Τρώγοντας άκυρο λόγω ψυχολογικών - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 105
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Null&Void View Post
    Είπα ότι μία φορά μίλησα με γύναικα που ήταν πολύ όμορφη και είχε ξεκινλησει εκείνη την συζήτηση, όχι εγώ γιατί δεν κυνηγάω με αυτά τα κριτήρια. Εσύ μπορείς να έχει ότι κριτήρια θέλεις.

Άλλη μία γνώμη μου είναι ότι οι γύναίκα βρίσκει σχέση πολύ εύκολα όπως και να είναι οπτικά. Ή πολύ πιο έυκολα από έναν άντρα. Είμαι σίγουρος για παράδειγμα οτί ούτε εσύ, ούτε καμμία άλλη εδώ μέσα θα μου μίλαγε καν.
    Πάντως αυτή η φίλη που την ζητούσαν για καφέ με τα μπλε μάτια τα είχε 3 χρόνια με κάποιον που είχε πιο λίγο ύψος απο εκείνη. Εγώ θεωρω πως στην Ελλάδα υπάρχει μια πίεση στις γυναίκες να εχουν κάποιον λόγω πιο πατριαρχικης κουλτούρας.
    Αν είναι κάποια πολύ όμορφη και άνω του μετρίου ή αρκετά κοινωνική θα μπορεί να βρει σχέση.

Αυτο για το υψος δεν ξερω γιατι το αναφερεις. Το ξέρω ότι υπάρχει 1 στο εκατομμυριο πιθανοτητα να γινει. Όπως και να έχει, έχεις κολλησει με αυτον τον αντρα που δεν σε θελει για τους δικους σου λογους. Απο αυτα που εχω διαβασει δεν φαινεται καλος χαρακτηρας, οπότε δεν ξερω τι άλλο μενει εκτός απο την εμφάνιση. Απο την άλλη δεν σε ξέρω, οποτε who knows. Ευχομαι να βρεις γαλληνη και αυτο που ψαχνεις.

Senior Member
    Αυτο για το υψος δεν ξερω γιατι το αναφερεις. Το ξέρω ότι υπάρχει 1 στο εκατομμυριο πιθανοτητα να γινει. Όπως και να έχει, έχεις κολλησει με αυτον τον αντρα που δεν σε θελει για τους δικους σου λογους. Απο αυτα που εχω διαβασει δεν φαινεται καλος χαρακτηρας, οπότε δεν ξερω τι άλλο μενει εκτός απο την εμφάνιση. Απο την άλλη δεν σε ξέρω, οποτε who knows. Ευχομαι να βρεις γαλληνη και αυτο που ψαχνεις.

Γιατί πολλοί άνδρες αισθάνονται μειονεκτικά για την εμφάνιση τους λόγω ύψους. Και εγώ αισθάνομαι πως δεν θα με κοιτάξει κάποιος, νιώθω πως χάρη μου κάνει. Αυτός πάντα είχε σχέσεις και ντύνεται ωραία. Νιώθω πως είναι φυσιολογικός και εγώ ενα απωθητικό φρικιό...

Πάντως πολλές γυναίκες που είναι όμορφες εστιάζουν στη δική τους ομορφιά και δεν πολυκοιτανε την εμφάνιση εμφάνιση αγοριού τους

Quote Originally Posted by Wrongplanet View Post
    Είχα κατεβάσει Τιντερ και τα συναφή το 2019 και είχα βγει με 15+
    Και για να ενισχύσω λίγο το επιχείρημα μου πιο πάνω, ξέρεις πόσες φόρες εχω κάνει match, έστω για τσατ μέσω tinder, badoo και bumble? ΜΗΔΕΝ. Ούτε μία φορά. Μήνες και μήνες. Τίποτα. Οπότε, δεν ξέρω τι άλλο να σου πω.

Γιατί πολλοί άνδρες αισθάνονται μειονεκτικά για την εμφάνιση τους λόγω ύψους. Και εγώ αισθάνομαι πως δεν θα με κοιτάξει κάποιος, νιώθω πως χάρη μου κάνει. Αυτός πάντα είχε σχέσεις και ντύνεται ωραία. Νιώθω πως είναι φυσιολογικός και εγώ ενα απωθητικό φρικιό...

Πάντως πολλές γυναίκες που είναι όμορφες εστιάζουν στη δική τους ομορφιά και δεν πολυκοιτανε την εμφάνιση εμφάνιση αγοριού τους
    Ναι εμένα ούτε χάρη δεν μου κάνουν χαχαχαχα.

Senior Member
    Και για να ενισχύσω λίγο το επιχείρημα μου πιο πάνω, ξέρεις πόσες φόρες εχω κάνει match, έστω για τσατ μέσω tinder, badoo και bumble? ΜΗΔΕΝ. Ούτε μία φορά. Μήνες και μήνες. Τίποτα. Οπότε, δεν ξέρω τι άλλο να σου πω.
    Το είχα γράψει και κάποιος μήνες πριν για αυτό και μου είπαν ότι στην Ελλάδα δεν το χρησιμοποιούν για σοβαρούς σκοπούς.

Οι άντρες εχω ακούσει να λένε ότι πολλές κοπέλες εκεί κοιτάνε να πάρουν φολλοου στο ινστα και δεν απαντάνε. Πάντως εγώ το χρησιμοποίησα και βγήκα με όσους μου έκαναν στην Αθήνα και επειδή μένω σε επαρχία έπρεπε να παίρνω ΚΤΕΛ και ήταν κουραστικό. Αλλα βγήκα και από την περιοχή μου.

Καλή τύχη σου έυχομαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ε αν σε ήθελε δεν θα έβρισκε λόγους για να σε χωρίσει. Και όταν ένας άνθρωπος σου λέει ότι δεν θέλει σχέση μαζί σου, να φεύγεις. Το να τον παρακαλάς, να τρέχεις από πίσω του το μόνο που καταφέρνεις είναι να ρίχνεις την αξία σου και πληγωνεσαι. Μια σχέση για να κρατήσει πρέπει να δίνουν και οι δύο, ε αν δίνεις μόνο εσύ ή εσύ πάρα πολλά και αυτός λίγα τότε δεν υπάρχει ισορροπία, δεν θα σε εκτιμάει και θα φεύγει χωρίς να τον νοιάζει. Ε αν εσύ δεν αγαπάς και δεν σέβεσαι τον εαυτό σου, γιατί να το κανει ο άλλος; Ανέβασε την αξία που δίνεις στον εαυτό σου και μην την κατεβάζεις για κανέναν.

Αυτό ακριβώς, δεν έχει επενδύσει και δεν τον πονάει.

Νομίζω κάποιοι άνθρωποι επίτηδες το κάνουν ώστε να τους είναι πιο εύκολο να φύγουν.

Πάντα εγώ έκανα τα ταξίδια και εκεί που μέναμε εγώ πήγαινα σπίτι του, αυτός είχε έρθει μόνο 2 φορές. Είχα συγκάτοικους δήθεν αλλά στους συγκατοικους ερχόντουσαν οι σχέσεις τους συχνά και του το είχα πει. Αυτός αισθανόταν άβολα και έλλειψη προσωπικού χώρου. Έκανα κινήσεις να νοικιάσω μόνη και πάω στοίχημα πως δεν θα ερχόταν σε εμένα γιατί έπρεπε να μπλέκει με λεωφορείο και εισιτήρια. Έχει όχημα αλλά μπορεί να το χρησιμοποιεί το καλοκαίρι λόγω καιρού, σε κάποια φάση έφευγα και δεν είχε λεωφορείο και του είχα πει την προηγούμενη μέρα να πάρω ταξί και είπε όχι θα σε πάω εγώ. Την δεύτερη μέρα μου είπε να πάρω ταξί όμως παρόλο που μπορούσε να με πάει και είναι μόνο 3 χιλιόμετρα δρόμος.

Αισθάνομαι πως δεν θα βρω κανέναν και πολύ απωθητικό άτομο.

Εγώ ποτέ δεν θα σκεφτόμουν να έκανα τέτοια πράγματα σε άνθρωπο που είμαι μαζί του αλλά δεν βαριέσαι. Καμμιά γυναίκα δεν θα το μάθει ποτέ αυτό. Θα στρώσουν τα πράγματα για εσένα. Οι πιθανότητες είναι μαζί σου.

Senior Member
    1. Οι γυναίκες έχετε το προνόμιο να σας πλησιάζουν αντί να πρέπει να πλησιάζετε εσείς. Όχι σε όλες τις περιπτώσεις αλλά στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. Όταν λοιπόν 2. σε πλησιάσει ένας άντρας και τον ακυρώσεις με την μία πριν τον γνωρίσεις λόγο της εμφάνισης του, και δεχτείς κάποιον άλλο καθαρά γιατί υπάρχει "ελξη", 3. το βρίσκω χαζό αν δεν πάει καλά η σχέση να λες "είναι άλλος από ότι νόμιζα, δεν ξέρω τι χάλασε". Οι άνθρωποι που απέρριψες μπορεί να ήταν το τέλειο για εσένα, αλλά δεν θα το μάθεις ποτέ (δεν λέω για εσένα προσωπικά)

Όσο για εμένα, με εξαίρεση μία φορά που μίλησα με μία κοπέλα και προσπαθησα (που βασικά εκείνη άνοιξε συζήτηση) η οποία ήταν από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχω δει στην ζωή μου, 4.όλες οι άλλες που προσπάθησα να γνωρίσω ήταν το πολύ μετριες σε εμφάνιση. Σε καμμία περίπτωση δεν ήταν γυναίκες που θα κοίταγα δεύτερη φορά στον δρόμο. Απλά παρατηρώ τρόπο ομιλίας, στάση σώματος κτλ. Και φυσικά αν την γνωρίζω από πριν κάπως ή αν συχνάζουμε στα ίδια μέρη. Αν θες να το πιστέψεις αυτό, έχει καλώς.
    1. ισχυει, και οφειλεται ΚΑΙ αυτο στην πατριαρχια.. ειπε κανεις οτι η πατριαρχια εχει επιπτωση μονο στις γυναικες;; εχει και στους ανδρες και ειδικα σε οσους δεν συγκαταλεγονται στα A -males.. welcome to the club..
    2. τωρα, νομιζω οτι παραλογιζομαστε... αν δεν ανταποκριθεις εκει που υπαρχει "ελξη", που θα ανταποκριθεις δηλαδη;;; πες οτι μια γυναικα εχει πολλες προτασεις και κανει μια επιλογη. υπαρχουν 2 που την πλησιαζουν, ο ενας εμφανισιμος και ο αλλος οχι. και οι δυο, ΑΓΝΩΣΤΟΙ. για τον εναν νοιωθει μια ελξη.. ολως τυχαιως τον ομορφο (ισως οχι και τοσο τυχαιως). που θα ανταποκριθει δηλαδη, αφου δεν ξερει κανεναν σε βαθος;; εκει που νοιωθει ελξη θα ανταποκριθει!!!
    3. ΑΝ.. και ΑΝ η γιαγια μου ειχε ροδες, θα ηταν πατινι... με το ΑΝ, δεν γινεται δουλεια. μπορει να βγει μλκς, μπορει και οχι ομως!! οπως δεν ξερεις τι θα της τυχαινε αν ελεγε ναι στον αλλον, ετσι δεν ξερεις και τι θα της βγει ο ομορφος.
    επισης σου χω νεα,, καμια ερευνα δεν εχει αποδειξει ποτε οτι οι ωραιοι και οι ωραιες ειναι πιο μλκες απο τους λιγοτερο ωραιους... μια χαρα μλκες εχει και στους ασχημους. επομενως, γιατι να μην γνωρισει καποια/ καποιος το ατομο που τον ελκυει περισσοτερο;; δεν υπαρχει καμια λογικη σε αυτο.
    4. γιατι να μην το πιστεψω; δεν μου λες κατι τρομερο.. να σου θυμισω ομως, οτι οι ανθρωποι χωρις τεραστια αυτοπεποιθηση, δεν πανε ποτε για τους καλλονους και τις καλλονες, γιατι κολωνουν..
    επισης, πολυ θεμιτο το κριτηριο σου για τροπο ομιλιας, σταση του σωματος κλπ, αλλα κι αυτο επιφανειακο ειναι!!! δεν εχει καμια σχεση με την προσωπικοτητα, την πνευματικοτητα, τα αγαθα αισθηματα , την καλλιεργεια του αλλου!!
    και λογικο να ειναι επιφανειακα, γιατι που να τα δεις τα υπολοιπα επειδη συναντησες μια σε ενα καφε;;;

Senior Member
    Πολλές φορές με μειώνουν αλλά μένουν στη σχέση και με χρησιμοποιούν για το ερωτικό. Δυσκολεύομαι πολύ να γνωρίσω κόσμο, δεν είμαι κοπέλα που με προσεγγίζουν, δεν πολυφτιαχνομαι κιόλας και δεν βαφομαι αν και προσπαθώ από το 2023 να το βελτιώσω. Όταν υπάρχουν κοπέλες στην ηλικία μου που εχουν βάλει χείλη, νύχια, ντυνονται ωραία και φτιάχνονται τότε δεν μπορω να συναγωνιστώ. Είχα κατεβάσει Τιντερ και τα συναφή το 2019 και είχα βγει με 15+ και οι περισσότεροι μου είπαν ότι δεν τους αρέσει που είμαι πολύ αδύνατη, τα σγουρά μαλλιά μου και το ότι φορούσα σιδεράκια. Μου ελεγαν θέλω κοπέλα με καμπύλες πολλοί. Μόνο ένα ραντεβού κρατούσε. Είχα καρέ σγουρό μαλλί και σιδεράκια, τώρα δεν έχω από το 2021 και τα μαλλιά δεν τα κόβω ξανά.

Με αυτόν προσπάθησα πολύ και επίσης θα επαιρνα ένα μικρό τετρακυκλο για να αρχίσω να οδηγαω αλλά δεν τον ένοιαζε, ήθελε κάποια που ήδη οδηγάει και να είναι καλή οδηγός. Και μου έλεγε ότι είναι εγωιστής και θέλει κάποια να είναι εγωιστρια και να έχει νεύρο και ότι εγώ σαν χαρακτήρας είμαι παθητική πολύ. Δυσκολεύομαι να γνωρίζω κόσμο και τρώω πολύ άκυρο πάρα πολύ.
    οταν σε μειωνουν, εκεινοι σε χρησιμοποιουν και μενουν για το ερωτικο. εσυ, γιατι μενεις;;;
    περι ορεξεως, κολοκυθοπιτα. σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ αρεσουν οι πολυ αδυνατες. δεν ειναι ελλατωμα αυτο. αν τους αρεσουν οι γεματες, να πανε να τις βρουνε. εσυ απευθυνεσαι σε καποιους που τους αρεσουν οι αδυνατες και ειναι πολλοι αυτοι.
    εχεις κολλησει με τον τυπο που τελικα ηθελε μια αλλη (με την εννοια οτι σε ηθελε εντελως αλλιω. ε, ας ηθελε! να παει να την βρει! επρεπε να φυγεις, οχι να σε διωχνει. αλλα πραγματα ηθελε. δεν ταιριαζετε. και κυριως, δεν φερεται καλα...

Senior Member
    Είπα ότι μία φορά μίλησα με γύναικα που ήταν πολύ όμορφη και είχε ξεκινλησει εκείνη την συζήτηση, όχι εγώ γιατί δεν κυνηγάω με αυτά τα κριτήρια. Εσύ μπορείς να έχει ότι κριτήρια θέλεις.

Άλλη μία γνώμη μου είναι ότι οι γύναίκα βρίσκει σχέση πολύ εύκολα όπως και να είναι οπτικά. Ή πολύ πιο έυκολα από έναν άντρα. Είμαι σίγουρος για παράδειγμα οτί ούτε εσύ, ούτε καμμία άλλη εδώ μέσα θα μου μίλαγε καν.
    λαθος.
    η γυναικα βρισκει πολυ ευκολα ΣΕΞ οπως και να ειναι οπτικα. η σχεση θελει πολλα περισσοτερα, απο το να ειναι καποια δεκτικη...

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    1. ισχυει, και οφειλεται ΚΑΙ αυτο στην πατριαρχια.. ειπε κανεις οτι η πατριαρχια εχει επιπτωση μονο στις γυναικες;; εχει και στους ανδρες και ειδικα σε οσους δεν συγκαταλεγονται στα A -males.. welcome to the club..
    2. τωρα, νομιζω οτι παραλογιζομαστε... αν δεν ανταποκριθεις εκει που υπαρχει "ελξη", που θα ανταποκριθεις δηλαδη;;; πες οτι μια γυναικα εχει πολλες προτασεις και κανει μια επιλογη. υπαρχουν 2 που την πλησιαζουν, ο ενας εμφανισιμος και ο αλλος οχι. και οι δυο, ΑΓΝΩΣΤΟΙ. για τον εναν νοιωθει μια ελξη.. ολως τυχαιως τον ομορφο (ισως οχι και τοσο τυχαιως). που θα ανταποκριθει δηλαδη, αφου δεν ξερει κανεναν σε βαθος;; εκει που νοιωθει ελξη θα ανταποκριθει!!!
    3. ΑΝ.. και ΑΝ η γιαγια μου ειχε ροδες, θα ηταν πατινι... με το ΑΝ, δεν γινεται δουλεια. μπορει να βγει μλκς, μπορει και οχι ομως!! οπως δεν ξερεις τι θα της τυχαινε αν ελεγε ναι στον αλλον, ετσι δεν ξερεις και τι θα της βγει ο ομορφος.
    επισης σου χω νεα,, καμια ερευνα δεν εχει αποδειξει ποτε οτι οι ωραιοι και οι ωραιες ειναι πιο μλκες απο τους λιγοτερο ωραιους... μια χαρα μλκες εχει και στους ασχημους. επομενως, γιατι να μην γνωρισει καποια/ καποιος το ατομο που τον ελκυει περισσοτερο;; δεν υπαρχει καμια λογικη σε αυτο.
    4. γιατι να μην το πιστεψω; δεν μου λες κατι τρομερο.. να σου θυμισω ομως, οτι οι ανθρωποι χωρις τεραστια αυτοπεποιθηση, δεν πανε ποτε για τους καλλονους και τις καλλονες, γιατι κολωνουν..
    επισης, πολυ θεμιτο το κριτηριο σου για τροπο ομιλιας, σταση του σωματος κλπ, αλλα κι αυτο επιφανειακο ειναι!!! δεν εχει καμια σχεση με την προσωπικοτητα, την πνευματικοτητα, τα αγαθα αισθηματα , την καλλιεργεια του αλλου!!
    και λογικο να ειναι επιφανειακα, γιατι που να τα δεις τα υπολοιπα επειδη συναντησες μια σε ενα καφε;;;
    Δεν φταίει η "πατριαρχια" που είσαι επιφανειακή. Και δεν λέω ποια "αν εισαι" γιατί αυτό δείχνεις και ειμαι σίγουρος.

Επειδή λοιπόν είσαι έτσι (όχι μόνο εσύ, από ότι φαίνεται είμαι σπάνιο είδος) δεν μπορεί ο εγκέφαλος σου να διανοηθεί το αντίθετο. Κοιτάς πράγματα που δεν λένε τίποτα για έναν άνθρωπο. Τα δικά μου κριτήρια δεν είναι επιφανειακά (εννοούσα γλώσσα Σώματος, όχι στάση)

Εφόσον όμως ανήκεις στην πλειοψηφία, αυτό πάει να πει ότι αυτή η επιφανειακότητα είναι το φυσιολογικό και εγώ είμαι ο ανώμαλος. Άρα, αφού ένα πράγμα μετράει και δεν το έχω, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε, it is what it is.

Και για να κλείσω, αυτό που είπες για το ότι η γυναίκα βρίσκει εύκολα σεξ και όχι σχέση, ξέρεις πόσο εύκολα λύνεται? Δεν κάνεις σεξ με κάποιον που δεν τον βλέπεις σοβαρά. Όταν όμως δε νοιάζει ένα πράγμα μόνο και πέφτεις με τα μούτρα, τι άλλο περιμένεις να γίνει?

Senior Member
    Η Ελλάδα έχει πολλή πατριαρχια. Και ένα άλλο κομμάτι της είναι ότι σε άλλες χώρες οι γυναίκες κάνουν ανδρικές δουλειές ελεύθερα και δεν θεωρούν ότι πρέπει να παντρευτούν πλούσιο, θεωρούν ότι αυτές πρέπει να γίνουν πλούσιες. Για χώρες με καλές οικονομίες.

Έχω ξάδερφο που δεν βλέπεται αλλά έχει αμαξάρα και ρίχνει πολλές. Ο πατέρας του οικοδόμος πολυτελών σπιτιών. Στους άντρες στην Ελλάδα και αυτό παίζει ρόλο. Πολλές θέλουν τέτοιους και κοιτάνε τι περιουσία έχει ο υποψήφιος γκόμενος.

Το ότι οι άντρες ή οι γυναίκες βρίσκουν ή δεν βρίσκουν σαν γενίκευση είναι καπως άστοχο γιατί διαφορετική εμπειρία θα είναι κάποιου που είναι Χ και κάποιου άλλου που είναι ψ και είναι εντελώς αντίθετοι άνθρωποι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οταν σε μειωνουν, εκεινοι σε χρησιμοποιουν και μενουν για το ερωτικο. εσυ, γιατι μενεις;;;
    περι ορεξεως, κολοκυθοπιτα. σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ αρεσουν οι πολυ αδυνατες. δεν ειναι ελλατωμα αυτο. αν τους αρεσουν οι γεματες, να πανε να τις βρουνε. εσυ απευθυνεσαι σε καποιους που τους αρεσουν οι αδυνατες και ειναι πολλοι αυτοι.
    εχεις κολλησει με τον τυπο που τελικα ηθελε μια αλλη (με την εννοια οτι σε ηθελε εντελως αλλιω. ε, ας ηθελε! να παει να την βρει! επρεπε να φυγεις, οχι να σε διωχνει. αλλα πραγματα ηθελε. δεν ταιριαζετε. και κυριως, δεν φερεται καλα...
    Το αισθάνομαι σαν ανάγκη γιατί νιώθω πως δεν θα βρω άλλο άτομο. Διψάω για έμπειρες, μου αρέσει να περνάω χρόνο μαζί με κάποιον, να κοιμόμαστε αγκαλιά, να βλέπουμε ταινίες. Περνάμε ωραία, όμως δυστυχώς δεν το βλέπει έτσι. Μου λέει και οτι καθόμαστε πολύ σπίτι, θα ήθελε να βγαινουμε έξω και δεν του αρέσει που δεν παίρνω πρωτοβουλίες για να κανονίσουμε κάτι τέτοιο. Και κάποιες φορές μου λέει "άλλος δεν θα το ανεχόταν αυτο". Επιπλέον το έχει πει για πρώην του, ότι έχει κάτσει με άτομο που δεν έβλεπε σοβαρά. Ίσως είναι μια τακτική που έχει, να μειώνει τις κοπέλες και να μην επενδύει.

Αισθάνομαι πολλή ντροπή με τον εαυτο μου, με όλη αυτή την απόρριψη και την έλλειψη κοινωνικοτητας. Ανάμεσα σε αυτόν και στην άλλη μου σχέση μου ηταν 3 χρονια. Δηλαδή μου πήρε 3 χρονια για να γνωρίσω κάποιον...

Υποτίθεται ότι αφού είμαι 20κατι είμαι στο άνθος της ηλικίας μου και είναι εύκολο κλπ.. στο ίντερνετ αυτό μου λένε, είσαι 24 απλά βαψου βγες έξω και θα βρεις κάποιον.

Η αδερφή μου μου λέει ότι δεν είμαι αρκετά ζωντανή σαν χαρακτήρας, οτι πρέπει να δείχνω αθλητική, να ντυνομαι πιο μοδατα και οτι έτσι που είμαι τώρα δεν θα με δει κάποιος με καλό μάτι. Δεν είμαστε πολυ κοντά για να με βοηθήσει αλλα γενικώς δείχνει να μην της κάνει εντύπωση που δεν μπορώ να βρω τίποτα. Για τον συγκεκριμένο μου λέει και οτι ειναι πολυ μοδατος ενώ εγώ όχι. Και οτι αν πάρω ακριβά ρούχα μάρκας θα με δει και θα με ερωτευτεί........

Πολλές φίλες μου λέγανε ότι η ερωτική ζωή μου είναι ανύπαρκτη.. έχω τύχει σε παρέες να είμαστε 6 κορίτσια και να είμαι η μόνη που δεν έφερα αγόρι. Μια φορά είχαμε πάει σε κλαμπ και ήρθε μια που δεν έβγαινε μαζί μας συχνά. Εγώ και εκείνη δεν είχαμε αγόρι μαζί μας αλλά έν τέλη της κόλλησε κάποιος στο κλαμπ. Είναι πολύ εμφάνισιμη όμως και μισή Ουκρανή. Έχει πάει σε καλλιστεία.
    Last edited by Wrongplanet; 06-01-2025 at 04:48.

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast