Ποια ταινία είδατε πρόσφατα και σας άρεσε; - Page 62
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 62 of 62 FirstFirst ... 1252606162
Results 916 to 923 of 923
    Senior Member
    Μου αρεσουν πολυ οι ταινιες τρομου τυπου οπως τα paranormal activity, Blair witch project κλπ. Αυτο το στοιχειο που εχουν και με εξιταρει ειναι οτι εφαπτονται στον χωρο των πνευματικων οντοτήτων, στην «αλλη διασταση». Υπαρχουν αραγε πνευματικες οντοτητες, φαντασματα, δαιμονες ή οτι αλλο; Οταν αυτο αποδιδεται καλα σε μια ταινια χορορ με εξιταρει πολυ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ninja View Post
    Μου αρεσουν πολυ οι ταινιες τρομου τυπου οπως τα paranormal activity, Blair witch project κλπ. Αυτο το στοιχειο που εχουν και με εξιταρει ειναι οτι εφαπτονται στον χωρο των πνευματικων οντοτήτων, στην «αλλη διασταση». Υπαρχουν αραγε πνευματικες οντοτητες, φαντασματα, δαιμονες ή οτι αλλο; Οταν αυτο αποδιδεται καλα σε μια ταινια χορορ με εξιταρει πολυ!
    Έτσι όπως το περιγράφεις, μάλλον δεν βλέπεις απλά τρόμο. Τον αναλύεις, τον αισθάνεσαι, τον… φιλοσοφείς.
    Αλλά σε μια πραγματική “συνάντηση” με πνευματική οντότητα — είσαι σίγουρος ότι θα έμενες τόσο cool; Ή μήπως τελικά το ninja persona θα εξατμιζόταν σαν καπνός;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Έτσι όπως το περιγράφεις, μάλλον δεν βλέπεις απλά τρόμο. Τον αναλύεις, τον αισθάνεσαι, τον… φιλοσοφείς.
    Αλλά σε μια πραγματική “συνάντηση” με πνευματική οντότητα — είσαι σίγουρος ότι θα έμενες τόσο cool; Ή μήπως τελικά το ninja persona θα εξατμιζόταν σαν καπνός;
    Αα σε αυτη την περιπτωση θα χρησιμοποιουσα τα εργαλεια που εχω σα νιντζα, βομβίδα καπνου και αποκρυψη.

Senior Member
    Αα σε αυτη την περιπτωση θα χρησιμοποιουσα τα εργαλεια που εχω σα νιντζα, βομβίδα καπνου και αποκρυψη.
    Και δεν μου λες, αν εγώ ήξερα το μονοπάτι της απευθείας πρόσβασης στο μυαλό του ninja, τι θα έκανες; Θα χρησιμοποιούσες πάλι τα εργαλεία;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Και δεν μου λες, αν εγώ ήξερα το μονοπάτι της απευθείας πρόσβασης στο μυαλό του ninja, τι θα έκανες; Θα χρησιμοποιούσες πάλι τα εργαλεία;
    Σε αυτη την περιπτωση θα γινοταν μια μαχη τηλεπαθητικης ESP κι ο ισχυροτερος νους θα νικουσε : P

Senior Member
    Σε αυτη την περιπτωση θα γινοταν μια μαχη τηλεπαθητικης ESP κι ο ισχυροτερος νους θα νικουσε : P
    Άρα, αν είμαι ο ισχυρότερος νους, μάλλον έχω ήδη πρόσβαση στο μυαλό σου χωρίς καν τα εργαλεία. Δεν χρειάζομαι τίποτα παραπάνω για να σε νικήσω.

Ουπς…

Senior Member
    εμένα προσωπικά μου αρέσουν τα βασισμένα σε αληθινή ιστορία πιο πολύ και συγκεκριμένων σκηνοθετών, όπως πχ Φίντσερ. επίσης ακούω τρου κράιμ πόντκαστ -δυο τρία ελληνικά- και αυτό πιο πολύ για την ανάλυση του πράγματος. όταν η ιστορία έχει ήδη ολοκληρωθεί μπορείς να βγάλεις πολλά συμπεράσματα για την κοινωνία, τους ανθρώπους κλπ. επίσης ένας λόγος που βλέπουν οι άνθρωποι τέτοιες ιστορίες είναι για ενημέρωση δηλαδή ότι μπορεί να συμβεί και σε σένα, ξερω γω. πολύ αγχωτικο ε;
    τρόμου δεν βλέπω.
    είδα το Iron Claw και ψιλοαπογοητεύτηκα. πολύ μεγάλο έργο, επρεπε να βάλουν πάλη μέσα, τί να κάνομε.

Senior Member
    Εγώ διστάζω να δω λόγο προστίμου.

Page 62 of 62 FirstFirst ... 1252606162