Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 352
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 352 of 359 FirstFirst ... 252302342350351352353354 ... LastLast
Results 5,266 to 5,280 of 5371
    Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 24-06-2025 at 17:11.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 24-06-2025 at 17:11.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 24-06-2025 at 17:12.

Senior Member

Senior Member

Senior Member

Senior Member
    Μμμ εχω να ριξω διαβασμα εδω, για παμε..

Senior Member
    Ρε κοριτσια, μη βαρατε ταυτοχρονα, μισο λεπτο. Ενταξει, νομιζω ειναι υπο ελεγχο τα πραγματα, και τα νεα δεν φαινεται να ειναι πολυ ασχημα. Ειπαμε, ειμαι εδω προσπαθωντας να βγαλω μια ακρη τι εχει συμβει. Αρχιζει λιγο να ξεκαθαριζει το τοπιο, ετσι νομιζω και με βοηθησε σε αυτο και η Χαρλεϋ με αυτο που ειπε. Αν εγω δεν ειχα την πληροφορια οτι εσεις εχετε συζητησει και οτι μαλιστα προετρεψες εσυ Χαρλεϋ τη Μαριλου να με ξεμπροστιασει, θα πηγαινε τελειως αλλου η σκεψη μου. Τωρα νομιζω πως ξερω τι εχει γινει. Ολα θα ξεκαθαριστουν. Μαρια, σου ξαναυπογραμμιζω και σου τονιζω αυτο που εμφατικα σου ειπα. Facts. Γεγονοτα. Μαθηματικα. 1+1=2, ουτε 1,9 ουτε 2,1. Υπαρχουν καποιες μικρες αλλα σημαντικες λεπτομερειες , στο βαιμπερ μας αναφερομαι, αλλα και γενικοτερα που δεν ειναι ακριβως οπως τα ειπες. Εχει παει η σκεψη σου εχει βαλει τη δικη της πινελια εκει, που ομως νομιζω/ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν το κανεις επιτηδες αλλα εχεις παρασυρθει, και κανεις το 2 συν πλην το κατιτις του. Δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα. Ο διαβολος κρυβεται στις λεπτομερειες. Και το «σχεδον δυο» στα μαθηματικα ειναι κατι 100% διαφορετικο απο το δυο. Ας δωσω ενα παραδειγμα πανω σε αυτο που ειπα απο εδω ομως, οχι απο το βαιμπερ. Τα δυο ακολουθα μηνυματα που στο δικο σου μυαλο Μαρια ειναι ισοδυναμα, στο δικο μου μυαλο ειναι δυο πραγματα εντελως διαφορετικα. Κοριτσια, συγκρατηθειτε, παρτε ανασα γιατι θα με ξεκανετε. Λοιπον, δε θα πω ουτε φαουλ, ουτε τιποτα, θα πω απλα σκληρο παιχνιδι, αλλα επειδη λιγο πονεσα θελω να πω αουτς, δικαιουμαι? Χαρλεϋ, αουτς. Μαρία ΑΟΥΤΣ! Σιγα σιγα παιδια.. Χάρλευ σου εχω πει οτι εισαι συμπαθεια, ναι? Μπορω να κανω edit το μηνυμα, να ξαναγραψω παλι οτι σε συμπαθω και να το ποσταρω δημοσια με σημερινη ημερομηνια? Το κανω, το εκανα, σε συμπαθω γιατι εισαι ωραιος ανθρωπος και εμενα οι ωραιοι ανθρωποι μου αρεσουν. Εχεις βεβαια κι εσυ τα καλα και τα στραβα σου, οπως ολοι μας αλλωστε αλλα σε γενικες γραμμες εισαι μεγαλη συμπαθεια. Αν θες να στο αναλυσω παραπανω το «γιατι» ρωτα με και οπου με ρωτησεις εκει και θα σου απαντησω. Μαριλου. Χασμα γενεων. Διαφορετικος τροπος σκεψης. Εγγυημενη παρεξηγηση οταν δε μενουμε στα facts που ελεγα και αρχιζει η σκεψη και τρεχει. Λοιπον παω να ποσταρω τα δυο μηνυματα που ελεγα που με τα δικα σου γυαλια Μαρια/Μαριλου ειναι εντελως ισοδυναμα ενω με τα δικα μου γυαλια δεν εχουν καμια σχεση το ενα με το αλλο, δε συναντιουνται πουθενα, δεν εχουν κοινο σημειο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Λοιπον, προς πασα κατευθυνση, προς ολους. Επιτοπιο καλεσμα για καφεδακι. Αρκετα εκατσα εδω πανω για σημερα, ζαλιστηκα. Παω να πιω καφε στο starbucks της Αγιας Παρασκευης. Θα ειμαι εκει μεχρι τις δεκα το βραδυ. Θα ειμαι ο πιο χοντρος πελατης του μαγαζιου και θα καθομαι μεσα που εχει και ερκοντισιον. Οσοι θετε ελατε, ειστε ευπροσδεκτοι. Εκτος απο εσενα Μαριλου, εσυ οχι , μην ερθεις, εσυ εισαι ευπροσδεκτη να ερθεις να απαντησεις με ενα ναι η με ενα οχι σε αυτο που σε ρωτησα, αμα μου δινεις τη δυνατοτητα να συζητησουμε ιδιωτικα με μηνυματα.
    Παω να πιω τον καφε μου στο Starbucks στην κατω πλατεια της Αγιας Παρασκευης, μονος μου. Οποιος θελει εκτος απο τη Μαριλου ειναι ευπροσδεκτος να ερθει. Η Μαριλου ας ερθει εστω αυριο, εστω μεθαυριο να απαντησει μονολεκτικα σε αυτο που τη ρωτησα.
    Θα ειμαι εκει ως τις δεκα το βραδυ και δε θα ασχοληθω εν τω μεταξυ με το φορουμ, το λεω για να μη νομιζετε οτι βλεπω τι θα γραφτει πιο μετα.
    Μηνυμα A ολο το παραπανω

(Off topic: Thanks και παλι axl για το κουμπακι με το + για το multiquote, με εκανες μαγκα )

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    Και κάτι τελευταίο το μέρος που έγραψες ότι πήγες για καφέ χτές δεν είναι τυχαίο, αν προσπαθείς να μου περάσεις κάποιο μήνυμα, να ξέρεις οτι δεν φοβάμαι.
    Μηνυμα Β , το απο πανω quote

Senior Member
    Τωρα που εγω λοιπον ειμαι σε θεση να γνωριζω οτι οταν εγω λεω Α που εννοω ακριβως αυτο και ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτε αλλο, το μυαλουδακι της Μαριλους καταλαβαινει το Β, εγω λοιπον οφειλω να επανελθω και να της πω οτι καλα κανεις και δε φοβασαι και δεν εχεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανεναν λογο να φοβασαι, ολα ειναι καλα, ησυχασε, θα το φτιαξουμε.

Senior Member
    Λοιπον κοριτσια, μπορω να προτεινω κατι? Και πειτε μετα οχι, κανενα προβλημα, δεν προκειται να επιμεινω αλλα για αρχη να το πω? Ας το πω. Θεωρω λοιπον οτι καλο ειναι να βρεθουμε για ενα καφεδακι εμεις οι τρεις. Να συζητησουμε για ολα αυτα και για ο,τι αλλο θελετε εσεις, οι τρεις μας, ειναι το πιο ευκολο ξεκαθαρισμα. Οσο συνεχιζετε να γραφετε εδω τοσο περισσοτερο μπερδευονται τα πραγματα. Ετσι κι αλλιως αυτο με τη Χαρλεϋ το παλευουμε εκατο φορες και δεν εκατσε. Τη μια με το καλεσμα της Μαριλους που δεν ηρθε οπότε ειπαμε σε επομενη συναντηση να ειναι και αυτη, μετα η ανοιξη μας εκανε τα δικα της, Πασχα κλπ, μετα της ειπα εγω οτι δεν ειμαι και στα καλυτερα μου αλλα καποια στιγμη αργοτερα να το κανονισουμε αλλα στο καπακι καλω κιολας για μπανιο τη Μαριλου, τεσπα δεν εγινε ποτε. Θελω λοιπον να ζητησω απο τα κοριτσια αμα θελουν να παμε οι τρεις μας για καφε. Στο Συνταγμα? Οπου θελετε. Να βαλετε τα μπουφανακια σας για να ειστε ασορτι με τα μανικακια μου, να φερετε οποιους εσεις νομιζετε αλλα εγω σαν Βασιλης καλω εσας τις δυο και ο λογος του καλεσματος ειναι βασικα να μιλησουμε πανω σε ολο αυτο και δευτερον να εχω τη χαρα να πιω καφεδακι μαζι σας. Ειχα πει οτι δεν ημουν στα πολυ καλα μου γιατι οντως δεν ημουν αλλα τωρα μου το φτιαξατε το κεφι, ολα ειναι οκ και ολα θα φτιαξουν. Εγω σε καυγα με κοριτσια δε βαραω, απαγορευεται , ακομα κι αν με βαρανε αυτες, αλλα πειτε μου, κινδυνευω να φαω και κανονικο ξυλο? Μπουκετα και τετοια? Να βαλω κανα προστατευτικο? Φερτε και τους φιλους σας, τους αντρες φιλους σας, φερτε και τους μπραβους σας, φερτε και την αστυνομια αμα θελετε και πειτε μου που να ερθω. Βασικα παρτε χρονο, συζητηστε μεταξυ σας την προταση που σας κανω, αποφασιστε και πειτε μου καταρχας αν θελετε να παμε στη βολτα. Μετα το κανονιζουμε το τι και που. Τρεις ανθρωποι ειμαστε, συνεννοουμαστε ποτε θα μπορουμε και οι τρεις και το βρισκουμε. Αυριο παντως δε θα μπορω. Αυτα για την ωρα. Μαρια/Μαριλου, ολα καλα, μην ανησυχεις για τιποτα, ειμαστε οκ εμεις οι δυο.

Ρε Μαρια/Μαριλου εδω στο φορουμ πως θες να σε λεω? Πες μου. Μη βαζω το / καθε φορα.
    Last edited by _Vassilis; 24-06-2025 at 05:33.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Ολο ξεχναω το reply with quote που πλεον αναβαθμιστηκε σε reply with multiquote χαρις τον αρχηγο τον Αχλάδη

@Harley and Marylou το προηγουμενο μηνυμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Παιδιά, να προτείνω κάτι εγώ που ούτε έχω βγει με κανέναν, ούτε σας ξέρω ποιοι είστε ούτε και τα προσωπικά σας πλην όσων έχετε πει εδώ και δεν μπορώ να τα συνδέσω με συγκεκριμένο πρόσωπο; Θέλετε να σταματήσουμε όλο αυτό που γίνεται εδώ και μέρες; Πιστεύω ό,τι ήταν να ειπωθεί έχει ειπωθεί. Κι εμένα με πείραξαν τα ύπουλα και χυδαία πισώπλατα μαχαιρώματα, τα κουτσομπολιά και η λάσπη σε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες από το συγκεκριμένο μέλος που κατονόμασα. Τα είπα, ξαλάφρωσα, λούφαξε στην τρύπα του σαν ασβός, από κει και πέρα δεν υπάρχει κάτι καινούργιο που να αφορά τους υπόλοιπους.

Ας μη γράψουμε κάτι άλλο εδώ για μερικές μέρες να ηρεμήσουμε όλοι.
    Όσο και να χτυπιέσαι τη χάρη δεν στη κάνω. Όσο και να προκαλείς.. Σταμάτησα να ασχολούμαι μαζί σου εδώ και πάρα πολύ καιρό. Δεν σε βλέπω κάν.
    Ο aeon ειπε: "Διέγραψα μηνύματα, έδωσα σε όλους τους εμπλεκόμενους από μια παρατήρηση (την μικρότερη δυνατή, μέρες που είναι...).
    Κλειδώνω το θέμα.
    Αν συνεχιστεί αυτή η ιστορία σε άλλο θέμα, θα προχωρήσω σε αποκλεισμό των εμπλεκόμενων μελών που θα το συνεχίσουν".

https://forum.psychology.gr/threads/...17#post1268917

Σεβάστηκα αυτό που έγραψε. Εσύ συνεχίζεις. Σου έχει διαγράψει τόσα σχόλια (και σε αυτό το θέμα) και συνεχίζεις ακόμη. Να το κοιτάξεις αυτό..

Senior Member
    Last edited by Aeon; 24-06-2025 at 13:20.