Ταινίες αυτοβελτίωσης - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 80
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Γτ, θα γυνηγας τους ερωτες και στα 60? Ο αντρας βλεπει την γυναικα του ετσι οπως ηταν οταν την ερωτευτικε ανεξατητως ηλικιας. Οπως και να εισαι στα 60 θα ανταγονιζεσαι με αυτες που αυτος ειχε ερωτευτει στα νιατα του και δεν νομιζω να κερδισεις.

δεν κατάλαβα το σχόλιο σου....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    Δεν πειραζει

Senior Member
    Λογικό έτσι όπως σκέφτονται ορισμένοι.. άκρως μισογυνιστικο και υποτιμητικό σχόλιο..
    με αυτήν την λογική ρε μεγάλε και η γυναίκα θα «φαντασιώνεται» τον άντρα της νεαρό και «φρέσκο» έτσι όπως τον γνώρισε. Και θα εύχεται να μπορούσε να πατήσει ενα κουμπί και να επανέλθουν τα νιάτα.
    Αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ για σένα δεν είναι έτσι τα πράγματα. Αν ένα ζευγάρι αγαπιέται θα αγαπιέται και στα 60 και θα βλέπει τον σύντροφο του το ίδιο «όμορφο» όπως τον έβλεπε όταν τον γνώρισε. Αν έχουν βαρεθεί είναι άλλο ζήτημα..
    Επίσης έχω να σου επισημάνω ότι αν μια γυναίκα ή ένας άντρας αντίστοιχα νιώθουν σίγουροι για τον εαυτό τους δεν έχουν ανάγκη να συγκρίνουν τον εαυτό τους με άλλους. Ο ανταγωνισμός για τον οποίο μιλάς δεν υφίσταται αν υπάρχει σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Λογικό έτσι όπως σκέφτονται ορισμένοι.. άκρως μισογυνιστικο και υποτιμητικό σχόλιο..
    με αυτήν την λογική ρε μεγάλε και η γυναίκα θα «φαντασιώνεται» τον άντρα της νεαρό και «φρέσκο» έτσι όπως τον γνώρισε. Και θα εύχεται να μπορούσε να πατήσει ενα κουμπί και να επανέλθουν τα νιάτα.
    Αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ για σένα δεν είναι έτσι τα πράγματα. Αν ένα ζευγάρι αγαπιέται θα αγαπιέται και στα 60 και θα βλέπει τον σύντροφο του το ίδιο «όμορφο» όπως τον έβλεπε όταν τον γνώρισε. Αν έχουν βαρεθεί είναι άλλο ζήτημα..
    Επίσης έχω να σου επισημάνω ότι αν μια γυναίκα ή ένας άντρας αντίστοιχα νιώθουν σίγουροι για τον εαυτό τους δεν έχουν ανάγκη να συγκρίνουν τον εαυτό τους με άλλους. Ο ανταγωνισμός για τον οποίο μιλάς δεν υφίσταται αν υπάρχει σιγουριά και αυτοπεποίθηση.
    Ακριβως αυτο ειπα και εγω, που τον ειδες τον μισογυνισμο;

Senior Member
    Ακριβως αυτο ειπα και εγω, που τον ειδες τον μισογυνισμο;
    Γιατι στο σχόλιο σου γράφεις οτι μια γυναίκα στα 60 μόνο απο τον άντρα της μπορεί να αρέσκεται.

Senior Member
    Καταρχάς δεν έγραψα πουθενά οτι είμαι παντρεμένη, αλλά το θεώρησες δεδομένο οτι στα 60 θα είμαι παντρεμένη και θα αρέσω μόνο στον άντρα μου αλλά θα αρέσω γράφεις όπως ήμουν στα νιάτα μου και θα συναγώνιζομαι τις άλλες που είχε ερωτευτεί και θα χάνω. Σε ρώτησα τι εννοείς μήπως δεν το διατύπωσες σωστά, αλλά είναι προφανές τι σκέφτεσαι και τι πιστεύεις. Δηλαδή για εσένα το να αρέσει μια γυναίκα στα 60 της ακόμη και η Jennifer Anniston που γράφαμε πιο πανω, είναι δύσκολο. Δηλαδή θεωρείς με λίγα λόγια ότι μια γυναίκα μετα τα 40 έχει τελειώσει, δεν έχει κάτι να προσφέρει. Πρέπει να μισείς πολύ τις γυναίκες για να εκφέρεις τέτοια άποψη !

Senior Member
    Γιατι στο σχόλιο σου γράφεις οτι μια γυναίκα στα 60 μόνο απο τον άντρα της μπορεί να αρέσκεται.
    Η ελξη δεν ειναι κατι διαπραγματευσιμο, ουτε ειναι θεμα μισους. Απλα μετα απο καποια ηλικια δεν αξιζει να αλλαξεις την ζωη σου για να χωρεσει καποιον αλλον.

Senior Member
    Η ελξη δεν ειναι κατι διαπραγματευσιμο, ουτε ειναι θεμα μισους. Απλα μετα απο καποια ηλικια δεν αξιζει να αλλαξεις την ζωη σου για να χωρεσει καποιον αλλον.
    αυτα που γράφεις το ένα μετα το άλλο είναι άκυρα. Ποιος είπε να αλλάξει τη ζωή του για αρέσει στον αλλόν ? Και τι απόψεις είναι αυτές εν έτη 2025 ?

Senior Member
    αυτα που γράφεις το ένα μετα το άλλο είναι άκυρα. Ποιος είπε να αλλάξει τη ζωή του για αρέσει στον αλλόν ? Και τι απόψεις είναι αυτές εν έτη 2025 ?
    Ο αχλάδης είναι του 1850, ¨γι' αυτό" και οι απόψεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Ο αχλάδης είναι του 1850, ¨γι' αυτό" και οι απόψεις...

XAXAXAXA έκλαψα !!! harleyquinn είσαι η επόμενη tziovani..να μπαίνεις πιο συχνά γιατί ήταν φουλ βαρετα τις τελευταίες μέρες

Senior Member
    Βαλε τα γιαλακια σου

Senior Member
    XAXAXAXA έκλαψα !!! harleyquinn είσαι η επόμενη tziovani..να μπαίνεις πιο συχνά γιατί ήταν φουλ βαρετα τις τελευταίες μέρες
    Α, Μαριλού μου συγγνώμη, μεγάλη προσβολή να με συγκρίνεις με τον γεροντοΤζιοβάνι. Είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει στο φόρουμ και πολύ το χαίρομαι που πήρε μπαν από την Remedy!
    AN μοιάζω με αυτόν τον σαχλαμάρα, τότε να αυτοπυρποληθώ!
    Εγώ δεν καταδέχομαι ούτε καν να του μιλήσω!

Senior Member
    Εννοειται, την δευτερη δεν την ξερω καν.
    H δευτερη ειναι ααααχχχ

Quote Originally Posted by user View Post
    από τις δύο Τζένιφερ προτιμώ την Λόρενς
    Εννοείται!

Senior Member
    εγώ για καλό το είπα..πάντως έχω γελάσει πολύ με αυτά που έγραφε, και πιστεύω εν μέρη πλάκα έκανε...

Senior Member
    εγώ για καλό το είπα..πάντως έχω γελάσει πολύ με αυτά που έγραφε, και πιστεύω εν μέρη πλάκα έκανε...
    Εντάξει αφού το είπες για καλό σ' αγαπώ, αλλά μην με ξανά συγκρίνεις ναι; :Ρ

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast