Τρώγοντας άκυρο λόγω ψυχολογικών - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 105
    Senior Member
    Κι έβγαλα κ θεραπεία κατά λάθος σωστή όλη η χώρα είναι αλλού μπορεί να μην είμαστε στην Ευρώπη έτσι νομίζω εγώ για αλήθεια

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Να αγαπάς τον εαυτό σου και να τον φροντίζεις. Να ασχοληθείς με το κομμάτι που σε απασχολεί που είναι η κατάθλιψη και να δουλέψετε μαζί τη χαμηλή αυτοπεποίθηση.
    Σίγουρα θα βρεις κάποιον στον μέλλον που θα τον διαλεγεις και θα σε διαλέγει. Δεν τελειώνει η ζωή μας με έναν χωρισμό.
    Τα πήρα τα χρήματα τελικά. Σκεφτόμουν να κάνω ταξίδι να τον δω, ειχα κλείσει αεροπορικά μόνο αλλά δεν ψήνομαι όπως είπα. Γιατί αυτός όταν με φιλοξένησε για 3 εβδομάδες γκρίνιαζε που δεν μπορούσε να βάψει μαλλί και έβαλε σε προτεραιότητα να αγοράσει play station. Αλλά όταν είναι να έρθει εγώ πρέπει να τον φιλοξενήσω αλλιώς δεν έρχεται, δεν θέλει να πάει σε ξενοδοχείο. Η αδερφή μου μου είχε πει ότι αυτός κοιτάει τον ευατο του και έτσι πρέπει και εσύ.

Έμενα μακριά, στο εξωτερικό χωρίς κανέναν και μου φεροταν άσχημα, μια κοινωνική λειτουργός μου είχε πει ότι αυτός ξέρει πως έχει εξουσία πάνω μου και ότι αυτό δεν είναι αγάπη.

Τώρα είμαι στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες και αν βρω εργασία θα ξαναπήγαινα.

Του ζήτησα τώρα που είμαι πίσω στην Ελλάδα να χωρίσουμε και οταν το πήρα πίσω με έκραξε και μου είπε οτι θελει να χωρίσουμε γιατί δεν βλέπει κάτι σοβαρο μαζί μου και ότι σε κάποια φάση η σχέση μας ήταν χαλαρή και αισθάνθηκε ξελαφρυνση γιατί έχω κατάθλιψη και φοβάται. Επίσης λόγω του περιστατικό που με φιλοξένησε και οτι του έφαγα τα λεφτά και δεν του βγήκε να πληρώσει ενοίκιο γιατί ήθελε να πάρει κονσολα playstation.
    Έτσι κι αλλιώς μου είπε ότι τώρα που χωρίσαμε να το θυμαμαι όταν είναι να προγραμματίζω ταξίδια εκεί.

Ειπε ότι θέλει μια κοπέλα να την βλεπει σοβαρά και ότι εμένα δεν νιωθει έτσι λόγω της κατάθλιψης και του επεισοδίου που είχα 5 μηνες στη σχέση. Είπε ότι αυτό χαλασε την σχέση γιατί ήταν αρχή. Με μειώνει συνέχεια. Συνέχεια είχα ενοχές, τώρα αισθάνομαι καλύτερα μετά από αυτή τη συζήτηση.
    Last edited by Wrongplanet; 04-01-2025 at 20:08.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Wrongplanet View Post
    Τα πήρα τα χρήματα τελικά. Σκεφτόμουν να κάνω ταξίδι να τον δω, ειχα κλείσει αεροπορικά μόνο αλλά δεν ψήνομαι όπως είπα. Γιατί αυτός όταν με φιλοξένησε για 3 εβδομάδες γκρίνιαζε που δεν μπορούσε να βάψει μαλλί και έβαλε σε προτεραιότητα να αγοράσει play station. Αλλά όταν είναι να έρθει εγώ πρέπει να τον φιλοξενήσω αλλιώς δεν έρχεται, δεν θέλει να πάει σε ξενοδοχείο. Η αδερφή μου μου είχε πει ότι αυτός κοιτάει τον ευατο του και έτσι πρέπει και εσύ.

Έμενα μακριά, στο εξωτερικό χωρίς κανέναν και μου φεροταν άσχημα, μια κοινωνική λειτουργός μου είχε πει ότι αυτός ξέρει πως έχει εξουσία πάνω μου και ότι αυτό δεν είναι αγάπη.

Τώρα είμαι στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες και αν βρω εργασία θα ξαναπήγαινα.

Του ζήτησα τώρα που είμαι πίσω στην Ελλάδα να χωρίσουμε και οταν το πήρα πίσω με έκραξε και μου είπε οτι θελει να χωρίσουμε γιατί δεν βλέπει κάτι σοβαρο μαζί μου και ότι σε κάποια φάση η σχέση μας ήταν χαλαρή και αισθάνθηκε ξελαφρυνση γιατί έχω κατάθλιψη και φοβάται. Επίσης λόγω του περιστατικό που με φιλοξένησε και οτι του έφαγα τα λεφτά και δεν του βγήκε να πληρώσει ενοίκιο γιατί ήθελε να πάρει κονσολα playstation.
    Έτσι κι αλλιώς μου είπε ότι τώρα που χωρίσαμε να το θυμαμαι όταν είναι να προγραμματίζω ταξίδια εκεί.

Ειπε ότι θέλει μια κοπέλα να την βλεπει σοβαρά και ότι εμένα δεν νιωθει έτσι λόγω της κατάθλιψης και του επεισοδίου που είχα 5 μηνες στη σχέση. Είπε ότι αυτό χαλασε την σχέση γιατί ήταν αρχή. Με μειώνει συνέχεια. Συνέχεια είχα ενοχές, τώρα αισθάνομαι καλύτερα μετά από αυτή τη συζήτηση.
    εχουν δικιο και η αδερφη σου και η κοιν. λειτουργος.
    περαν της κακης και ψυχρης συμπεριφορας του, σου ειπε ξεκαθαρα με ολους τους τροπους, οτι δεν θελει να ειστε μαζι.
    εσυ με ποια λογικη εκλεισες εισιτηρια να πας να τον δεις;
    με το ζορι, σχεση δεν γινεται.
    εχεις πει σε πολλα σημεια ποσο προσπαθησες, ποσο προσπαθεις στο θεμα των σχεσεων, ποσο το σκεφτεσαι για το τι θελουν και πως θελουν να εισαι ιγα να γουσταρουν.
    οι σχεσεις ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΤΑΙΡΙΑΣΜΑ ΘΕΛΟΥΝ. αν δεν ταιριαζουμε με καποιον, οσο και να προσπαθησουμε, τοσο πιο αμηχανο και ψευτικο βγαινει ολο.
    σχεση κανουμε με αυτον που μας αρεσει ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. οχι με αυτον που προσπαθει να υποκριθει αυτα που μας αρεσουν.
    γινε ο ανθρωπος που σου αρεσεις εσενα, μην ψαχνεις τι θελουν οι αλλοι να γινεις, γιατι αυτο δεν γινεται. και γιατι δεν θελουν ολοι τα ιδια!! δλδ, με τον εναν θα γινεσαι ετσι και με τον αλλον γιουβετσι;; πως ειναι δυνατον;
    μην προσπαθεις να κρατησεις μια σχεση. αν δεν ειναι ταιριαστη, δεν κρατιεται ουτε με αλυσιδες, και αν ειναι ταιριαστη, ρεει σαν το νερακι..
    ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ.
    ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ.
    οποιος δεν σε θελει μία, εσυ να μην τον θελεις εκατονμία...
    Last edited by Remedy; 05-01-2025 at 15:33.

Senior Member
    Αυτό που με θεωρείτε καρναβάλι είναι βίωμα

Senior Member
    Γιατί είχε ξανακάνει έτσι και μετά όταν βρεθήκαμε μου είπε ότι δεν θέλει να χωρίσουμε. Νιώθω ότι δεν ταιριαζω με κανέναν και οτι κανένας δεν με θέλει. Αυτός θέλει κάποια να οδηγάει γιατί αυτός δεν οδηγάει φοβάται και κάποια να μην έχει κατάθλιψη, το νιώθει σαν βάρος. Αισθάνομαι μειονεκτικά. Βρίσκω άτομα που περνάμε ωραία αλλά δεν με θέλουν εκείνοι.
    Last edited by Wrongplanet; 05-01-2025 at 17:01.

Senior Member
    Γιατί είχε ξανακάνει έτσι και μετά όταν βρεθήκαμε μου είπε ότι δεν θέλει να χωρίσουμε. Νιώθω ότι δεν ταιριαζω με κανέναν και οτο κανένας δεν με θέλει. Αυτός θέλει κάποια να οδηγάει γιατί αυτός δεν οδηγάει φοβάται και κάποια να μην έχει κατάθλιψη, το νιώθει σαν βάρος. Αισθάνομαι μειονεκτικά. Βρίσκω άτομα που περνάμε ωραία αλλά δεν με θέλουν εκείνοι.
    Ε αν σε ήθελε δεν θα έβρισκε λόγους για να σε χωρίσει. Και όταν ένας άνθρωπος σου λέει ότι δεν θέλει σχέση μαζί σου, να φεύγεις. Το να τον παρακαλάς, να τρέχεις από πίσω του το μόνο που καταφέρνεις είναι να ρίχνεις την αξία σου και πληγωνεσαι. Μια σχέση για να κρατήσει πρέπει να δίνουν και οι δύο, ε αν δίνεις μόνο εσύ ή εσύ πάρα πολλά και αυτός λίγα τότε δεν υπάρχει ισορροπία, δεν θα σε εκτιμάει και θα φεύγει χωρίς να τον νοιάζει. Ε αν εσύ δεν αγαπάς και δεν σέβεσαι τον εαυτό σου, γιατί να το κανει ο άλλος; Ανέβασε την αξία που δίνεις στον εαυτό σου και μην την κατεβάζεις για κανέναν.

Πάντα αναρωτιόμουν οι άνθρωποι που μπαινοβγαίνουν σε σχέσεις με τι κριτήρια το κάνουν. Πιθανότατα με επιφανειακα κριτήρια ταυτόχρονια απορρίπτοντας ποιος ξέρει πόσους/πόσες χωρίς να τους γνωρίσουν. Και μετά αναρωτιούνται γιατί ξάφνικα στράβωσε η σχέση και τι μπορεί να άλλαξε.

Senior Member
    Γιατί είχε ξανακάνει έτσι και μετά όταν βρεθήκαμε μου είπε ότι δεν θέλει να χωρίσουμε. Νιώθω ότι δεν ταιριαζω με κανέναν και οτι κανένας δεν με θέλει. Αυτός θέλει κάποια να οδηγάει γιατί αυτός δεν οδηγάει φοβάται και κάποια να μην έχει κατάθλιψη, το νιώθει σαν βάρος. Αισθάνομαι μειονεκτικά. Βρίσκω άτομα που περνάμε ωραία αλλά δεν με θέλουν εκείνοι.
    ε, να παει να την βρει αυτην που οδηγαει και δεν εχει καταθλιψη, τοτε.
    να μην ασχολεισαι μαζι του, αφου δεν σε θελει.

ολοι συναντουν ατομα που θελουν και δεν τους θελουν εκεινοι, και χωρις να εχουν καμια παθηση.
    η διαφορα ειναι οτι οταν τους συναντουν, πανε παρακατω, δεν ασχολουνται αλλο. κι εκει παρακατω και παρακατω, καποια στιγμη βρισκουν το ατομο που και θελουν και τους θελει.
    εσυ το τραβας απ τα μαλλια, ενω δεν υπαρχει λογος, τσαμπα χρονο και αυτοπεποιθηση χανεις επιμενοντας με καποιον που σε διωχνει..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Null&Void View Post
    Πάντα αναρωτιόμουν οι άνθρωποι που μπαινοβγαίνουν σε σχέσεις με τι κριτήρια το κάνουν. Πιθανότατα με επιφανειακα κριτήρια ταυτόχρονια απορρίπτοντας ποιος ξέρει πόσους/πόσες χωρίς να τους γνωρίσουν. Και μετά αναρωτιούνται γιατί ξάφνικα στράβωσε η σχέση και τι μπορεί να άλλαξε.
    μπαινοβγαινουν στις ιδιες σχεσεις εννοεις, η οτι πανε απο την μια στην αλλη;

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μπαινοβγαινουν στις ιδιες σχεσεις εννοεις, η οτι πανε απο την μια στην αλλη;
    Και στις δύο περιπτώσεις.

Senior Member
    πολυ γενικολογο αυτο.. οι ανθρωποι πρωτα κανουν γνωριμιες και μετα κανουν σχεσεις. δεν ξερεις αν ταιριαζεις επειδη ειδες/ γνωρισες καποιον. οι περισσοτερες γνωριμιες δεν γινονται σχεσεις, γιατι δεν υπαρχει ταιριασμα και απομακρυνονται οι ανθρωποι. τι να κανουν αφου τελικα δεν ταιριαζουν; να παντρευτουν;
    απο την αλλη, εφοσον πριν την γνωριμια ειναι αγνωστοι, ειτε απλοι γνωστοι, με τι κριτηρια θεωρεις οτι πλησιαζουν; ποσο βαθια δλδ;;;
    αναγκαστικα τα αρχικα κριτηρια ειναι επιφανειακα, μεχρι να γνωριστουν περισσοτερο! τι αλλο θα μπορουσε να ειναι; δεν ειμαστε μεντιουμ...
    εισαι εσυ; ξερεις εσυ με το που βλεπεις μια γυναικα, τι κουβαλαει στο κεφαλι της και στην ψυχη της; με ποιο κριτηρια λοιπον σου αρεσει;

υ.γ. εν κατακλειδι, δεν μιλαμε για "σχεσεις" οπου μπαινοβγαινουν, αλλα για καποιο σταδιο της γνωριμιας. για να γνει "σχεση", πρεπει να γνωρισεις πολυ καλα τον αλλον, να εχεις κανει σεξ, να εχεις καποιες κοινες εμπειριες. αυτα ομως, δεν ειναι σχεση...
    Last edited by Remedy; 05-01-2025 at 20:28.

Οι γυναίκες έχετε το προνόμιο να σας πλησιάζουν αντί να πρέπει να πλησιάζετε εσείς. Όχι σε όλες τις περιπτώσεις αλλά στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. Όταν λοιπόν σε πλησιάσει ένας άντρας και τον ακυρώσεις με την μία πριν τον γνωρίσεις λόγο της εμφάνισης του, και δεχτείς κάποιον άλλο καθαρά γιατί υπάρχει "ελξη", το βρίσκω χαζό αν δεν πάει καλά η σχέση να λες "είναι άλλος από ότι νόμιζα, δεν ξέρω τι χάλασε". Οι άνθρωποι που απέρριψες μπορεί να ήταν το τέλειο για εσένα, αλλά δεν θα το μάθεις ποτέ (δεν λέω για εσένα προσωπικά)

Όσο για εμένα, με εξαίρεση μία φορά που μίλησα με μία κοπέλα και προσπαθησα (που βασικά εκείνη άνοιξε συζήτηση) η οποία ήταν από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχω δει στην ζωή μου, όλες οι άλλες που προσπάθησα να γνωρίσω ήταν το πολύ μετριες σε εμφάνιση. Σε καμμία περίπτωση δεν ήταν γυναίκες που θα κοίταγα δεύτερη φορά στον δρόμο. Απλά παρατηρώ τρόπο ομιλίας, στάση σώματος κτλ. Και φυσικά αν την γνωρίζω από πριν κάπως ή αν συχνάζουμε στα ίδια μέρη. Αν θες να το πιστέψεις αυτό, έχει καλώς.

Senior Member
    Οι γυναίκες έχετε το προνόμιο να σας πλησιάζουν αντί να πρέπει να πλησιάζετε εσείς. Όχι σε όλες τις περιπτώσεις αλλά στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. Όταν λοιπόν σε πλησιάσει ένας άντρας και τον ακυρώσεις με την μία πριν τον γνωρίσεις λόγο της εμφάνισης του, και δεχτείς κάποιον άλλο καθαρά γιατί υπάρχει "ελξη", το βρίσκω χαζό αν δεν πάει καλά η σχέση να λες "είναι άλλος από ότι νόμιζα, δεν ξέρω τι χάλασε". Οι άνθρωποι που απέρριψες μπορεί να ήταν το τέλειο για εσένα, αλλά δεν θα το μάθεις ποτέ (δεν λέω για εσένα προσωπικά)

Όσο για εμένα, με εξαίρεση μία φορά που μίλησα με μία κοπέλα και προσπαθησα (που βασικά εκείνη άνοιξε συζήτηση) η οποία ήταν από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχω δει στην ζωή μου, όλες οι άλλες που προσπάθησα να γνωρίσω ήταν το πολύ μετριες σε εμφάνιση. Σε καμμία περίπτωση δεν ήταν γυναίκες που θα κοίταγα δεύτερη φορά στον δρόμο. Απλά παρατηρώ τρόπο ομιλίας, στάση σώματος κτλ. Και φυσικά αν την γνωρίζω από πριν κάπως ή αν συχνάζουμε στα ίδια μέρη. Αν θες να το πιστέψεις αυτό, έχει καλώς.

Εδώ γραφεις για ομορφιά και στο πάνω λέει ότι δεν καταλαβαίνεις τους ανθρώπους που έχουν επιφανειακά κρητικά.

Πάντως στην Ελλάδα παίζει ρόλο πόσο κοινωνική είναι κάποια κοπέλα, εγώ δεν είμαι και δεν με πλησιάζουν. Με την αδερφή μου μοιάζουμε πολύ ομως είναι υπερεξωστρεφης και συμπαθητικη στους άλλους και δεν της έλειπε ποτέ σχέση και τύπους που την κυνηγάνε. Επίσης στην Ελλάδα το να είναι κάποια κοπέλα ανοιχτόχρωμη στα μάτια και στα μαλλιά βοηθάει πολύ. Είχα 2 φίλες έτσι και ειδικά η μία που είχε και πολύ αρμονικά χαρακτηριστικά οπου και να πηγαίναμε της ζητούσαν να βγει για καφέ. Ένας σερβιτόρος μπέρδεψε τα λόγια του μια φορά και ήταν πολύ αμήχανος.

Εγώ δεν είμαι ωραία, επίσης έχω σγουρά μαλλιά, στο εξωτερικό μου έλεγαν ότι είναι όμορφα αλλά στην Ελλάδα στο σχολείο με ελεγαν θάμνο. Πάντως ξέρω κοπέλες που είναι πολυ μέτριες αλλά είναι πολύ κοινωνικές και τις θέλουν πολλοί. Και άλλες που βάφονται και βάζουν χείλη κλπ και τρώνε κέρατο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ε, να παει να την βρει αυτην που οδηγαει και δεν εχει καταθλιψη, τοτε.
    να μην ασχολεισαι μαζι του, αφου δεν σε θελει.

ολοι συναντουν ατομα που θελουν και δεν τους θελουν εκεινοι, και χωρις να εχουν καμια παθηση.
    η διαφορα ειναι οτι οταν τους συναντουν, πανε παρακατω, δεν ασχολουνται αλλο. κι εκει παρακατω και παρακατω, καποια στιγμη βρισκουν το ατομο που και θελουν και τους θελει.
    εσυ το τραβας απ τα μαλλια, ενω δεν υπαρχει λογος, τσαμπα χρονο και αυτοπεποιθηση χανεις επιμενοντας με καποιον που σε διωχνει..
    Πολλές φορές με μειώνουν αλλά μένουν στη σχέση και με χρησιμοποιούν για το ερωτικό. Δυσκολεύομαι πολύ να γνωρίσω κόσμο, δεν είμαι κοπέλα που με προσεγγίζουν, δεν πολυφτιαχνομαι κιόλας και δεν βαφομαι αν και προσπαθώ από το 2023 να το βελτιώσω. Όταν υπάρχουν κοπέλες στην ηλικία μου που εχουν βάλει χείλη, νύχια, ντυνονται ωραία και φτιάχνονται τότε δεν μπορω να συναγωνιστώ. Είχα κατεβάσει Τιντερ και τα συναφή το 2019 και είχα βγει με 15+ και οι περισσότεροι μου είπαν ότι δεν τους αρέσει που είμαι πολύ αδύνατη, τα σγουρά μαλλιά μου και το ότι φορούσα σιδεράκια. Μου ελεγαν θέλω κοπέλα με καμπύλες πολλοί. Μόνο ένα ραντεβού κρατούσε. Είχα καρέ σγουρό μαλλί και σιδεράκια, τώρα δεν έχω από το 2021 και τα μαλλιά δεν τα κόβω ξανά.

Με αυτόν προσπάθησα πολύ και επίσης θα επαιρνα ένα μικρό τετρακυκλο για να αρχίσω να οδηγαω αλλά δεν τον ένοιαζε, ήθελε κάποια που ήδη οδηγάει και να είναι καλή οδηγός. Και μου έλεγε ότι είναι εγωιστής και θέλει κάποια να είναι εγωιστρια και να έχει νεύρο και ότι εγώ σαν χαρακτήρας είμαι παθητική πολύ. Δυσκολεύομαι να γνωρίζω κόσμο και τρώω πολύ άκυρο πάρα πολύ.

Εδώ γραφεις για ομορφιά και στο πάνω λέει ότι δεν καταλαβαίνεις τους ανθρώπους που έχουν επιφανειακά κρητικά.

Είπα ότι μία φορά μίλησα με γύναικα που ήταν πολύ όμορφη και είχε ξεκινλησει εκείνη την συζήτηση, όχι εγώ γιατί δεν κυνηγάω με αυτά τα κριτήρια. Εσύ μπορείς να έχει ότι κριτήρια θέλεις.

Άλλη μία γνώμη μου είναι ότι οι γύναίκα βρίσκει σχέση πολύ εύκολα όπως και να είναι οπτικά. Ή πολύ πιο έυκολα από έναν άντρα. Είμαι σίγουρος για παράδειγμα οτί ούτε εσύ, ούτε καμμία άλλη εδώ μέσα θα μου μίλαγε καν.

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast