Μπορεί κάποιος να μιλήσουμε; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 16 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 228
    Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Δεν θα πάω σε κανέναν ψυχίατρο πάλι.
    Σε καταλαβαίνω που αισθανεσαι έτσι αλλά σε αυτή τη φαση χρειάζεται να το κάνεις και να έχεις μάλιστα στενή παρακολούθηση και συνεργασία. Αλλιώς δε βλέπω να πηγαίνουν καλά τα πράγματα.. Πρέπει να το κάνεις για καποιο καιρό τουλαχιστον μέχρι λίγο να καταλαγιάσει όλο αυτό και να ηρεμήσεις. Τότε ξαναβάλτα κάτω και σκέψου τι θα κάνεις κλπ, αν θες να συνεχίσεις, αν βλεπεις όφελος κλπ. Δε θα πάθεις τίποτα με τα φάρμακα, μη φοβάσαι, αλλά ο γιατρός αποφασίζει τι πρεπει να δώσει, δεν του λες εσύ. Ούτε το όνομα της ουσίας σημαίνει απαραίτητα κάτι, αντιψυχωσικα δε διδονται μόνο στην ψύχωση, αντικαταθλιπτικα δεν είναι μόνο για την κατάθλιψη, απλά το όνομά τους είναι αυτό.

Senior Member
    Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω. Τους είπα ότι δεν έχω θέληση για τίποτα, ότι θέλω μόνο να ξεκουραστώ, και να βρίσκω έστω λίγη χαρά όπως βρίσκω μέχρι τώρα ότι βρίσκω, και πως οτιδήποτε και να συμβεί, έχω εγώ την ευθύνη. Αυτοί εδώ πέρα δεν θα με κάνουν ποτέ να θέλω να ζω. Η ψυχίατρος είπε πως όταν άκουσε αυτά που είπα στην ψυχολόγο, σκέφτηκε πως δεν θα βγω ποτέ, αλλά στην ουσία παραιτήθηκε, και με διώχνει.

Senior Member
    Δεν με νοιάζει αν πεθ@νω. Καθόλου δεν με νοιάζει. Δική μου ευθύνη, δική μου η ζωή, δικός μου και ο θ@νατος. Από το μέλλον θα με έσωζε ούτως ή άλλως, που ότι και να κάνω, θα 'ναι πολύ άσχημο.

Senior Member
    Συνεχίζεις να κάνεις το ίδιο λάθος να αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς ιατρική φροντίδα. Τώρα που είσαι ακόμα νέα, μπορείς να το αλλάξεις, αλλά δεν θες. Έχεις σκεφτεί ότι σε κάποια χρόνια θα θες να αλλάξεις, αλλά δεν θα μπορείς; Κάνεις πράγματα που βάζουν σε κίνδυνο τον εαυτό σου, αλλά και τους άλλους, όπως τον πρώην σου. Όσο εσύ απορρίπτεις τον εαυτό σου, άλλο τόσο θα σε απορρίπτουν κι οι άλλοι, όπως ο πρώην σεξουαλικός σου παρτενέρ.

Senior Member
    Δεν με νοιάζει αν πεθ@νω. Καθόλου δεν με νοιάζει. Δική μου ευθύνη, δική μου η ζωή, δικός μου και ο θ@νατος. Από το μέλλον θα με έσωζε ούτως ή άλλως, που ότι και να κάνω, θα 'ναι πολύ άσχημο.
    Ακουσε λίγο.. Πεστο αυτό που νιώθεις, δε βλάπτεται κανείς, βγάλτο από μέσα σου, εκτονώσου. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη θέλει τους συγκεκριμένους γιατρούς και τα φάρμακά τους περισσότερο από εμένα, πίστεψέ με.. Και τώρα, ούτε σε γιατρό πάω, ούτε φάρμακα παίρνω εδω και αρκετο καιρο. Αλλά όταν χρειάστηκε πήγα και πήρα. Και άμα χρειαστεί θα ξαναπάω και θα ξαναπαρω. Επομένως σου λέω ότι δεν είμαι ένας ανθρωπος που ελαφρά τη καρδία θα ελεγε πηγαινε στον ψυχιατρο, παρε φαρμακα. Εδω ομως υπαρχει αναγκη να το κανεις. Ειναι εκ των ων ουκ ανευ. Αυτη τη στιγμη εισαι σε εξαρση, οπως σου ειπα, ολο αυτο καποια στιγμη θα εκτονωθει και θα καταλαγιασει, κοιτα μετα οταν θα γινει ο απολογισμος της ζημιας να μην εχουμε πολλα προβληματα και κυριως ανεπανορθωτα. Οχι, δεν ειναι δική σου η ζωή , ουτε εσενα , ουτε κανενος αλλου, δεν την κανεις ο,τι σου καπνισει. Διαχειριστες της ειμαστε και θα πρεπει να τη σεβαστούμε γιατι ειναι πολυτιμο δωρο, να την προφυλαξουμε και να τη διαχειριστουμε σωστα, να τη χαρουμε. Να τη ζησουμε. Δε μας ανηκει, δεν τη δημιουργησαμε εμεις. Το μονο που μας ανηκει ειναι η ευθυνη να τη διαφυλαξουμε. Παρε χρονο, περιμενε, μη βιαζεσαι να κανεις οτι να ναι. Συζητα το με τους δικους σου, με καποιον τελος παντων, μην εμπιστευεσαι την κριση σου αυτη τη στιγμη. Πιστευεις το λεμε για κακο σου ολο αυτο? Θα περασει , κανε λιγο υπομονη. Σε πρωτη φαση και μονο οτι θα βγεις απο την υποχρεωτικη νοσηλεια να ηρεμησεις λιγο απο αυτο ειναι ενα κερδος. Μην κανεις κατι που θα σε ξαναβαλει παλι εκει..

Senior Member
    Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά.
    Εμείς από αυτά που γράφεις κρίνουμε πως είσαι για γιατρό και φαρμακευτική αγωγή. Εσύ μας λες πως σε έκριναν ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ για εξιτήριο, χωρίς φαρμακευτική αγωγή.
    Καποιο δίκιο θα' χουν; Αναρωτιέμαι βαθιά με απόγνωση.

Τι σκέφτεσαι να κάνεις από εδώ και μπρος λοιπόν;

Όλα όσα σου είπαμε δεν σε άγγιξαν καθόλου; Δεν σκέφτηκες τίποτε; Δεν σκέφτεσαι ότι για καλό στα γράφουμε;
    Αλλά τι λέω. Οι ψυχίατροι άλλα αποφάσισαν..
    Σηκώνω τα χέρια ψηλά.
    Περιμένω να δω την συνέχεια.

Senior Member
    Θεώρησαν ότι χρειάζεται αντιψυχωτικό το οποίο δεν ήθελα να πάρω
    Αφού πριν έγραψες ότι δεν σου συνταγογράφησαν κάτι! Δηλαδή για να καταλάβω ο γιατρός σε ρώτησε αν θες να πάρεις αντιψυχωσικό φάρμακο του είπες όχι και δεν στο έγραψε? Δεν νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις σε ρωτάνε. Όταν κρίνεται αναγκαίο στο γράφουν από εκεί και πέρα είναι δικιά σου ευθύνη αν θα το πάρεις ή όχι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    Αφού πριν έγραψες ότι δεν σου συνταγογράφησαν κάτι! Δηλαδή για να καταλάβω ο γιατρός σε ρώτησε αν θες να πάρεις αντιψυχωσικό φάρμακο του είπες όχι και δεν στο έγραψε? Δεν νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις σε ρωτάνε. Όταν κρίνεται αναγκαίο στο γράφουν από εκεί και πέρα είναι δικιά σου ευθύνη αν θα το πάρεις ή όχι.
    Μήπως μας δουλεύει; Και είναι καλά αλλά απλά "περίεργος" χαρακτήρας;

Senior Member
    Η ιστορία σου πιο πολύ μου κάνει για έναν άτομο που ζητάει την προσοχή των μελών του φόρουμ και όχι για έναν άτομο που βρίσκεται στο ψυχιατρείο. Εύχομαι να κάνω λάθος και να είσαι όντως εκεί και να πάρεις τη βοήθεια που χρειάζεσαι.

Senior Member
    Εγώ εύχομαι να μην είσαι στο ψυχιατρείο και να μην περνάς αυτά που λες ότι περνάς. Όπως και να χει και να μην ισχύει κάτι από αυτά το να μπαίνεις σε ένα φόρουμ και να διηγείσαι μια ψεύτικη ιστορία δείχνει ότι δεν είσαι ψυχικά καλά.

Senior Member
    Εγώ πλέον είμαι σίγουρη πως δεν μπήκε ποτέ ψυχιατρείο. Οι διηγήσεις της ίσως είναι οι αναμνήσεις από την προηγούμενη εμπειρία της συν κάποιες σάλτσες.
    Αυτά τα πράγματα που λέει, δεν γίνονται.
    Κινητό, λύσιμο από το δέσιμο μόνη της, χωρίς φάρμακα. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.
    Εξιτήριο μετά από τόση αναστάτωση και τάσεις αυτοκτονίας όπως δηλώνει ευθαρσώς όπως λέει...
    Μόνο γι' αυτήν την ανακατωσούρα θα έπαιρνε τουλάχιστον ένα ζάναξ και θα έμενε δυο βδομάδες μέσα ,λέω για παράδειγμα.

Senior Member
    Θα σας συνηστουσα να αποφευγετε χαρακτιρισμους, δεν θελει πολυ για να αρπαξει και να την κλεισουν μεσα.

Senior Member
    Με πήρε τηλέφωνο η αστυνομία:')

Senior Member
    Εγώ πλέον είμαι σίγουρη πως δεν μπήκε ποτέ ψυχιατρείο. Οι διηγήσεις της ίσως είναι οι αναμνήσεις από την προηγούμενη εμπειρία της συν κάποιες σάλτσες.
    Αυτά τα πράγματα που λέει, δεν γίνονται.
    Κινητό, λύσιμο από το δέσιμο μόνη της, χωρίς φάρμακα. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.
    Εξιτήριο μετά από τόση αναστάτωση και τάσεις αυτοκτονίας όπως δηλώνει ευθαρσώς όπως λέει...
    Μόνο γι' αυτήν την ανακατωσούρα θα έπαιρνε τουλάχιστον ένα ζάναξ και θα έμενε δυο βδομάδες μέσα ,λέω για παράδειγμα.

Τα ξέρουμε εμείς που έχουμε περάσει από εκεί και δεν ήμασταν σε αυτή την έξαλλη κατάσταση που περιγράφει και ζήσαμε από μέσα το τι γίνεται και είδαμε και μάθαμε.
    Δεν τα λέμε τυχαία.
    2 φορές έχω νοσηλευτεί και στις 5 ακριβώς με φώναζαν για το φάρμακο μου όπου και να ήμουν. Και δεν ήμουν έξαλλη σαν εσένα.
    Τι μας λες τώρα ότι αποφασίζεις; Άρα ούτε οριακή έχεις ούτε τίποτε δηλαδή.

Senior Member
    Με πήρε τηλέφωνο η αστυνομία:')
    Τι σου είπε δεν μας λες. Αυτό είναι το ζουμί κυρία μου.

Page 5 of 16 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast