειμαι φιλη σου κολλητη και πινουμε καφε μεσημεριανο στο στεκι που παμε . εχουμε φορεσει τα κολαν μας , πλυμενες και παρφρουμαρισμενες και ξεκιναμε τις κοριτσιστικες κουβεντες .

- πηγα σε αυτην την μ**λακο να μου βαψει το νυχι και μου το εκανε σαν τα μουτρα της , η πσωλα . θα παω στην απεναντι που παιρνει και λιγοτερα .
    - αντε , την πσωλου , καλα θα της κανεις . εγω αλλαξα κομμωτρια γιατι η πατσ**βουρα , μου εκανε το μαλλι ενα χαλι . θα παω στην αλλη στην γωνια που εχω μαθει οτι κανει φοβερο μπαλαγιαζ . αλλα ας τα αφησουμε αυτα ...για πες ...πως παει το σεξ με τον δικο σου ? σου πηρε το αιφον16 προ ο μλκας ? εμενα ο τακης με παει το σουκου μιλανο για ψωνια , θα του μαμησω την πιστωτικη του μλκα , θελει και να με μαμησει ιταλια το αρχ**δι , δεν κοιταει τα χαλια του , αλλα ειναι καλο παιδι με καλη δουλεια , ψιλομαμαει και καλα , αλλα θα μπορουσε και καλυτερα ....
    Ναι γιατι λογικα ετσι μιλαμε εμεις τα κοριτσια. Επισης θα το ξαναπω αλλα πραγματικα θα ηθελα να φυγεις απο εδω. Θα ηθελα οι απαντησεις να ειναι μονο σχετικες με το αρχικο θεμα του θρεντ και οχι ακυρα πραγματα. Οχι γιατι ειστε υποχρεωμενοι να με βοηθησετε και να μου βρειτε λυσεις αλλα επειδη το θεμα που πρωτοανεφερα ειναι ενα θεμα που απασχολει πολυ κοσμο και θα ηθελα αν καποιος πεσει εστω και τυχαια πανω στο ποστ και θελει να το διαβασει (οσο μπορει γιατι εχουμε πει υπερβολικα πολλα πραγματα χαχα) να παρει κατι απο αυτο και να βοηθηθει.

Senior Member

οπως καταλαβαμε ολοι, απο γυναικες εχεις γνωρισει μονο τραβεστι σεξεργατριες, οταν πηγες να τις ψωνισεις σαν πελατης... λογικο. ποια να ασχοληθει μαζι σου με τις μλκιες που πετας;
    καμια νορμαλ γυναικα δεν μιλαει ετσι.
    μολις απεδειξες ποσες παπαντζες λες..

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οπως καταλαβαμε ολοι, απο γυναικες εχεις γνωρισει μονο τραβεστι σεξεργατριες, οταν πηγες να τις ψωνισεις σαν πελατης... λογικο. ποια να ασχοληθει μαζι σου με τις μλκιες που πετας;
    καμια νορμαλ γυναικα δεν μιλαει ετσι.
    μολις απεδειξες ποσες παπαντζες λες..
    Φυσικά , οι νορμάλ γυναίκες μιλάνε για τον Μπαχ , την Εθνική πινακοθήκη ,την 17 Νοέμβρη , την Αριστερά , την Παλαιστίνη , το διδακτορικό στην Πάντειο . Θες να μας πεις εσύ τώρα με το phd στην ψιψινολογια , ότι δεν μιλάνε για Πέη κ νύχια κ ούτε πάνε για ψώνια στο Μιλάνο με τα Πέη ,αλλά την βγάζουν στα Εξάρχεια μελετώντας ποίηση κ σουρεαλισμό .
    Συζητούν για την Πατριαρχία κ τον Φεμινισμό ....και το μποζόνιο του Χιγκς ...
    Πειραγμενη είσαι ? Ποια γυναίκα δεν μιλάει για ΠΕΗ με τις φίλες της ? Μόνο οι λεσβίες κ οι φεμινίστριες
    Ψιψινολογα μου ....

Banned
    Ναι γιατι λογικα ετσι μιλαμε εμεις τα κοριτσια. Επισης θα το ξαναπω αλλα πραγματικα θα ηθελα να φυγεις απο εδω. Θα ηθελα οι απαντησεις να ειναι μονο σχετικες με το αρχικο θεμα του θρεντ και οχι ακυρα πραγματα. Οχι γιατι ειστε υποχρεωμενοι να με βοηθησετε και να μου βρειτε λυσεις αλλα επειδη το θεμα που πρωτοανεφερα ειναι ενα θεμα που απασχολει πολυ κοσμο και θα ηθελα αν καποιος πεσει εστω και τυχαια πανω στο ποστ και θελει να το διαβασει (οσο μπορει γιατι εχουμε πει υπερβολικα πολλα πραγματα χαχα) να παρει κατι απο αυτο και να βοηθηθει.
    Τον πολύ κόσμο τον απασχολεί να κάνει σεξ , καλό σεξ , πολύ καλό σεξ ,το καλύτερο σεξ . Να συνοργασμιζει ...πες μας ποια στάση σου αρέσει . Τελειώνεις εύκολα με το αγόρι σου ? Στοματικό σου κάνει ? Πρωκτό σου γλύφει ? ....who cares about friends, εκτός αν είναι με benefits. ....
    Κ επειδή όλους τους νοιάζει μια καλή φιλία ...βγες στο δρόμο κ κάνε ένα γκάλοπ να δεις ... θέλεις έναν φίλο διπλα σου η' μια σεξοβομβα να σου πλένει με την στριγκαρα κ τακούνι τα πιάτα .... . Κάντο το γκάλοπ κ let us know...

Senior Member
    Φυσικά , οι νορμάλ γυναίκες μιλάνε για τον Μπαχ , την Εθνική πινακοθήκη ,την 17 Νοέμβρη , την Αριστερά , την Παλαιστίνη , το διδακτορικό στην Πάντειο . Θες να μας πεις εσύ τώρα με το phd στην ψιψινολογια , ότι δεν μιλάνε για Πέη κ νύχια κ ούτε πάνε για ψώνια στο Μιλάνο με τα Πέη ,αλλά την βγάζουν στα Εξάρχεια μελετώντας ποίηση κ σουρεαλισμό .
    Συζητούν για την Πατριαρχία κ τον Φεμινισμό ....και το μποζόνιο του Χιγκς ...
    Πειραγμενη είσαι ? Ποια γυναίκα δεν μιλάει για ΠΕΗ με τις φίλες της ? Μόνο οι λεσβίες κ οι φεμινίστριες
    Ψιψινολογα μου ....
    μωρη μαλακω πατσαβουρα, λενε οι τραβεστι που ξερεις εσυ., μισογυνη, λιγουρη.
    αλλο τα θεματα που μιλανε κι αλλο οι μαλακιες που νομιζεις οτι λενε, γιατι δεν εχεις γνωρισει ποτε γυναικες απο κοντα..
    σιγα μη λενε και καρακαλτακα...
    εισαι ασχετος με γυναικες, παπατζης και λιγουρης.
    μονο στην παπαντζα εχεις νομπελ.
    γυναικες κανονικες δενε χεις γνωρισει ποτε, με τις παπαριες που λες.

ασε που εισαι τερμα λαικαντζα...

Page 65 of 69 FirstFirst ... 15556364656667 ... LastLast