Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 273
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 273 of 344 FirstFirst ... 173223263271272273274275283323 ... LastLast
Results 4,081 to 4,095 of 5150
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Σε αυτό το σημείο να κάνω μια παρένθεση μιας και αναφέρθηκα στις μυρωδιές. Απευθύνομαι κυρίως στις κοπέλες του φόρουμ και ιδίως σε όσες ασχολούνται αρκετά με την περιποίηση του εαυτού τους.
    Πήγα σήμερα στα Hondos center και βρήκα μια συγκλονιστική κρέμα σώματος με άρωμα βανίλιας και τριαντάφυλλου. Συγκεκριμένα είναι από seventeen η vanilla rose body cream. Έχει ένα διακριτικό αλλά παράλληλα κοριτσίστικο-ρομαντικό-λουλουδάτο άρωμα θα έλεγα και είναι ιδανικό για να το κάνετε layer πάνω από κανονικά αρώματα. Δηλαδή να βάζετε πρώτα το άρωμα σας (όποιο χρησιμοποιείτε και σας αρέσει) και από πάνω την κρέμα. Πιστέψτε με θα σας αποζημιώσει το αποτέλεσμα και για ειδικές περιστάσεις (π.χ ένα ραντεβού, ένας γάμος κτλ) θα μείνετε αξέχαστοι.

*προτιμήστε άρωμα eau de parfum έτσι ώστε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

*η συγκεκριμένη κρέμα είναι πολύ οικονομική και είναι διαθέσιμη πέρα από τα Hondos Center, και στα Gallerie de beaute, στα Sephora αλλά και μέσω Διαδικτύου.

*Η μυρωδιά των αρωμάτων και γενικά η αίσθηση περιποίησης στο σώμα, στο πρόσωπο κτλ διώχνει και την κατάθλιψη.
    Πολύ ενδιαφέρον, μου αρέσει το άρωμα του τριαντάφυλλου... Θα την δοκιμάσω σίγουρα!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member

Senior Member
    Μου λείπει ύπνος, όρεξη και περίπου 2.783.510€.

Senior Member
    Σε αυτό το σημείο να κάνω μια παρένθεση μιας και αναφέρθηκα στις μυρωδιές. Απευθύνομαι κυρίως στις κοπέλες του φόρουμ και ιδίως σε όσες ασχολούνται αρκετά με την περιποίηση του εαυτού τους.
    Πήγα σήμερα στα Hondos center και βρήκα μια συγκλονιστική κρέμα σώματος με άρωμα βανίλιας και τριαντάφυλλου. Συγκεκριμένα είναι από seventeen η vanilla rose body cream. Έχει ένα διακριτικό αλλά παράλληλα κοριτσίστικο-ρομαντικό-λουλουδάτο άρωμα θα έλεγα και είναι ιδανικό για να το κάνετε layer πάνω από κανονικά αρώματα. Δηλαδή να βάζετε πρώτα το άρωμα σας (όποιο χρησιμοποιείτε και σας αρέσει) και από πάνω την κρέμα. Πιστέψτε με θα σας αποζημιώσει το αποτέλεσμα και για ειδικές περιστάσεις (π.χ ένα ραντεβού, ένας γάμος κτλ) θα μείνετε αξέχαστοι.

*προτιμήστε άρωμα eau de parfum έτσι ώστε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

*η συγκεκριμένη κρέμα είναι πολύ οικονομική και είναι διαθέσιμη πέρα από τα Hondos Center, και στα Gallerie de beaute, στα Sephora αλλά και μέσω Διαδικτύου.

*Η μυρωδιά των αρωμάτων και γενικά η αίσθηση περιποίησης στο σώμα, στο πρόσωπο κτλ διώχνει και την κατάθλιψη.
    Συγγνώμη, πιστεύεις στα σοβαρά ότι η αίσθηση περιποίησης στο σώμα και το πρόσωπο ΔΙΩΧΝΕΙ την κατάθλιψη; Η κατάθλιψη είναι κάτι πολύ βαθύτερο και δεν φεύγει με το να χρησιμοποιείς αρώματα, σαμπουάν και αφρόλουτρα. Δεν είναι κακό να θες να τα χρησιμοποιείς, αλλά όχι, την κατάθλιψη δεν τη διώχνουν τέτοια πράγματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mixedgirl View Post
    Δεν ξέρω τι να σχολιάσω σε αυτό το βίντεο, είναι πολύ δύσκολα αυτά που έζησε. Αλλά θα ήθελα να σχολιάσω ότι αυτό που σέρνει ακόμη είναι η έκτρωση που έκανε στα 16 της, κι αυτό γιατί το βλέπει ακόμη σαν δολοφονία προφανώς, γιατί ανέφερε "το παιδί μου". Από πού κι ως πού είναι παιδί στις 11 εβδομάδες; Αυτό ξεκάθαρα είναι κάτι που της έχει μεταφέρει το περιβάλλον της και γενικότερα το πολιτισμικό και κοινωνικό πλαίσιο, ένα, δεύτερον ότι η ψυχική της υγεία πρέπει να σέρνει συνέχεια το βαρίδι της ιερότητας της καθαγιασμένης μητρότητας, ενώ ΕΚΕΙΝΗ είναι που μετράει περισσότερο. Θα έπρεπε κάποια να της το πει, πως δεν ήταν δολοφονία κι εκείνο δεν ήταν ένα "παιδί". Και πως, άντε και να το πάω διαφορετικά, αν είχα να διαλέξω ανάμεσα σε μητρότητα και σε μένα, θα διάλεγα εμένα. Δεν θα έπρεπε να θρηνεί έως σήμερα κάτι τέτοιο, ούτε να το σέρνει τιμωρητικά μέσα της και μάλιστα να κάνει κάθε χρόνο την εαυτή της να μνημονεύει αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Συγγνώμη, πιστεύεις στα σοβαρά ότι η αίσθηση περιποίησης στο σώμα και το πρόσωπο ΔΙΩΧΝΕΙ την κατάθλιψη; Η κατάθλιψη είναι κάτι πολύ βαθύτερο και δεν φεύγει με το να χρησιμοποιείς αρώματα, σαμπουάν και αφρόλουτρα. Δεν είναι κακό να θες να τα χρησιμοποιείς, αλλά όχι, την κατάθλιψη δεν τη διώχνουν τέτοια πράγματα.
    Μπορεί να σε κάνει έστω και προσωρινά να νιώσεις καλύτερα. Όπως και τα ψώνια για παράδειγμα.

Senior Member
    Μπορεί να σε κάνει έστω και προσωρινά να νιώσεις καλύτερα. Όπως και τα ψώνια για παράδειγμα.
    Ναι, αλλά έγραψες "διώχνει", και αυτό πρόσεξα. Προσωρινά πολλά μπορεί να μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα, αυτό επίσης μπορεί να είναι ένας τρόπος θαψίματος του θέματος, το σπρώχνω λίγο κάτω απ΄το χαλάκι ιν ε γουέι.

Senior Member
    είναι μια μικρή ανακούφηση. εγώ πχ έχω να θυμάμαι που φοραγα -φορούσα- έβαζα- το λαδάκι βανίλια του μπόντι σοπ - δεν ξαναβγαίνει στο κατάστημα και είμαι να ΣΚΑΣΩ είμαι- και όπου κι αν πήγαινα, η μυρωδιά του -αγαπημένη μου- κατεύναζε το καταθλιπτικό συναίσθημα ή άγχος. πρακτικά πράγματα, που εξυπηρετούν να βγάζεις πέρα μια κατάσταση.
    η σεβεντίν να συμπληρώσω είναι και κρούελτι φρι, δηλαδή δεν κάνει πειράματα σε ζώα. πολλά προϊόντα της παίζει να είναι και βίγκαν.
    το κολπάκι με τη κρέμα καλό! δεν το έχω δοκιμάσει.

έχω στο πρόγραμμα να δω αυτό το βίντεο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    είναι μια μικρή ανακούφηση. εγώ πχ έχω να θυμάμαι που φοραγα -φορούσα- έβαζα- το λαδάκι βανίλια του μπόντι σοπ - δεν ξαναβγαίνει στο κατάστημα και είμαι να ΣΚΑΣΩ είμαι- και όπου κι αν πήγαινα, η μυρωδιά του -αγαπημένη μου- κατεύναζε το καταθλιπτικό συναίσθημα ή άγχος. πρακτικά πράγματα, που εξυπηρετούν να βγάζεις πέρα μια κατάσταση.
    η σεβεντίν να συμπληρώσω είναι και κρούελτι φρι, δηλαδή δεν κάνει πειράματα σε ζώα. πολλά προϊόντα της παίζει να είναι και βίγκαν.
    το κολπάκι με τη κρέμα καλό! δεν το έχω δοκιμάσει.

έχω στο πρόγραμμα να δω αυτό το βίντεο.
    Και το σκεφτόμουν να πάω στο body shop.. εκεί θα έχει σίγουρα πολλές επιλογές από κρέμες σώματος. Έχεις να μου προτείνεις κάποια με άρωμα βανίλιας να την εντάξω και αυτήν στην συλλογή μου;
    Ακριβώς αυτό που λες εννοούσα. Ότι δεν είναι εφικτό να θεραπεύσει «μόνιμα» τα καταθλιπτικά συμπτώματα, απλά μπορεί να σε βοηθήσει να «ξεφύγεις» και να εστιάσεις στην περιποίηση του εαυτού σου, που αυτό από μόνο του μπορεί να σε κάνει να αποβάλλεις έστω και λίγο την θλίψη. Είναι ένα κίνητρο. Αν κάθεσαι όλη μέρα στο κρεβάτι, και γενικώς έχεις παρατήσει τον εαυτό σου, (π.χ υπάρχουν έρευνες που αποδεικνύουν ότι τα άτομα με κατάθλιψη ακριβώς λόγω το ότι δεν έχουν όρεξη να κάνουν πράγματα παραμελούν την προσωπική τους υγιεινή και την φροντίδα του εαυτού τους και αυτό τους κάνει αυτόματα να νιώθουν χειρότερα) τότε δεν θα δεις βελτίωση. Όπως συμβαίνει και με έναν χωρισμό. Στην αρχή ειδικά δεν μπορείς να «θεραπευτείς» από την μια στιγμή στην άλλη. Αλλά μια ανανέωση στην εμφάνιση π.χ ένα νέο κούρεμα, ένας καθαρισμός προσώπου, η εξόρμηση στα μαγαζιά για ψώνια κτλ (για ανανέωση της γκαρνταρόμπας), είναι ένα κίνητρο για ένα νέο ξεκίνημα. Σκέψου ότι αν αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου, τότε αυτό θα φανεί και στην διάθεση σου.

Φυσικά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και εννοείται ότι μια «τεχνική» που μπορεί να λειτουργήσει σε κάποιον, σε κάποιον άλλον να μην έχει αποτέλεσμα, ή και ακόμα να τον κάνει να αισθανθεί χειρότερα.
    Επίσης δεν αμφισβητώ το ότι για «μόνιμα» αποτελέσματα χρειάζεται χρόνος, ψάξιμο με τον εαυτό, ψυχοθεραπεία, χρήση αντικαταθλιπτικών φαρμάκων, πρωτοβουλίες για πράγματα που μας φοβίζουν κτλ.

Senior Member
    το όλο θέμα έγγειται (?) στην χρηση της λέξης "κατάθλιψη" νομίζω. έχει γίνει συνήθεια να την βάζουμε ενώ εννοούμε κάτι άλλο, είναι πολύ λάθος και καλώς το επαναδιατύπωσες.

κρέμα σώματος βανίλια δεν παίζει να έχει. ίσως η σειρά αμύγδαλο ή shea butter να έχει μέσα βανίλια. δεν ξέρω.

Senior Member
    Κανα συμβολαιογράφο έχουμε στο φόρουμ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Κανα συμβολαιογράφο έχουμε στο φόρουμ;
    θα κανεις την διαθηκη σου;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    θα κανεις την διαθηκη σου;
    Θέλω να κατοχυρώσω τους στίχους κ τη σύνθεση ενός τρσγουδιου

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Θέλω να κατοχυρώσω τους στίχους κ τη σύνθεση ενός τρσγουδιου
    δεν ξερω αν ισχυει η ειναι ραδιο αρβυλα, αλλα ηξερα οτι μπορεις να κατοχυρωσεις στελνοντας τα συστημενα στον εαυτο σου... αλλα πρεπει να το διασταυρωσεις. ψαξε καποια εταιρια πνευματικων δικαιωματων, κατι τετοιο, να μαθεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν ξερω αν ισχυει η ειναι ραδιο αρβυλα, αλλα ηξερα οτι μπορεις να κατοχυρωσεις στελνοντας τα συστημενα στον εαυτο σου... αλλα πρεπει να το διασταυρωσεις. ψαξε καποια εταιρια πνευματικων δικαιωματων, κατι τετοιο, να μαθεις.
    Αν και είναι καθαρά θέμα δικαστή παλιά ίσχυε τώρα όχι μόνο συμβολαιογράφος είναι αξιόπιστη λυση