Νέο συμπτώμα...άγχος ξανά...πόνος στα μάτια - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 25 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast
Results 271 to 285 of 367
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Noname144 View Post
    Ελάχιστα έξω μπορώ να βγαίνω κυριολεκτικά για ένα περπάτημα ...βοηθάει 1%...το άγχος δεν πάει και πολύ καλά...δυσκολεύομαι μερικές νύχτες και με τον ύπνο.ειμαι αρκετά κουρασμένη δεν ξέρω πως αντεχω
    Κάτι σε επηρεάζει στην ζωή σου αρνητικά, το έχεις αντιμετωπίσει; Θυμάμαι έγραφες κάτι ότι δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις.
    Υπάρχουν κάποια φυτικά ροφήματα που βοηθούν στον ύπνο και χαλαρωτική μουσική.

Senior Member
    Είναι συγκεκριμενα δύο πράγματα στην ζωή μου που μου δυσκολεύουν την ζωή ,το ένα είναι αρρώστια και το άλλο ανθρώπος ,τον οποίο δεν έχω κάτι κακό αλλά θέλει να μου μαυρίζει τη ζωη...Ναι είναι κάποια πράγματα στην ζωή μου που δεν μπορώ να τα αντιμετωπίσω...μόνο μαθαίνω να ζω με αυτά...τώρα ξύπνησα...κοιμήθηκα λίγες ώρες επειδή ένιωθα όλο το βράδυ ένα γαργαλητο στολαιμο μου και αίσθηση ότι θέλω να βηξω...εβηχα δηλαδή...χωρίς να είμαι άρρωστη χωρίς να έχω φλεμα..έτσι ξαφνικά με έπιασε...και τώρα που ξύπνησα πάλι έχω γαργάλημα και βήχα...και προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου ότι δεν θα πάθω κάτι από αυτό ...αν και είναι φρικαρισμενη...είμαι και μόνη μου αυτή τη στιγμή...και από το γαργάλημα έχω και ναυτία ...
    Last edited by Noname144; 28-01-2025 at 09:16.

Senior Member
    Είναι συγκεκριμενα δύο πράγματα στην ζωή μου που μου δυσκολεύουν την ζωή ,το ένα είναι αρρώστια και το άλλο ανθρώπος ,τον οποίο δεν έχω κάτι κακό αλλά θέλει να μου μαυρίζει τη ζωη...Ναι είναι κάποια πράγματα στην ζωή μου που δεν μπορώ να τα αντιμετωπίσω...μόνο μαθαίνω να ζω με αυτά...τώρα ξύπνησα...κοιμήθηκα λίγες ώρες επειδή ένιωθα όλο το βράδυ ένα γαργαλητο στολαιμο μου και αίσθηση ότι θέλω να βηξω...εβηχα δηλαδή...χωρίς να είμαι άρρωστη χωρίς να έχω φλεμα..έτσι ξαφνικά με έπιασε...και τώρα που ξύπνησα πάλι έχω γαργάλημα και βήχα...και προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου ότι δεν θα πάθω κάτι από αυτό ...αν και είναι φρικαρισμενη...είμαι και μόνη μου αυτή τη στιγμή...και από το γαργάλημα έχω και ναυτία ...
    Είσαι καλύτερα?

Senior Member
    Ναι είμαι καλύτερα...

Senior Member
    Όχι να μην μάθεις να ζεις με αυτά.
    Δλδ ένας άνθρωπος σου μαυρίζει την ζωή και εσύ θα τον ανεχτείς;
    Το άλλο με την αρρώστια, τι εννοείς; Φοβάσαι μην πάθεις τπτ; Η έχεις κάτι;

Όσο για το γαργαλητο στο λαιμό έχω και εγώ τώρα που σου γράφω μαζί με λίγο βήχα, δεν είναι τίποτα του χειμώνα κρυολογήματα είναι. Και αν είναι κ κρυολόγημα και δεν είναι τίποτα.

Πώς να σου μεταφέρω θετική ενέργεια; Για πες μου.

Η ναυτία είναι συνήθως συνδεδεμένη με το άγχος.

Όπως και να έχει ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα.

Senior Member
    Σήμερα δυστυχώς είναι δύσκολη μέρα..έπεσα να κοιμηθώ τώρα...αλλά Τζιφός έχω σκέψεις πολύ άγχος ταχυπαλμια ταραχή και φοβάμαι μην δεν μπορέσω να κλείσω μάτι...όπως επίσης φοβάμαι μην δεν μπορέσω να ξανακοιμηθω ποτέ ξανά από το άγχος μου....είμαι χάλια τώρα ...

Senior Member
    Αγχωθηκα πολύ πάλι για αυτό το λόγο φοβάμαι μην δεν μπορέσω να κοιμηθώ.μου έχει γίνει εμμονή το θέμα ύπνος....και ζοριζομαι πολύ συχνά... είναι κανείς εδώ τώρα? Χρειάζομαι λίγο κουράγιο

Senior Member
    Δεν υπάρχει ενδεχόμενο να μην κοιμηθείς, βγάλτο απο το μυαλό σου...Αν μείνεις 1-2 μέρες άυπνη θα αρχίσεις να κουτουλάς.
    Ολα αυτά τα συμπτώματα είναι το καμπανάκι του οργανισμού σου ότι δεν ζεις σωστά την ζωή σου.
    Τι περιμένεις να γίνει για να κάνεις τις αλλαγές που απαιτούνται στην καθημερινότητά σου?
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Αγχωθηκα πολύ πάλι για αυτό το λόγο φοβάμαι μην δεν μπορέσω να κοιμηθώ.μου έχει γίνει εμμονή το θέμα ύπνος....και ζοριζομαι πολύ συχνά... είναι κανείς εδώ τώρα? Χρειάζομαι λίγο κουράγιο
    όλα καλα; Κοιμήθηκες; Η ψαχουλευεις το φόρουμ;
    Θα κοιμηθείς μην σε αγχωνει αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Δεν υπάρχει ενδεχόμενο να μην κοιμηθείς, βγάλτο απο το μυαλό σου...Αν μείνεις 1-2 μέρες άυπνη θα αρχίσεις να κουτουλάς.
    Ολα αυτά τα συμπτώματα είναι το καμπανάκι του οργανισμού σου ότι δεν ζεις σωστά την ζωή σου.
    Τι περιμένεις να γίνει για να κάνεις τις αλλαγές που απαιτούνται στην καθημερινότητά σου?
    Το θέμα είναι ότι δεν κάνω κάτι κακό στην ζωή μου...δεν πειράζω ούτε ενοχλώ κανέναν....προσπαθώ να ζω ήρεμα και απλά την ζωή μου...δεν ξέρω τι φταίει ...έχω ιδεοψυχ αναγκαστική διαταραχή ...αυτό με τυραννάει εδώ και 10 χρόνια...επίσης έχω έναν άνθρωπο που δεν με καταλαβαίνει καθόλου και μου μιλάει υποτιμητικά κάθε μέρα ..και γενικά δεν έχω άλλους ανθρώπους να συζητήσω αυτά που με απασχολούν για αυτό γράφω εδώ ως μια διέξοδο μια μικρή λύτρωση..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    όλα καλα; Κοιμήθηκες; Η ψαχουλευεις το φόρουμ;
    Θα κοιμηθείς μην σε αγχωνει αυτό.
    Καλημέρα player ...κοιμήθηκα 3 με 4 ώρες.δεν ξεκουράστηκα .αλλά από το τίποτα κάτι είναι και αυτό...είχα έντονο στρες σκέψεις....σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου ειλικρινά .εσύ όλα καλά?

Senior Member
    Φοβάμαι ότι και απόψε θα έχω πάλι αϋπνία και δυσκολία στον ύπνο στον ελάχιστο ύπνο...νιώθω ότι θα πάθω κάτι ότι θα ανεβάσω πίεση από την αϋπνία ..τώρα αισθάνομαι έντονο άγχος από όλες αυτές τις σκέψεις .... δεν ξέρω αν ποτέ θα βγω από όλα αυτά που ζω...
    Έχω και ένα μικρό παιδάκι και σκέφτομαι τι θα του προσφέρω εγώ αν αρρωστήσω ...θέλω να κλάψω τωρα

Senior Member
    Το θέμα είναι ότι δεν κάνω κάτι κακό στην ζωή μου...δεν πειράζω ούτε ενοχλώ κανέναν....προσπαθώ να ζω ήρεμα και απλά την ζωή μου...δεν ξέρω τι φταίει ...έχω ιδεοψυχ αναγκαστική διαταραχή ...αυτό με τυραννάει εδώ και 10 χρόνια...επίσης έχω έναν άνθρωπο που δεν με καταλαβαίνει καθόλου και μου μιλάει υποτιμητικά κάθε μέρα ..και γενικά δεν έχω άλλους ανθρώπους να συζητήσω αυτά που με απασχολούν για αυτό γράφω εδώ ως μια διέξοδο μια μικρή λύτρωση..
    Το θέμα είναι ότι δεν κάνεις τίποτα,όχι ότι κάνεις κάτι κακό...Πρέπει να γεμίσεις την ζωή σου με δραστηριότητες για να εξαντλείται πνευματικά και σωματικά ο οργανισμός και μετά θα δεις τι καλά θα κοιμάσαι.
    Το άγχος και η υποχονδρία για να φύγουν χρειάζονται ''αντικατάσταση'' με άλλες έγνοιες και ασχολίες για να τα ξεχάσεις.

Senior Member
    Έχω παιδάκι μικρό και όλη μέρα είμαι στο πόδι και κουράζομαι πάρα πολύ...χρόνος για άλλες δραστηριότητες δεν μου μένει...αλλά όλη μέρα τρέχω για το παιδί μου...κουράζομαι... αλλά λόγο των σκέψεων δεν μπορώ να κοιμηθώ εύκολα...και νιώθω μεγάλη απογοήτευση ότι μέχρι και στον ύπνο δεν μπορώ να βρω ηρεμία...κλείνω μάτια και δεν με παίρνει ο ύπνος ...πολύ δύσκολο...κλαίω αυτή τη στιγμή

Senior Member
    Πρέπει να αφιερώσεις χρονο και για τον εαυτό σου όμως,δεν είναι όλη σου η ζωή ενα παιδί...Αλλες έχουν 2-3.
    Ο ύπνος δεν σε πάρνει γιατί προσπαθείς να κοιμηθείς καταναγκαστικά...Και εγω το πάθαινα αυτό..Αλλά τωρα έχω χαλαρώσει...Βλέπω απαραιτήτως μια ταινία πριν τον ύπνογια να αλλάξει παραστάσεις και ερεθίσματα ο εγκέφαλος έστω και εικονικά.
    Επίσης έχω καθιερώσει μισάωρο τρέξιμο κάθε βράδυ,θέαση ενός επεισοδίου απο σειρά κατά τις 8 το βράδυ,και μισή ώρα διαβάσματος...Με έχουν βοηθήσει άπειρα αυτές οι δραστηριότητες.
    Παίρνεις κάποια αγωγή?...Εμένα με βοηθάει μισό ζάναξ επικουρικά.

Page 19 of 25 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast