Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 318
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 318 of 354 FirstFirst ... 218268308316317318319320328 ... LastLast
Results 4,756 to 4,770 of 5306
    Αχαχαχαχ
    Κάτσε... Η αληθινή μου σκέψη θα ήταν, σιγά μη φτάσω ως εκεί!
    Η κατευθυνομενη πρέπει να είναι χαχαχαχα ναι ναι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by φοβισμενη!!!! View Post
    Αχαχαχαχ
    Χαχαχα.. Να ακούς αυτή που λέει ναι ναι..

Senior Member
    Αχαχαχαχ
    όλοι κάνουμε άθελα μας και αρνητικές σκέψεις ταυτόχρονα, αλλά αυτή που υπερέχει σχεδόν πάντα είναι η θετική

δηλαδή πάντα υπάρχει μια φωνή που θα σου λέει δεν είναι έτσι, έχεις αυτό εκείνο κτλ αλλά έχουμε και τη φωνή της λογικής μέσα μας. Το θέμα είναι πόσο αφήνουμε το άλλο να μας επηρέασει. Για παράδειγμα έχω πονοκέφαλο, θα υπάρξει μια φωνή μέσα μου θα πει μήπως δεν είναι απλός πονοκέφαλος ..? αλλά θα σκεφτώ αμέσως δεν είναι κάτι θα περάσει. Αν το αφήσεις να σε επηρεάσει, θα κάτσεις να το γκουγκλάρεις στο ιντερνετ, θα σου βγάλει 10 ασθένειες, θα κλείσεις ραντεβού σε γιατρό που θα σου πει οτι δεν έχεις κάτι και ούτω καθεξής..Εγώ δεν έχω αρρωστοφοβία, αλλά έχω χαμηλή αυτοπεποίθηση και καμιά φορά σκέφτομαι αρνητικά αλλά προσπαθώ να το ισορροπήσω

Ναι καταλαβαίνω τι λες, εκεί είναι το λάθος,οτι πιάνω κουβεντούλα Με την αρνητική σκέψη, τα λέμε πολλή ώρα κ στο τέλος πάω σε γιατρό κ φτου κ απ την αρχή! Αλλά ζωή είναι αυτή; έχω μια όμορφη ζωή με πολλές ευλογίες κ χαρές κ δν τη χαίρομαι επειδη το μυαλο μου δεν είναι ελεύθερο!
    Θα το καταφέρεις κ εσύ μ την αυτοπεποίθηση, εφόσον το δουλεύεις! Κάποτε η προσπάθεια μας θα βγάλει καρπούς!!

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι το «δύναμή μας η ροή μας» από διαφήμιση γνωστής μάρκας εμφιαλωμένου νερού παραπέμπει περισσότερο σε διαφήμιση για σερβιέτα. Or maybe it’s just me..

Senior Member
    Ναι καταλαβαίνω τι λες, εκεί είναι το λάθος,οτι πιάνω κουβεντούλα Με την αρνητική σκέψη, τα λέμε πολλή ώρα κ στο τέλος πάω σε γιατρό κ φτου κ απ την αρχή! Αλλά ζωή είναι αυτή; έχω μια όμορφη ζωή με πολλές ευλογίες κ χαρές κ δν τη χαίρομαι επειδη το μυαλο μου δεν είναι ελεύθερο!
    Θα το καταφέρεις κ εσύ μ την αυτοπεποίθηση, εφόσον το δουλεύεις! Κάποτε η προσπάθεια μας θα βγάλει καρπούς!!
    σ' ευχαριστώ γλυκούλα.. για να δουμε :-)

Senior Member
    εχμ.. σερβιετας; δηλαδή; ο κύκλος της ζωής; αυτό είναι η δύναμή μας;

δεν ξέρω για τις υπόλοιπες γυναίκες -με γυναικεία ανατομία τέλος πάντων- εγώ πάντως ξέρω πως δεν το διάλεξα να είμαι μέρος της εξέλιξης του είδους μέσω της εγκυμοσύνης κλπ άρα να έχω περίοδο κάθε μήνα τόσα χρόνια. είναι κάτι που με απασχολεί καιρό δηλαδή, δύναμη δεν κατάλαβα πού είναι η δύναμη;

Senior Member
    οτι μόνο μια γυναίκα μπορεί να φέρει στο κόσμο μια καινούργια ζωή

Senior Member
    κι αυτό την κάνει δυνατή; δηλαδή οι άντρες είναι δυνατοί στη σωματοδομή κι εμείς στο να αντέχουμε τον πόνο. η αντοχή είναι δύναμη;
    δεν ξέρω πολλά από ιστορίες τέτοιας φύσης, οπότε δηλώνω ημιμαθής.

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    εχμ.. σερβιετας; δηλαδή; ο κύκλος της ζωής; αυτό είναι η δύναμή μας;

δεν ξέρω για τις υπόλοιπες γυναίκες -με γυναικεία ανατομία τέλος πάντων- εγώ πάντως ξέρω πως δεν το διάλεξα να είμαι μέρος της εξέλιξης του είδους μέσω της εγκυμοσύνης κλπ άρα να έχω περίοδο κάθε μήνα τόσα χρόνια. είναι κάτι που με απασχολεί καιρό δηλαδή, δύναμη δεν κατάλαβα πού είναι η δύναμη;
    Τι να σου πω, δεν ξέρω, έτσι λέει το σλόγκαν της διαφήμισης. Transgender μάλλον είναι το συγκεκριμένο νερό, Βίκυ θα πρεπε να το λένε, όχι Βίκο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    οτι μόνο μια γυναίκα μπορεί να φέρει στο κόσμο μια καινούργια ζωή
    Σωστότατο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    κι αυτό την κάνει δυνατή; δηλαδή οι άντρες είναι δυνατοί στη σωματοδομή κι εμείς στο να αντέχουμε τον πόνο. η αντοχή είναι δύναμη;
    δεν ξέρω πολλά από ιστορίες τέτοιας φύσης, οπότε δηλώνω ημιμαθής.
    Είστε το ισχυρό φύλο, τέλος. Πάω τώρα να ανοίξω κλινική αποκατάστασης, ενδυνάμωσης και διαχείρισης μετατραυματικού στρες για άντρες που κάνουν δέκατα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Κατάλαβα. Το άγχος και οι κρίσεις πανικού έχουν πάρει τα πάνω τους τα τελευταία χρόνια. Το έζησα πρόσφατα με κάποιον συνάδελφο και νόμιζα ότι παθαίνει έμφραγμα! Σε διαγωνισμούς και προκηρύξεις δημοσίου το σκέφτεσαι να κάνεις αίτηση; Τώρα το Καλοκαίρι θα γίνει κι ο μεγάλος γραπτός, δε χάνεις τίποτα να δώσεις. Οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί, πέρα από τον τομέα της υγείας και της αστυνομίας. Και τα ωράρια σαφώς πιο ανθρώπινα. Πιστεύω αν πιάσεις δουλειά, θα ζοριστείς τον πρώτο χρόνο, αλλά μετά θα γίνει κομμάτι της ρουτίνας σου και δε θα έχεις τόσο άγχος.
    Το κεφάλι μου δυστυχώς είναι άδειο, κοντεύω να ξεχάσω να γραφω. Οπότε δεν είναι καλή ιδέα ο γραπτός διαγωνισμός, σίγουρα θα αποτύχω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    παίρνεις κάποια αγωγή ?
    Ναι παίρνω αγωγή, μέσα στον Μάιο θα πάω στον ψυχίατρο μου να δω τι θα γίνει, ελπίζω να μην με φορτώσει χάπια, αλλά μια σωστή αγωγή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Ναι παίρνω αγωγή, μέσα στον Μάιο θα πάω στον ψυχίατρο μου να δω τι θα γίνει, ελπίζω να μην με φορτώσει χάπια, αλλά μια σωστή αγωγή.
    ωραία :-) ελπίζω να βρείτε τη κατάλληλη αγωγή και να δεις αποτέλεσμα αλλά σίγουρα θέλει και ψυχοθεραπεία αυτό