Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 309
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 309 of 358 FirstFirst ... 209259299307308309310311319 ... LastLast
Results 4,621 to 4,635 of 5367
    Senior Member
    Μη μαλώνετε ρε κοριτσάρες. Αφού ξέρετε, οι άντρες είναι εύκολοι :Ρ Ελκύονται και από τα δύο, ειδικά αν κάνετε την πρώτη κίνηση εσείς δεν υπάρχει περίπτωση να τον χάσετε!

Τα υπόλοιπα, ντύσιμο, προσωπικότητα, είναι υποκειμενικά και ισχύουν και για τους γύρω μας για να βγάλουν κάποιο συμπέρασμα, αλλά για τους άνδρες αν θέλετε να αρέσετε, μετράει μόνο το ότι είστε αυτές που είστε. Μόνο αυτές με αμπέχωνο δεν θέλουν. Κι όμως υπάρχουν και γι' αυτές επιλογές^^
    Μεγάλο θέμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Μη μαλώνετε ρε κοριτσάρες. Αφού ξέρετε, οι άντρες είναι εύκολοι :Ρ Ελκύονται και από τα δύο, ειδικά αν κάνετε την πρώτη κίνηση εσείς δεν υπάρχει περίπτωση να τον χάσετε!
    Δεν είχα καμία πρόθεση να τσακωθώ. Ούτε η Μαριλού πιστεύω. Απλά λέμε την γνώμη μας.
    Harley εσύ είσαι μια κατηγορία από μόνη σου κοριτσάρα μου!

Senior Member
    Αυτό που έγραψα πριν είναι ότι και κατί διακριτικό μπορεί να είναι και εξίσου όμορφο. Από εκεί και πέρα εγώ προσωπικά, απο τη στιγμή που ντύνομαι με αθλητικά και βλέπω οτι φλερτάρουν, δεν χρειάζεται να βάλω κάτι κολλητό για να τραβήξω και άλλη προσοχή. Εδώ ένα παπουτσάκι καθημερινό βγήκαμε με τον Vassili χτες να πάρω και αυτό υπο σκέψη ακόμα... Γενικά η ομορφιά είναι υποκειμενική, ακόμη και στο ντύσιμο. Για σένα όμορφο μπορεί να είναι μια λευκή ολόσωμη φόρμα, για μένα είναι ένα μίντι φόρεμα με ωραίες γόβες. Αλλά τα ρούχα δεν έχουν τόση σημασία, όπως είπα και πριν αν κάποιος είναι εμφανίσιμος θα τον κοιτάξουν ούτως ή αλλως. Αλλά αυτο που μετράει περισσότερο είναι ο χαρακτήρας, αν μια γυναίκα δεν έχει ωραια προσωπικότητα, όσο εμφανίσιμη και να είναι, ότι και να φορέσει, δεν προκείται να φανεί ποτέ ωραίο πάνω της..

Senior Member
    Μη μαλώνετε ρε κοριτσάρες. Αφού ξέρετε, οι άντρες είναι εύκολοι
    .
    για σεξ η για Γαμο;

Senior Member
    ρ παιδιά ποιος μάλωσε ..? τη γνώμη μας λέμε...Και το να υπάρχει αντίλογος δεν είναι κακο, το να έχεις ο άλλος διαφορετική άποψη και να κάνουμε συζήτηση δεν σημαίνει ότι μαλώνουμε, ίσα ίσα . πες μας και εσύ τη γνώμη σου Harley queen

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    για σεξ η για Γαμο;
    Αν το βάλει στόχο η γυναίκα, εύκολο είναι κι αυτό. Τόσοι γάμοι γίνονται. Και σε μικρές ηλικίες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    ρ παιδιά ποιος μάλωσε ..? τη γνώμη μας λέμε...Και το να υπάρχει αντίλογος δεν είναι κακο, το να έχεις ο άλλος διαφορετική άποψη και να κάνουμε συζήτηση δεν σημαίνει ότι μαλώνουμε, ίσα ίσα . πες μας και εσύ τη γνώμη σου Harley queen
    Την είπα Μαριλού μου. Εϊπα ότι το ντύσιμο ή ο χαρακτήρας είναι υποκειμενικά και ότι οι άντρες είναι εύκολοι.
    Όσο γι' αυτό που λες πως και με μια φόρμα ρίχνεις κάποιον αυτό εννοώ, ναι και με μια φόρμα τον ρίχνεις. Μου έχει τύχει και συμφωνώ μαζί σου σε όλα δεν έχω αντίλογο.
    Αλλά καί το να είσαι ωραία φτιαγμένη έχει κι αυτό την χάρη του.
    Όλα παίζουν.

Senior Member
    Την είπα Μαριλού μου. Εϊπα ότι το ντύσιμο ή ο χαρακτήρας είναι υποκειμενικά και ότι οι άντρες είναι εύκολοι.
    Όσο γι' αυτό που λες πως και με μια φόρμα ρίχνεις κάποιον αυτό εννοώ, ναι και με μια φόρμα τον ρίχνεις. Μου έχει τύχει και συμφωνώ μαζί σου σε όλα δεν έχω αντίλογο.
    Αλλά καί το να είσαι ωραία φτιαγμένη έχει κι αυτό την χάρη του.
    Όλα παίζουν.

εντάξει εγώ θα διαφωνήσω λίγο εδώ, συγνώμη harley ..η προσωπικότητα του άλλου παίζει βασικό ρόλο, και στον άντρα και στη γυναίκα ή εκτος και αν είναι τόσο απελπισμένος ο άλλος που να μην τον νοιάζει. Παίζει ρόλο και τι ψάχνει ο άλλος, δηλαδή αν ο άλλος θέλει απλά σεξ , δεν θα μπει στη διαδικασία να γνωρίσει τον άλλον, πόσο μάλλον να τον νοιάζει και ο χαρακτήρας του.

Senior Member
    Ρε συ λέω, ότι οι άντρες είναι εύκολοι να τους πιάσεις να τους γνωρίσεις, να κάνεις σεξ, ή για περαιτέρω, εννοώ ότι είναι εύκολοι να τους γνωρίσεις κι από κει και πέρα κάνεις ό,τι θες. Δεν εννοώ μόνο για το σεξ ότι είναι εύκολοι. Εννοώ ότι είναι εύκολοι σε γνωριμίες. Πιστεύω ότι είναι πιο υποχωρητικοί στο θέμα χαρακτήρα της γυναίκας αν τους αρέσει η εμφάνιση, όμως ένας όμορφος χαρακτήρας αρέσει σε όλους, έτσι δεν είναι; Είναι μια αρετή.

Όμως εδώ η μικρούλα Rainbow μας έκανε πρόταση για μια εμφάνιση εντυπωσιακή να βγούμε έξω! Γιατί να μήν το κάνουμε!
    Κι εσύ της είπες πως σου αρέσει να τραβάς με τον χαρακτήρα κι όχι με την εμφάνιση. Δεκτό άλλά υπερβολικό για μια απλή πρόταση που σε κάποιες γυναίκες και σε κάποιες περιστάσεις είναι ωραίο να ντύνεσαι εντυπωσιακά για το γούστο σου και όχι για να βγάλεις άντρα, αλλά για το γούστο σου.

Senior Member
    A kai κορίτσια μιας και μιλάμε για ρούχα κλπ, μου ήρθε η παραγγελία από τα Temu και είναι (θ)Tέμου! ΠΑΡΑ πολύ καλή ποιότητα σαν τα H&M, όλα συσκευασμένα ΑΨΟΓΑ, τα προϊόντα ακριβώς όπως τα έδειχνε, τι να σας πω έμεινα άφωνη! Είναι υψηλού επιπέδου κινέζικα. Τα καλλυντικά; Απίστευτα! Στην ίδια ποιότητα με πάρα πολύ χαμηλές τιμές και πάω και σκάω τα λεφτά μου στο Hondos.
    Σας το συνιστώ μη φοβάστε. Κάντε μια παραγγελία και θα με θυμηθείτε. Απλά δεν έχει την μάρκα πάνω :Ρ

Senior Member
    A kai κορίτσια μιας και μιλάμε για ρούχα κλπ, μου ήρθε η παραγγελία από τα Temu και είναι (θ)Tέμου! ΠΑΡΑ πολύ καλή ποιότητα σαν τα H&M, όλα συσκευασμένα ΑΨΟΓΑ, τα προϊόντα ακριβώς όπως τα έδειχνε, τι να σας πω έμεινα άφωνη! Είναι υψηλού επιπέδου κινέζικα. Τα καλλυντικά; Απίστευτα! Στην ίδια ποιότητα με πάρα πολύ χαμηλές τιμές και πάω και σκάω τα λεφτά μου στο Hondos.
    Σας το συνιστώ μη φοβάστε. Κάντε μια παραγγελία και θα με θυμηθείτε. Απλά δεν έχει την μάρκα πάνω :Ρ
    Εγώ πήγα σήμερα να παραλάβω από το ACS smart point μια παραγγελία που είχα κάνει από το SHEIN και ενώ ακολούθησα τα βήματα που μου έλεγε να κάνω για να ξεκλειδώσω την θυρίδα δεν άνοιγε με τίποτα. Ενώ σε άλλες θυρίδες βάζεις απλά το πιν που σου στέλνουν στο κινητό και ανοίγει. Μάλλον είχε μπλοκάρει το σύστημα, δεν εξηγείται αλλιώς.. μου έλεγε «παρακαλώ περιμένετε, σε λίγο θα ανοίξει η θυρίδα» και τίποτα. Και μαντέψτε: Μετά από λίγο μου έκλεισε το κινητό από μπαταρία. Οπότε αναγκάστηκα να φύγω. Θα ξανά πάω αύριο, να προσπαθήσω να παραλάβω, αλλιώς θα επικοινωνήσω με την ACS.

Senior Member
    Αν το βάλει στόχο η γυναίκα, εύκολο είναι κι αυτό. Τόσοι γάμοι γίνονται. Και σε μικρές ηλικίες.
    Σαν άντρας θα διαφωνήσω, για ξεπετα, καβατζα η σεξ δεν μας νοιάζει τίποτα πέρα από εμφάνιση και αυτή ανάλογα το άτομο , άλλοι ,μια γυναίκα που εγώ θεωρώ ότι μου κάνει για σεξ δεν θα την πλησίαζαν και το αντίθετο, γιατί η εμφάνιση είναι υποκειμενική , τώρα για γάμο που λες θες κάποια στάνταρντ, θες εμφάνιση κ προσωπικότητα θεωρώ, πολλοί ζητάνε πολλά παραπάνω, το ίδιο ισχύει και για σοβαρή σχέση και συγκατοίκηση.
    Να το καταλάβω αυτό που λες ότι εμείς οι άντρες είμαστε εύκολοι στο σεξ , αλλά σε σοβαρή σχέση και ειδικά γάμο αυτό που λες δεν ισχύει καθόλου. Τουλάχιστον σε εμένα και σε φίλους μου.

Senior Member
    νομίζω οτι οι άντρες είναι εύκολοι να τους γνωρίσεις όπως έγραψες μόνο όταν τους αρέσεις, υποθετικά μιλάμε...δεν ξέρω ας μιλήσει και κανένα αρσενικό να πει τη γνώμη του . Ναι βρε το ξέρω ότι το είπε για καλό, αλλά είτε το βάλεις για σένα είτε το βάλεις για άλλους με ένα μίνι ή κατι κολλητό σίγουρα θα σε κοιτάξουν. Το είπα και πριν, εγώ δεν νιώθω άνετα να τραβάω τη προσοχή, είναι δικό μου θέμα αυτο. Οπως είπα για μένα και κάτι διακριτικό μπορει να είναι ταυτόχρονα και όμορφο.

Senior Member
    Συνεχίστε μην σας χαλάσω την κουβέντα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Σαν άντρας θα διαφωνήσω, για ξεπετα, καβατζα η σεξ δεν μας νοιάζει τίποτα πέρα από εμφάνιση και αυτή ανάλογα το άτομο , άλλοι ,μια γυναίκα που εγώ θεωρώ ότι μου κάνει για σεξ δεν θα την πλησίαζαν και το αντίθετο, γιατί η εμφάνιση είναι υποκειμενική , τώρα για γάμο που λες θες κάποια στάνταρντ, θες εμφάνιση κ προσωπικότητα θεωρώ, πολλοί ζητάνε πολλά παραπάνω, το ίδιο ισχύει και για σοβαρή σχέση και συγκατοίκηση.
    Να το καταλάβω αυτό που λες ότι εμείς οι άντρες είμαστε εύκολοι στο σεξ , αλλά σε σοβαρή σχέση και ειδικά γάμο αυτό που λες δεν ισχύει καθόλου. Τουλάχιστον σε εμένα και σε φίλους μου.

πίστευα οτι οι άντρες στο σεξ κοιτάνε έστω και λίγο εμφάνιση ή κατι που να τους ελκύει σε μια γυναίκα, μπορεί να μην είναι απαραίτητα η εμφάνιση αλλά ο τρόπος της, συμπεριφορά κτλ ..τώρα τα γκρέμισες όλα χαχχα
    εντάξει βρε και αυτό υποκειμενικό είναι, δηλαδή μπορεί εσύ στο σεξ να μην κοιτάς ουτε εμφάνιση, τίποτα και στη τελική να συνευρεθείς με κάποια που δεν σ' αρέσει καθόλου. Αλλά πιστεύω οτι αρκετοί άντρες στο σεξ θα συνερευθούν με μια κόπελα που τους αρέσει και το μου αρέσει κάποιος/κάποια δεν έχει να κάνει πάντα μόνο με την εμφάνιση.