Τι γνώμη έχετε για την τηλεργασία; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 46
    Senior Member
    Μακάρι να έκανα τέτοια δουλειά από το σπίτι το καλύτερο μου.

Senior Member
    Θα ήθελα να εργαστώ με τηλεργασια.
    Να ξυπνάς πρωί μέσα στην βαβούρα και το κρύο και να τρέχεις είναι καλύτερο; Άσε που μπορεί να έχεις και τίποτα μαλακές στην δουλειά ,αφεντικά π.χ.
    Ενώ έτσι , από το σπίτι η το εξοχικό θα δουλεύεις,μέσα στην ζεστή η την δροσιά αντίστοιχα το καλοκαίρι.
    Επίσης αφεντικά και λοιποί μαλακές δεν θα υπάρχουν.
    Έχει αρκετά θετικά θα έλεγα.
    Βέβαια στο λέει κάποιος που δεν έχει δουλέψει σχεδόν ποτέ.

Senior Member
    @Player, αυτό σωστό με τους μαλάκες στη δουλειά. Το έχω βιώσει ουκ ολίγες φορές και έχω φύγει από δουλειές για τέτοιους λόγους.

Senior Member
    ή να γίνουμε όλοι αφεντικά και να αλλάξουμε την κατάσταση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    ή να γίνουμε όλοι αφεντικά και να αλλάξουμε την κατάσταση.
    ειναι πολυ ευκολο να γινεις αφεντικο. λεφτα, δεν ειναι ευκολο να βγαλεις :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Όχι ευχαριστώ. Ή μάλλον δεν ευχαριστώ. Τι διαφορά υπάρχει, παρατηρώ πάντως ότι υπάρχει η τάση για μεγαλύτερη διευκόλυνση ειδικών ομάδων εργαζομένων ώστε να τους γίνει ευκολότερο να παραμένουν στο χώρο της εργασίας, είτε με τηλεργασία, είτε διασφαλίζοντάς τους συνθήκες πιο κοντά στις ιδιαιτερότητές τους. Για παράδειγμα διάβασα για εταιρείες που έχουν αρχίσει να προσφέρουν ιδιαίτερους χώρους για άτομα στο φάσμα του αυτισμού. Σιγά και μην ενδιαφέρονται για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζω, το μόνο που θέλουν είναι να παραμείνω. Και, παράλληλα, παίρνουν και εύσημα γιατί είναι κοντά στις "ευπαθείς ομάδες" γκουχ γκουχ. Θα ψάξω να βρω πού το διάβασα, αλλά επειδή έχω διαβάσει εκατοντάδες πράγματα πρόσφατα, ίσως δυσκολευτώ.
    για την ελλαδα το διαβασες αυτο;;; ουτε κοντα σε αυτο, δεν εχω ακουσει κατι..

Senior Member
    'Οχι, στο εξωτερικό προς το παρόν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Θα αναλαμβάνατε ποτέ κάποιο πρότζεκτ με καλά λεφτά που όμως θα περιλαμβάνει συνεργασία με ξένη εταιρία και θα έχει αποκλειστικά τηλεργασία από το σπίτι σας; Δηλαδή μια δουλειά να μη βγάζατε ποτέ παντόφλα και να μην αλλάζατε περιβάλλον;
    Για πολλά χρόνια πήγαινα καθημερινά στον τόπο εργασίας μου. Βίωσα το καθεστώς τηλεργασίας σε ποσοστό 100% στα χρόνια των μέτρων κατά του κορωνοϊού. Καλά ήταν, παρά τις διοικητικές παρενέργειες. Κάπου αντιλήφθηκα ότι πολύς κόσμος ζορίστηκε αλλά και ότι πολλοί βολεύτηκαν. Ως συνέχεια αυτού, σήμερα στη δουλειά μου έχουμε δικαίωμα για 3 μέρες τηλεργασία την εβδομάδα. Ζήτημα να παίρνω 1-2 το μήνα. Προτιμώ να σηκώνομαι νωρίς, να φορτώνομαι το σακαντούλι μου στην πλάτη και να διανύω με τα πόδια τα λίγα χιλιόμετρα ως τη δουλειά μου. Είναι καλή πρωινή άσκηση σε όμορφο τοπίο, που επαναλαμβάνω στην επιστροφή. Ο καιρός δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο αλλά αν η ατμόσφαιρα είναι αναστατωμένη και είμαστε μερικές εβδομάδες πριν το χειμερινό ηλιοστάσιο, τότε μ' αρέσει περισσότερο.

Οπότε τι να πω; Νομίζω ότι είμαι αρκετά ευέλικτος για να εργαστώ σε οποιοδήποτε καθεστώς, με μερική, ολική ή καθόλου τηλεργασία. Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Για πολλά χρόνια πήγαινα καθημερινά στον τόπο εργασίας μου. Βίωσα το καθεστώς τηλεργασίας σε ποσοστό 100% στα χρόνια των μέτρων κατά του κορωνοϊού. Καλά ήταν, παρά τις διοικητικές παρενέργειες. Κάπου αντιλήφθηκα ότι πολύς κόσμος ζορίστηκε αλλά και ότι πολλοί βολεύτηκαν. Ως συνέχεια αυτού, σήμερα στη δουλειά μου έχουμε δικαίωμα για 3 μέρες τηλεργασία την εβδομάδα. Ζήτημα να παίρνω 1-2 το μήνα. Προτιμώ να σηκώνομαι νωρίς, να φορτώνομαι το σακαντούλι μου στην πλάτη και να διανύω με τα πόδια τα λίγα χιλιόμετρα ως τη δουλειά μου. Είναι καλή πρωινή άσκηση σε όμορφο τοπίο, που επαναλαμβάνω στην επιστροφή. Ο καιρός δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο αλλά αν η ατμόσφαιρα είναι αναστατωμένη και είμαστε μερικές εβδομάδες πριν το χειμερινό ηλιοστάσιο, τότε μ' αρέσει περισσότερο.

Οπότε τι να πω; Νομίζω ότι είμαι αρκετά ευέλικτος για να εργαστώ σε οποιοδήποτε καθεστώς, με μερική, ολική ή καθόλου τηλεργασία. Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση.
    Εσύ παρεπιπτόντως αν επιτρέπεται γιατί είσαι μέλος στο φόρουμ; Από το προφίλ σου βλέπω ότι δεν έχεις ανοίξει ποτέ κάποιο θέμα. Άρα αυτό να το εκλάβω ως το ότι είσαι γενικότερα κουλ και δεν σε απασχολεί τίποτα και θες μόνο να προσφέρεις βοήθεια στους άλλους ή απλά περνάς την ώρα σου;

Δεν το λέω αρνητικά, απλώς ρωτάω. Στη τελική δεν είναι ανάγκη να έχεις του κόσμου τα προβλήματα για να είσαι μέλος σε ένα φόρουμ ψυχολογίας. Απλά σχεδόν όλοι όσοι είναι μέλος έχουν ανοιχτεί και μας έχουν πει πράγματα για την ζωή τους.
    Εκτός και αν ντρέπεσαι.

Senior Member
    Παρεπιπτόντως για να απαντήσω και στο θέμα, θα έλεγα ότι εξαρτάται πολύ από το είδος του πρότζεκτ, τις συνθήκες και τις προσωπικές μου ανάγκες την δεδομένη στιγμή. Αν το πρότζεκτ ήταν κάτι που με ενδιέφερε πραγματικά, ή θα μου προσέφερε ουσιαστική εμπειρία ίσως το δεχόμουν. Από την άλλη, αν ένιωθα πως η πλήρης απομόνωση από το φυσικό περιβάλλον και η έλλειψη κοινωνικής αλληλεπίδρασης θα με επηρέαζε αρνητικά, θα το σκεφτόμουν δυο φορές.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Εσύ παρεπιπτόντως αν επιτρέπεται γιατί είσαι μέλος στο φόρουμ; Από το προφίλ σου βλέπω ότι δεν έχεις ανοίξει ποτέ κάποιο θέμα. Άρα αυτό να το εκλάβω ως το ότι είσαι γενικότερα κουλ και δεν σε απασχολεί τίποτα και θες μόνο να προσφέρεις βοήθεια στους άλλους ή απλά περνάς την ώρα σου;

Δεν το λέω αρνητικά, απλώς ρωτάω. Στη τελική δεν είναι ανάγκη να έχεις του κόσμου τα προβλήματα για να είσαι μέλος σε ένα φόρουμ ψυχολογίας. Απλά σχεδόν όλοι όσοι είναι μέλος έχουν ανοιχτεί και μας έχουν πει πράγματα για την ζωή τους.
    Εκτός και αν ντρέπεσαι.
    Κι εσύ με ποια ακριβώς ιδιότητα ρωτάς το μέλος αυτό; Γιατί το είδες και είπες, ωπ, κάτσε να γίνω μια οκά αδιάκριτη.

Senior Member
    Παρεπιπτόντως για να απαντήσω και στο θέμα, θα έλεγα ότι εξαρτάται πολύ από το είδος του πρότζεκτ, τις συνθήκες και τις προσωπικές μου ανάγκες την δεδομένη στιγμή. Αν το πρότζεκτ ήταν κάτι που με ενδιέφερε πραγματικά, ή θα μου προσέφερε ουσιαστική εμπειρία ίσως το δεχόμουν. Από την άλλη, αν ένιωθα πως η πλήρης απομόνωση από το φυσικό περιβάλλον και η έλλειψη κοινωνικής αλληλεπίδρασης θα με επηρέαζε αρνητικά, θα το σκεφτόμουν δυο φορές.
    Σου έχω ένα καλό πρότζεκτ. Αστρολογία και καφεμαντεία. Θα λες το φλιτζάνι σε όλα τα μέλη, και θα αναλύεις τον αστρικό τους χάρτη, αφού πρώτα τα ρωτάς τι δουλειά έχουν εδώ και πόσο μισείς τις γυναίκες που είναι φεμινίστριες. Καλό;

Senior Member

Εκτός και αν ντρέπεσαι.
    Ρίχνεις και μία μπηχτή για το αν "ντρέπεται". Μάλιστα.

Senior Member
    Σου έχω ένα καλό πρότζεκτ. Αστρολογία και καφεμαντεία. Θα λες το φλιτζάνι σε όλα τα μέλη, και θα αναλύεις τον αστρικό τους χάρτη, αφού πρώτα τα ρωτάς τι δουλειά έχουν εδώ και πόσο μισείς τις γυναίκες που είναι φεμινίστριες. Καλό;
    Ενδιαφέρουσα πρόταση. Θα το λάβω σοβαρά υποψιν μου.
    Αλλά αν μου επιτρέπεις έχω να προτείνω και για σένα κάτι.
    Κάνε αποσύνδεση από το φόρουμ (για παντα, εκτός και αν φας μπαν που αναμενόμενο το κόβω) και εγκαταστήσου μόνιμα στο Δαφνί. Πιθανόν, όσοι βρίσκονται εκεί να μπορέσουν να καταλάβουν το σκεπτικό σου και να συνεννοείσαι άψογα. Και έτσι δεν θα ξανά ενοχλήσεις κανέναν από εμάς τους κοινούς θνητούς που έχουμε τα μυαλά στο κεφάλι.
    Καλό;

Senior Member
    Ρίχνεις και μία μπηχτή για το αν "ντρέπεται". Μάλιστα.
    Ο άνθρωπος που είναι εκ φύσεως κομπλεξικός, κακοπροαίρετος και ψάχνεται για καβγά (το άλλο που έχω στο μυαλό μου δεν το λέω γιατί σέβομαι τους κανονισμούς του φόρουμ κάτι που δεν κάνεις εσύ), πάντα θα εκλαμβάνει τον λόγο του άλλου «αρνητικά» πιστεύοντας πως και εκείνος είναι πονηρός και όλα τα λέει με σκοπό να προσβάλει.
    Βρες να κάνεις κάτι χρήσιμο στην ζωή σου που θα της δίνει νόημα γιατί από ότι φαίνεται δεν έχεις τι να κάνεις και σκέφτεσαι τι να κάνω σήμερα; Α, θα μπω στο φόρουμ να κράξω να περάσει λίγο η ώρα και αυτό θα με κάνει να αισθανθώ αυτόματα «ανώτερη», καθώς θα έχω μειώσει κάποιον άλλον.
    Και κακώς που σου απαντάω γιατί δεν πρόκειται να αλλάξεις. Η κατάσταση σου είναι σοβαρή και οφείλεις να επισκεφτείς ειδικό με τις ασυναρτησίες που πετάς. Το ότι εσύ έχεις κόμπλεξ, είσαι κακοπροαίρετη και ψάχνεις με κάθε τρόπο πως να μειώσεις τον άλλον, δεν σημαίνει ότι το ίδιο ισχύει και για όλους. Αλλά τι μιλάω.. χάσιμο χρόνου είναι.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast